är barnvakt åt lillpärlan


hej på er igen

Tjenis! Äntligen tänker ni när jag uppdaterar.. hehe! Har inte tänkt på att blogga alls denna vecka, har gjort massa annat.. Tex umgåtts med familjen och gjort läxor sovit.

 Idag gjorde jag klart mitt tyskaprov och lite sånt. Ska blir så skönt med lov.. det enda som återstår att göra är min nolabb-rapport som ska vara inne imorgon och det är väl den främsta anledningen varför jag satte mig här!


måste sova för att orka

Nu ska jag sova. Har varit med familjen för mesta delen av kvällen, det känns underbart. De får mig må så himla bra! Kändes även bra att man fick sig en rejäl kram av mamma innan jag tog med mig all packning och gick till pappa (som bor ungefär 100 meter ifrån, hehe!).

Min kväll hade behövt gå åt till tyskapluggning och att göra engelskaglosor men ack nej! Valde att umgås med familjen. Mitt fel om det går åt helvete nu med provet och glosförhöret, men får helt enkelt plugga igen imorgon. Känns inte bra, men känns heller inte bra att behöva återigen ha magkatarr. Kanske fel av mig, men måste tagga ner när till och med min kropp säger ifrån. Godnatt! :)


all about the money

Shakar ass med lillsyrran där uppe! ;-) Skriver strax!


nu går vi

Nu tar jag och william oss en promenad till min pappa med paketet, återkommer om några timmar förhoppingvis! Har iofs inget speciellt att säga just nu......


nytt i garderoben




har varit i centrum

Hejsan hoppsan! Jag mår kanonbra, hur mår ni? Sitter och äter tuggummi och fixar med bilder. Behövs rensas på den här datorn också, men inte går den snabbare för det.. onödiga timmar jag lägger ner egentligen! ;p

Skolan gick bra och jag tog bussen till väsbycentrum efter för att hitta present till lillesyrran som alltså fyller år idag! Pluttan ska firas, wooho! Ska över dit snart och lämna paketen sen hem och äta och sedan träffa Jullan. Köpte även 2 baslinnen från Gina Tricot som nu kostade 50:- styck, min plånbok var inte den största idag så det fick inte bli så mycket idag. Två linnen och tre presenter till lillknodden.


grattis på födelsedagen pluttis, syrran älskar dig :-)


bilder från igår

igår=våffeldagen







kan passa på

Kan ju lämna några rader när jag ändå är här! Slutade en timme tidigare idag då vi fick hål på idrotten, kändes skönt att få komma hem tidigare då jag fixade mig en kopp med varm oboy! Nyttiga tjejen, oh yes! Sen kom brorsan hem och ville få med mig och gymma men jag kom med mina härliga bortförklaringar men lovade att åka med honom imorgon! Beach 2010 ;-)

Mamma kom hem för ett tag sen och då hjälpte jag henne packa upp maten och kollade vad hon fått med sig hem från Ikea. Blir så sugen att köpa massa saker och göra det mysigt på rummet, haha kan erkänna att jag älskar att fixa och göra det mysigt med kuddar och ljus osv.

Sitter även och vässar lite på en födelsedagspresent till Inez som fyller år imorgon! Drar väl antagligen ner till centrum en snabbis efter skolan och hittar något! Sedan gymmar och senare på kvällen antingen vara med Julia eller åka på bio med några tjejer.


bild från idrotten i somras


the best kisser



Sakta men säkert går mina besökare i nerförsbacke,
för tillfället ligger dom på 18 stycken. Känns bra! Haha.. Får trösta mig med min tablett ask jag fick av mamma med "the best kisser in the world" -trycket. Så sött! :-)


fan vad nöjd jag är!

Jag är så stolt över mig själv just nu! Innan jag skulle träna kom mamma in och frågade hur länge jag skulle stå, (vi har en timer på cykeln som piper när man stått tiden man ställt in) och hon säger "30 minuter?" då jag viker ner mig och blir tillslut irriterad och säger "Nej 25! Låt mig få bestämma själv!"

Jag ställer mig på den jäkla grejen och sätter på mig hörlurarna och börjar. Sen piper det till efter en halvtimme och jag blir själv chockad över att jag faktist stog en halvtimme och inte 25 minuter som jag tvingade mamma. Nu låter det kasnke konstigt men 5 minuter på den där cykeln känns som en evighet..Jag kan mer om jag bara vill, och just nu känns det så himla bra!! Fan morsan du lurade mig ;-)

Nu är jag svettig och jävlig så nu blir det duschen för min del sen en kopp te sen sängen! Imorgon ska jag ta mig en liten sovmorgon som att jag börjar 09.20! Ska verkligen inte klaga...


Go bellan, keep going!


Haha, hur lyckas du vara så söt hela tiden gubbsilubbsen lilla?


tagga till råååå

Inte blev det något pyssel inte.. är inte förvånad att jag inte kunde dra mig härifrån heller,hehe! Bjuder på en bra och ny (?) låt! Peppande! Bra det för ikväll blir det träning för mig på trampcykeln!




tränar ungefär 25-30 minuter, vilket är förbannat jobbigt.. (bild tagen från google)


nu ska jag vara småtting

När magkatarren är över kommer nästa skit naturligtvis. En finne under näsan! Om det gör ont? Hmm.. En aning, haha! Men jag e glad ändå! Finns inget att deppa över. Speciellt inte när man sitter här och för övrigt inte har nååågon mer läxa denna vecka förutom lite tyskaglosor som inte är så himla kniviga.

Det är få gånger på en vecka jag har tiden att ta det lugnt. Jag ska inte sitta här dom timmarna när jag väl har tiden att göra annat än sitta vid datan eller plugga. Konstigt nog ska jag sätta mig och pyssla lite.. Haha trodde ni inte om mig va! :-) Får väl se om det blir något snyggt... (förvänta er inget!!)



träning idag

Hej! Här sitter man och tänkte slänga in ett inlägg på tre minuter för att sedan ska jag på träning! Har ont i rygg och mage och har pluggat engelskaglosor och lite tyska tills imorgon! Shit, snart sitter dom alltså. Har laddat över lite ny musik så ska om det blev något bra. Höres imorgon, puss!


jag och william för någon månad sen innan min match


ont i magen

.. gå till per i hagen och få en spik i magen. Someone who remember? Den där fick man alltid höra på dagis när man tjatade om att man hade ont i magen. Somnade halvt på tyskalektionen då jag hade sån magvärk att jag inte kunde sitta ordentligt. Lärarn frågade om jag mådde bra, Jotack! Jag mår bra, men har haft magkatarr i en hel vecka och börjar bli väääldigt trött på det.....

Nu ska jag dra mig hem till mamma, tänker sätta mig och läsa engelskaglosor och plugga till tyskaprov jag har på onsdag. Ha det bra, får se när jag uppdaterar igen!


skulle publicerats igår (måndag) men tydligen hade det inte det...


hemm från match

Hemma från match som slutade med torsk.. med snyggt bollmärke på vänstra benet. Har ätit tacos och kollat körslaget med Mia och småtjejorna. Sedan har jag suttit här för att kolla när samling för match imorgon är.. Kvart i 12 är det samling, nice. Hinner man sova ut lite iallfall! :-)

Just nu ska jag bara ta det lugnt och fixa med lite bilder. Blev skiträdd när jag skulle sova då jag stängde ner facebook och de andra flikarna och facebook plötsligt börjar ploppa upp på skärmen i en jävla fart! Inte hjälpte det att man klickade ner en flik, då lades det till tre nya! Fick spader och tröck bara in "stäng av" knappen. Så mycket virus kan vi väl inte ha på datan ;p trodde jag...


nytt i garderoben 19 mars 2010





Tubtoplinne från H&M


the key to life


godmorgon allihopa!

Godmorgon sunshines! :) Hur äre med er? Med mig är det toppen! Känns skönt med så fint väder så funderar på att gå ut och ta mig en promenad! Skulle också kolla hur det blev med att dra ner till centrum med fanny. Förmodligen blir det en promenad dit. Kan behövas som att det väntas match för mig 18.00 på schemat. 

Jag har inte sovit speciellt bra, har haft magvärk varje dag hela veckan (inte idag, än!)  och mamma sa att det kunde vara magkatarr. Jag kollade vad symptomen kunde vara och några av de stämde väl in. Har inte jätte kraftig magkatarr så det går förmodligen över om några dagar. Känner inget illamående iallfall!


publicerat 20 mars 2010

Tjenare people! Förstår om de flesta ligger och sover som jag däremot inte gör! Jag är pigg som fasen och sitter och raderar en hel del bilder från datan. Den börjar bli seg, undra varför? Hehe så mycket program som har laddats ner på den här datan så är jag inte förvånad ett dugg.

Kvällen spenderade jag som jag tidigare sa med Fanny, Frida och Tova. Vi hyrde film som vi kollade hos Fanny. Vi var blev lika skräckslagna alla tre.. filmen var helt crazy och som vanligt så fattar jag aldrig vad som egentligen hände på slutet. Men det verkade inte dom andra tjejerna göra heller, haha! ;p

Nu är det dags för mig att sova iallfall.. tänkte bara lägga in två bilder på en tubtop jag inhandlade mig idag från H&M. Ni får sova så gott ni som inte har lagt er än. Dags för mig att slänga in handduken och sova! :-)


dags för fredagsmys!

Ska snart gå och möta fanny för att sedan ta oss till pizzerian och käka! Sedan drar vi hem till Fanny några brudar och kollar film :-) Får se vad som händer mer, ska bara ta det lugnt.

Nu ska jag fixa håret lite snabbt och byta kläder.. ruggigt ute! Hörs senare! (ni vet vid det här laget att det kan betyda att jag skriver igen om en vecka..hehe)




even when I'm wrong, I'm right

Det här är verkligen mitt favoritsmycke som hänger med mig dagarna in och ut. Enda gången jag tar av det är när jag ska ha på mig något länge halsband när man klär upp sig då det inte blir så snyggt med båda två! Det här fick jag av min underbara moster och hennes underbara familj när jag fyllde 14. En kedja med berlock som kan tas av om man köper till nytt och inte vill ha fler. Den jag fick är det inristat "even when I'm wrong, I'm right". Jag älskar det!



innebandyfotografering


vad hände med nyttigt bellan?

Tjenixen! Hade halvdag idag, gick till 12.. tog bussen hem och tog en promenad till affären och köpte "lite" godis som jag just nu ångrar. Brorsan kom hem och jag beslutade mig för att ge godiset som var kvar (alltså inte mycket) till honom. Det var inte godis jag skulle starta min hälsoperiod med. Skärpning Bellan!

Nu ska jag upp och vara social, här kan jag inte sitta hela livet. Har två underbara pluttisar där uppe jag tänkte busa lite med! Kram så länge!


"just idag e´jag stark, just idag mår jag bra!"


jag <3 tuggummi


imorgon ska jag hämta denna lilla krabat på dagis



jag har inte hunnit och orkat

Hej mina vänner! Orkar inte be om ursäkt för jag inte uppdaterat. Känns som jag gjort det tusen gånger om... har helt enkelt inte tiden vissa veckor. Typ denna. Den här veckan har jag haft so prov igår (torsdag), tyskaomprov i onsdags (som gick... åt h*lvete) , svenskarecension som skulle vara inlämnad idag, svenska instruktion tills idag som skulle redovisas sen även en härlig tyskaläxa på det!

Nu förstår ni nog varför mina veckor kan vara gaaanska stressiga. I helgen blir det dessto mer uppdatering från mig förmodligen, om inte så blir det uppdatering nästa vecka! Då kommer lite roligare bilder också... möjligtvis från när jag var på kryssning.

Ikväll stannar jag inne, känns otroligt skönt. Har precis skickat iväg min svenskarecension och ska bara kryssa i mig att jag kan spela matcherna i helgen. All stress borta....Skönt! Nu ska jag ta det lugnt och smsa lite med Linus. Kram på er!



inte uppdaterat

Den här veckan har jag inte uppdaterat någonting! Känns ärligt talat faktist bra! Hela veckan har det varit plugg, plugg, plugg. Tiden har verkligen inte gått åt till någonting annat än det, (förutom att jag somnade när jag pluggade två dagar helt utslagen på skrivbordet) Jätteskönt! :-)

Just nu har jag skrivit svenska och pluggat no som vi har prov på imorgon. Att det alltid ska bli så stressigt! Sen har man en tyskaläxa och en svenskauppgift tills imorgon. Hur?! Hur tror dom att jag ska hinna göra allt det....

Nu ska jag iallfall på träning, behöver plugga. Men blir galen snart.. så nu ska jag byta om sedan dra mig mot träningen! Ha det bra, uppdaterar imorgon! :)


jag just nu


dags för promenad

Om 5 minuter ska jag gå och möta Fanny för att gå en promenad och snacka lite. Idag börjar jag min "träna-äta nyttigARE" period. Har slängt godiset som blev över igår och ska träna minst 6 gånger i veckan. Fit for fight, summer 2010 here i come! Ska bli kul när man väl kommer igång!


grease = kanon!

Shit vad trött jag är.  Är skittrött även fast jag sov till drygt 14.00 idag men antar att det är för jag ska orka gå upp klockan 06.00 när skolan börjar tråkigt nog. Igår somnade jag sent..*trött*

Igår hade vi det jättetrevligt! Vi åkte in till stan och käkade en varsin baguette jag, mamma, moster och mormor. Sedan tog vi oss till 7-eleven för att köpa lite godis och läsk! Den började vid halv 4 och fan vad bra den va! Det var däremot synd att Marie fick en ersättare som att hon var sjuk eller vad det var. Men vi hade tur som ens fick se musikalen som att de som skulle sett den igår och i förrgår faktiskt fått den inställd.


Det va en 25 minuters lång paus under föreställningen då vi satt och snackade lite. Jag blev helt hyper och asglad av all musik som de spelade och dansade till!
Efter föreställningen skjutsade mormor hem mig och jag kollade melodifestivalen med pappa, Mia och lilltöserna. Sedan gick jag på toa, tog bort sminket och borstade tänderna, la mig i sängen ett tag och sedan satt jag vid datorn ett tag sen la jag mig i sängen tills jag slocknade. Musikalen var iallfall helt underbar!




bra låt bara....



Har försökt sova. Har inte funkat så bra..... dags för ett ytterligare försök. Natti, berättar om kvällen imorgon, känner mig räääätt schleten for the moment.


så blev håret

Här har ni en bild på hur håret blev.. för er som inte sätt mig i verkligheten så är det nog svårt att se skillnad. Men den värsta orangea utväxten är borta iallfall, som ni kan se vid luggen (förmodligen). Det kommer bättre bilder när jag kommer hem, nu måste jag åka!


dagens låt

Haha, den här låten.. ojoj! TAGGA TILL RÅÅÅ!!


lite singstar på det, sjung med! Tjoooooho ;-)


halv 1 ska jag iväg på...


Godmorgon förresten!

Har precis käkat lite frukost, fick knappt i mig en hel Billyspizza så hungrig kommer jag garanterat bli! Ska snart fixa mig för att vara hemma hos mamma halv 1. Vi åker in till stan för att kolla på Grease med mormor och min moster Annelie! Ska bli skitroligt faktist! Det är Marie Serneholt och Sebastian Karlsson som är huvudrollerna. Ska börjar rappa på... kanske kommer fler inlägg om jag hinner! :*

känner inte stort behov

.. av att blogga idag (fredag). Eller har rättare sagt inte haft tid! Klockan börjar ticka iväg och jag sitter och pratar med lite people på msn och smsar, vardagliga sysslor som tonåring! Haha :-) Ska snart dra mig mot sängen innan jag somnar här, vilket inte skulle vara speciellt bra för varken min rygg eller nacke! 

Idag (fredag) har jag hunnit med en hel del. Vaknade och satte igång att färga Mias hår som jag skrivit i tidigare inlägg. Käkade lunch, drog på mig kläder och tog mig en rask promenad ner till centrum. Köpte två blonderingfärger och tog mig ut till bussen. Jag är bergssäker på att jag sätter mig på 539 men när jag väl är vid första rödljuserna så svänger den av mot Runby (ett ställe som är relativt långt bort från mitt hus!)Det blev bara att klicka och sedan ta mig en promenad längst vägen för att komma tillbaka till busshållplatsen. Om jag kände mig dum? Njaa..en aning!

Kom hem tillslut då jag och Fanny satte igång att färga håret. Hade i det i cirka 60 minuter då vi även tog ett break och tröck i oss en varsin Billyspizza.. Satt bra!!  Sköljde ur och fick mig ett gott skratt då jag ser att håret faktist är helt gult. När jag säger gult, då menar jag gult. Utan att överdriva. Det var hemsk färg, det kan både Fanny och Mia intyga! :-)

Resten av kvällen spenderade jag hemma hos Fanny där jag blev bjuden på middag och vi testade lite silvershampo i mitt hår. Blev bättre! Har fortfarande gula toner kvar men ska inte klaga! Det såg dessto värre ut innan, då när det var blött. Bild kommer på håret!



bild på mig från Viking Line kryssing 2010


good enough


färga håret idag

Godmorgon! Ska börja inlägget med en fråga.. Tror ni jag gick upp när alarmet ringde imorse vid klockan 10? Svaret är nej. Jag somnade om och vaknade vid halv 12 någon gång av att brorsan sa att Mia behövde hjälp att färga håret. När jag kom upp satt Mia och såg sådär lagom bekymrad ut över att en hårförpackning inte räckt till hennes hår så halva håret var brunt och halva blondt, haha men med en snäll pappa och man vid namnet Arne i familjen så åkte han från jobbet och köpte en till färg!

Så nu på morgonen så har jag hunnit färgat Mias hår som blev skitsnyggt! Blir själv sugen på att bara färga håret brunt ibland..Har även käkat lite lunch med Inez, myspys! Har pratat telefon med Fanny och vi har bestämt att färga mitt hår idag. Däremot inte brunt, utan mer blondt efter min hemska utväxt.....

Men snart är det dags att fixa sig! Plattången har jag börjat värma upp sen är det bara att välja kläder och sedan sminka mig som gäller. Sen tar jag mig en rask promenad till centrum för att köpa hårfärg! Får se hur många inlägg det blir idag! Ni får stå ut! :-)


men mest av allt så vill jag ha den snygga blonda färgen mamma hade i somras..


sista inlägget för idag

Initiativ, där har vi ordet som jag alltid försöker stava till! Min tidigare stavning var "initsiativ"... man ser att ordet ser lite halv crazy ut! Tack Lena för du räddade min "kväll" om man nu kan kalla det för "kväll". Nu blir det en mindre sak att tänka på när jag ska sova iallfall! Men varje grej räknas, haha :-) kvällssludder....

Ska satsa på att gå upp vid 10 imorgon, får se vad planerna blir efter mitt hysteriska humör ikväll på sms. Har inte riktigt varit på humör sista timmarna har jag märkt men det ska det bli ändring på! Har lovat Linus att inte somna tidigt idag, tidigt för honom har varit när jag somnat helt utslagen vid 01.30-tiden... får se vad klockan hinner bli innan jag somnar. Nu tänkte jag stänga ner här, sitter i brorsans rum och även han behöver nog lite sömn så ni får helt enkelt uppdatering om några timmar igen! Godnatt!


jag går på droger

Ja.... Svårt att inte gilla lakritsal! Skulle kunna äta hur mycket som helst, och det kan jag säga med handen på hjärtat. Köpte med mig ett 10-pack hem från båten. Kostade ungefär 40:- för 10 rullar så kan ju säga att man tjänade en hel del med tanke på att en rulle kostar cirka 10 kronor styck i vanliga fall. Delade med mig till mamma också, det är antagligen från henne jag fått det ifrån!Hihi!



Före - Efter

Rätt snyggt! Doc när jag väl får snygga lockar så plattar jag håret.. mamma blir galen hon tycker mitt hår är helt fantastiskt. Inser väl tids nog att det faktist är snyggt med lockar. Kolla bara på bilden här under hur det såg ut när jag varit ute i regn! Dom lockarna var fan inte att leka med ;-)


mitt hår efter att ha varit ute i regn


mitt hår efter att ha haft inbakad fläta


får se ut så för tillfället

Nu ska jag byta om till mysbyxor och härlig tjocktröja, sen går jag och möter Fanny för att ta oss en promenad och snacka lite! Kommer ett sminkinlägg när jag kommer hem..då in får vara beredda på hemska bilder på mig utan smink! Nädå!

Ska även börja fixa bloggen lite när jag kommer hem,såhär kan den ju inte se ut! Man blir ju galen! Återkommer alltså om någon timme då jag kommer sitta stelfrusen.....

I wanna be a rockstar!




måste röra på mig

Förlåt för att jag aldrig uppdaterade mer igårkväll! Datorn var upptagen och jag somnade gott i min säng vid 01-tiden tills jag vaknade av att storebrorsan verkligen kastar en apelsin mitt på benet på mig. Haha jag är chockad över att jag inte rusade upp och blev arg, nej jag frös till och började skratta lite och frågade vad han ville.. Hahaha....aj?

Idag vaknade jag vid 13.00 då jag låg kvar i "sängen" om jag nu kan kalla det för säng. Jag hade innan jag gick och la mig lagt ner madrass,täckte och kudde på golvet för att telefonladdaren skulle räcka så jag kunde smsa. Vaknade med härligt ont i nacken idag (y) har ju ingen annan än mig själv att skylla på ;-)

Mia tog ett väldigt bra initsiativ (kan fortfarande inte stava det) idag och tog med mig och lillsyrrorna till Stinsen för lite shopping. Chockerande nog så hittade jag inget jag föll tycke för förutom en mössa på gina tricot men njee.. idag funkade det inte för mig att shoppa. Fastnade doc vid hårfärgningshyllorna när Mia kollade.. blev sugen på att färga håret mer blondt med tanke på min hemska utväxt. Får bli ett snack med mormor om det!


Mitt hår börjar bli riktigt långt! Gillaaa!!


så sant så


här kommer det

Jag är back! I Sverige, I UpplVäsby.... Vi kom hem igår vid 4 tiden då tog vi oss en snabbis förbi Burger King sedan träffade jag Fanny, David och Robin en snabbis tills alla drog och även jag behövde gå hem. Orkade tyvärr inte uppdatera igår, kände inte att jag hade lusten. Men nu ska ni få både bilder och lite annat!

Funderar även på att ändra lite här på bloggen, den ser så tråkig ut och man tröttnar snabbt! Men hur, vad, när, varför? Mycket frågor utan svar här i världen :-) Här från ni ett smakprov från resan.....


sista inlägget

Det här blir sista inlägget innan jag drar! Mormor och morfar hämtar upp mig och Julia om cirka 30 minuter. Då tar vi oss med bil till båten. Det kommer förmodligen inte finnas någon mottagning för mobil så ni som vill nå mig kan alltså inte göra det på ungefär 1 dygn! Fan vad jobbigt! :-) Haha....

Hoppas ni får ha det bra här hemma i Sverige tänka jag säga, (precis som att vi skulle utomlands) Haha iofs ska jag "enda" bort till Finland! Men vi hörs på tisdag kväll och då kan jag lova er bildeeeeeeeer! Puss

RSS 2.0