något av det bästa jag sett

igår var jagoch alex hemma själva från typ klockan sex till klockan två på natten. mamma och roger va fortfarande borta på fest. vi åt glass och kollade tv. och för första gången såg jag ett avsnitt från 'sex and the city' det va verkligen skitbra? haha igår handlade det typ om att hon med oranget hår skaffar tandställning sen sitter hon på typ en konferens och så börjar dom som sitter omkring att garva så hon tror dom garvar åt hennes tandställning så hon blir sur och säger " skratta på ni bara för jag har tandställning så kan vi ju fortsätta att ha möte när nio skrattat klart." och dom typ ba kollar på henne och säger " va? vi skrattar åt felstavningen på sida tre?" hahahhaha! och hon blir helt röd och suckar. så himla toppen asså, innan sommarlovet är slut är det ett måste att jag ska se den!

grabbsen och jag

Dagen:
Nu är kusinerna patrik&niklas här, dom vi va på kairo med. mamma och roger är hos annelie och bengt ( kusinernas föräldrar) för en stund sen åt vi pommes med kött, det va gott. gott som vanligt när morfar gör maten =) <3 nu ska jag och kussarna dra till kiosken och köpa marsmallows för ikväll är det dags för marsmallowsgrillning!

Senare:
Asså bajsa! vi va nyss vid kiosken och dom hade inga marsmallows! hela kvällen är förstörd! köpte glass istället?
visst det va väl gott om jag ska erkänna, jag tog en sandwich. nu ska jag förmodligen bara ta det lungt, hah som jag gjort resten av dagen. idag var det träning, eller den slutar typ nu .. men jag kunde inte gå för william behövde passas och magen hade inte ens gått över "/ men julia gick inte på den då tänker inte jag heller gå! inte den här gången iallfall. nu ska jag ta ett glas mineralvatten. puss

Ett litet tillägg:
Ge mig frågor, så får ni svar så snabbt som möjligt, vem vet? jag kanske döljer nåt? jag svarar förmodligen på varje fråga. så det är nog dags att börja skriva frågor kanske? ju fler frågor ju mer får du veta om mig höh!


smakprov,kolla om du gillar det



nu är jag tjockare än tjockast

jag tror jag dör jag har nyss ätit lunch och gissa vad brorsan lagade för mat? -.- hamburgare idag igen! visst det är gott men jag känner mig tjockare än tjockast .. och ikväll kommer mormor morfar och kusinerna tänk om morfar gör hamburgare då också?;O hoppas inte det, jag vill ha kräftor! det är så himla  gott tycker jag. idag är jag på kasst humör vet inte varför, har ont i magen och så inte magknip bara lite ont "/ stackars bellan, nu ska mammsen nog bjuda på en ipren tycker jag, puss

kvällen med fanny karlsson

igår va somsagt hela familjen karlsson samlad hemma på tolanvägen, det va skojsen. vi grillade hamburgare, badade, kolla morden i midsommer, tog kort som vanligt, åt nån mindre god efterrätt, lekte med elvis och william och lite sånt. - här har ni lite bilder att underhålla er med, inget va seriöst vi hade bara inget liv :D


- här står vi mitt ute i skogen och töntar oss lite

- jag ser muppig ut på varje bild men sånt är livet

- helt normala ? hahhaa carlsson <3 karlsson

- bellan smetar in gojs på läpparna

- en isabelle, en helt enkel isabelle

 - fanny matilda karlsson syster

- jag fick säkert ett par hundratals fästingar ..

- en sista bild för idag jag vet vi är sjukt coola

hittade såklart mer

det va inte nog med det såklart, nu hittade jag en text jag skrev också men då skriver jag inte alla stavfel men jag tyckte texten va lite gulligt skriven av mig (a) det står att det va den 23/8 - 05 då gick jag väl i ? .. typ fyran ;$

Om man inte får gilla vad man vill och som vill,är det onödigt att ens säga något. Om man inte får se ut som man vill är det ingen idé att visa sig ;/ och får man inte älska den man vill behöver man inte ens berätta om sina känslor, och då är det heller ingen idé att leva. Men jag älskar någon och det är jag stolt över. Fast jag kanske inte har en enda chans att få honom, men jag vill vara lycklig och det är jag med han. Acceptera alla hur dom är och inte hur du tror dom är ..

hej hopp sockertopp

goddagens .. nu har jag äntligen installerat webbcameran på datan. det tog en evighet! letade typ efter skivan i en kvart och bara ah. men nu är det iallfall fixat? medans den installerades rensade jag lite i mitt rum och man hittar ju då alltid något roligt, jag hittade den här texten jag skrev typ när jag gick i ? .. vet inte vilken klass jag kunde iallfall inte stava. jag hittade bara en sida av det jag hade skrivit och det stog såhär: ( om du ens kommer fatta nåt )

 .. sen var emammas väka Då åkte vi til umio med Jsabelle ( jag?) och Mamma och alEXANDER NäR VIVA FRAME Då TRefaDE Jag och Mamma ocg ALEXANDER RÅGER OCH RÅGERS MAMMA OCH RågErs Pappa.

översättning som jag tror det ska stå:
sen vare mammas vecka då åkte vi till umeå med isabelle, mamma och alexander. när vi var framme så träffade ( vi ) roger och rogers mamma och pappa.

tihihihih tyckte det va en lite rolig sak bara :)

vattnet är varmt och sandaler av plast

Är det inte så låter går? som typ tomas ledin sjunger? ena versen på sommaren är kort ? nåtsånt är det iallfall. godmorgon ska man kanske säga till dom som vaknar nu , klockan kvart över två på dagen men sådanna är vissa . idag väckte mor min mig vid halv 11 då gav hon mig en stor äcklig tallrik med VANLIG fil och MÜSLI?! usch fy fan! idag blev jag meddragen till kairo. så roger skjutsade dit mig mamma alex och william . vi skulle träffa kussarna där, mina söta små kusiner patrik och niklas. det va varmt i vattnet så såklart badade jag , im not a badkruka like många andra! jag älskar att bada, bada och äta glass kan det bli bättre? tror inte det. där va vi i typ 1 och en halv timme sen åkte vi hem då tog jag ett glas vattten och nu städar jag lite smått igen som att ikväll ska barndomsvän fanny och frida komma hit! soft .. då ska vi grilla hamburgare och bada förmodligen , nu ska jag ta mig ett glas läskeblask som består av mineralvatten och saft puss


ett litet dopp i det kalla

trevligt att du kollar in min blogg igen! .. första gången kanske, eller inte? saksamma det är iallfall alltid lika roligt att ha fler läsare - nyss har jag tagit mig ett dopp i poolen det var oerhört skönt! sen hade william och jag vattenkrig han är neger efter florida resan han fick mig ledsen direkt när jag har solat som en galning och jag tkte jag var brun .. och så kom han? jag vill också ha bra pigment? typ att man solar i 1 timme och redan då ha fått den där fina ljusa brunheten? in my dreams kanske (a) jag blev helt varm när jag såg honom. han vände sig om och där stog jag och han bara sken upp som en sol! med världens finaste leénde och bara sa " hej bellan!" jag gick fram och han sträckte fram armarna och kramade om mig jag va nära att börja gråta men det va hemma hos hans kompis så nä jag kunde faktist hålla tårarna inne hah. nu har jag precis druckit ett helt glas vatten och ätit ett äppl .. e .. tänkte jag säga men nu när jag kollar ligger hela äpplet kvar oätet på skrivbordet , mums (: nu måste jag tugga mitt äpple ifred  ..


konstigt att få sån lust

 .. nyss hoppade brorsan eller vem det nu va i tunnan ute på terassen & det gav mig en stark känsla av att åka båt? vet inte varför men jag älskar när man åker saker snabbt, och julia och jag brukar skoja lite om mig när jag åker saker snabbt .. tihihih! handlar om spya så jag skippar att gå närmare in på dom detaljerna , vet inte om alex är vaken? om det va han som badade är han förmodligen det men men .. nu ska jag gå och väcka honom jag har väldigt tråkiiiiiigt!

dags för avgång till morsan

tjenis klenis .. nu har jag nyss ätit en "rejäl" frukost, det blev en tallrik med kellogs frosties. det är inte lika gott längre tycker jag , inte när dom bli blöta av mjölken , uscha buscha! pappa ska tydligen skjutsa hem mig och alex till mamma så fort vi är klara & jag är klar! men alex den sega korven. nu ska jag kolla min statistik här på bloggen fler besökare tackar man aldrig nej till? nu ska jag borsta ut mina tovor i håret tjolamors!

måste göra nåt roligt, jag tror jag ..

.. får damp! jag måste göra nåt nu nåt roligt. sitter på rummet har typ suttit vid fönstret i en timme för det är så varmt. ska kanske pallra mig ner till dom andra om mina ben orkar ställa sig upp. sen ska jag sova jag är riktigt trött !


sov sött alla sötnosar

nu ska iallfall jag gå "/ ledsen alla söta saker där ute i vilka världen men jag måste gå , eller nej men packningen är inte ens klar så .. ja ! imorgon åker jag till mama för er som inte visste det redan så jag vet inte om jag är inne nåt på datan (a)men julia vi kanske hinner vara imorgon om du läser det här nu på söndags natten eller det kanske är måndag nu så du läser det men ring mig hjärtat ! nu ska jag sussa pussar/ eran bellan
                                      
              

packnings dax wax

Hej du!
nu har vi nyss ätit middag hela familjen carlsson. till förrätt blev det tomyamgong (?)soppa, den va stark men super duper god! sen åt vi buffalowings flickans bästa mat. nejmen det är faktist rysligt gott hahaha! sen tog jag nej nu tog det faktist slut jag svullade inge mer efter typ 4 vingar. utan jag drog direkt upp på mitt rum och det är där jag nu sitter men håret blött hängandes nerför axlarna efter isas och mitt vattenkrig på tomten. jag är nog överlycklig tror jag william mamma och roger kom hem igår så imorgon är det dags att åka hem till mamma . ska vara där i två / tre veckor det ska bli soft! då har jag dessto närmare till julia eller det kanske bli längre ? amen iallfall om julia ens har tid att vara med mig. nu skriver jag med ena handen och packar med dom andra händerna. ah det kanske låter kompicerat men så är det iallafall. nu ska jag fortsätta packa då kanske timmarna går snabbare
pussar! /eran bellan

ännu ett test

SKULLE DU HELST... ?
1: pierca dig i tungan eller i läppen? läppen
2: vara seriös eller oseriös? oseriös såklart!
3: dricka grön eller röd mjölk? bara vit
4: brinna upp eller drunkna? varför dö när man kan leva?

SVARA ÄRLIGT!
1: Tycker du om någon nu?
2: Har du skolkat? nej
3: Varmt eller kallt? älska sommar
4: Soligt eller regn? bror lite på ..
5: Fanta eller cola? fanta
6: Är du nyttig av dig? vissa dagar

OM MIG
1: Namn? isabelle
2: Vad heter dina föräldrar? arne & annalena
3: Vart bor du? upplandsväsby
4: Hur många barn vill du ha? har inte ens en pojkvän
5: Vill du gifta dig? det vill väl alla
6: Favoritårstid? alla typ
7: Humör just nu? städhumör
8: Sugen på just nu? ett stort glas kall saft

HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1: pussat någon? nej
2: sjungit? det gör jag alltid
3: blivit kramad? såklart inte
4: känt dig fånig? när jag pratade med isa
5: saknat någon? ja! mamma och william!
6: dansat galet? magdans i högsta grad
7: klippt håret? usch för frisörer!
8: gråtit? varför gråta när man kan leé
9: pluggat? eh? va det sommarlov eller ..

GREJER
1: Har du blivit jagad av polisen någon gång? dom där blåvita sakerna?
2: Har du en hund? i love isa gris
3. Sover helst med ngn eller ensam? med någon
4: Tror du på spöken? dom är söta !
5: Är du mörkrädd? nej jag är riktig hårding
6.blev du nöjd med skolfotot? FY FAN!
7. vad vill du just nu? att alla på min kontaktlista på msn loggar in -.-

mitt i det tråkiga blev det roligt

hahahha! just nu sitter jag och sofia khan och muppar oss i webbkamerorna ! sofia har världens coolaste friss och jag själv ligger och visar henne mina as heta ben ( som typ inte är rakade på tre veckor) . garv garv .. nu gick hon för att snacka med världens coolaste somsak my friend and sofias "pojkvän" thihihih the love is in the air ! nu ska jag ut och vara lite social med resten av familjen pussar på munnen

borta bra men hemma bäst

Hejsan på dejsan.
tjena alla monsterdiggare, mohahaha . nej men jag ska vara seriös nu (a) igår kom jag iallfall hem från landet har haft det soft . det ligger i edsbro en timma bort från uppl.väsby drygt .. första dan va farmor , farfar alex och pappa där med mig. vi åt nåt gott i can not remember ? sen spelade alex och jag badminton på tomten och äntligen fick jag ta hem segern! två gånger om egentligen . sen gick jag in i alex och mitt lilla hus och ringde julia fast hon svarade inte så jag ringde två gånger till men den va tydligen avstängd tror jag men jag pratade iallfall in ett meddelande. sen nästa dag åkte pappa till värmland för att hämta mia . så då vare bara farmor farfar och alex kvar ( och jag ) asså ärligt talat orkar jag inte berätta alllt vi gjorde jag hade det iallfall roligt, vi va på speedway en dag, badade alla dagar  , va på maknad och lite sånt .. igår kom vi hem somsagt jag packade upp sakerna men packa också ner ( ska hem till mamma imorgon ) jippi! har saknat henne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas mycket! på kvällen gjorde vi hemmagjord pizza jag hade : tomatsås skinka ost champinjoner lök räkor och köttfärs på min det blev rätt gott. sen chattade jag med jullan bullan och nu är det söndag och jag är redo att gå ner och äta lite frulle nu på "morgonkvisten" idag ringer jag nog amanda gulliksson som att julia ska och bada men "sånt är livet sånt är livet så mycket falskhet bor det här .. den man förlorar vinner en annan så håll i vännen som du har käääääääääär"  & jag håller i julia som jag har kär :Ö tihih vet inte ens vad jag skrev nu men det blev nog bra. nu ska jag taggeli taggisch pussar
/
Isabelle Carlsson The Happy One

jag dör om du inte kommer hem snart


nu har du varit borta från mig i tre veckor kom hem syrran saknar dig! jag saknar ditt leénde ditt skratt .. & när du kramade om mig och sa " du är fin jag älskar dig"  utan dig är jag ingenting du är min luft william lillebror holmgren jag älskar dig
      
puessar! /
eran bellsan




bättre sent än aldrig

Hahha! nu kommer iallfall lite bilder från när jag and familjen carlsson var i göteborg/värmland!
klicka på bilderna för att få dom större.
           
 Isabelle C

godkväll eller nåt

god kvällsen.
nu börjar kvällen dra ihop sig, klockan närmar sig halv elva. pappa och jag kollar på Mrs.Doubtfire det handlar om en kille/man eller ah en pappa som klär ut sig till tant inför sina barn och så är han typ sträng och allt och hans fru vet inte om att det är han så hon snackar om en annan kille inför honom/henne . Nu tog friden slut nu kom Alex hem från hockeyn hahaha skojade bara ! Idag har jag och pappa varit och kollat alex hockey, mellan två matcher åkte vi till huddinge centrum och "shoppade"  typ . jag köpte ett par guldiga örhängen inne på glitter eller heter det glansen? amen skitsamma .. sen köpte jag ett par adidas shorts på intersport och läppglans och hårsnoddar på h&m. det va ungefär så det såg ut för mig, vi tog en liten lunch på donken också och jag har inte sprungit nånting på typ tre veckor, sorry mamma tihihihi ! på söndag eller rättare sagt imorgon åker jag nog till landet med brorsan för pappa ska upp till värmland och pick up mia. Nu ska jag äta glass med mjölk och choklassås så puss så länge så kanske jag skriver mer senare , eller inte ..  jag saknar julia bästis väldigt överdrivet mycket!
Isabelle Carlsson


dags att bli lite brunis

nu är det time for me to go out and sola. nu måste jag göra nåt ska nog ta en macka till hungrig som fasen. får se vad jag gör efter måste verkligen ut och springa så snälla nån som kan hänka annars gör jag det själv bajs . puss
Isabelle C

godmorgon på morgonen

tjaba!
idag skulle jag typ varit med hanna jansson men jag vaknade lite för sent, så jag får se hur det blir med det somsagt. igår gick jag och la mig klockan 04.17 och nu vaknade jag halv 2 men jag äääääääälskar att sova . men det får man ju göra när man dör? så man borde passa på att vara vaken xD nu sitter jag iallfall och dricker te och äter macka ska nog bara ha en dag för mig själv mina bleka ben behöver tillexempel bli lite bruna om det skulle gå för sig. sen tänkte jag gå ut och springa i spåret nån som hänkar? (a) har sjukt dålig konstis inte bra. men ha det bra nås inte på mobil men är för det mesta inne på datan säkert så tjabbadå!
Isabelle

livet är inte perfekt hela tiden

hej.
är inte speciellt glad för det första har jag sån fruktansvärd huvudvärk men inte migrän säkert hoppas inte det då skulle jag nog mått illa . nu ska jag försöka få huvudvärken att gå över med lite glass och huvudvärkstablett. själv hemma soft soft men ha det bra så kommer jag med ett litet skämt sen för att få alla små hängiga kisar på bättre humör. förrästen saknar jag bästis mest ..- blä!
Isabelle
                      

värsta megasämst tycker jag

sämst sämst sämst! idag åkte vi in och skulle kolla på bion vi köpte godis och dricka först, sen gick vi in i salongen och väntade medans reklamen började sen mitt i en trailer hakade den upp sig typ 5 minuter? sen kom en kille från bion in och typ ba " vi har fått tekniska problem som ni märker men vänta 2 till 5 minuter så ska vi nog ha fixat det här " så vi väntade men filmen satte inte igång. sen kom han in igen och sa " vi kan inte laga det här själva så vi har ringt några som ska fixa det här och det kan ta lite tid så vi kan tyvärr inte visa filmen idag?" ;O fett sämst. sen fick man gå ut till kassorna och få tillbaka sin biljett. på hemvägen hyrde vi en film istället " gone baby gone" den handlade om en liten flicka som heter amanda som försvinner, typ som den där madeleine?"/ usch stackarn .. men den var iallfall skitbra! rekomenderar verkligen nu ska jag sova som vanligt? juste! jag pratade med julia  idag jag blev överlycklig att vi fick tag på varandra! hihihih va bara tvungen att berätta det (a) sov gott alla små grisar
// isabellsan

du slår aldrig rekord

hejsan igen.
ja somsagt du som läser det här kommer aldrig kunna slå rekord att ha så tråkigt som jag har haft idag? Pappa kom iallafall med ett bild och text program, nästan som photoshop fast inte lika bra men det va rätt coolt (a) ikväll är det bestämt att pappa jag och alex ska på bio. Indiana Jones typ? den är 2 timmar och 2 minuter lång -.- kommer nog somna det skulle vara mysigt, nu är klockan 17.00 och bion går om en timme oups! nu måste gitta ska byta kläder
godnatt för er som måste gå och lägga sig redan ..

// IsabelleAnnaCarlsson


äntligen hemma efter alla äventyr

namen godagens!
äntligen hemma från värmland, jag har haft det väldigt bra fin fint väder nästan varje dag men somsagt i göteborg regnar det mycket! här kan ni läsa lite om ni har tid och lust ..
 
dag ett:

i måndags gick jag iallafall till tandläkaren och julia skickade ett sms efter precis som hon lovat. tandläkarn visade typ hur jag skulle borsta och jag hade inga hål yes! sen packade jag klart hemma hos pappa sen åkte vi till värmland där mias mamma bor för vi skulle lämna av isa innan vi åkte mot göteborg. det tog ungefär 5 timmar som att vi stannade och åt glass och så. men när vi kom fram packade vi ut för vi skulle tydligen sova över där. mias mammas killes barn elin va också där, blev det kronligt? läs om det isåfall jag blandade ihop allt i början (a) men vi spelade lite monopol som världens bästa fuskare som storebror vann! fast jag kan inte påstå att han vann för han drog sig ur bara för jag inte ville sälja en gata till honom, knäppstare 8)

*måste avbryta':
nu tar jag en liten paus, klockan är mycket och händerna ser ut att börja svullna. eller nej nu överdrev jag men fingrarna börjar bli rätt stela efter allt skrivande .. mer om min bilsemester imorgon skriver inget mer nu kanske inte ens är någon som läser min blogg men för er som gör det säger jag bara natti natti puss på rumpan

jag säger bara tjarråh!

japp idag händer det iallfall, dags att åka till göteborg en vecka! roligt men jag kommer sakna många, mest bästis! nu är klockan 11.36 och det är inte speciellt planerad dag, jag ska till tandläkar'n och kolla om jag har hål, tror jag har två ajajaj! men idagblir det ingen lagning det har jag inte tid med .. men nu måste jag gitta jag nås på mobil hela tiden kanske kommer med några fler inlägg om jag får tillgång till data förmodligen tar jag och brorsan med oss data annars får ni ha det bäst här hemma pusshej
// Bellllllllllllau

kommer sakna dig

                              
avundsjuk? det kan du gott vara också för jag har världens bästa bästis !
                  

imorgon händer det

hej.
jag är lite deppig om detär någon som ville veta. imorgon ska jag först till tandläkarn som säkert komma säga jag har trehål :| ooooooooops säger jag lixom bara . sen ska jag hem till pappa rappa pappsen kalappsen och packa because vi ska åka to göteborg imorgon , wiiiiiho jätte roligt! det ska bli roligt men jag kommer sakna bästis såklart ! inget liv utan henne haha :D min livsglädje och allt det andra ! ska jag vara ärlig har jag saknat familjen carlsson rätt mycket faktist! inez gumman nu kommer storesyrran och .. och .. gosar med dig? eller vad ska man säga?(: nu är klockan halv 12 så nu är det bara för mig att säga natti natti ..

varför alltid mina saker

idag ska jag hänga med poolers lixom, fett sooooft lixom det här är siksta dagen jag träffar julia sen ska hon vara borta från mig tre veckor kan det bli mer bajs? tror nog inte det, asså en fråga? VARFÖR HAR JAG ALDRIG NÅGOT ATT HA PÅ MIG?! fett damp, jag kan inte ha jeans då kommer jag börja löka?^o) jag kan inte ha mina vita shorts för domär smutsiga och dom blåa har jag haft så mkt? jag kan inte vara naken för då kommer jag börja frysa? jag får lösa det där sen nu måste jag äta frukost ..


HAHHAA! ETT LITET MORGONSKÄMT

tihih jag tycker den är lite rolig ..

detta hände i /igårförrgår

godmorgon.
nu är det söndag, ffan imorgon ska jag till tandläkaren! igår va jag iallfall på grönan med brorsan, mormor & morfar. det va helt okej, vi körde femkamp. alex vann som vanligt -.- men han är äldre än mig så han hade försprång kan man säga .. alex och jag åkte blå tåget först, urtråkigt jag satt bara och skrek hela tiden , jag vet inte när jag ska fatta att det inte är riktiga monster? nej men seriöst dom är fett bra gjorda som att jag blir rädd lixom, iallfall det va ingen höjdare,vi stog i kö en halvtimme och ah men det va iallfall tråkigt . sen åkte vi bergochdalbanan hahahah, först åkte vi en gång jag trodde jag skulle dö, men då skulle jag inte suttit här ju , mhiihih! men jag blev så konstig på kortet dom tog så jag ville åka igen, plus att det va roligt som "fasiken" . sen åt vi på nån resturang som typ hette bakfickan, sen tog vi lotter men vann inget sen senare mot kvällen kollade vi sommarkrysset, live! det va fett bra igår ( tycker jag ) men kolla det är lite roligt, för det va jätte molnigt när det va, men på bilden va det jätte ljust? så det är mkt fejk saker, sen när programmet börjar sitter ju alltid alla och applåderar och hela skiten? hhahhaa det va en kille som typ stog och viffta med armarna när man skulle applådera och klappa åt allt? fett sämst :D sen åkte vi hem när vi var hemma grillade jag mormor och alex marsmallows? eller hur det stavas, det va gottt men kladdigt :D sen kollade vi på tv och då somnade jag i sofffan sen gick jag in och la mig i mitt rum och sov, det hände igår och i förrgår sov julia över, vi badade och sen lite senare på natten gick vi ut och tog kort, mohahhaa . alla låg och sov men julia och jag tkte det blev för varmt i stugan som vi sov i så då gick vi ut typ vid halv 2 på natten/morgonen? (: sen sov vi och läste tidningar på morgonen, sen åkte jag till grönan och ja allt det där, har har ni iallfalllite bilder från förrgår. puss and kram skumbanan








MUPP MUPP MUPP OCH MERA MUPP!

HAHA! matan kan inte göra annat än garva
ps. kolla munrörelserna!


// Bellsan & Jullsan

slingor övernattning och bästis

godmorgon.
idag blev jag väckt av william, den här gången tröck han inte upp sina strumpor i mitt anikte 8) jag gick upp vid sju för att säga hejdå till mamma och dom, sen gick jag in på mitt rum och ah inte så svårt att gissa att ajg skulle sätta på datan, för det gjorde jag. och nu har typ julia precis loggat in, idag kommer mormor och morfar hit, mormor ska slinga mitt hår sen ikväll ska vi grilla nåt gott hoppas jag?(a) sen ska julia komma hit igen så ska hon sova över! wiiiiiho, lixom me and my bästis :D nu ska jag gitta måste göra mig iordning  nås på mobil hela dagen !
// Bellysch

kom hem jag saknar dig redan

imorse åkte mamma roger och underbara lillebror william till usa. ..-
 &han är jobbig ja faktist, jag kan inte påstå att han är gullig hela tiden men
 ååh det är så mycket bättre när du är här saknar dej lillebror , syrran älskar dig!
.. -
saknar såklart världens sötaste lillasyster också 
  
               // Bellsan

en uppiggande låt innan sängdags?


alla har sina stressiga dagar även jag

BAJA MAJA PÅ BELLAN FÄLLAN!
inte bra , inte bra jag har inte skrivit i bloggen på två dagar det känns jobbigt! så nu kanske det är dags att skriva långt? skitsamma om du inte orkar läsa jag vill iallfall skriva ..
 
igår:
- va jag med julia, vi .. gud vad gjorde vi? haha juste vi stog i mitt rum och dansade . vi hade dansat till typ 3 låtar och spelat in sen när jag ska ta bort kameran från fönsterbrädan åker mobilen ner på golvet och så stängs kameralinsen så den inte sparas?:O sajkmobil asså plus att knapparna på mobilen dampade! men men det är sommarlov så då är inte mobilen viktig, host* haha iallfall sen gick julia och jag ut och sen skulle hon hem så då följde jag med henne till blåbron vid mcdonald´s typ . sen gick jag hem och då kom mamma precis hem från tjejmiddagen eller vad hon hade varit på? sen gick jag in på mitt rum och satte på datan, lika seg att starta som vanligt åååh blir typ fett dampig? sen stängde jag av för ingen rolig va inloggad ? då tog jag ett suddigum och skulle göra kärringtestet, FÖR FÖRSTA GÅNGEN! alla har typ gjort det och nån gång måste vara den första? eller .. men då gnuggade jag hårt som fan tills det började blöda och svida som fan då slängde jag suddigummet 8) det betyder nog att jag är en kärring som bangade efter typ några gånger men det sved och jag vågade inte ta några risker, tsss! men sen gnuggade jag nötterna och sleepade det här var dag ett iallfall ska jag fortsätta? kanske måste det iallfall annars får jag bara tvångstankar  ..


idag:
idag var jag med julia , patrik, dennis , robin och zalle ttyp vi mötte dom vid abbes där dom satt och käkade kebab sen gick jag och julia in på kiosken och tog en varsin fanta , törstsläckaren !! sen dampade denna på sin morsa , det va riktigt roligt ! jag och bästis fattade ingenting först vad dom snackade om , men såhär va det som jag uppfattade det : " robin och denna va hemma hos robin, och denna hade lånat sin mammas cykel och sen låste dom in den i förrådet hos robin, sen gick dom in till robin och sen gick denna och robin därifrån, dom tog garagevägen för när man stänger den så låser den sig av sig själv så robin behövde inga nyklar.  men sen ringde dennas mamma och va "lite lite arg"  för hon behövde sin cykel och den hade ju dom låst in och dom hade ju ingen nyckel, hahah och denna kallade henne för en sak som jag garvade som fan åt, det va lite taskigt denna .. FY ! sen gick vi till robins baksida och så skulle robin upp på taket för att kolla om han kunde hoppa från skorsstenen? ingen aning om vad det heter egentligen ;S men sen  gick vi till patrik för robin skulle " pimpa" hans sparkcykel han hittat , sen typ gick inte det nå bra då gick vi hem till zalle och då kissade jag typ på mig för jag satt och garvade? imorgon blir det iallfall julia bästis ! och idag va jag aaaaaasa seg så imorgon ska jag va snabbast!(a) imorgon åker mamma roger william och rogers föräldrar till florida i usa så mormor och morfar ska vara här och "passa" oss hahah så imorgon ska julia vara med när mormor slingar mitt hår och sen på kvällen ska julia sova över , hahaha men jag skriver ju mer imorgon? så pusshej hade baj baj ..
// iac



godnatt nu ska bellsan dra

jag hade inte tänkt att gå och lägga in än, nejnej! ska nog smsa lite med bästis innan jag sleppar men nu måste jag nog gå och borsta gaddsen så det inte blir fler hål än det redan är, blä för tandläkare! nu måste jag skynda mig innnan roger drar ut internet kabeln! GODNATT!

RSS 2.0