shopping igen



Visar shoppingen från igår senare!
Haha, gud har inte ens visat eller berättat vad jag fick i JULKLAPP! Bad.. Men lovar er det inom de två närmsta dagarna! Nu ska jag dra iväg till Stinsen igen(!!) för att se vad JC har att erbjuda för snygga saker! (fick presentkort där i julklapp).

Nu måste jag gå!

mellandagsshopping!

Drog till Stinsen och shoppade gälet fina saker! Visar strax, först ska jag värma min macka jag köpte med mig hem från subway. Har inte ätit sen 10.00 imorse.. *kurr, kurr*

Hur avundsjuka är ni? :D

fråga

Vad var de som hände med din förra kille?.. ni verkade må så bra med varandra och allt.. :/ <3

Vill inte berätta saker på min blogg som egentligen inte har med andra att göra, med tanke på att jag inte vet vilka som läser och inte tycker att det rör alla. Vi bor inte nära varandra och att vi hade distansförhållande ställde till det väldigt mycket i bådas vardag då jag hade läxor under vardagarna. På helgerna så var jag  tvungen att välja honom framför kompisarna som att vi inte träffats på länge. Och det gick tillslut inte ihop då vi knappt kunde träffas tillslut för våra innebandyscheman krockade.. Saknade att kunna dra iväg på helgerna då jag inte hade innebandy och träffa mina tjejkompisar. Men Patrik var en underbar kille, men saker blir inte alltid som man tänkt sig.

Djupare vill jag inte gå in på det! Kram!

Be yourself is all that you can do



Someone finds salvation in everyone, another only pain
Someone tries to hide himself, down inside himself he prays
Someone swears his true love until the end of time
Another runs away, separate or united, healthy or insane

Beneath the sheets of paper lies my truth


I must become a lion hearted girl, Ready for a fight, Before I make the final sacrifice



I'm sorry!

Jisses! Förlåt för jag aldrig sa att jag drog iväg på innebandycup igår! Ni trodde väl att jag hade tagit en paus IGEN, men så är det inte! Nu är jag tillbaka på banan igen! :)

örhängen by ur&penn


white light moment - Tove Styrke


All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes

bild på min nyårsklänning


skinnhandskar?ja!!!

Jag ska införskaffa mig ett par skinnhandskar. Punkt slut.

testar ny mascara

Jag tycker den var skitbra! Den separerade fransarna jättebra, så det inte blev några klumpar! Och det kommer bra med mascara efter redan första draget! Gilla! :D

lite kort bara

Hej på er! Tänkte skriva några inlägg och lägga in lite bilder innan jag ska ta mig en dusch. Min jul har varit hel underbar! Har haft julafton med släkten och firat min födelsedag! Har fått jättemycket fina,bra och nödvändiga julklappar och presenter! Mycket bättre än förväntat! :D Så ska försöka fota lite av sakerna, om ni är intresserade? Idag kom släkten hit och vi fikade och jag fick öppna paket, har verkligen fått jättemycket fint. Så tacksam!


nu blir det kalas!

Nu kommer släkten hit så ska vi fira mig, knaskalas! Har en hel del att tacka sen på facebook, är sååå glad idag! :D Vi får höras senare, idag ska jag spendera tid med mina underbara och fina släkt!! Slänger in en dagens outfit ikvälll! Kram! :)

26 december


15 bast!


tiden går snabbt när man har roligt!

"Sitt inte uppe för länge, vi får besök tidigt imorgon"
"Haha, meh.. det är ju klockan 13.00?"
"Ja, det är ju tidigt för dig. Då vaknar ju du"

Hahha :D Attans! Men det är en omöjlighet att sova när man med 1 timme kvar fyller år! Äntligen kan jag lämna (14 år=fjortis) bakom mig och se mig som en stor 15-åring! Haha, och jag tror varje år att jag ska se jätteförändrad ut över endast en natt! Tveksamt!

Update: Då var man 15 då! Jisses, gratulationerna bara väller in på facebook! Söta, underbara människor! :D

outfit julafton

Körde på nya koftan från Salt! Enkelt och snyggt!

yesterdays outfit



♥ Jeans/Bikbok
♥ Tröja/USA

when you meet someone


I shut my eyes to avoid seeing you with someone else




♥ H&M/100:-

Ni anar inte hur svårt det var att inte köpa med sig den här skönheten hem idag. Däremot en storlek 40, vilket är för stort men med ett baslinne under så sitter den som en smäck! Sååå glad att jag köpte den! :D Ni ska få se bild på så snart som möjligt!


inge data idag!

Har fixat några tidsinställda inlägg åt er! Tänker inte sitta vid datan på självaste julafton, det vore ju att synda! God jul på er så hörs vi imorgon! :)

You stand there with everything I ever wanted, but doubts still


follow me all over the world


god jul på er!


julmys med familjen


Hej på er igen! Sitter i min nya underbart mjuka morgonrock jag fått! Vi har öppnat paket här hemma och käkat massa gott! :D Är jättenöjd med allting jag fått! Så bild på allt kommer såklart, men inte just nu! Ska strax byta om och ta mig hem till pappsen. Sover där inatt och hoppas på att få in lite julkänsla snart! Vatusan.. julafton imorgon ju! :D Kan vara på tiden!

minijulafton gånger två!

Nu kom jag nyss hem från mormor och morfar där vi haft en liten julafton som att jag och brorsan imorgon ska över till pappa och fira riktiga julafton där! Fick jättesnygga skinnbyxor, en tunika, innebandyfodral och massa pengar av mormor och morfar, och moster m. familj! :D Jääättenöjd!!

Ikväll blir det en minijulafton med mamma, hennes man och lillebrorsan. Ska bli mys, sen är det uppesittarkväll med Lotta Engberg, *glädjerop*.. Eller?Haha.. Får helt enkelt se!! Köpte även de sista julklapparna idag, nu är det bara till två underbara tjejkompisar som ska inhandlas! Blev även 3 saker till mig själv, kunde faktiskt inte låta bli! :(

godmorgon från mig oss!


vad tänker ni med?

Det är roligt att folk som säger sig hata dig, ändå lägger ner så mycket tid på dig.

hårfärgning på g!


Såhär snygg var man när man satt osminkad med håret proppat med hårfärg! Blev helt chockad när jag sköljde ur det och det var typ..svart? Men när det var fönat blev det ljusare. Då tänkte jag att det var en jädrans tur att jag inte köpte mörkbrunt för då hade jag fan blivit svarthårig. :D Ni får före/efter bilder imorgon. :D

gullepluttt


ska iväg och träna!

Ska iväg och träna! Ni får uppdatering senare, runt 22.00-tiden!

There is no love, where there is no will


attans också



Godmorgon på er! Satte alarm på 09.00 imorse, tror ni jag vaknade? Nej.. snoozade några gånger! Attans också! Jag som skulle hinna ner och fixa sista julklapparna. Haha, men det är somsagt typiskt mig att alltid fixa saker i sista stund! :D Hoppas ni har sovit gott iallfall! Min underbara mormor är här så vi håller på att färga mitt hår! Det blir standard, alltså brun! :) Bilder kommer strax!

veckans bloggtips!

Måste bara tipsa om dessa snygga tjejers blogg! (Clara och Sofie) Kategorin "dagens oufit" är ett måste att kolla! Skitsnygg stil för att inte tala om hur snygga tjejerna är!! Länken till bloggen finns här!



snyggt från H&M!


dagens outfit

♥ Linne - H&M
♥ Halsband - Bianco
♥ Tubkjol - Indiska

i would catch a grenade for you


and life will never treat you the same again


30 DAYS

Dag 12 – I min handväska

Finns det för tillfället inte mycket! En termos med varm choklad och en påse med lussebullar (JUSTE!!) jag som trodde vi skulle ha med oss eget fixa idag till avslutningen, den som spar han har! :D
Dag 13 – Den här veckan

Har hittills bara gått 2 dagar på den här veckan, men den kommer väl försvinna lika snabbt som den kom! Jag är nog inte den enda som längtar tills fredag (för er som inte är insatta alls i traditioner är det julafton då! men antar att alla vet det, hehe!) och på söndag fyller man 15 bast också, hur det känns? Det känns bra!
Dag 14 – Mitt hem

Vad ska man skriva?haha. Har två hem, som att jag har skilda föräldrar :) Bor i villa och har eget rum (det är nu ni ska säga WOW!)

Dag 15 – Bästa citat

Jag ääälskar att leta bra citat, texter, ordspråk osv på internet! Kan ju bjussa på några ur min samling jag spart!

"Everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for it"
"Kärlek handlar inte om att hitta den perfekta personen, det handlar om att se den operfekta personen perfekt"
Sometimes the heart sees what is invisible to the eye
"Sometimes the heart sees what is invisible to the eye"
"You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams"
"Vänner är som pengar, lättare att skaffa än att behålla"

Dag 16 - Min första kyss

Vet inte vad man räknar som "kyss" längre. Om det är en vanlig puss eller att ha tungan involverad, haha! Min första puss på munnen av en kille jag gillat måste varit.. oj så svårt! Minns faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Men den första "tungkyssen" var med en kille jag var tillsammans med i 6:an. Minns hur pirrig jag var och att jag sa "jag vet ju inte ens hur man gör, jag kommer göra fel" Liten skitunge som jag var gick jag sen hem med ett leende på läpparna. I did it! Haha! :D

Dag 17 - Mitt favoritminne

Mitt favoritminne måste nog varit alla utomlandsresor med mina familjer. Ett var när jag och en barndomsvän åkte iväg till Grekland och spenderade några veckor tillsammans! Det var sjukt roligt att vara utomlands med en kompis! Sen att uppleva USA var också helt otroligt, eller förra sommaren då jag, min bror och pappa tog flyget till Italien där vi spenderade 1 vecka. Underbart!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag måste nog ha varit när jag var liten. När man alltid hörde hur ens föräldrar höll på med frukosten till enoch när man hörde dom säga "vem tar paketen?" när man låtsassover och gäspar när de kommer in och sjunger för en! Och naturligtvis lyckan att få de finaste presenterna i världen. Att få den nyaste dockan eller snyggaste tröjan. Lycka.

Dag 19 - Detta ångrar jag

Jag ångrar grovt de gångerna jag varit elak mot andra. De gångerna man fallit för grupptrycket och skrattat åt en utsatt eller själv kommit med en spydig kommentar. Det finns ingen som trycker ner en människa lika mycket som hårda ord och folk som skrattar åt en utan anledning. Att vara utpekad och utsatt är oerhört hemskt. Men det är svårt att sätta sig in i sitationen om man själv aldrig hamnat i den. Detta är något fler borde ta lära av, det är inte okej att behandla någon annan på det sättet. Jag ångrar även att jag tillåtit folk att behandla mig på det sättet. Jag ångrar att jag aldrig bad om hjälp när jag mådde som värst.

Dag 20 - Den här månaden

Har jag laddat inför julafton! Har skrivit önskelista och kollat olika hemsidor vad man kan köpa till släktingar i julklapp. Har även gråtit en skvätt för jag inte har någon egen inkomst och oroat mig över att folk ska tycka jag är snål för de inte får skitdyra julklappar, haha! Ångest?

fråga



Hur blev du tillsammans med din föredetta kille, hur frågade du? Inte bara va "vill du bli tillsammans med mig" Jag gillar nämligen en kille och vill att du ska hjälpa mig, tacksam för svar

Jag tror det var så att ingen av oss var intresserad alls av varandra från en början. Sedan började vi snacka telefon (jag frågade om han kunde hjälpa mig med skoluppgifter, för att ha en anledning att ringa) Sedan träffades vi i somras, när några av mina kompisar och hans var med. Tycker det alltid blir så stelt om man träffas själva direkt.. Då han bjöd mig på glass, fast det blir alltid lite pinsam stämning så vi snackade knappt. :D Jag slutade höra av mig men insåg sen att bättre kille kunde jag inte hitta så vi fortsatte snacka och vi bestämde oss för att träffas sen och se hur det skulle kännas. Så vi träffades själva och jag föll pladask för den här killen, sen bara blev det så att vi insåg att vi båda kände något speciellt för varandra. Vi gick på bio, och jag var såå lycklig så efter stog vi och kramades och då fick jag ur mig "du är underbar" och han sa en hel del sött tillbaka. Sen bara blev det att vi blev tillsammans och gick ut på facebook som "ihop".

Det är oftast jag som tagit steget när det gällt killar. Jag som tar initiativ och skriver, frågar om man kan ringa, om man ska träffas osv. Det man som tjej ska veta är att man inte ska oroa sig om han inte hör av sig på 30 minuter.. killar är inte lika besatta av sina mobiltelefoner som vi tjejer är. För samtal vidare och var inte allt för på! En annan bra sak är att "ta avstånd", att alltså inte höra av sig på ett tag och se om han hör av sig! Good luck! :D

nya jeans från Bikbok


Justin Bieber - OFFICIAL Video for PRAY (Amor Cover)

Drogat denna låt i flera dagar, lyssna på texten!

two pics

Visar outfit när jag kommer hem!! Pusss!!

love is blind


jullov idag!

bild på mig och frida.

Godmorgon på er!
Idag har jag sista dagen i skolan innan jag får jullov! Känns som alla andra redan fått det?Anyway. Det ska bli underbart, äntligen få sova ut på morgonen! :D Och det är julafton om bara några dagar, och sen fyller jag år 2 dagar efter! Hur sjukt? Känns som tiden gått huuur fort som helst! Nu måste jag fixa mig så jag inte kommer försent sista dagen. Skulle vara medium!

love.


2 frågor från frågestunden




går rykten om att du gillar en viss tomas stämmer det ?:D

svar: Rykten, rykten. Nej ska jag vara ärlig så har jag gillat tomas, ja! Men just nu gör jag inte det :)

Gillar du någon just nu ???

svar: Nej, jag gillar inte någon just nu. Känner ingen brådska över det, med tanke på att jag nyss avslutat ett förhållande. Behöver lite tid att ta hand om mig själv ett tag, och tänka över lite saker. Så svaret på din fråga är nej.

åka till Kista

Nu tänkte jag bege mig till Kistacentrum för lite julhandel. Ska skynda mig ut till bussen om cirkus 2 minuter :D Förresten, tror ni jag har ont i fingret eller? Smart som man är sträcker man sig över ett levande ljus för att ta ett glas, resultatet?Ja titta och se.. Ajaj :(

pics from yesterday part 1


I CAN'T GET IT OUT OF MY MIND



några till dagar

Dag 02 – Mina favoritskor

Detta blir inte alls svårt. Mina favoritskor är absolut mina converse som jag fick i somras. Var skitbesviken i början då jag fick en blåsa av dom på min lilltå, haha! Men har levt i dom sen i somras. Inte speciellt varma under den här årstiden men snygga! :D

Dag 03 – Om jag hittade 2000 kr på gatan...

Oj, skulle förmodligen tro att det bara var något skoj och att det skulle finnas skitungar bakom någon buske som skulle dra bort pengarna när jag skulle plocka upp dom, haha! Men OM det nu skulle hända skulle jag nog.. oj vad svårt, kanske köpa upp hela tyras ringkollektion?

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Fyskäms åt jag ingen frukost idag, men lunch åt jag två gånger! Cred till mig, det var julbord i skolan så när mattanten inte såg smet jag in en extra gång och tröck i mig några fler köttbullar! :D Heheh!

Dag 05 – Mina favoritbloggar

Finns flera stycken! Får göra ett inlägg och berätta lite kort om bloggarna! Både om mina kompisars och de större. Om det vore något att läsa?

Dag 06 – Min dag

Såå intressant, så intressant.. Vaknade runt 8-9, fixade mig och åkte till skolan för att ha idrott. Blev överspeedad på mattelektionen och somnade på bussen hem. Skottade, åt två mandariner och bestämde mig för att inte svika mina bloggläsare mer.. så vad gjorde jag? Jo detta inlägg!

Dag 07 – Mina bästa vänner
Jag tycker det är så jobbigt att kategorisera vänner.. Men det jag umgåtts mest med och har pratat om absolut allt med är min barndomsvän Fanny, min kära vän Jenny och min vän Julia!

Dag 08 – Ett ögonblick

Under mina 15 år har jag varit med om så extremt mycket! Det är så svårt att bara välja ett ögonblick som jag minns väldigt väl. Men första gången jag fick hålla mina syskon och kusiner har alltid varit så himla fina ögonblick.

Dag 09 – Framtidsdrömmar

Framtidsdrömmar. Mina framtidsdrömmar är absolut att skaffa mig ett jobb jag trivs med att gå till varje dag, ett jobb där jag har många roliga och trevliga arbetskamrater. Jag skaffar en man och senare 2 barn. Att resa mycket och naturligtvis dela så mycket tid som möjligt till att umgås med kompisar! Det är mina framtidsdrömmar.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Mina dagensoutfit uppdatering har gått riktigt trögt på sistonde. Ska bättras, förmodligen blir det en förändring här på bloggen efter jul då jag säkert också har lite roligare bilder att visa! Men idag körde jag på lacktighs, linne och en kofta + ringar! Naturligtvis åkte mina otroligt snygga och sköna boots från Din Sko på.

Dag 11 – Mina syskon

Mitt enda "helsyskon" jag har är min bror Alexander. Han är ett år äldre än mig. Har även en "halvlillebror" som heter William. Han bor på mammas sida och är 7 år. Sen har jag även två "halvsystrar" på pappas sida som heter Inez och Daisy. 4 underbara syskon jag älskar med hela mitt hjärta. 

give me the answer


frågestund till söndag!


Dag 1 - Om mig..

Om mig.. För er nya läsare här på bloggen så blir väl detta intressant som att ni egentligen inte vet någonting om mig mer än att jag heter Isabelle och driver den här bloggen. Mitt fullständiga namn är Isabelle Anna Carlsson. Föddes den 26 December 1995 (fyller 15) Beskriver mig själv som väldigt positiv, glad, omtänksam, ödmjuk, lugn men samtidigt väldigt flamsig.Jag går i årskurs 9 på Grimstaskolan. På fritiden spelar jag innebandy och umgås med kompisar.

Såhär ser listan ut..

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Mina favoritskor

Dag 03 – Om jag hittade 2000 kr på gatan ...

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Mina favoritbloggar

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Mina bästa vänner

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mitt hem

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Favoritplagg ut min garderob

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ligger efter 13 dagar, såå nu!! Lovar jag uppdatering! Down on my knees.

30 days



it's beautiful to be yourself


would never betray you


Rubriken talar till er underbara bloggläsare,
(som ligger runt 40 pers..) F*n vad jag hatar mina blogguppehåll, någon måste verkligen säga till mig på skarpen. Men vissa dagar finns det verkligen ingen lust. Denna vecka har varit pest hela alltet, massa skola och jag har varit grinigare än grinigast.Tänkte iallfall fixa lite tidsinställt så ni har att sysselsätta er med! :D Never betray you! Remember.

svar på fråga

cissi om citat.

du skrev nångång om nåt program där du gjorde bilder så dom ser så där gamla ut? är waaaaaaay to lazy för att leta upp det haha:) pöss


svar: Då kan jag vara snäll att säga det igen då! Programmet heter Photoscape och finns att gratis och snabbt att ladda ner på google! Det finns massa funktioner, tex göra så som jag gjort med bilden i headern, fixa olika nyanser och mycket mer!

Just a dream - Nelly (Sam Tsui & Christina Grimmie)

Den här killen tycker jag är helt fantastiskt. Han gör så grymt mycket bra kopior av låtarna. In och lyssna på youtube på fler av hans låtar! :)

citat.


new boots


uppehåll några dagar

Sorry. Nu är jag tillbaka!

RSS 2.0