världens bästa moster

Fick se detta på facebook för någon dag sen, igår om jag inte minns fel! Blev så glad, älskar dig moster.

Du är värd guld efter allt du gjort för mig åren jag levt. Vad vore jag utan en sån underbar moster som dig!



Här är låten hon tillägnade mig;


mina inköp 31 dec 2009

Detta blev mina inköp idag, känns så sjukt skönt med nya kläder! Passar att ha både i skolan och på partyn.. Känns mer som en lättnad när man får spendera pengarna på något vettigt än allt godis jag tidigare bara köpte. Har inte lika mycket ångest när det gäller pengar som förut, fan jag lever livet! Kategorin "nytt i garderoben" växer ju som tusan! Åhh.. im so happy!

Börjar bli en riktig shopaholic! Som man säger på facebook-språk;"GILLA!"


Kläder köpa från Vero Moda den 31/12-2009!

Tröja som slutar en bit under brösten, 299:- (50% rea = 150:-!!)
Spetslinne 160:- (50% rea = 80:-!!)


kofta i helhet

Så här sitter koftan.. kanonskön!
Även dagens outfit!


flipp eller flopp?It doesn't matter, I love it!


dags att stressa mera

Hemma från centrum och har precis käkat köttbullar med pasta, yummie!

..Besöket till centrum gick galant, gick därifrån efter typ 20 minuter då resten av kön verkade galet trötta på oss..doc var det inte vårat fel! Men fick med mig sakerna jag köpte iallfall så jag tror att det blir att ha på sig ikväll, prima! Kommer bli skitsnyggt!

aoch det gör ont

Sitter med mina lösnaglar jag fixade igårkväll.. eller klockan var över 00.00 så om man säger så, så var det idag jag fixade dom! Känns som mina fingrar är gummi när jag skriver för jag är så försiktig. Förövrigt är dom skitfult klippta och jag råkade sätta dom lite snett! Yes, put the blame on me!

Sitter just nu med min kofta jag köpte i Umeå som jag ÄÄÄLSKAR!! Inge smink vilket är väldigt ovant för att vara mig men jag antar folk nte tycker jag är mer puckad än jag redan är utan smink ;) nejdå! Clever tjej här! Mamma och jag tänkte åka snart, vi skulle åkt vid 12 men vi har en hel del att fixa tills ikväll..stress..stress..och återigen stress...


jag är grym!

Jag är bra, jag är bra!

Ja, jag är bra! Varför trycka ner sig själv med att säga något annat, man mår väl inte bättre av att säga att man är så jävla kass! Nya fasoner nu, lär dig uppskatta dig själv! =)

Nu känns det skitbra att lägga sig och sova! Men innan tänkte jag ladda över ljudboken på mobilen och lyssna ett tag! Ska bli härligt! Det känns som en lättnad att lägga sig och sova idag. Känns underbart! Ta ett djupt långt andetag och släpp ut. Underbar feeling! Godnatt! *LYCKLIG*


ute ur mitt liv

"Du visade en dålig sida av dig. Mina vänner har sagt till mig att du inte är värd mig. Dom har rätt, det är du verkligen inte. Ditt nummer är raderat. Förvänta dig inte att jag hör av mig, jag börjar sakta men säkert sluta tänka på dig. Du är varken värd mig eller min uppmärksamhet. Du är ute ur mitt liv. Jag ska tänka på något mycket värre som skulle kunna hända, då är det med dig det sista jag tänker lägga kraft att vara ledsen över. Du är något jag skulle kämpat för, för mina krafter som återstår..men den chansen är över nu. Förgott."

only for you

sätt på låten och läs texten..




Fanny Matilda Karlsson....

Detta har jag all anledning till att skriva efter allt du gjort för mig. Vill börja att tacka dig för den fina, humoristiska, underbara, fina vän du är! Även stort tack för att du fått mig bli den jag är. Det är stor del din förtjänst, utan tvekan. Du är den jag levt ihop med hela mitt liv, och jag har aldrig känt mig så trygg som i ditt sällskap. Du har alltid fått mig lee..även i jobbiga stunder. Det fina med dig är att du är förstående, du lyssnar och skiter aldrig i en. Du visar att du gärna bryr dig, du ger en inte bara en klapp i ryggen och ber en kämpa vidare. Du peppar en tills man är på fötter vilket är en grej du mer än alltid lyckas göra! Jag förstår inte hur, men på något sätt lyckas du! Från en början var vi tajta som bara den. Men med tiden gled vi ifrån varandra vilket både visar något bra och något dåligt. Det dåliga med det är att jag oftare skulle vilja sitta med dig och prata ut som jag alltid kunnat göra.. och då är det inte att lasta alla mina problem på dig. För du har alltid varit lika öppen för mig så vi har alltid på något sätt kunnat stötta varandra på bästa sätt. Det positiva med att vi träffas sällan är att vi då alltid har saknat varandra så mycket att vi bara måste träffas och i dom tillfällerna pratar vi ut. Oftast i timmar. Det bra när man pratar med dig är att det man gör för dig är inte något som bara försvinner utan det stödet du får av mig det är det jag får tillbaka. Precis som äkta vänskap ska vara. Att man ger vad man får! Vi två har lärt oss så mycket av varandra, jag vet inte om jag skulle varit så stark som jag lyckats bli idag om jag aldrig lärt känna dig. Du får mig alltid till toppen från botten och jag kan inte sluta tacka dig för allt stöd du gett mig... Du kanske tycker att det du gjort för mig är en droppe i havet, men havet skulle inte vara så värdefullt utan den droppen. Den skulle sakna något.. Så även det lilla blir något gudomligt stort för mig och det vill jag du förstår.. Du frågar hur jag mår och jag gör detsamma. Våran vänskap har inte bara handlat om att skratta åt allt och att bara en ska ha det bra hela tiden. Vi har alltid sett till så båda har det bra. Gångerna vi alltid kunnat lasta av ibland tror jag hjälpt oss båda väldigt mycket. Även om du haft fler vänner och oftast varit lycklig så har du alltid kollat med mig hur jag mår, även fast jag utanpå kan se lycklig ut. Du ser mig egentligen rakt igenom...Du är den som ser mina osynliga tårar..

Gångerna jag bråkat med dig har alltid varit det värsta och det tyder redan där på att jag aldrig skulle klara mig utan dig. Vi skulle aldrig ha hjärtat till att bryta vänskapen för ett bråk.. Bara om någon svek en och det är något som aldrig skulle kunna ske mellan oss. Vi är för tighta för att kunna såra varandra så mycket. Det enda som finns för oss är den enorma vänskapskärleken.. Varje gång vi bråkade och var rent utsagt förbannade på varandra så väntade jag några dagar sen kom alltid frågan upp "behöver du fanny?" och svaret kunde inte bli annat än ja varje gång. Vi började kalla varandra systrar och jag gör det än, för vi bildade en sån fin vänskap tillsammans. Glädjen, vänskapen mellan oss är så obeskrivlig. Du har alltid litat på mig upp till 110 % och jag alltid på dig. Du har alltid peppat mig ordenligt för du alltid velat se mig lycklig..Många gånger i livet har vi ställt upp för varandra för att se båda två lyckliga även fast mycket tungt tryckt ner oss båda. Du är så speciell, och det har du alltid varit..

Man kan tycka 14 år är lite för att ha varit vänner men allt vi upplevt under den tiden är något som inte kan beskrivas med ord. Alla gånger vi skrattat och gråtit.. kan inte beskriva tiden med dig mer än underbar.

Detta kan bli hur långt som helst,  men jag ska avrunda och sluta med att säga att Jag älskar dig, och jag hoppas du alltid vet det även fast jag allt för sällan får chans att bevisa det. Du är mer än en vän, du är som en syster för mig. Du tar en stor plats i mitt hjärta. Och det säger jag stolthet i rösten.


själva f*n

Orkar inte ta ansvar för allt hela j*vla tiden men blir ju tvungen just nu. Kom under lovet på att jag,matte och jonte ska ha no redovisning med powerpoint och hela skiten efter lovet och alla böcker är i skolan. Jackpott! Bra jobbat där, och skolan öppnar först den 4! Jag kommer ha en vecka på mig! Great, detta betyg kommer gå åt helvete! Men har precis laddat ner ljudbok på dom sidorna så ska försöka träna in lite....... Hallå sen när kunde jag något om hjärnan och nervcellerna?Suck!

Mamma kom nyss in och bad mig stänga av men ska skriva ner lite i ett annat inlägg. Det behövs! Imorgon ska vi ner och skälla ut Vero Moda vilket ska bli ett nöje! Skitaffär! Nej haha ironi!


Ny taktik,nytt liv!

" Jag vill inte titta tillbaka på det som var, det som fick mig svag.
Jag vill leva i nuet, för det som gör mig stark!"


movie time mit mein Bruder

Nu blir det Björn Gustavsson film med brorsan!

en tripping i centrum

Mötte upp Fanny som att inget annat planerades med någon, hon kom hit snabbt som satan och vi snackade lite mycket!! som alltid när vi träffas! Hehe! Käkade lunch sen tog vi oss en rask promenad till väsby centrum. Duktiga tjejer!

Kollade runt lite och slutade med att vi stog och verkligen ASGARVADE inne på Jack and Jones med henne och brorsan. Dom som jobbade där verkade galna och skittrötta på oss efter att vi ställt till med besvär för dom som jobbade där. För att inte snacka om när jag drog ner typ deras "julpynt" 24/7...Men fan vilket strul det ska vara hela tiden! Skulle betala två saker därifrån med mitt presentkort som det tydligen blivit knas med! Ovanligt att detta skulle hända mig! Men bad henne lägga ifrån sig varorna så jag ska tillbaka dit imorgon med mamma..Fan tror dom själva jag gör ett falskt presentkort?DAH!

Idag fick jag äntligen släppa ut mig allt till en person jag litar på till 1000 om inte mer..skitskönt! Men efter att ha känt varandra i 14 år så har man rätt stor tillit till varandra. Älskar dig syster!


"jag ser det snöar"

Vilket väder vi har fått här i Sverige! Underbart eller katastrof? Kan inte riktigt bestämma mig men just nu känns det väl mer tråkigt väder än sånt man vill vara ute i!

Cissi kom nyss förbi och hämtade två fulla kassar med kläder som jag inte ville ha längre! Fick nämnligen för mig att storrensa vid typ 23-tiden igår. Mycket skit jag har spart insåg jag..Men nu är jag några kläder fattigare vilket betyder att det måste fyllas på ;)


Nu funkar "å-knappen" som ni ser, satt och bankade som en idiot på knappen så nu har jag fattat att man måste sitta och klicka ungefär 5 gånger innan den kommer fram. Men vadå! Det finns värre saker i livet!

vad har hänt?!


Godmorgon klockan 11.12 pa morgonen! Jag lever iallfall sa nu vet ni det! AH NEJ! bokstaven som kommer efter z i alfabetet gar inte att skriva! Vad har hänt?! =( Ska försöka fixa..


nytt i garderoben

..kategorin som använts mycket..bra det!

Tänkte lägga in lite bilder på det som blev dagens shopping, sen ska jag sleepa så jag orkar upp imorgon. So damn f*cking tired. Sämsta humöret, don't mess with Bellan. Nej skoja, men här kommer bilderna!



ny skolväska med axelband, kofta, lång t-shirt, örhängen..=REA!
Lång stickad kofta, tidigare 399:- (50 % = 199:- !!)

Örhängen tidigare 49:- (50% = 24.50!)

T-shirt lång, 149:- (INTE REA! sitter snyggare på)

skolväska 299:- (INTE REA!)


dagens kommentar

*Bellan sitter och berättar om killar*
Natta: Haha, Hur fan lyckas du med alla bottennapp?*asgarv*
Bellan: HAHAHA, det kan man fan fråga sig!

..haha..kan man fråga sig...

kan inte sluta bättre

Hemma från en toppendag och imorgon åker vi hem! Man ska sluta när det är som roligast och som bäst, inte sant?

Imorse drog vi iallfall in till stan här i Umeå när jag mötte upp Nathalie (en tjej som bor här).
Vi hade inte träffat varandra på tre år så lite stelt va det men icke sanicke är jag blyg inte! Kan meddela redan nu att dom har väldigt stort utval av kläder iallfall och gå gatorna är perfekta! Även fast det idag var mycket snö och slask.. Köpte med mig lite saker, jag menar det är rea.. och man kan väl konstatera att bellan och rea däremot är en jävligt bra kombination. Om man kan uttrycka det så!

Tog en lunch på subway efter att ha irrat runt som galningar i alla butiker. Efter några timmar drog vi oss hem till Nathalie då vi två satt och snackade skit för mestadels! Haha, om boys naturligtvis vad annars! (Och lite annat..) Natta kunde hålla med mig att de grabbarna jag snackade om bara va att  skita i! Inte svårare än så! Varför ska dom vara värda uppmärksamhet när dom inte kan bete sig på ett begripligt sätt?Nä, det går inte hem hos mig :)

..Juste! Sen var Erik,Calle och Tove inne på gallerian och sjöng! Så jag stog som en paparazzi och fotograferade. Stog drygt 5 meter ifrån ett par "kändisar"..wow!

 


haha herregud

Haha Johanna skickade nyss över några skitgamla bilder på mig, hemska! Ja..verkligen hemska! Men med tanke på att jag är trött säger jag godnatt med denna skitgamla bild,haha;


sånt gillar vi

Har precis kollat klart på filmen! Shiet vilken höjdar rulle alltså.. haha nu tänker ni väl att jag somsagt kollat någon riktig rysare men nono! Svenskkomedi, jag tror nog jag är en riktig svennebanan! Men det behöver inte vara något negativt, det kan väl inte vara mer än normalt med tanke på att vi bor i sverige?...

Handlade om en.. orkar inte dra hela storyn! För trött för det men kan tipsa den! Slutet är ändå bäst när tjejen planerar hämnd mot killen. Sånna tjejer gillar vi, som visar vart skåpet ska stå! Haha..blev helt lycklig i slutet! Ni tjejer fattar själva när ni ser den..

Nu blir det sängen för mig som att jag ska upp relativt tidigt imorgon, (oj vilka vuxenord jag använder!) men har ju blivit 14 år så det är väl dags! Hehhe..


tova och jag, älskar julen! =)


Idol, jatack!


Nu blir det söndagsmys framför tvn,
någon idolgrej.. chill!
Det blev "underbar och älskad av alla" med en skål chips!


I like, do you?

Godafton dear readers...

Nu blir det fruktsallad med vispgrädde..OCH kladdkaka!


Riktigt härligt!

Tjenare people! Jag har precis varit ute och rullat mig i snön! Kul?Ja! Kallt?Ja! Fryser jag?Nej! Det blev massa bilder som naturlgtvis kommer upp på bloggen. Stog och skottade i typ 5-10 minuter också och snön var upp till låren på mig! Helt otroligt hur det kan vara så mycket snö....Tror aldrig jag sett så mycket snö...Ni förstår när ni ser bild!

Har märkt att jag blivit beroende av facebook, *happy* Nejmen förut tyckte jag det var krånligt och så men nej diggar det riktigt mycket! "Jag diggar dig!" Whatevah.. Nu ska jag checka en snabbis på fb;an och sen ska jag kolla Robinsson som jag är mycket insatt i! Förlåt nu ljög jag!

Wiho, snackade nyss med Nathalie här i Umeå så imorgon ska jag möta upp henne i stan här i Umeå så ska vi ta oss en runda i stan och shoppa! *glad* Det här äger ju..(jag menar att jag äger) hehehehe!!!!


sista

Njuter sista 2 minutrarna (!!) på min födelsedag.. imorgon återstår det bara 364 dagar kvar tills jag fyller år igen..Suck! Men då har man något att längta till!

Någon som har börjat fundera på nyårslöften?Jag har.
Satsar hårt, men tänkte väl inte ha för höga krav på mig själv! Förra årets nyårslöfte var att bara äta godis på helger..

Lyckades jag med det uppdraget?No......way...!


ny design ofc

Haha... från en briljant idé hur min header skulle se ut till detta... Insåg att jag nu, såhär sent, inte kunde må riktigt bra i huvudet om jag drog igång med ett sådant projekt. Headern fick bli en lättare variant! Den dög!


(det går att klicka)


Nya skitballa tights


Skitsköna och skitballa! Nu längtar jag till sommaren, tänk dessa till svarta höga pumps! Mhhh....Love! Flipp eller flopp? (De är svarta)


om jag kunde



.. om jag hade råd..skulle jag ge dig allt du pekade på.
Jag älskar dig lillskiten, från botten av mitt hjärta!


Pics 24 och 26 Dec










Nu har ni fått lite mer bilder från några av dagarna här i Norrland! Haha...... Sista bilden bjuder jag på som ett bevis på vilken snygg 14-åring jag blivit! Håller ni inte med?


@ The house again

Nu är jag hemma, och vilken dag jag har haft! Inte den sämsta, även fast den kanske kunde varit roligare om jag varit hemma men ska inte klaga! Har haft det riktigt mysigt!

Först åkte jag mamma och alex till hans hockey som tog drygt 1 1/2 timme.. sen åkte jag och mamma och kollade lite i "stan" eller vad man ska kalla det. Blev ett par skitcoola tights från Vero Moda för mig! Bild kommer, och de flesta har säkert sätt sånna förut. Dessa kommer lätt åka på när det är nyårsfirande, woooho! Vi tog bilen till alex match där dom vann överlägset med typ 9-3..Sen tog jag och mamma en sväng förbi Max, (nejnej! Ingen mr.x utan där man köper hamburgare) *blink* så det blev 2009s födelsedagsmat och den satt kanon!

Just nu sitter jag i rummet där brorsan och jag sov och myser med mina kalla fötter, kan gissa att jag är kallblodig i dom som att dom alltid är kalla.. Brrr!





Har precis gjort en sammanställning av alla gratulationer jag fått idag PÅ FACEBOOK och det var 42 stycken! 42 STYCKEN! Sen har jag fått massa sms också, helt galet..! Så du som skrev "Tror du någon bryr sig om att du fyller år?" Jadu! Du kan suga på detta! ;)


Sms-bomb!

Haha..petra låg uppe tills klockan var exakt 00.00 för att gratta mig först! Haha, synd bara att min bara var 58! Vilka planer jag och petra spanar på när jag ska komma hem, ojoj!

Sms.....

Jenny; "Grattis på födelsedagen :D<3"
Julia/Nathalie;"GRATTIS GUMMAN PÅ FÖDELSEDAGEN! :D"
Felix; "Grattis på födelsedagen isabelle! :) nu är du stor flicka :) <333333333"
A*****; "Grattis!:)"
Julia; "Grattis bästis, hoppas du får en bra dag <3"
Sofia; "Grattis på födelsedagen söta du :D<3"
Fanny; "GRATTIS :D:D<333 ÄLSKAR DIG SYSTER :D HA EN GRYM DAG GUMMAN :D<33 Puss Puss Puss :D<33"
Fredde; "Grattis på födelsedagen Bellan hoppas det blir en bra dag :) hare gott och lägg på dig lite under jul så blir det nog bra ;pPPp Puss och Kram skumbanan, menar inte ord för ord :D men ha en bra dag!"
Petra; "GRATTIS ISABELL! Wohoo! grattis fjortis, Önskar världens bästa :D <3<3<3 wiiiie"

Facebook......


Tiden är inne!

Ja..då var man 14 och kvinna! Haha, skämtosido... antar att det är ett bra tag kvar! Just nu känns det som att man var en liten plutt när man var 13 bara men det kan nog bero på att alla andra 95:or fyller tidigare på året!

Imorse blev jag uppvaktad med frukost på sängen och paket här i Umeå! Högtalarna jag fick till datan ska testas, en bok som ska läsas, en ring som ska få användas idag och en shoppingrunda med Morsan som man längtar efter....... Great! :)

Tack alla för gratulationerna jag fått! Så glad över att se hur många som verkligen tar tiden att faktist slänga iväg ett meddelande på fb, sms! Det har faktist varit en hel del! Detta är något jag får komma ihåg att ta igen... Om några timmar drar jag, mamma och storebrorsan och lämnar han på hockeycup. Åkturen dit tar ungefär 1 1/2 halvtimme så jag sysselsätter mig nog med lite smsande och musik!



det känns helt okej

Har tryckt i mig middag och en jättegod fruktsallad, som jag hade gjort så kökshändig som jag är! (Det förklarar ju varför den var så god..hehe) Livet rullar på som vanligt, yes people..livet leker!

Skulle kollat film med brorsan på tv.. men jag upptäckte hur grymt mysigt jag hade det här på rummet.. Mamma ringde nyss en kompis så nu verkar nyårsplanerna planeras! Ska bli grymt skoj! Får väl se vad det blir tillslut, det lutar mot att jag drar ut med någon iallfall!


ligger i sängen och myser


we belong togheter

Jag älskar låten! och jag älskar dig..


25 december

Vad vore jag utan min dator, ja.. man undrar ju! Jag är ju inte så beroende, nänä! Nej men fakum är att jag faktist inte är det annars, men just när man inte är i väsby och inte har kontakt med någon så man kan träffas eller så, så är det oftast datan som man blir sysselsatt med!

Har precis käkat lite julmat från igår, kände inte riktigt att jag var sugen på mat när jag mår som jag mår men det gick ner som tur var. Det är väldigt slappt här i Umeå, inge stress och det är verkligen skönt att bara dra iväg ibland och som nu bara sitta vid datan och lyssna på musik. Det här är verkligen det jag behövde.

När vi käkade snackade vi om att jag fyller år imorgon,yey! Förresten tack Julia för julklappen, den var skitbra! Love coconut butter ;) Hade väl helst velat spendera min födelsedag hemma med några kompisar men att åka 8 timmar hem tillbaka till Väsby för att göra det och sen tillbaka skulle aldrig fungera och skulle förmodligen spy... Min födelsedag kommer väl bli helt okej iallfall! Ska åka bil 3 timmar och lämna storebrorsan på hockeycup.. Vem vet, kanske blir världens roligaste!? Don't think so..


julklappar 2009

Idag fick jag:

Rakhyvel m. raklödder
Bok signerad av Andreas Carlsson(idoljury)
Biokort
Premunation på tidningen "Okej"
En svart skithärlig halsduk
En dagbok att skriva av sig i
Koss-hörlurar


I måndags fick jag av pappa och mia:

Tandborste
Massa godis!
Presentkort VeroModa 1300
Skydd för håret när man plattar
Shampo
& lite till

födelsedagspresent: Makeupstore kurs

Mormor/morfar och mosters familj

Sminkneccesärer
Underkläder
Smink
Velourbyxor
Tomte
Tuggummin
Presentkort Gina 250:-
Presentkort H&M 250:-
Nagelfil, borste
Pengar
& lite mer!


+ mer, detta var några av sakerna. Observera att den svartlila boken var ett skämt!


jag är helt slut

Nu börjar kvällen dra sig mot sitt slut.. eller iallfall för mig. Kvällen har bjudit på paketöppning och mat kort sagt. Kan skriva allt jag fått denna jul för er intresserade vilket kommer bli en bra lång lista. Men ska försöka få med allting om kommer ihåg.

Just nu sitter mamma och dom andra och kollar Rolandz-filmen som jag tyckte verkade s-k-i-t-t-r-å-k-ig bokstavligt talat! Men kan vara pga av att jag är helt död just nu. Inte lätt att fira julafton med att vara världens hängigaste just nu, men jag tycker jag hängt på bra ändå!

Hahha.. det roligaste denna kväll måste nog ändå vara när William stått och väntat på tomten hela kvällen och slutar med att bli chockad då han märker att tomten hade mask på sig! Han utbrister "Tomten finns ju inte! Det där är inte tomten!" Och den såkallade tomten drar till med "Jag har gjort ansiktslyft..höhö". Mjaa, men brorsan kunde inte riktigt bestämma sig men några år till ska han nog tro på tomten!


förberedelser

Har precis duschat, plattat håret, grattat typ hela kontaktlistan på mobilen (tills den dog), kollat igenom alla mina vänförfrågningar och sminkat mig! Så man kan väl säga att jag är så gott som klar!

William har sprungit runt som en duracellkanin och fotat allt och alla, jag lägger in några!






det var ju otur

Godmorgon,godmorgon! Eller man kanske ska säga god jul? God jul! Jag har precis ätit frukost och väntar just nu på att duschen ska bli ledig så jag kan få göra mig lite fräsch...

Igår lyckades jag vakna av halsont och att vara täppt i näsan så det var väl ingen kanonstart på ett lov men annars mår jag relativt bra! Det är jul vaffan, jag menar.. Inge depp!

Klockan 12 kommer det gäster hit så känner att jag måste skynda mig lite, ska lägga in outfit för dagen sen! Det här kanske blir det sista inlägget för idag, tänker inte ödsla all tid på julafton till datorn! Det kan jag göra näsan alla andra 365 dagar på ett år iallfall!

Här kan ni få några bilder från julavslutningen! Det blev inte många som att få ville ställa upp på bild så man får nöja sig med det lilla man har, eller hur?



äntligen framme

Efter 8-9 timmars bilresa från Stockholm till Umeå är vi äntligen framme! Kom fram för typ 4 timmar sen eller något, och jag var helt död! Men som tur va hade vi ett snabbstopp vid en pizza/kebab restaurang så jag överlevde! Hehe..

Från början har jag varit lite osäker som att jag först kände för att fira jul hemma, som vi alltid gjort men ångrade mig och kände faktist att det är väldigt skönt att komma ifrån Väsby för ett tag. Jag behövde komma ifrån alla tankar med killar och skola för ett tag! Absolut saknar jag mina brudar,och framför allt Julia där hemma!

Här i Umeå är det lugnt och skönt med galet mycket snö så jag har blivit ordentligt mulad av brorsan/brorsorna..Men det slutade med att lillebrorsan utbrast i gråt och skrek "Jag vill inte vara med förrens jag har blivit lika stark som er!" ;)



............

Sometimes. I miss you..

jag just nu

Snygging där......



taggade brudar

Hey guys! Läget med er?Själv sitter man och har ont i huvudet av alla skrattanfall som dessa brudar jag är med fått mig ha! Dom andra sitter och försöker planera kvällen, går det bra?Nja! Tveksamt..

Är alltså med felicia, petra, hanna och amanda! Käkat pommes, pizza, kollat One three hill, legat och skrikit och bara varit allmänt galna! Härliga tjejer alltså! :)

Det känns segt just nu, men vi ska snart tagga till! Ska väl dra om ett tag också och hämta lite kläder som ska packas till imorgon och sen eventuellt bli klippt av mormor. Men får se vad kvällen har att erbjuda! Brudarna hälsar med glada miner! Ohyeah!



sista skoldagen

Sista skoldagen på hela 2009, känns underbart! Men ärligt talat kommer det bli lite tråkigt att inte få ha dom skitroliga rasterna, men dom kommer tillbaka om 3 veckor igen och då jag ska vara riktigt taggad på skolan! Men innan dess ska jag ha 3 veckors härligt lov. Sånt gillar vi!

För övrigt sitter jag i mitt rum och har precis fixat mig, vet inte varför jag ser denna dag som så himla speciell som att jag klätt upp mig så mycket, haha! Men hello, sista dagen liksom! So what? Hihi, busigt!


snabbt inlägg

Hej "alla" läsare som jag brukar kalla er för, har lite små bråttom pga av att vi har lilla julafton här hos pappa och känner inte för att vara asocial sista dagen vi kan umgås!

Återkommer kanske senare..ska upp tidigt imorgon för att ha avslutning i skolan, mysigt! Blir naturligtvis att ta med kameran då (jonte tvingar mig alltid) Hehe. Sen ska jag lägga in bilder på julklapparna jag fått också!

Igår hade vi det jätte mysigt! God mat, massa roligt snack, paketöppning och frågesport. Gick därifrån mycket glad! Men min släkt gör mig inte annat än olagligt glad, gash! Men men, har fått underbara saker som jag gillar väldigt mycket!


 


fullrulle på rulle

..som karlsson på taket säger!

Det kan man väl säga att det är här hemma, sen jag vaknade har jag gjort massa julgodis som blev helt misslyckat och sen även slått in lite paket osv. ska snart dra in i duschen sen skulle vi tydligen få besök hit.. ska åka till mormor och morfar vid 4 där alla kommer vara, ska bli jättemysigt..!

Nu ska jag fortsätta slå in lite julklappar, julia när du ser det här kan du ju skicka sms din lilla dissare..har väntat på sms från dig sen igår kväll klockan 8 eller när det var.. så skulle vara bra om du hörde av dig om du ska ha någon julklapp! Hahha..närå! pajas ;)



det tar aldrig slut

Jag vet att jag ofta lägger in bilder på mina syskon och vänner och skriver hur mycket jag älskar dom. Anledningen till varför det händer flera gånger är för att min kärlek till familj, släkt och vänner aldrig tar slut... Det finns alltid så mycket jag vill få ut men som aldrig riktigt kommer ut. Mina blogginlägg skulle inte vara roliga att läsa om jag enbart skrev om mina syskon och hur mycket jag älskar dom.

Men för mig är det sån lättnad att någonstans skriva av sig, så dom kan läsa det när dom blir äldre med tanke på att dom inte riktigt förstår vad jag menar när dom fortfarande är så små..Mina vänner bevisar jag sällan hur mycket jag älskar men det är för dom kommit och gått men just nu känns det så kanon. Jag vet vilka som står vid min sida, jag vet vilka jag kan lita på och vilka som är värda att behålla. Den lyckan, att känna sig så säker med dom tjejerna jag har. Den känslan går verkligen inte att beskriva..

Familjen lägger jag sällan ut på bloggen, nej jag vet! Det handlar inte om att dom betyder mindre på något sätt! Mormor,morfar som läser min blogg. Ni vet hur mycket jag älskar er, hur underbara jag tycker ni är för ni alltid ställer upp för mig vad det än handlar om. Mamma,pappa..ord kan inte beskriva. Dom kan verkligen inte det...Jag är inte bäst, och jag vet att ni inte begär att jag är det heller. Ni är bäst, även fast jag aldrig bevisar det. Men jag är tonåring nu och inte längre någon liten flicka som ni nog har märkt. Jag har tagit steget ut i livet. Även om jag säger något dumt till er, ta inte åt er..ta bara åt er när jag säger att jag älskar er. För det är det enda som är sanningen. Moster, alla andra. Jag älskar er!

Detta är lättast att skriva på kvällar, när man sitter och bara tänker.. På bra saker, dåliga saker, jag älskar att skriva av mig, och ännu mer peppad känner jag mig när jag får massa underbara kommentarer om hur duktig jag är på att skriva...Det är verkligen kul att kunna ta in det! Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott. Fan imorgon blir det "julafton" och absolut kommer julklapparna ut på bloggen om det inte blir allt för sent..Kisses!

ich bin nich trött

Nu ska jag gå och sova riktigt gott! Jag är trött....


kvällen var kanoners

Nu är jag hemma igen..eller har varit det i en halvtimme ungfär efter att ha fått skjuts hem med stephi! Danke, mycket snällt! Men har man underbara vänner så har man, haha värst vad en skjuts hem fick mig glad.. ohja behövs inte mycket för att få mig glad! Eller ibland. Oftast.

Vi var massa brudar som drog hem till elin
där kicki,bea,amanda,petra,stephi var. Var lite småstelt i början men som vanligt kom vi igång efter ett tag! Doc var jag inte lika vild denna gång som förrförra helgen då folk trodde jag var alkoholpåverkad för jag hade så roligt, men som jag sagt.. gud så roligt man kan ha utan alkohol! Drog till gården ett tag som att de flesta behövde dra hemåt, kollade på paradise hotell som fan är riktigt bra! Men sjukt mycket snack om varandra jämt och ständigt....hehe!

Skulle aldrig klara av att vara med i något sådant program utan att av panik ge folk käftsmäll om jag fick reda på någon pratat om mig..Hahha! Driveri.. Kvällen blev lyckad och just nu sitter jag och snackar med soffan och hon skickar över Livet enligt Rosa, haha och vi kom nyss underfunn med att killen i Patrik 1,5 är med i den filmen! Någon mer än jag och sofia som Ä L S K AF I L M E N ?


detta börjar bli tråkigt

Just nu: Lyssnar på Britney-My only wish this year

Hela dagen har gått till julhandel, slått in paket och lyssnat musik när Roger var snäll och fixade Spotify på min datan, det är verkligen skitbra program! Love! Är förövrigt är jag skittrött på att sitta inne hela kvällen som jag gjorde igår. Ikväll är sista kvällen jag har chansen att träffa mina brudar innan jag drar så nu blev jag hembjuden till en tjej så får se hur kvällen slutar! Antagligen toppen som alltid!



jag och tomtenisse


julklappar snart klara!

åååh..äntligen kan jag släppa all denna stress med att ha julklappar klara! Nu har jag mamma och brorsan varit och handlat julklappar för hela slanten! Nej..faktist inte riktigt! Har pengar kvar som jag ska lägga på mig själv också, hihi! Idag han jag köpa julklappar till;

Julia: 2 julklappar
Morfar: 2 klappar
Inez: 2 julklappar
Moster: 1 julklapp
Patrik: 1 julklapp
Niklas: 1 julklapp
William: 1 julklapp
Pappa/Mia: 1 julklapp

Sen är det bara några kvar!
Men det får jag möjligtvis ta imorgon om jag hinner! Imorgon blir det "lillajulafton" här på mammas sida som att vi drar upp till Umeå den 23 och firar jul så imorgon blir det julklapparna från mormor,mormor och moster och hennes familj. Ska bli mysigt, händer ungefär bara några gånger per år då alla samlas och det finns inget mysigare än när alla är tillsammans! Sån är jag!


bästa tvprogramet

Nu blire bonde want a wife..my lover! För övrigt ser faktist Bondesökerfru-Roger ut som min farsa! I like! You like that, ha?


Nu menar jag inte att bonde söker fru Roger ser ut som min riktiga pappa utan jag menar med tanke på hårfärgen! Haha, och jag skojade med er men var tvungen att skriva till detta så inte pappa tror jag menar att han ser ut som honom..då blir jag nog utan julklappar denna jul!


me like glass


det var väldans kallt

Helluba gullungar som har nolife! Just like me this fridaynight, no just kidding! Eller?Ja! Har precis käkat tacos som smakade som tårta, eller alltså vilket betyder att det var väldigt gott..hade inte någonting man har på en tårta i  min tacos faktist.. Stackars mig :(

Idag lyckades jag bli mulad 6 gånger, och när året är slut ska jag räkna ihop alla gånger och utse vinterns status av mulning på mig! Visst, snön är inte borta i slutet av december troligen men kan ju alltid hoppas! Nej, hoppas inte för jag älskar faktist snö! Att mula andra är kanonkul, men att få tillbaka är väl mer minus!

Jullan drog hem från skolan så sitter här hemma helt själv och ska julpyssla och slå in lite julklappar till mormor och mamma som jag har fixat/köpt. Helt ärligt så älskar jag att pyssla...mhihi! Men säg inte till någon..*scchh* våran hemlis.. today,tomorrow and forever!


match jao

Taggar till match! Ska ta bussen om ungefär 10 minuter och ska hinna fixa håret innan det! Vi ska ha träningsmatch mot pojkar 97! Ja, ni läste rätt! Skämmas rejält ska vi verkligen göra om vi förlorar mot dom småttingarna..Nervositeten börjar stiga!

Sen ska jag hem och plugga tyska och fika med mina nybakta bullar, dom blev megaheta! Bruna som..bullar ska vara! Tjosan hejsan! Glad ska man vara! ;)


fett med najs

Dags att baka böllar! Öterkömmer mäjby!

nu blir det slappt

Frusen?Nja! Behöver värme?Nje! Fast skulle inte sitta dåligt med en pojkvän just nu som kunde fixa fotbad..Suck! Hahha, livet är hårt ibland men för det mesta flyter det på eller vad säger ni?Skulle inte ni tycka det om ni hade vg i idrott,svenska,so och slöjd? I know you want my brain in school babies! (Det är ju flertal baby, då blir det -ies i slutet) Om det är något jag lärt mig i skolan på engelskalektionerna så är det grammatik! Ohja! "Say..Halleluja!"

Jag har inte ätit mellis..fast jag borde! Men fanns inte mycket som föll mig in smaken idag när det gällde mellis så jag har istället tagit tag i mitt so arbete jag jobbade med fram till 23.30 igårkväll. Nu är det iallfall iväg skickat vilket betyder att..Det inte finns något mer att göra! Wihu,no more school! För detta år.....


Update; Nu gråter jag,vi hade tyskaläxa....blev jag förvånad?Nej!

mina frusna fötter

Mina fötter fryser, dom är blöta, mina skor är blöta och jag ser helt förstörd ut i ansiktet! Nej jag har inte hoppat i vattenpöl eller gråtit! Det är snö, det säger väl allt.. Mulning yeay! O-lyckligvis hamnade jag i snödrivor 6 gånger idag! Både av den ena och den andra. Ska min egna åsikt komma fram tycker jag det är riktigt roligt faktist..förutom när det sen smälter som nu!

Ska göra klart min so, käka och sen ta mig ett gött bad! Eller iallfall en dusch och sen mysa framför tv:n med en kopp te. Time for me to jobba på..Ligger hyggligt efter och min hjärna vill inte samarbeta med mig alls just nu! ARrrgg.se/sursomfan/hatardethär/hejdå....



haha skitgammal


Gammal bild 08..hur fan kunde jag tycka jag såg ut som kenza på den här?Haha!


det funkar inte

"Det spelar ingen roll om du försöker få mig avundsjuk, för jag vet att det är det du vill. Det finns dagar du får mig tänka tillbaka och sakna stunder..men det flesta tillfällerna när jag tänker tillbaka, ångrar jag att jag inte bara gick fram till dig och spydde dig i ansiktet. En fet käftsmäll var du lika värd. Men när jag tänker efter var du inte ens värd det..Du är egentligen inte värd uppmärksamhet från mig..Allt handlar bara om att jag i situationen som varit  så är jag för svag för att kunna släppa dig"



nu blire snabbisch

Hej cuutiepies! Läget?Bra antar jag som att ni sitter och roar er med min genialiska blogg..Vad annars?! Har precis kommit hem från träning efter att ha stått och frysit som en ***** ***** (jävla idiot) som att bussen var försenad när jag skulle hem! Menmen, vad gör man inte för att slippa gå i detta HÄRLIGA sommarväder! Love it! Do you?

Ska hoppa, ja..HOPPA(!!!!) in i duschen och duscha SNABBT(!!!!!!) som att det faktist finns barn som inte ens har råd att duscha i kallt vatten! Så egoistiska vi i sverige är egentligen..Oj! Tänk om min svenskalärare skulle se att jag stavade sverige med litet s, då skulle jag va kööörd! :( Därför bjuder jag på två bilder från typ skolan för någon dag sen typ flera månader sen, innan sommarlovet!




Update om imorgon; på morgonen *** *** **** ******** *** ***** ** ********** sake*! Sen ska jag ha elevrådsmöte, sen ska jag ha beep-test (I WILL DIE!!!! R.I.P moi..) sen efter skolan ska jag ha mattehjälp med janne! Woohhoo..mattegeni here i come..som borat säger; NAT! Heipa!


min favolåt förevigt!


haha gullunge

William: På torsdag ska vi få julmust på dagis, då får man ta hur mycket mat man vill!
Mamma: Du menar jullunch?
William: Ja, jag menade det...



so skrivuppgift

Vad sitter man inte och nördar med om inte läääxa.. shit ska dom aldrig få nog av att ge oss massa läxor. Betygen blev satta idag klockan 4 så nu antar jag att det blir chilliga dagar framöver! Pallar fan inte mer! Fick reda på att jag skulle få g+ i slutbetyg i engelska, inte dumt! Liksom hey?Första terminen jag är väl inge einstein heller..

Säger som mamma sa igår "så länge du gör ditt bästa så ska du själv vara nöjd jämför dig inte med alla andra", och det är precis vad jag inte tänker göra! Jag har presterat galet bra för att haft det väldigt jobbigt både med och i skolan! Så tänker verkligen inte deppa, ska njuta hela jullovet vilken enorm tid och kraft jag lagt ner för att få bra betyg..Har två år kvar ungefär är höja betygen/betyget så varför deppa! Det finns värre saker i livet! Nu återstår bara en läxa och det är en skrivuppgift vi har i so som ska vara två datasidor som ska handla om franska revolutionen och ni kan fetglömma att detta var en enkel uppgift..sitter i skiten! (eller alltså, tolka inte fel..slutade med blöja när jag var 3) I think!

Vad håller jag på med! Sista läxan innan lov och jag sitter här och bloggar på min blogg som typ 40 pers läser, "JIHO"..Nu blir det andra bullar! Sen vid 7 drar jag på träning mina guzzilagos!



@ the house

Jag missade kenza! Förlåt kenza, jag vet att du ser det här nu och säkert är besviken men jag hoppas du förlåter mig..alla är värda en andra chans! Som Borat säger..."NAT!" Hehheheh...

Jag ska rusa över till pappa nu och hämta saker och medans kan jag bjuda på lite läckerheter och godbitar till er som är sugna på att se lite heta nytagna bilder på mig..Nya?Som Borat säger.."NAT!" (det jag menar är att bilderna alltså inte är nya, för er som inte ser eller förstår det!)

Förresten så ska jag möta upp tjejen på lördag vid t-centralen utanför pressbyrån och betala för jackan jag tänker köpa! 100:- fick jag köpa den för och rik bloggare som jag är så har jag pengar! Gissa varför jag bloggar liksom?Dah! Ingen aning om den kommer passa men annars blir det kanske julklapp till någon..Inget att oroa sig för, i bästa VÄRSTA fall passar den efter jag gått upp 30 kilo efter jullovet! Så inga sura miner, här ska det shoppas!

OBSERVERA!!!!
jag hade dubbelhaka på NÄSTAN alla bilder och på 3:dje bilden ser det även ut som att någon har kastat in tänderna i käften på mig, och jag e medveten om det så inge skratt helst :(





chillkväll I think

Im back, and Im cold as ice! Hur mår ni?Jag mår galant som alltid! (förutom när jag har lingonvecka då jag tipsar folk om att inte vara i min närhet, hihi) Kom hem från skolan för ett tag sen och såg Roger stog i köket och stekte körv, så jag antar det blir körv till middag! Vad tycker vi om körv?GÖTT!

Kvällen kommer bli chillz0r, ska gå över till pappi och hämta lite kläder och sånt och har smått panik över att jag inte hittar någon av mina TVÅ kameror..hm, synd för mig om någon snott dom och tittat på alla bilderna! Oups, nejdå! Jag har inget att dölja så come on ;) Men jag undrar vem som skulle gått in i mitt hus så diskret utan att jag märkt något..&varför sno mina kameror när jag har så mycket annat värdefullt i mitt rum?Min vita papperkorg..Big love....

Klockan 6 ska jag förresten se Kenza på t-e-l-e-v-i-s-i-o-n f-y-r-a! Nån som joinaar?På lan ikväll! Hemma hos mig halv 8, någon tar med chippe och dippe!


så trött jag blir/ÄR

Är så galet trött på alla dessa facebook mailen kommer in och fyller upp hela inkorgen på min hotmail på typ 2 dagar! Ååååh..blir galen! Måste sitta och deleta 24/7 vilket inte är det roligaste! Men sånt måste göras och just nu har jag suttit och rensat bland 217 mail som gjorde att datan gick seg som en snigel, vilket inte är snabbt!

Det jag sysselsätter mig med annars är att försöka pruta ner på en jacka som jag hittade på blocket..Fattiglapp?Nej dom har faktist jävligt schysta saker på blocket! Den var använd ca 1-2 gånger så jag menar det var inte så himla dåligt för en sån! Kan lägga ut en bild hur den ser ut.. de flesta känner säkert igen den and ME LOVE IT!



ni får läsa uppifrån och ner ;)


vad tror ni jag kommer att få köpa den för?;) HOPPAS HOPPAS!


Kom igen du klarar det!

Jag finns alltid här för dig, till 110 % och mer! Allt kommer ordna sig, du är stark..Det vet du själv också! Om du inte orkar så lovar jag att jag ska orka för två. Det här är inte ditt fel så lägg inte all skuld på dina egna axlar. Känn inte att du är värdelös, för det är det sista du är. Jag vet vad du går igenom, jag förstår om du inte orkar mer. Men snälla, orka för min skull så lovar jag att göra allt jag kan för att det ska bli bra igen! Du är en skitbra tjej, hon kanske bara inte har förstått det än.. Vissa verkar ha svårt för sånt, men bevisa för mig stumpan hur stark du är! Gör det, för jag vet ju att du kan! Ring om det är något, du vet att jag alltid lyssnar. Allt ska bli bra igen, kanske inte på en sekund. Men jag lovar att finnas för dig så länge du vill och så länge du behöver mig.

Du är inte värd den här skiten.. för både hon,du och jag vet vilken bra tjej du är. Stå upp för dig själv, du behöver inte bevisa för dom att du inte är svag. Jag förstår om du är svag i det här läget, det har du all rätt att vara. Gråt ut, bli arg och sen försöker vi lösa det här på bästa sätt! Love you C'

mina brudar

Den här helgen har varit fantastisk tack vare mina tjejer, vissa kände jag inte alls så bra för ett tag sen men med tiden lärde jag mig vilka toppentjejer ni är allihop! Dom jag umgåtts mest med nu sista tiden; Julia,Petra,Stephi, Emelie,Hanna,Cissi,Amanda och Felicia. Det är helt otroligt hur mycket jag kunnat bjuda på mig själv trots att jag ändå inte hade så jättebra kontakt med någon av er förutom Julia från en början. Sen helt plötsligt skrattar vi tillsammans och har så jävla roligt. Helt plötsligt kändes det som jag hade känt er hela livet! Stor kärlek till er, ni är underbara..


gissa vad jag har fipplat med..

Bild till inlägg, collage, eller vem vet..kanske en header?! ;)


killar gillar brudar

Seeeg...dagen går snabbt och jag är seg. Har fortfarande inte käkat någon frukost eller lunch, knas! Har plockat upp lite från igår då brudarna var här och vi kollade på "Jalla Jalla" av en anledning..Guess! Skoja, nu var jag lite äcklig, förlåt! Ska inte hända igen..

Ska passa på att göra lite läxor som är tills nästa vecka så jag inte sitter sista dagen med dom.. Förresten e jag go och glá kexchoklad! Åh smarto som sa det.. gissa vad jag blev sugen på..Dum bellan!



något jag inte visste

Hej alla missiga kissekatter som läser min blogg..Hur många det nu är?Behöver nog inte oroa mig att sticka ut från mängden iallfall! My blog suck..Nat! My blog rules?..Yes!

Jag vaknade halv 2 idag, Amazing! Hur lyckas man?Jo man lägger sig och sover tjugo över 12 sen tjip tjillivippen så är man vaken halv 2 dagen efter! Eller vänta..tjugo över 12 är ju redan nästa dag?Aja, whatever! You understand me, Julia gör! Because we both are totaly stupid in the head! Skyll på Gud det var ju han som skapade oss som det sägs? Men då är det något min mamma inte berättat för mig för så som jag har hört det kom jag ut från henne! :(


planer för kvällen

Sitter och försöker planera kvällen med Stephi..det går segt men framåt!

Är megaseg från gårdagen fortfarande, har precis skickat iväg min svenskauppsats som skulle varit inne igår men det var inga problem att den var inne några timmar senare (?) Så jag är nöjd!
Den blev faktist riktigt bra så nu är det bara en so-skrivläxa kvart att göra innan lovet! Har precis tryckt i mig en kanelbulle som var mumma, precis vad jag var värd!

Nu ska jag dra iväg och handla lite mat med Mia, sen börjar vi brassa käk och sen blir det antagligen utgång med brudarna eller kolla film hemma eller något med Julia.. Får se vad kvällen har att komma med!


stekhet!


dagens lunch

Har precis tryckt i mig....


it doesn't matter

Dom måste tyckt jag var största galenpannan när jag hoppade runt och skrek av lycka..när Erik vann idol! Vilken jävla spänning och jag var SÅÅÅ nära på att börja grina! Så jävla underbar röst!

Det hade inte spelat någon roll om Calle vann heller, båda har fantastiskt sångröst och det är ungefär 50% att det blir något stort av någon av dom! Hejade mest på Erik för det var han jag på något sätt gillade mest! Är heller inte så insatt i idol så det hade inte gjort mig något om Calle vann heller, men halllåå?Att komma tvåa av alla som tävlade så ska man väl inte hänga läpp?Det finns fler chanser! ;)

Vaknade för ett tag sen rätt schleten efter igår. Först drog jag och mötte hanna,petra,cissi och felicia och jag köpte med mig en pizza sen drog vi in och då kom bea, elin, kicki och danni,stephi och amanda också! Kvällen var lite stel från början men efter ett tag kom jag igång rejält med dansmovesen! Det kan dom som var där intyga..Haha! Jag tror jag, emelie och stephi dansade i streck i ungefär 1 timme utan stopp. Eller så var det bara jag?Aja! Kvällen var kanon rolig och får se om jag bjuder på någon video (måste fråga tjejerna först, annars blir jag väl dödad förmodligen..haha!)



gårdagens kvällsfacelook..snyggve mening jag fick till där!


you and i <3


"there is no longer you and I"


inge fusk här inte

Hemma från skolan, sitter just nu och snackar med lite olika brudar om planer för ikväll..blir nog att träffa några hemma hos någon! (jag vet hur det är i väsby att man drar dit där det ryktas är fest..) så ska bara käka middag och sen dra iväg! Skulle egentligen träffat Fanny men ändrade planer folket! ;)

Hade omprovet på två delar på tyskan idag också..eller om det var tre det är saksamma! Det gick iallfall kanon och det var inge fusk! Hade en fusklapp men visste att bara jag skulle ha ångest om jag fuskat..så nu är jag istället väldigt stolt över mig själv!

Nu ska jag klippa i mina strumpbyxor så det blir tights, smart jag är!? Amazing vilken hjärna bruden har alltså..sen ska jag försöka hitta kläder till ikväll..Lätt?Nja....





dags för träning

(sent publicerat inlägg..sorry!)

Denna vecka har varit fööör stressigt ärligt talat..Mkt inlämningsuppgifter och förhör och allt det där! Snart sätts slutbetygen för första julen. Ska bli spännande att se vad jag får för något men ska nog inte ha för höga förväntningar på mig själv,
det brukar alltid sluta med att jag blir deprimerad och det är det sista jag tänker vara på mitt jullov!

Denna vecka har somsagt varit fullproppad av saker! idag efter skolan skrev jag svenska och gjorde omprov på no-förhöret jag failade på. Fick ett vg på det tillslut och imorgon gör jag om två delar på tyskaprovet jag hade failat på. 9 poäng från g, utan fusk! Och ärligt talat kan jag inte säga att det var så himla dåligt med tanke på att jag inte hade tränat. Så är absolut inte missnöjd även fast jag kanske kunde fått ett g iallfall! Men skolan har bara blivit för mycket på sista tiden och det känns som alla har så höga förväntningar på mig just nu..Men ska vi underbart med jullov! I like! Me want! NOW!

Måndags: pluggade med cissi
Tisdags: Plugga, tränade
Onsdag: Färgade håret, pluggade
Torsdag: Omprov i no, träning, plugga
Fredag: 9:ornas luciatåg, omprov tyska, vara med fanny





det va ju najs

Ahhh... härligt med sovmorgon! Börjar 5 över 10 idag och har precis plattat håret, sminkat mig och dratt på mig lite kläder! Får se om jag ångrar mig med kläderna som jag alltid brukar..

Tänkte inte sitta här så länge, tänkte hinna käka frukost idag och INTE MISSA bussen idag heller! Wish me good luck ;)


ge järnet

Nu ska jag ta mig hem till mamma som att jag glömt innebandygrejerna där, så ska jag byta om sen ta bussen till träningen. Idag har jag bestämt mig för att ge järnet och kommer förmodligen få ont i någon kroppsdel som alltid! Men aldrig att en kämpe som mig lägger sig.. Never! Efter träningen drar jag hem och duschar och gör klart min svenskauppsats om mobbning som jag hoppas kommer blir kanonbra när den är färdig!


jag tror vi är sjuka i..kroppen!

Morsning alla goa och glada människor! Hoppas ni mår toppen.. I do! Har precis lagt in lite bilder på datan som ska upp på bloggen som att Jonte klagade på att jag alltid har bilder men aldrig lägger upp dom! 

Efter att ha sprungit till bussen men missat den så fick jag nog och stampade några gånger i marken tills sulan ramlade av! Nej nu tog jag i, men arg var jag och i mörkret gick jag upp till andra busshållplatsen! En morgonpromenad har ju aldrig skadat..ÖÖÖH!WHAT?! Imorse när vi hade kost på fick göra gröt och vi gjorde fel så vi kom sist då jag också insåg att jag inte är så snabb och smart som jag tror! Inte bra..inte bra..

Men dagens höjdpunkt var nog ändå på hemkunskapen när vi skulle städa bakom alla spisar och allting, jag kom sist naturligtvis! Men som jag sa till Robban; "om man ändå ska göra det kan man lika bra göra det ordentligt!" då min hemkunskapslärare nog tyckte jag var väldigt klok! Skulle få hjälp av Sandra men det blev mer blaj än hårdarbete när hon tog 2/3 dels hink full av diskmedel som skummade över. Sen hade vi krig med skummet så jag såg ut som jag vet inte vad! Men kul hade vi.. Oh ja! Ni skulle bara veta!





nu fan ska jag sova

Sitter och snackar med mr X på msn just nu.. synd att jag inte hade frågestund nu på bloggen va? så ni kunde få veta vem mr X är! Secret baby! Haha... nu är jag trött! gäsp+blunda = sova!!!!!!!

Min engelska blev helt okej, har inte bästa engelska
ordförrådet men gjorde så gott jag kunde så hoppas iallfall på ett vg i slutbetyg till jul! Snälla snälla gud tomten!





mer frukt,mindre socker

Hah kan inte sluta skratta åt nära Matilda tog på sig ett försök att få mig till brunett...
Haha skrattar än åt den här bilden..uNdErBaRt!


svar på frågestund

Sofia:
hur länge har du bloggat ? :)

svar: Som ni ser i arkivet har jag bloggat sen..Juni 2008 vilket är helt galet! Har aldrig haft blogg innan utan det här är min första. Och som ni ser skriver jag väldigt annorlunda inlägg nu från då. Det är inte intressant att veta vilket strössel man valde på glassen? Det är lite mer sånt jag skrivit när jag började! Hahah..har alltså ändrat mitt sätt att skriva väldigt mycket!

Brenda:
är du oskuld?

svar: Japp jag är oskuld! Vergin forlife! Haha nädå.. men ja jag är oskuld och enligt lag får jag inte ens ha samlag än ;)

Anonym:
har du runkat av någon?? xD

svar: Ojoj, vilken fråga! En person som inte vågar nämna namn. Haha jackass jag må va ful men jag är inte dum! I know who you are ;) Haha, vad tror ni läsare om mig egentligen?Jag är 13 år och har inte haft ett förhållande sen i mars. Det förhållandet kan jag inte påstå var det mest seriösa så ja svaret på den frågan kan ni nog lista ut själva!

..--.-:
gillar du skolan?
vad har du för bh size?
är du oskuld?

svar: Varför kan man inte vara mogen och lämna sitt namn?Pft fega kissemissar som läser min blogg som inte vågar nämna sitt namn ;) Akta er så jag inte äter upp er! Om jag gillar skolan?Hm, jag ska inte påstå att jag hatar den för jag vill iallfall inte jobba resten av mitt liv på Mcdonalds. Sen kan jag väl heller inte påstå att jag älskar den för oftast är jag jävli*t trött på den och önskar vissa dagar någon vore gullig som bränt upp den.

Bh-size?Somsagt, vad förväntade jag mig för frågor när jag valde att ha frågestund?Var beredd på att dessa typer av frågor skulle komma upp! Jag tänker inte skämmas för vad jag har för bh-storlek. Varför ska jag skämmas över det?Jag valde väl inte själv hur stora jag skulle få när jag blev 13-år. Jag har 75 A-B. Retas ni bara, jag skulle aldrig skaffa mig silicon för mina läsares skull iallfall! ;) HAHAHA!

Yes im oskuld som jag tidigare skrev, och känner hellre att jag vill ha ett fast förhållande till en kille jag älskar. Jag känner inte att jag vill "göra det" bara för att "ha det gjort". Den jag ska göra det med ska jag älska över hela mitt hjärta och det ska vara en kille som jag vet älskar mig lika mycket som jag älskar han, som alltså inte är en sådan som bara är ute efter sex som sen ska gå till poolarna och skryta! Sånt tackas nej till!

......A..:
är du oskuld?

svar: Andreas/Anders/Angelica/Amanda/Alice/Astrid/Alexander..ja vem ska jag veta detta kom ifrån! Hela namn när ni kommenterar sagt ;) Men är man en fegis så är man..that's life! Och tror inte jag behöver svara på denna fråga en gång till? Men för er som inte riktigt hajat svaret så..JA, jag är oskuld.

hanna elisabeth åsell:
hihi ja e busig så de blir 3 frågor :$

hmm .. är du kär i någon pojke ?
läser du min kända blogg ?
varför e jag så jävla bra ? :D<3

svar: Tjenare bruttan! Trevligt att någon vågar nämna sitt namn! Haha! Jag kan inte påstå att jag är kär i någon. Jag kanske har känslor åt lite olika håll men kan inte riktigt kontrollera dom just nu. Dom kommer och går litegrann så nej jag kan inte påstå att jag är kär! Detta kommer låta sjukt men jag har aldrig känt känslan av att vara kär om jag ska vara uppriktigt ärlig. Fine, jag hade ett förhållande på nästan 4 månader. Men under den tiden var jag osäker, visste varken hit eller dit och känslorna gick hit och dit men jag höll fast vid honom. Men jag tror mer det va lite "jag älskar dig", "du har fått mig så jävla kär". Absolut, jag kanske älskade honom.. eller så va det bara något som kändes bra att säga med tanke på att jag faktist var tillsammans med honom och faktist GILLADE honom. Men nej, jag tror inte jag har känt känslan av att vara kär än. Men vi var mer menade som vänner han och jag. Och jag är visserligen glad att vi fortfarande har kontakten, och det kanske finns stunder jag saknar honom pga att jag inte känt som jag gjorde för honom! Men nej, kärlekskänslorna får nog vänta tills jag hittar min drömprins...

Absolut läser jag din KÄNDA blogg! Haha, hanna elisabeth åsell.. du ligger på en nivå med 40 läsare just like me skulle jag undra. Så jag vet inte vem du jämför med när du säger att din blogg är "känd". Kanske är du känd för alla småttingar som går i 6:an i södervik som läser din blogg som att dom ser upp till dig som om du vore deras mamma sen fan alltså.. tveksamt annars ;)

Att du är så jävla bra måste du fått från mig, var det säkert att du inte drack av bensinen förrförra nyåret?Haha! (Något bara jag och hanna fattar)

elin:
Hur många besökare har du per dag ungefär?
är du kär i någon? om ja, vem isåfall? ;)

svar: Jag har ungefär 30-40 läsare per dag, men med mina uppehåll jag har ibland är jag inte förvånad alls! Men ska försöka göra bloggen roligare så dom iallfall kan stiga lite mer! Men jag undrar vilka dessa 40 läsare är....

Svaret kommer igen för jag är så enormt engagerad i denna frågestund, nej jag är inte kär i någon. Jag har ingen kille men skulle absolut inte banga en sekund om jag lärde känna världens mest underbara kille. Men jag tror det kan vara svårt i min ålder (13år) att hitta någon seriös kille som inte dumpar en efter en vecka för en annan, rätta mig INTE om jag har fel! Visst hade ett förhållande i 4 månader. Men det var somsagt en bergodalbana och grät av förtvivlan mer än jag kände kärlek i den relationen. Detta är mina tankar, vissa killar är idioter vissa är guldstjärnor! Just nu är det mest roligt att snacka skit om rumpnissarna ;)

Cecilia:
vad har du för bakgrunsbild på mobilen?
vad har du för "skrivborsunderlägg" (bakgrunsbild) på datorn?
vilka personer skulle du inte kunna leva utan? :)

svar: Bakgrundsbilden jag har på mobilen är en på mig och min galet söta syster! Just nu har jag en bild på en colaburk som bakgrundsbild på datorn som Julia "the perfect fotograf" Norberg Wahlgren har fotat! 

Oj vilken svår självklar fråga! Jag måste nog välja min familj främst! Även fast jag kan behandla min familj som skit och som att de kommer sist av allt på denna jord så är det absolut fel fel fel! Min familj betyder oerhört mycket och hade jag råd skulle jag köpa allt de önskat. Min kärlek till min familj är obeskrivlig och det finns ingen jag skulle kunna välja bort för något annat i hela världen! Utan min familj skulle jag inte vara hel, jag skulle inte klara av mina dagar som jag gör. Jag skulle inte vara den jag är utan framför allt min mamma och pappa för de är dom som jag har växt upp med, sen att dom inte bor tillsammans spelar inte längre någon roll! De kommer alltid betyda mest på hela jorden. Sen har vi naturligtvis mormor,morfar,moster,bengt,patrik,niklas,birro,isa, alla mina underbara syskon och resten som absolut också är värda guld!

Men mina vänner hamnar absolut inte sist.. dom är på delad förstaplats med familjen/släkten. Jag kan inte riktigt värdigsätta person till person, alla mina vänner är bara för bäst! Jag kallar inte en vän för vän om den inte är en vän mot mig. En vän för mig är en person som kan få mig skratta när jag känner mig nere, en person jag blir glad av att umgås med! Mina vänner får mig mer lycklig än någonsin! Det är oftast mina vänner jag behöver när det ibland är som jobbigast..I alla väder och alla dar, är ni bland det finaste jag har!


juntääääääääh:

Vem är den bästa du haft känslor för ?

Vem smsar du mest med ?

svar: Den jag haft mest känslor för måste nog ändå varit felix, han jag hade förhållandet med i 4 månader tills det blev för mycket och jag bestämde mig för att göra det som kändes bäst för mig. Den killen fick mig lee många gånger men vi var somsagt nog inte gjorda för varandra, träffades sällan och mycket saker fick mig må dåligt under våran relation som jag inte tänker riva upp igen för att alla är värda en andra chans även fast relationen med felix var bland den bästa tiden i mitt liv. Just då! Just nu tycker ju jag att dagarna jag går igenom nu är dom bästa dagarna i mitt liv, jag klarar mig galant utan kille. Felix är en bra kille, så menar inte att skriva skit om honom på bloggen! Men det är nog han jag haft mest känslor för och absolut sånt finns kvar inom mig vissa dagar fortfarande..då jag blickar tillbaka på dom stunderna vi delade. Men jag är lycklig nu, mer än någonsin! Jag har mina vänner och familj som stöttar mig i vått och torrt så jag begär inte mer. Klara mig bra utan massa killbesvär ;)

                        

Finns ingen jag smsar "mest" med tror jag, men ofta med Julia,Jonte (dig), T, Ramin!

Anonym:
Bh storlek?

Vad har du för hudtyp och hur rengör du ansiktet både morgon och kväll?
Problem med finnar?

svar: Svaret finns en bit upp.

Min hudtyp är ytterst till perfekt om jag kan uttrycka mig så! Inge acne, finnar. Det enda mitt ansikte består av är fräknar. Kan hatas ibland, men det är lite jag att ha fräknar. Det är dom som får fram det unika i mig! Hahah..  Jag gör inget komplicerat med min hy, tvättar bara bort sminket på kvällen med tvål och vatten och woups, så var man skinande ren! (DÄREMOT ÄR DET INTE ETT TIPS FRÅN DOM PÅ APOTEKET ATT TA TVÅL I ANSIKTET DÅ DET KAN TORKA UT HUDEN!)

Postat av: anonym

vem gillar du ?

´vad gör du helst på fritiden?

svar: Jag gillar ingen just nu! Gjorde för någon månad sen men killar som beter sig som idioter är inte ens värda ett ruttet lingon! Och deffenitivt inte värda mig då! Så mycket kärlek jag visar till någon jag gillar kan inte ens beskrivas.. Synd bara att killar nu för tiden är galet kräsna av sig och förväntar sig en tjej med största brösten, snyggaste rumpan och mest unika utseendet för att vara något för dom! Not my problem ;)

På fritiden spelar jag innebandy på tisdagar och torsdagar, umgås på helgerna med vänner, datan (bloggar!!) och försöker med läxorna. Ibland räcker inte tiden till- till allt som man önskar den kunde.... Bara att bita ihop!

Postat av: hejhej:)

vilka bloggar läser du?:)

svar: Ja hej du din gamle indian! Trevligt med en fråga, jag läser väl inget annat än alla andra sveriges tonåringar..fjortisbloggarna och skandalbloggen! Men även andra riktigt bra bloggar!

whhlgren.blogg.se
Tjej som skriver på sitt egna sätt, cool & snygg blogg som gillar att publicera schysta bilder på sig själv! Denna tjej gillar vi!

fannykarlsson.blogg.se
Tjejen som skriver så fingrarna glöder! Med sina underbara texter fångar hon upp mig så det känns som jag svävar! Okej, poesibellan på g.. Nej men fantastiska texter kan denna brud verkligen skriva! Även min barndomsvän, nackdel är att hon har lösenord på bloggen! synd ;)

kissies.se,desireenilsson
inga kommentarer, läser mest för de gör bort sig så totalt med deras försök att vara två moraler...

stinalee.se,fokis.se, kenzas.se
Bloggare jag gärna hämtar inspiration ifrån! Älskar kenzas stil och här har vi tjejer som uppdaterar äkta vara!

mestelsa.blogg.se
En blogg jag började läsa för några veckor sen! Riktigt gullig blogg där hon publicerar bilder hon och hennes pojkvän tagit tillsammans! Cuute!

Jennyling.blogg.se
En till härlig tjej som gillar att blogga när hon har tid. Mycket tid går somsagt åt pluggning även för denna tjej som satsar hårt på skolan men gillar även att dela mycket tid med vänner! Tummen upp! ;)

och naturligtvis många fler!

Postat av: cecilia

hur fan kan du vara en sån jävla stark person egentligen? <3
och varför tycker du jag är bäst? :D

svar: Vad glad jag blir när du påstår att jag är en stark person! Det är det jag kämpar mig till varje dag, att bli en stark person! Jag har aldrig varit särskilt stark. Men har börjat acceptera mig själv för den jag är och vågat sticka ut från mängden med mitt orangea hår en väldigt lång tid. Det har gjort mig själv som person stark, att jag har vågat vara någon som inte alla andra är. Sen även med mina texter, jag gillar att skriva av mig i bloggen med texter som har lite kraft och styrka i sig! Så man känner att man får till en riktig kläm i det man skriver! Men bara man lär sig att inte ta skit från andra (vad är meningen med det?) och tro på sig själv kommer man väldigt långt i livet! Men ojoj, även jag har mina stunder då jag kan vara väldigt svag..men mitt favorit talesätt är "Ni kollar på mig för jag är annorlunda, jag kollar på er..för ni är precis som alla andra!"

För du är fett med bra naturligvis! Efter mig dåra!


Detta var det jag hade att bjuda på! Nu ligger jag efter, nu måste jag skriva engelska! Pussar till mina kära läsare!


svaren kommer nästa inlägg om ni är snälla

Det var ju synd att inga andra ville veta mer om mig och mitt underbara liv.. som ni inte visste! Men det gör inte mig nåt, man delar ju helst inte med sig av allt till andra...

Tänkte svara på frågorna så bra men ändå så snabbt som möjligt så jag kan göra klart engelskan och sen kila över till mamma och hämta kläder som jag ska ha i veckan. Har förövrigt käkat jättegod middag som Mia lagade! Yummie! Mat in my heart!

Även stooor lycka att träffa sötnosen som jag inte träffat på en vecka, men det räcker gott och väl för att jag ska sakna henne! Bjuder på bilden för vi är sånna snygga brudar!


I write on

Jag sitter och jobbar på min svenskauppsats som overkligt nog ska handla om..mobbning! Trodde aldrig det fanns så mycket att skriva om ämnet mobbning men jag hade fel! Det har blivit mer än 3 fulla a4 sidor på datan! Detta är ett arbete som ska vara inlämnat (om jag inte minns fel) på fredag så gott som felfritt!

Har också spånat lite på hur nästa vecka som alltså börjar imorgon ska se ut, Gud vad snabbt veckorna går! Gud damn it, hinner knappt med! Nu ska jag fortsätta knepa och knåpa vad jag ska med i min uppsats!

En fråga till er läsare! Vad anser ni som mobbning?Jag behöver lite ideér om vad jag ska skriva! Så snälla hjälp er snälla isabelle nu som bjöd er på ett videoinlägg med lite tips! Är ni riktigt snälla och kommer med förslag lägger jag upp en bloggvideo till som jag gjort. Men det ska vara minst 3 kommentarer då!


i forgot that!

Gudars..jag har glömt frågestunden! Men okej we doing like this!

- Ni ger mig några fler frågor ni som inte ställt någon och så svarar jag på alla imorgon direkt efter skolan! Och ni är väl sugna på att veta lite mer om mig än om jag är oskuld, eller hur?

har tyvärr inte tid

Mina vänner, mina vänner..gråter tårar för jag varit så dum och inte uppdaterat bloggen idag! Men jag har ett liv utanför bloggen som hellre tillbringar med mina vänner än på bloggen framför datan om ni förstår..

Klockan kvart över nio kom Jontes mamma och han och hämtade upp mig sen drog vi och kollade på innebandymatcher sen tog vi en snabbis till grillen vid centrum och delade på en kebabtallrik! Sen gick vi tillbaka och väntade på hans mamma så drog jag in och käkade och sen blev nerskjutsade dit ner igen. Vi kollade när a-laget spelade match sen spelade vi efter det.. Vi är bollstababes somsagt och vann med 3-1 mot orminge som hade ett riktigt dålig attityd, jag som trodde jag hade den värsta?Haha drev!

Nu ska jag skriva min svenskauppsats och sen käka middag och duscha, imorgon drar jag hem till pappsen och förhoppningsvis får jag tid att blogga då också om internet funkar som det ska! Puss







det va inte snällt

Orkar inte ha lösenords skyddat på min blogg.. för det är jag som skriver och tycker man den är dålig så sluta läs den isåfall då och sluta kommentera allt jag skriver! Vet själv hur störande det är när folk helt plötsligt lösenordsskyddar sina bloggar och man blir galen för man inte har den personens nummer eller msn eller någonting..

Har hem för någon timme sen från innebandyn, katastrofmatch för Norge! Sverige vann med 17-3 efter att jag och Julia hade varit sånna kanon hejare på läktarn med flaggor och hela fadderullan! Sen kom jag och Julia med på sån där stor skärm som alla i hela salen ser och då va vi fett med milf asså! Grr, sexigt värre! Förutom att den gick i slowmotion så mina vinkrörelser och mitt ansikte såg lite småkefft ut.


På vägen hem var jag förövrigt för att inte tala om
SKIIIITSPEEDAD! satt och sjöng någon text till låt jag kom på som blev en sång jag och julia sen satt och sjöng om och om igen. Enkelt sagt; favoriter i repris! Bollstababes!

"Vi e på, på.. Bollsta vi e gå(o)gå(o)
Vi e så på, på..Bollsta vi e gå(o)gå(o)"







måste skynda mig något

Gutenmorgen ny dag, nya upplevelser som alltid! Vaknade relativt sent idag och det var riktigt skönt att sova ut, passar naturligtvis på när man har chansen! Just nu sitter jag i sängen i pyjamas med datan i knät och tänkte snart gå och äta frukost?

Idag ska vi nämnligen iväg med laget till Västerås och kolla innebandy Sverige-Norge..spännande och håller naturligtvis på Sverige! Vad annars?Sen när svek man sitt eget land liksom..hehe!

Men nu ska jag väl röra på arslet och öka tempot, har inte fixat mig eller någonting så tiden börjar rinna iväg....




sakna sommaren


westlife my love <3

Såg nyss westlife när dom sjöng på idol och det var då jag kom på att jag faktist varit ett riktigt westlife fan, lyssnade på alltid på en av deras skivor för skitlänge sen om och om igen och kommer ihåg att jag tyckte en av dom var snygg..småtting som jag va! Dom är ju ärligttalat helt underbara, sjukt fina röster och låtarna är stort +. I'm a big fan of these kind of songs! Om vi säger så, gillar att lyssna på sånna här låtar när man är själv och bara vill tänka på saker och ibland bara ta det lugnt..enormt avslappnande musik! Big love <3


Detta har blivit en favorit, älskar texten..


help me someone

Med tanke på att jag hade tänkt börja igen med hiss och diss så undrar jag om det möjligtvis finns någon gullig&snäll person som skulle vilja hjälpa mig med "bilder", en till "bellan hissar" och en till "bellan dissar" Hör av er på min hotmail (bellancarlsson_95@hotm...) eller lämna en kommentar i detta inlägg! Den som hjälper mig blir naturligtvis länkad som tack för hjälpen!


ska försöka iallafall

Vad roligt att ni har börjat kommenterat förresten! Ni får ju något tillbaka märker ni va, jag har nyss suttit och skämt ut mig för mina läsare på bloggen men vafan man lever en gång, varför skämmas över sig själv?! Alla är väl olika... och det finns väl ingen regel på att inte få bjuda på sig själv?


Postat av: elin

kan du inte köra någon typ 5 eller 10 saker du inte visste om mig (eller mer) sen kanske hissar och dissar och sen vill jag se videoinlägg :D

2009-12-04 @ 17:48:31
URL: http://wahhlgren.blogg.se/

Postat av:anonym

Videoinlägg, smink, hår och kläd tips. Eller annat bra tips.
Visa mer outfiter, berätta helt enkelt mer om dig själv

2009-12-04 @ 18:35:07
Postat av:

+ att visa hur du tex tvättar ansiktet, vilka produkter, mascara och allt sånt där :)


svar: absolut jag ska försöka få med det där, kanske inte allt på samma gång! Men lite då och då och iallfall så snart som möjligt! Roligt att få lite tips ska försöka uppfylla några av era önskningar!


du är segare än snigeln

Nu har jag satt mig i skiten! Haha, nu blir jag väl tvungen att lägga upp videon som att jag lovade!(Jag har bara fått två kommentarer om det men aja jag är snäll idag) Även jag vill ju ha julklappar av tomten! Detta videoinlägg är alltså inte nytt.. Men okej jag ska lägga upp det men då får ni kommentera videon också..

Haha gud vad har jag gett mig in på.....Aja, nu ska jag skriva lite svenskauppsats och kolla idol som att Julia behövde vara hemma och göra klart sin svenska! Så då kan ju jag också göra klart den! Toppen! Great!

(Haha, man kan nästan tro att jag hade manus när jag snackade eller att jag läste från någon skärm med rullande text, men det var första gången så lite stel får man allt vara! :D )


VIDEOINLÄGG BORT TAGET PGA MOBBNING I SKOLAN! hahahahaha!


mmh i like

Hej mina vänner, som ni säkert har märkt så är uppdatering på bloggen det jag ägnar mig åt när jag inte har annat för mig! Tänkte däremot skriva lite på min svenskauppsats som ska vara klar tills på tisdag och min engelskauppsats om americas funniest homevideos! Hurryup maybe, men det är lugnt och smörare som jag är skriver jag om mobbning.. Haha! Nädå drev bara, men det gäller att ha bra intryck för lärarna så ligger man klart bra till hos dom!



Jag tänkte att ni läsare och jag kan deala upp det lite nu va, om jag får 5 kommentarer varför ni läser min blogg så LOVAR JAG att ladda upp ett videoinlägg som jag gjorde för någon månad sen! Det är en deal, så det är nu ni har chansen att starta min videobloggssuccé..you want, you like and you should do it!

bellans första fail

Bellans första fail lyder rubriken och jag kan väl instämma! Totalfailade på tyskaprovet och förväntar mig inte ens ett g. Jag vet att man inte ska skryta om att inte ha gjort läxorna, men okej vi säger såhär..jag orkade inte göra dom! Fast detta gällde bara tyskan. Alla andra läxor kämpar jag som fan med.  Jag orkade inte lägga ner tid på något jag ändå aldrig kommer fatta något av, men det var väl inget nytt för er läsare att jag e trög?*snyyyffan*

Fick däremot en tår i ögat när jag åkte hem och mötte Dogge på bussen som sa att man har skitmycket nytta av tyska när man går sam/ekonomi linjen..och vem är det som tänkte göra det då?Hm... Moi! "/ Men vadå, jag ska inte bli mäklare som snackar tyska?Liksom hallååå, jag är sverige!!  Och jag bara pratar svenska, jag inte kan prata tyska jag tror? Aboo bryshan....







måste plugga på

SEEEEEEERIÖST!! orkar inte göra tyskaläxan! Prov imorgon och jag kommer faila totalt och jag bryr mig just nu ingenting! Kommer ändå skita i att plugga vidare på tyska när jag börjar gymnasiet. Av tyskan fattar jag; ingenting,har jag fattat någonting och kommer aldrig fatta någonting!

Seriöst alla dessa läxor tar kål på mig.. Men på något sätt lyckas jag alltid klara mig ur omprov på tyskaproven..Snubblar alltid på mållinjen men tvekar fan på om jag ens kommer vara med första tio metrarna! Ni fattar poängen i det jag skriver och om ni inte så är det skitsamma, för just jag är van att dagdrömma lite bara! Trallalalal..

Morsan tjatar om att plugga och jag skriker "MEN JAAA!! MEN JAAA!! SLUTA TJATAAA!! DET RÄCKER GÅ UT HÄRIFRÅN BARA OCH LÅT MIG VA!!" Jag börjar undra vilken vecka som närmar sig för mig.. Nej jag snackar inte om julafton! Damp! Sorry mamma för utbrotten med ett tips är att låta mig vara just nu. Det är jag som kommer få stå mitt kast om jag misslyckas på tyskaprovet. Det finns ingen som begär att jag ska vara bäst på allt hela tiden. Därför tänker jag nöja mig med ett g. Så nu ska jag bara gå igenom SKITEN(!!) snabbt och sen göra engelskan eller svenskan.

Svengelska here i come because tyska?Yeah.. I hate that shit! Och det som glädjer mig, eller vi vänder på det.. Det glädjer nog Julia att jag hatar det lika mycket som henne!! Stumpan?Du är inte ensam.....liksom haalllååå?? Vem på den här jorden fattar ens tyska, jag börjar undra om ens tyskarna gör det?Isåfall är det enda folk arten på denna jord, om jag tänker riktigt noga.....


Tyskahaters 4-life.. eller hur? ;)


godnatt från mig


Nu ska jag sova, eller om ett tag..very tired..*snark*


det blev annat

Haha nu är jag tillbaks hemma efter min lilla tripp i centrum.. hittade mycket godsaker som man skulle vilja öppna i julklapp! Jag hade lite julafton för mig själv och spenderade mina pengar på lite saker! Spännande?!?!

Var inne på ginatricot först och testade tusentals olika kläder, sånt jag inte ens kom dit för att titta på och sen tvekade jag lite på lacktightsen så jag sket i dom. Nu får ni läsa mellan raderna. Jag sket alltså inte i dom, utan jag menar att jag struntade i att köpa dom! Haha...skämt o sido! Men fyndade en hel del på H&M som faktist blivit en favoritaffär, blev en bh som var på rea, väst som var på rea, ett par vantar och ett par mysbyxor!






hela kalaset gick på 428 kronor, så vad säger ni.. Bellan.. Är hon en spara eller slösa?


dagens outfit


fräste på lite käk!

Jag hade tråkigt, kallsvettades och var hungrig därför bestämde jag mig för att ställa mig i köket och laga..KÖTTBULLAR! sounds good, eller hur? Det låter inte bara underbart bra, dom blev faktist underbart bra också! Så nu är jag mätt och belåten och ska kolla bussen..



haha favoritbilden!


det kommer troligtvis

Hej mina vänner.. igen! Nu är mitt rum städat och har fortfarande inte fått något riktigt klart besked om Julia skulle med eller inte så får helt enkelt se, annat fall åker jag ner dit själv! Lite ensamtid har man aldrig dött av.

Dagens outfit ska jag tänka över om jag ska lägga ut. Antar att jag inte har något val, haha! Sen återstår det bara att  fixa sig som för mig alltså innebär att tvätta av mig, sminka mig och platta håret. Min dagliga vana, håret är även slitet som fasen. Panik!


haha humor alltså


haha c00laste låten

 


never say never- the fray

Denna dag går väldigt segt....

Ska rycka upp mig och få rummet städat så jag kan dra ner till centrum, ska höra om JullanBullan har lust att vara sällskap to moi. Heipa!


jag klarar det

Han gör mig osäker. När jag ser honom säger kroppen åt mig att gå därifrån så fort han kommer nära..Medans hjärnan vill jag stannat och bevisar vilket misstag han gjorde som aldrig lärde känna mig riktigt ordentligt. Jag önskar jag hade styrkan att visa att jag bara vill gå därifrån när jag ser honom för jag klarar egentligen inte av att vara i hans närhet men något säger stopp. Ibland finns han inte i mina tankar, men ibland känns det som att det finns en hel del att bygga upp i mig själv efter allt mellan oss..Man ska följa den vägen hjärtat vill. Men vilken väg är det?Ensam stark, det är jag och det tänker jag bevisa.


dessa ska inhandlas

Här kan ni få se ett smakprov på lacktightsen;
149:- Gina Tricot




cold as ice

Godmorgon! Studiedag idag, inte ovanligt alls för våran skola. Men ska inte klaga för sovmorgon var precis vad jag behövde. Lider nämnligen av huvudvärk dagligen just nu..men idag känns det ändå rätt okej!

Idag finns det lite saker som ska göras iallfall..

- Städa upp i rummet
- Byta om, sminka mig
- Åka till väsbycentrum
- Göra tyska/svenska


Det jag behöver just nu är något att ha på mig på julafton som vi ska fira i Umeå hos Rogers föräldrar, så ska ner och köpa mig ett par lacktights som jag testade förra veckan. Får hoppas att min storlek finns kvar! Sen även velourmysbyxor som jag känner jag ligger lagom efter med men känner att jag vill köpa. Är trött på dessa megastora mjukisbyxor. Perfekt för lingonveckan!


if you don't even try, i don't want to..


hitt på nått annat

Det gick inte alls bra att försöka lära in tyska..men sen när skulle det göra det. Tyska är det ämnet jag är mindre bra på och det är för jag är mindre intresserad och mindre insatt i det. Och fattar verkligen nada som vanligt så ska ta ett litet break och göra lite på min svenskauppsats istället så den blir klar.

Som att jag skippade träningen för att göra läxor kanske jag ska få något gjort också..men har fått en del klart iallfall så är glad att jag tog på mig det ansvaret att faktist välja läxorna före träningen den här gången!

(skulle publicerats igår)


och glöm inte..

FRÅGESTUNDEN! FRÅGESTUNDEN! FRÅGESTUNDEN! FLER FRÅGOR BEHÖVS!
-
jag förlänger den, den avslutas på lördag! Så come on?


satsar mot stjärnorna

Annorlunda rubrik, and you like it! Tssss.. oseriösa bloggaren här! Har precis käkat middag och ska ta tag i tyskan, prov på fredag igen och har tränat så mycket som 1 x 0 blir, alltså ingenting! För er mattesnillen som kunde räkna ut det där talet..

sen är det något knas med kategorierna, ska försöka fixa men har iallfall lagt till några nya! Spännande om man säger så, men nu måste jag plugga! Satar iallfall på vg- på det här provet så någongång kanske man ska börja som att jag satsar mot stjärnorna! *suck*


i can make it on my own


planerar bloggen

Någon timme av min helg gick faktist åt till att planera bloggen! Tänkte göra den lite roligare för er så den blir intressantare att läsa! Om man vill läsa om mina enormt roliga dagar ;) Iallfall! Kan ju börja med en liten mjukstart och öka ämnerna i kategorierna!

Det är dom där kategorierna som kommer att användas på min blogg! Så ja gott folk, jag kommer ladda upp videoinlägg! Haha, ingen aning om hur det kommer sluta men gör det bara för det är en kul grej så jag hoppas ni kommer gilla det och skratta åt mig när jag sitter med min basröst och gör bort mig så totalt. Allt handlar om att bjuda på sig själv, liksom hey! Varför skämmas?Alla är vi människor iallfall!




hemma från skolan

"Ett gott skratt förlänger livet " thats right eller hur? Då kan vi säga att jag är uppe i hur många år som helst. Men har tappat räkningen men astrid lindgren kan inte ha skrattat så mycket.. skämt!

Det jag ville komma fram till var att jag just nu sitter och skrattar åt en sjukt pinsam händelse som hänt för mindre än 45 minuter sen.

Satt ju somsagt kvar i skolan och skrev min so som ska vara inlämnad idag! Den blev faktist kanonbra, och det var riktigt najs att sitta och plugga och äta bullar! Me like! Aja, nära jag drog ut därifrån var det helt plötsligt släckt i hela skolan, alltså kööölsvart om man säger så. Och inga lärare var kvar så jag sprang runt (okej jag joggade men same shit but different) i korridoren och försökte komma ut från någon av ingångarna. Tror ni jag lyckades?Nej naturligtvis inte! Ack ack, dåligt bellan! Så satt på en bänk och vågade inte röra mig och var nästan ytterst nära på att kissa i byxan av rädsla!

Faktum var att det ändå skulle varit rätt roligt om jag aldrig kom ut, som jag ändå tillslut gjorde efter att ha sprungit runt i en kolsvart skola utan pengar på mobilen och letat efter hjälp, 112 hade jag inte tillhands så! Men skulle vara rätt roligt om jag fått för mig att sova över och sedan imorgon bitti vaknar upp i skolan, pinsamt läge men då hade jag inte behövt oroa mig för att komma försent iallfall vilket är positivt.

Nu ska jag inte skriva mer, det här över var inte ens kul att läsa om man inte var mig i det läget..för då var det jävligt roligt! Förresten fick jag klagomål från Felix att jag inte hade några fina bilder på min blogg så han ställde upp på några så snäll som han är och jag fick mig dessutom ett gott skratt, igen! This is Felleh the gänstah och Chäälllee!

                  


RSS 2.0