valborg idag

Har ingenting för mig. Dagen går segt, och datan är min bästavän för tillfället! Ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig lite kläder. Ska se hur vädret är och kanske ta en promenad. Ska även förbi mamma en snabbis för att hämta lite smink och kläder till ikväll! Det är valborg idag, ett år sen det var..smart tjej! Så ska vara med dessa snygga tjejer från en början sen får vi se vad vi hittar på! En brasa blir det garanterat att gå till :)


jag är ledig idag, woho

Godmorgon alla. Antar att de flesta är i skolan och sliter, själv fick jag ledigt från praoen idag. Känns skönt för att fasen vad folk det kom igår. Sprang fram och tillbaka mellan köket och buffén ex antal gånger! På morgonen skulle jag riva citonskal på ett rivjärn då jag drog i hela tummen. Det gjorde liiiiiiiiiiiiiiite ont....



När jag slutade drog jag och träffade Antony, David, Fanny, Frida, Korven och Emma. Snacka och hade jätte roligt tillsammans. Drog hem för att sedan gå på träning. Kom en kille som masserade de som ville så jag gick frivilligt in först av alla och bad om att han skulle massera nacken som att den inte känts sådär jättebra. Gjorde ont som satan men ska det bli bättre så var det lika bra att knipa käft ;-)


frida och jag förra helgen


lite pics från söndags

Dags att dra sig mot sängen snart och sova, det behövs. Börjar bli lite pömsig och tänkte väl inte försova mig imorgon! Haha måste sett helt sjuk ut när jag vaknade och trodde klockan var typ 10 då jag hoppar upp ur sängen och sliter iväg mobilen med headset och hela alltet i golvet. Kollade klockan och den var 06.10, puh! Sen sov jag, snoozade, sov, snoozade och sen fortsatte det så tills jag vaknade och insåg att jag försovit mig.

Här ska jag bjuda på lite bilder från i söndags när vi tjejer i laget firade vinsten hemma hos en av spelarna där vi grillade korv och marschmallows. Ytterst trevligt! :)


haha amanda och jag hade en "grimasstund" då vi testade lite snygga poser!

lilla tovis :)

oj här kom vi igen! Bellan.. what's up? Heh!

Kommer mer imorgon! Nu la allt av.
Puss&Kram godnatt!


musik



Jordin Sparks-Don't let It go to your head


nyinköpta saker







skriver inget vettigt

Dåligt med uppdatering idag! Känns som jag aldrig har något intressant att skriva under veckorna? Blir bara det gamla vanliga att man går till skolan och sen kommer hem, känns som meningslösa inlägg. Men idag var jag på prao igen, det var mysigt att komma dit 8 på morgonen och sätta igång att baka i lugnet! :)

Ska försöka lägga in lite bilder på lite nytt jag köpt de sista veckorna som aldrig kommit upp. Men NU lovar jag! Sätter igång direkt och fixar det! Så ska vi se om jag kan knåpa ihop lite intressanta inlägg!


har varit en bra dag

Vad glad jag blev när jag såg att jag hade 5 läsare ifrån 50 stycken! Stort! Undrar bara vilka dessa 50 läsare är.. vet ungefär 10 av dom? Hehe. Tänkte inte skriva något långt bara ett snabbt så ni vet att jag lever.

Praoen idag gick galant. Fick börja med att dammsuga hela huset (jobbar på ett café) sedan torka alla golv. Sen blev det att skala potatis,morötter, skala sallad och göra lite kakor. Idag var endast städdag så imorgon kommer det folk som ska luncha vilket ska bli spännande då det blir lite framdukning och mer matlagning. Det här är verkligen ett praoarbete som passar mig. Helt olika från person till person, men är ju intresserad av matlagning så är jättenöjd faktiskt. Sen är det ett stort plus att dom är jätte trevliga allihopa också! :-) Fick sluta 2 timmar innan bestämd tid som egentligen var 16.00 så det va riktigt skönt!

NU dricker jag vitamin well, vad tycker jag om den? Mjo. Man kan väl lika gärna blanda sig lite svag saft.. 20:- känns något dyrt när man likagärna kan göra egen blandad saft. Men god va den iallfall! Nu blir det tandborstning sen sängen. Imorgon börjar jag 08.00, så sömn behövs.




inte mitt fel, hoho

Namen hallå i stugan! Här sitter man snorig, hes och jävlig och skriver ett blogginlägg som jag inte har lust alls för, haha! ;p Annars så är det jävligt bra med mig faktiskt! Kan inte må annat än skitbra för stunden när man vunnit säsongens sista match och vi tog guld! Sen firades det naturligtvis med pizza!

Det har varit en jävligt roligt säsong med tjejerna. Vi hoppade från division 3 upp till 2 och även spelat i div 1 för andra året i rad. Vi har krigat oss igenom matcherna som ett riktigt fightar lag, vi har fått höra att vi slår med klubborna och massa annat. Men med vår enorma vilja tog vi oss till final efter en skitspännanade kvarts och semifinal. Idag stog vi, bollstanäs och tog emot priset som Stockholms bästa lag. Det värmer så jävla skönt i hjärtat! Är så glad, folk har sina åsikter om vårat lag. Men idag bevisade vi att vi inte ska underskattas.

Anledningen till varför jag itne bloggat är för att min dator har blivit feluppdaterad. Stog om det i tidningen då jag skulle uppdatera något och skiten la av och allt bara blev helt knas. Så skriver på brorsans nu, och ska snart sova. Imorgon väntar härliga praotimmar från 08.00-16.00! Kanske eventuellt kan få gå tidigare om jag gör ett bra jobb, vilket jag naturligtvis ska!

PussKram godnatt! :)



hemska sanningen...

om mitt hår innan jag färgade. Visserligen såg mitt hår blondt ut på bilder på bloggen, redigering är för jävla bra! Okej, ska inte påstå att mitt hår inte var blondt alls.. för över var det relativt blondt. Det värsta som fanns var att vakna på morgonen och se ut såhär i barret! Ni fattar varför....


jag vill bli frisk

Hellu härliga människor där ute! Jag kör väl min vanliga replik och frågar hur ni mår? Brukar iofs aldrig få kommentar om hur ni mår haha men fortsätter att köra på den! Lyckligvis har jag åkt på något skit så jag lyckats få ont i halsen. Känns inte bara väldigt tråkigt, känns JÄVLIGT surt också med tanke på att jag spelar final med tjejerna på söndag.

Kvällen har gått åt till att skriva lite engelska som jag ska fortsätta med nu, ha det bra! Uppdaterar senare eller imorgon!




vi vinner som ett lag, och vi förlorar som ett lag

Kärlek. Lycka. Glädje.

 NUMMER 12


skolarbete om USA:s historia

Jag blir galen på dessa uppsatser och skit som man inte förstår sig på. Just nu ska jag försöka få ihop en text om USA:s historia. Jag uppfattade allt fel och trodde det var valfritt så började skriva om Paris Hilton, haha.. ute och cyklade totalt! Det slutar med att jag nu sitter och arbetar om alla som invandrade till USA under 1970-talet. Inte min grej, kort sagt.

Skrev ett inlägg igår som försvann då jag klickade ner utan att ha sparat, vips så var det borta! Men kan göra en kort sammanfattning om söndagen så vi spelade semifinal mot Belebarkarby. Bele är ett typiskt lag där man inte kan vara 100 procentig på vilka som vinner. Senaste gångerna har det blivit riktigt spännande. De har ett väldigt bra spel i laget men det handlar trots allt om antalet mål vilket vi vann på. Sista minutrarna skakade jag av nervositet och gick direkt in och vrickade till knät, härligt! När slutsignalen pep stog jag och skrek vet inte hur längre.. Lycka. Lycka. Lycka.


skolarbete

Sitter i datasalen med INTE KJELLBERG SKRIKANDES I ÖRAT!

svar på fråga

Haha, förlåt men fick mig ett gott skratt av kommentaren vad en toast var.. ni ser toast på bilden jag la in i inlägget, men kort sagt består av två rostmackor, skinka, ost och smör. Sedan är det bara att lägga in den i ett toastjärn som kan köpas på olika hem"apparats"butiker! Klockren beskrivning, inte sant? ;-)


massa shopping med mormor!

Tjenis! :D hur mår alla, jag mår sååå kanon! Har precis kommit hem efter en 4 timmars lång shopping i sollentunacentrum med mormor. Fick med mig ganska mycket faktiskt! Är jättenöjd verkligen! :)

Tänkte inte skriva så jättemycket, för ska hem till fanny och äta middag och sen dra ut och träffa Julia och kanske fanny och Jenny. Får helt enkelt se! Det jag fick med mig hem var iallfall en gul bh, tre hårband, ett par svarta tights med gulddragkedja längst ner, en kofta från gina tricot, en vindjacka, en scal från hm och en svart skinnjacka! Men nu måste jag gå! Pusss

Förresten, puss på mormor och morfar som är värdsbäst! Tack morfar som fyllde på min mobil igår med pengar, du kan det där du med datorer ;-) hihi, och sen mormor som följde med idag och gav mig allt detta. Ni är värda guld, båda två..!


ätit ett gott mellanmål

Hellusan people out there! Har precis ätit ett riktigt gott mellanmål som bestod av (håll för ögonen, inte världens nyttigaste!) två toast med ett glas oboy. Fredagsmys eller vad?! Så nu är jag mätt och belåten och ska om ungefär en halvtimme dra till mamma en snabbis.

Ikväll ska jag träffa Fanny eller Julia, eller kanske båda två! Spännanade, sen ikväll blir det fredagsmys men nu ska jag städa upp lite härhemma!



några bilder på mitt bruna hår



dags för träning



två jättegamla bilder från mora 08 (julia evelina och jag)


hemma från skolan

Hejhopp! Är hemma från skolan för några timmar sen och gör absolut nada för tillfället! Laddar inför träningen som jag ska till om ungefär... 2 timmar.

FÖRRESTEN! Idag har det ryktas om att det eventuellt ska snöa imorgon och i helgen?! Ber på mina bara knän att snön inte ska komma. Skulle iofs vara schyst med snö och minusgrader Juni? Yey! Inte speciellt roligt så ska det komma snö så får det fan vara sista för iår. Usch! Nu ska jag upp och käka lite kroppkakor så jag orkar träna!


nu ska jag sova, godnatt


snart ska jag sova

Snart ska jag ta och lägga mig i sängen och sova, hehe vet att klockan e mycket men börjar 5 i halv 10 imorgon så ska passa på att ta veckans första sovmorgon till åtminstonde klockan 07.00! Vanligtvis sätter jag klockan på 06.00.. men sen är jag en höjdare på att snooza antal gånger också, hihi.


svårt att inte bli glad av låten


picknik i solen

Morsning alla goa! Hoppas allt e bra med er, jag mår kanon! Just nu lyssnar jag på Sonja Aldén-Du får inte. Har annars nyss käkat middag med familjen Carlsson.. pappa hade grillat kött och fixat potatisgratäng! Riktigt gott! Så härligt med grillsäsong, (jag älskar nämnligen kött)

Idag har jag varit i skolan sedan klockan 9-14.50. Efter skolan tog jag bussen hem och satte mig på baksidan och käkade ett härligt mellis i solen! Har varit nice väder idag, hoppas det håller i sig. Mötte Julia vid 5 då vi köpte en dricka och några tacochips och satte oss i en park på en filt och snackade och hade lite picknik vilket var väldigt mysigt och trevligt! Tills solen gick i moln efter ungefär 10-15 minuter...







godnatt!


Med denna snygga bild säger jag godnatt!jag bjuder för att jag är sån glad tjej! ;-)


brownie head


kobajs? Hmm...

Hellusan! Sitter i skolan uppe i biblioteket. Har egentligen bild där vi ska fortsätta med våran uppbyggnad av en ö. Tyvärr så hade det blivit något problem med rören i bildsalen så det stank kobajs så vi kunde inte vara där. Så drog upp hit och jobbade med en dagbok jag ska lämna in idag. Hörs efter skolan, jag börjar tveka om mitt hår kommer bli bra. Det är sjuukt slitet......

ojojoj

Hehe, headern får vara för tillfället! Dagen har jag spenderat i en innebandyhall somsagt och sedan duschade jag och sånt och drog ut och träffade Fanny. Satt och snackade sedan kom även Jenny och Sara, riktigt trevligt! Tog lite härliga foton i solen som kommer upp på bloggen imorgon, för snart ska jag sova. Hehe, börjar  känna mig lite nervös inför min hårfärgning inför imorgon. Men tror det kommer bli skitbra!

Nu ska jag städa upp lite på rummet, ta reda på när jag börjar imorgon och sedan sova i skaplig tid. Den här veckan ska det vara senast halv 11, för det håller inte att jag ligger uppe till 00.00-tiden när det är skola dagen efter. No..no.. ändrade fasoner! Puss godnatt hörs imorgon!



två snyggingar i en smäll!


jaaaaaaaaaa!!!

Jag är sååååå (förlåt för jag kommer svära nu) JÄVLA glad! Har nyss kommit hem från kvartsfinal mot Vendelsö som vi vann efter otroliga straffar! Damn, kan inte beskriva med ord hur nervös jag var. Spelade 2 x 20 och jag känner mig så galet nöjd efter min prestation den här matchen. Det blev 0-0 vilket ledde till sudden där inget av lagen lyckades näta. Då återstod staffarna.. jag som för första gången i hela mitt liv skulle lägga en straff höll bokstavligt talat på att skita på mig,haha och naturligtvis missade jag. Inte hela livet!

Har åkt hem med vinst, känns så sjukt bra! Vädret är kanon och jag känner mig bara allmänt glad! Ska fixa mig om ett tag sedan dra ut med Fanny. Men först duscha,kolla upp en läxa,äta,fixa mig,uppdatera på bloggen och städa upp lite på rummet. Ser ut som ett bombnedslag här inne!


skriver mer sen

jag får se om jag skriver mer idag, får bli hyfsad tidig sänggång med tanke på att jag har slutspel imorgon. Så måste vara pigg och laddad imorgon! Nu ska jag gå och möta Julia så jag lägger in bilder på det jag köpte igår imorgon förmodligen! Puss ha en trevlig kväll!



tjosanhejsan

Tjenare! Jag är tillbax, och jag är lika glad som innan! Hihi idag har jag varit med Julia och vi har varit ute och fotograferat lite, bad henne även hjälpa mig med bloggen sen så det ska hon göra..(haha har jag bestämt nu!)

Vi var ute någon timme och sedan tog vi oss en promenad till centrum för att jag skulle köpa en skinnjacka men naturligtvis var den slut så förmodligen så köper jag den imorgon i Kista Centrum eller något där de hade kvar den. Hoppas, hoppas!


fler bilder kommer inom kort


två bilder



klockrent

Gud så mycket skitsaker jag ibland grubblar över, jag har världens bästa släkt och vänner. Livet är ju fan för underbart! Känns så skönt att jag kunnat lära mig själv hur jag ska agera i situationer. Tonårslivet är inte lätt..man får helt enkelt göra det bästa man kan. Gör du fel, så vet du. Att den enda personen som kan ändra dig, det är du själv. Lev livet, det blir vad du gör det till!


påskpresenter









+ 700:- Tack mormor&morfar, Annelie m. familj!


today I'm happy

Hej alla goa och glada!

Idag känner jag mig överdrivet glad och speedad.. Lovely! Känner mig så glad, kan vara för jag äntligen fått min frisörtid bokad! På måndag 16.45 drar jag mig mot frissan för att bli brunett.. för första gången i mitt liv. Spännanade! Tror faktiskt att det kommer bli bra! Däremot så har jag bestämt mig för att klippa mig hos min kära mormor Rose-Marie som alltid gör det lika bra! :-) Hon kan hon!

Igår var jag med Julia i Kista och shoppade lite, blev två tröjor och tre par örhängen. Suktade även efter en skinnjacka, får se om den inhandlas idag. Min gröna tygjacka känner jag inte riktigt håller måttet längre ;-) Heheh.

Idag ska jag träffa Julia så som planerna ser ut.  Hon va ute i mycket god tid och frågade, haha. Får se om det eventuellt blir ändring på bloggen idag och möjligtvis lite nya bilder som att Julia är en riktigt snittsare (haha stavning?) på bloggdesigner osv.




imorgon ska det bokas!

Nu har jag bestämt mig för att boka tid hos frissan imorgon! Mitt hår e katastrof, så fult just nu.. får ångest över att jag inte kan göra något snyggt av det längre. Slitet och dant, usch! Nepp! Imorgon blir det att ringa frissan för att kolla tid och pris. Blir att färga brunt somsagt. Har funderat på liknanade färg som Kenza, skitsnygg och perfekt brun färg! Vad tror ni?Mig som brunett?Kan ju inte bli värre än att jag får raka av allt.. hehe!


du är unik..precis som alla andra.


oupsi daisy

Förlåt för dålig uppdatering senaste dagarna. (Skrev lite igår?typ..) Har helt enkelt inte blivit tid över till att jag lämnat några rader, men gör det nu istället när jag ändå har tid.

Har precis kommit hem från träning, skulle egentligen behöva duscha men får göra det imorgon. Idag har jag varit på lite ärenden och skrapat ihop lite pengar på egen hand. Känns bra, fixade även praoen halvt. Återstår bara några telefonsamtal. Kan inte påstå att tiderna 8-16 kändes sådär "skitkul" men får se hur det blir sen!


Härligt väder vi fått iallfall! Blir så grymt glad av det här vädret! :)



kommer strax

Uppdatering strax!

hahahaha

"Jag var på puben igår när jag plötsligt insåg att jag desperat behövde fisa. Musiken var riktigt, riktigt hög så jag timade mina pruttar med soundet. Efter ett par låtar, började jag känna mig bättre. Jag avslutade min pint och märkte att alla tittade på mig. Då jag mindes plötsligt att jag lyssnade på min i-Pod"

donken

Roger är och köper milkshake, mums! :-) ska kanske dra ut och träffa några sen. Ska bli najs, inte speciellt kallt ute vilket också är ett stort +!

I förrgår färgade jag och julia min ögonbryn och ögonfransar och nu blir jag bara ännu mer taggad på att färga brunt när jag såg hur mörka ögonbrynen verkligen blev. Vi fick oss ett gott skratt när vi såg resultatet.. men förmodligen tonas färgen ut (eller jag hoppas det!)



imorgon blir det mer

Dear reader..(haha dagbok..)

Ja, besökarna har svajat lite mellan 22-30 pers senaste dagarna. Ingen kissie här heller, och å andra sidan tänker jag inte jämnföra mig med andra. Det är bland det sämsta man kan göra.

Jag har iallfall haft fullt upp de senaste dagarna. Eller iallfall idag! Har varit på innebandycup sen klockan.. Hum...halv 9 imorse då vi hade samling. Spelade 3 matcher varav vi vann de två första och åkte på torsk den sista. Imorgon spelar vi A-slutspel på förmiddagen sen blir det att åka hem sen en tur ner till centrum för att kolla runt lite.

Igår var jag med julia. Vi tog oss en cykeltur och fotade litegrann.











hehe schleten

Hellusan! Blir ett snabbt inlägg som att vi snart ska äta middag. Vi har gäster här ikväll som mia och pappa känner, så ska snart dit upp. Känns skönt att äntligen ha fått påsklov! Tiden går så snabbt just nu, även fast veckorna verkligen är pest.

Uppdaterar mer snart, nu ropar padre att det är dags för käk! :-)

RSS 2.0