Nyfixad och klar!







Har precis gjort mig iordning inför kvällen.. blev tajta jeans med tunika och guldigt halsband..prima! ska snart skicka iväg ett sms till julia också..

om ungefär 10 minuter ska vi äta..skulle jag kunna gissa. eller ska gå och rappa på mamma lite! är väldigt hungrig! sen vill jag ju träffa mina friends snart också, får se vilka det nu blir.. annars blir det väl jag och julia som lullar runt i carlslund hela kvällen så ni kan ju slå en pling!

Pössi gull gull

Tiden eller dagen börjar dra sig mot sitt slut.. sitter med benen som råsvettas efter att ha haft datan i knät..ska gå och ta bort sminket och sen lägga min i sängen och sova tror jag! är sugen på te, så ska nog ta mig en kopp te innan sängdags också. valborg imorgon! yeey, tror väl att jag ska vara med mina underbara vänner som jag har något enormt roligt med hela tiden! blir väl julia,jonyr, zalle,mange,denna,robin, putte, mardin och ja dom andra! så det blir nog en toppenkväll! vad ska ni andra göra på imorgon på valborg?kolla brasa?sitta hemma och chilla? puss och godnatt alla göllungar!



Lovar inget i fortsättningen!

Hej igen alla läsare.. kan bara säga att jag i fortsättningen aldrig mer lovar nåt! lovar aldrig mer "mycket" uppdatering någon dag, eller typ att jag ska verkligen lägga ut massa bilder eller liksom.. ja ni förstår! har märkt att det hänt flera gånger men att jag varit för laaaat för att orka göra som jag sagt. fy skäms bellan! whatever, åkte ner till centrum efter skolan med amanda som att hon bad i telefonen att jag skulle följa med en snabbis. köpte ett par tygskor från H&M som i stort sätt alla typ har, men man kan inte alltid vara den enda! efter det åkte vi hem och jag käkade, berättade för mamma att jag hittat en snygg klänning inne på Gina så vi åkte tillbaka ner och så köpte hon den till mig, söt mamma jag har! nu ska jag fixa med lite bilder, kanske bjuder på några i klänningen.. men somsagt, jag lovar inget! ;)

åsikten är fri!!

Nu fan blir det uppdatering!

Wiihu, förstår om ni har saknat mig! Kom precis hem från Mora efter att ha åkt bil i typ 4 timmar med Julia,Elin och deras mamma. skitkul, men man kan inte ha annat när man är med julia..haha! aja, hade det iallfall riktigt roligt med laget. Ena laget kom trea i A-slutspel och det andra laget (det som jag va med i..) kom tvåa i B-slutspel. käkade god mat och tog mycket kort, hade verkligen skitroligt! så snart kommer väl bilderna också, kanske kommer ta lite tid.. som att det inte var några bilder heller. men ni får väl stå ut. nu ska jag snart in och ta en dusch också som att jag inte gjort det sen sista matchen, då vi spelade final. så jag ska göra det snart också. pussssss



Hahahaha, bjussar på en bild bara för jag e så het när jag är nyvaken utan smink!

Fick nyss ett sms..

Hahaha.. fick nyss ett sms från Fredde i klassen;

Fredde: Juste,lycka till imorgon! KINGEN :D
Bellan: Haha, Jotack!
Fredde:Du får fan göra lite mål.. om du kan x)
Bellan: Bullshit! alla Carlsson:s kan göra mål ;)

Hahah.. det sista stämmer faktist.. så upp till bevis imorgon bellan! nu ska jag sova så jag kan vara lika duracell imorgon på planen som jag var igår i skolan, nu ska jag gå och drömma i min sköna säng, ska upp klockan 7 imorgon. men whatever. ni får ha en trevlig fredag och en underbar helt, va beredda på bildbomb när jag kommer hem! Godnatt! :)

Blev klar tillslut!

Förstår att ni har längtat efter mig.. sån tid den här skiten tog! eller så kan det ju bero på att jag drog ner hela byttan med klet i så det blev helt svart på badrumsmattan,ååh! tror ni inte jag typ dampade.. stog med hudkräm under ögonen och hela badrummet var helt nedstökat,var hungrig som en varg och sprang som en iller fram och tillbaka till datan för att kolla om någon hade skrivit. panik. grät som en nyfödd bebis när det där enormt starka ämnet som finns i den där röran kom i ögat, attans alltså vad det sved! det är helt sjukt.. ögonen var helt röda när jag var klar. nu är jag iallfall fixad och fräsch. ska snart sova, men här har ni några bilder.. eller det var allt jag har att bjuda på just nu faktist,godnatt!


This is me right now

 

Nu ska jag vara snäll

Nu ska jag iallfall gå och färga ögonfransarna, just nu har jag bara suttit och degat vid datan och fixat musik till mobilen så jag kan sysselsätta mig imorgon i bilen som att julia säkert kommer somna..haha! nej vi ska rocka fett, hell yeaah! kan ta lite kort medans jag färgar också som att jag är en sån fantastiskt snäll tjej (i vissa lägen iallfall,haha!) så då får ni se resultatet. men jag lovar inga bilder, för förmodligen ångrar jag mig när jag sen kollar igenom bilderna. nu gittar jag så det blir nånting!


Lite egentid just nu

Woooho, nu har jag helg! fan vad härligt, no school tomorrow! är det härligt eller tror ni? håller just nu på och laddar ner lite låtar.. laglig nedladdning, bli inte chockade bara jag för jag en duktig flicka jag, som alltid! ska snart in och ta bort mitt smink och sen färga ögonfransarna.. det kommer bli prima! så kanske jag inte behöver se så himla hemsk ut när man vaknar upp bland hela innebandylaget utan smink, har lite fobi för sådant, hehe..kräsna bellan här somsagt. ska försöka fixa lite med designen först! får se om det blir någon ändring, let's see. puss gullungar

detta var resultatet av förra gångens färgning..
visst syns det att dom är mörkare? :)


Skönt att va trött

Godmorgon, sitter här i min sköna säng med datan i knät och tänkte slänga in ett snabbt inlägg bara ;) vaknade väldigt tidigt idag av någon konstig anledning men jag känner verkligen hur bra jag mår, eller vanligvis lägger jag mig ganska sent men nu sista dagarna har jag somnat bara sådär och sen har jag sovit hela natten, så det är rätt skönt att vara trött ibland och bara sova.. btw! ska ner och äta frukost snart och sen gå till skolan. efter skolan ska jag hem och packa som att jag och innebandylaget ska till Mora på fredag (imorgon). är borta hela helgen, kommer alltså hem på söndag! ska ha det sjukt roligt. men nu måste jag kila,puss!



Vilken energikick!!

Helloj! kan bara meddela att den här dagen känns rätt bra, eller känner iallfall en riktig energikick. skolan gick verkligen skitbra! hade slöjd först i två timmar med rektorn som att vår riktiga lärare inte va där. håller på med en tjocktröja som lilljonte av iver hoppar runt och tror att han ska få, synd! haha skoja men vi får väl se.. ni kanske får se mig i project runway i framtiden, man vet aldrig! aja, sen hade vi tyska som gick bra, då Sirkka va på begravning så vi hade en vikarie, sen hade vi matte och va duktig och gjorde 15 tal.. pluggis bellan på g här. Nu ska jag iväg och träffa jullzan som har varit i stan hela dagen med klassen. så hon slapp mig hela dagen, lyllo dig för jag har varit en duracellkanin idag. j i s s e s ..


någon gammal bild från förra sommaren..

Dags för plugget, c-ya

Godmorgon! slänger in ett snabbt inlägg här, ska ner och käka frulle och
sen dra till skolan tänkte jag, ha en bra dag!

Gårdagens outfit


En mycket enkel vardagsoutfit!
- Strumpbyxor H&M
-Linne H&m
- Svart tunika Ginatricot
-Tjocktröja H&M


Livet är för gött ibland

Hejsan alla goingar där ute i världen.. har precis ätit mig en riktig god måndagsmiddag som bestog av kött och pastasallad! så nu sitter jag på golvet i mitt rum och pratade nyss med morfar i telefonen som undrade hur det här med comviq påtankning fungerade. min goa morfar, du är för rolig ibland du!

ska väl snart göra klart matteläxan som är tills på onsdag om jag har lust, tänkte slänga in en "dagens outfit" också, och ska göra det till en daglig grej! förutom dagar jag verkligen ser ut som en säckpotatis och inte orkat fixat mig eller någonting! så ni får nöja er med det ni får, nu ska jag ladda över bilder från mobilen puss!


fick nyss ett sms från comviq att mitt kort nu är påtankat, morfar du är ju för bäst, alltid! oavsett vad kommer du alltid vara världens bästa morfar!



Retusherade kroppar

tror nästan att jag gillar den "riktiga" bilden mer än den "tillgjorda".. fejk!



Godnatt på allihopa!

Hoppas alla har haft en trevlig söndag, min har varit rätt slapp!

nu ska jag borra nötterna och sen krypa ner i sängen och sova, skola imorgon. mega tråkigt, men skönt med sommarlov snart iallfall.. btw, imorgon kanske det blir ny header! blir ju liksom aldrig nöjd..men det tar vi då! nu får jag väl säga godnatt?puss och godnatt!


Bilder från i lördags

OJ, kollade nyss igenom alla bilder.. som var rätt dåligt tagna..dennis! haha nejdå jag skojade bara men sen såg jag också att ungefär 99% av alla bilder var på ronnie och robin, värsta fotonördarna! men å andra sidan var dom de enda som bjussade lite på sig. och sånna vill man fota, som kan bjuda på sig lite, inte sant? ;)


robin eller röövbin som jag och julia kallar han!

Mickis visar känslor, finger upp?oj va jag så bra fotograf!

Haha, denna va fotograf där säkert ;)

Julia & Ronnie , på g med flygplanskastning! scoooofffff*

btw, datan laggar hela tiden när jag ska ladda upp bilder. kommer flera sen..

En liten update för er

Hej nu är jag tillbaka från sist jag gick, lyckligvis nog! har också hunnit läsa ungefär 25-20 sidor i en bok vi ska ha utläst till tisdag eller någonting så ger mig själv väldigt mycket eloge för jag för en gångs skull gör något skolarbete bra! :) känner mig faktist rätt stolt. aja annars har inte mycket annat hänt, har käkat middag och lyckades somna ett tag i sängen. känner fortfarande hur ont jag har i min svanskota, och har nu lyckat kravla mig ner i sängen som att det känns som att heta rumpan ska gå i tusen bitar om jag sitter upp, ajaj! och det finns verkligen nada man kan göra åt det..suck*

idag har jag och laget somsagt spelat semifinal mot Täby. tappade matchen efter det blev 3-1 till dom, då gav vi upp lite för mycket sen rann det bara in fler mål för dom. matchen slutade iallfall 5-2 till dom, fick väl vara rätt stolta iallall med tanke på vilket motstånd vi hade idag. sen i förrgår var jag, laget och p95 i globen och kollade sm-finalerna för damerna och herrarna. riktigt roligt faktist! blev mycket blaj på läktarn och efter min och julias fight har jag lyckats få 3 riktigt snygga blåmärken på underarmen! tack gumman, ser riktigt fint ut! hihi, nu ska jag väl ladda över lite bilder från Globen. och som att jag är så snäll, så kan jag bjuda på några! puss från eran bellan



Jag ger inte upp

Det fick mig ge upp allt annat, det var det enda jag kämpade för. Mina andra drömmar kastades bakom ryggen. Men det är dom drömmarna jag ska kämpa för igen, hur svag jag än blivit efter allt. Men hopp finns alltid,bara man inte ger upp.

Ska dra mig in i duschen nu, får se vad jag gör sen. kanske fixar lösnaglar om jag hinner och har lust.. har också märkt att eran bloggadress inte kommer med när ni kommenterar. ska försöka fixa det.. men skriv den gärna i inlägget då istället, tack!

Allt kan inte gå bra

Attans! Förlust i en semifinal,torsk.Riktig torsk tjejer!
Men nu satsar vi för att vinna mora istället..Let's go!!


Ett snabbt inlägg just nu

Hej alla som har ont i röven eller inte! jag har iallfall det som fasen.. eller enligt mormor är det svanskotan och det kan jag meddela gör riktigt jävla ont,kom och hjälp mig någon(!!)orkar förövrigt inte berätta vad jag gjort idag, kan ta det i ett längre inlägg sen.. nu kollar jag iallfall på kanal 3 på'"A guy thing" som verkar rätt rolig! mamma roger och william kommer säkert hem snart så då ska jag sussa, börjar bli rätt trött + att jag och laget har en viktig innebandymatch imorgon, semifinal mot Täby. Kom igen brudar! Hoppas alla har haft en underbar lördag, jag hade det iallfall! Förresten, heja aiks herrar som vann innebandyfinalen mot Warberg idag!

Haha bella då, härligt!

HAHAH, läste precis mina två senaste inlägg.. och märkte att jag skrivit "härligt" antal gånger..haha inte med flit heller, bellan vad ska det bli av dig?men det här va väl härligt ;) nu ska jag iallfall gå så nu slipper ni mig, härligt!

Nu ska jag sova

Hemma från träningen, har duschat och smort in mig..härligt va?nu ska jag ta mig en sovstund, eller räknas 10 timmar som sovstund?haha..whatever jag är trött och har oerhört ont i mitt vänsteröga.. fråga mig inte varför, känns som jag är blind..snyft* glöm bort dina besvär, imorgon kommer nya.. sov gott alla söta läsare! :)

Dags att röra rumpen

Tja läsare! eller om man fortfarande kan kalla det för att ha läsare?statistiken sjunker en hel del! tråkigt.. riktigt tråkigt! men det är inget jag kan göra åt, försätter göra mitt här sen får väl dom som gillar det fortsätta läsa och dom som inte är förtjusta kan ju dra! that's it.. har precis käkat middag med mamma wiliam och alex.. fiskbullar med ris, härligt! käkade rätt mycket, rullade in i mitt rum sen kan man säga. Ska snart gå till träningen får se om amanda ringer snart som hon brukar.. bara att vänta! annars har inget speciellt hänt idag, fredag imorgon! härligt! vad är planerna för imorgon?

Nu ska jag på innebandyträning, kanske mer uppdateringar senare! annars får ni ha en fortsatt bra kväll! puss


Första mobilinlägget

Ska se om den här skiten funkar :p första mobilinlägget har ingen aning om det är gratis eller om alla mina pengar är slut på mobilen nu,dags att kolla upp haha! Puss <3

Från nåt deppigt till nåt glatt

Hej alla kära läsare! Har märkt att ni slutat kommentera, syynd.. bloggen läggs ner! haha, nä skoja med er.. men det är roligare med kommentarer ju..snyft! life goes on som alltid! idag ska jag iallfall hem till mamma och fira morfar som att han fyllt år, förmodligen kommer hela släkten komma. förutom alex då som alltid ska på hockey.. sen ringer jag nog julia som att det är sista dagen på lovet. ha en bra dag, puss!

Gången i mitt liv

För er som inte känner mig, och även för er som känner mig kan jag berätta lite om gången i mitt liv..mina största misstag. jag har 2 absolut största misstag. Jag har nog världens sämsta självförtroende, om man ändå var som Kissie eller nånting, som aldrig tog något skit av någon! som kastar saker bakom ryggen och bara går vidare.. sån kan jag meddela att jag inte är. Kan anses som kaxig och rätt mogen för min ålder. Andra tycker annorlunda. Är rädd för att såra andra, men är även rädd att bli sårad själv. Ett av mina största misstag är absolut förändringen. Förändringen på personligheten.. känner väl innerst inne att jag vill vara värsta perfekta supergulliga glada tjejen som stolt kan snacka om bra saker i livet. men jämt och ständigt händer saker som får framför allt mig kännas som misslyckad. och händer nåt, då ligger jag på nivå 0 igen. det har hänt många gånger, och det är personer som inte gillat mig för den jag blivit, varit eller trodde jag skulle bli. Därför har jag ofta ändrat mig, ena stunden va jag den som försökte fixa mitt egna liv för att sen kunna hjälpa andra. När det då kändes fel sket man totalt i allt och då var man egoist, sen när man kände själv att Yes nu är jag den jag verkligen känt att jag velat vara! sen vet man att det finns personer och även ens vänner som inte ville ha den personen. hade jag varit samma person som från första början, vet jag inte vart jag skulle stått just nu?Faller man en gång, är det svårt att komma upp. Och när man väl kommer upp är det svårt att börja om på samma lätta väg, man måste skapa nya vägar om och om igen och det är det som varit en svag sak för mig i livet. att trivas med mig själv. att inse att man är bra, det är nåt jag försöker att kämpa mig till nu. det är något jag försöker, är det nåt som kommer ivägen när jag är lycklig. försöker jag kolla framåt, även fast man vill stanna, bli irriterad och fixa till det. men jag känner att jag måste vidare. måste finna den lyckan jag vill ha, där framför allt mina vänner älskar mig för den jag är..

Ett annat misstag, som har med utseendet att göra.. Jag vet att du läser det här mamma, och alla ni andra vänner och läsare. En period började jag käka mindre mängder med mat. Har aldrig velat bli riktigt mega smal, bara vara perfekt så fler killar skulle vilja ha en, man ville liksom vara en av alla andra. Skillnaden kom snabbt, för i samma vända som jag "små bantade" växte jag och blev längre.. därför blev allt upp och ner. Jag älskar framför allt mat! men när man sen får för sig att man inte ser ut som alla andra, man ser alla andra tjejers kroppar, små minimala slimmade kroppar som man bara ser killar kollar efter. Då känner man att det är där man vill stå, man vill vara den tjejen. Just nu äter jag faktist hyfsat stora mängder med mat, kan vara lite svårt att käka ibland. Men det här va ändå ett tag sen..och det var bland det absolut dummaste jag någonsin gjort i mitt liv! Tjejer måste lära sig själva att vara nöjda med deras kroppar, försöka hitta självkänslan, för den vet jag många tjejer har tappat. Jag är en av dom.

Någon som känner att dom har suttit i precis samma skit?Skriv gärna en kommentar! Ni andra får också naturligvis gärna kommentera, ge råd eller bara skriva nånting glatt! Annars får ni ha en fortsatt trevlig kväll..puss!


Väldigt trevligt faktist

Hej, har precis kommit hem.. Eller har varit en snabbis på toan och snackat med Julia i telefon :] har varit i stan och käkat på T.G.I FRIDAY med pappa,Mia,Alex och Inez. käkade ceasarsallad med vitlöksbröd, så nu har jag sådär lagom underbar andedräkt..haha! hade det riktigt trevligt. Inez höll sig tyst med sina majskrokar och vatten, själv drack man cola så man växer och blir stark! eller inte.. det va riktigt gott!

till efterrätt blev det någon snickers chokladpudding eller liknande, riktigt trevligt! ;)

Dagens outfit


Dags att åka och fylla magen

Underbart väder måste jag säga! Vilken värme, lite blåst men vad gör det?på min data visar det nu +14 grader.. det är ju helt fantastiskt! vill ha sommar nu :(

aja, har legat ute och solat i typ 20 minuter, eller mindre..eller mer! blev inte mycket färg alls..haha! men det va rätt mysigt iallfall! sista dagen på lovet idag, har inte gjort ett piss faktist! städade upp lite på rummet och sådär. ska snart dra iväg till stan och käka mat. får se vad det blir, magen kurrar iallfall! jag vill ha mat, jag vill ha mat!


Den hela sanningen är att..

Jag nu ska ut och sola! Har mobilen med mig, puss alla söta!


Vad ska göras idag då?

Hejsan! kul att ha mig här igen?hoppas det! julia drog hem för ettt tag sen, hon skulle tydligen hem till sin farmor. Zalle ringde och bad mig komma och vara med han jonte och Crille. Får väl se, måste städa upp i rummet först också. hatar att ha det ostädat! sen hatar jag att städa men sånt måste väl också göras! Underbart fint väder idag förresten! får väl se, kanske drar ut och solar eller nånting så man kanske kan få lite färg.. men jag vet hur det kommer bli. Kommer komma in och se ut som en tomat!

Äntligen händer något

Nu ska jag dra och träffa zalle och jonte, ska ta bussen till centrum sen ska vi ut och sola typ! nås såklart på mobilen hela dagen, om ni som inte har mitt nummer.. ska tydligen inte ha mitt nummer! :D

tjockiscrew..

Stackars dig kul för mig

Hellåsan världen! Bellan här, the girl with a happy happy smile.. tänkte uppdatera lite om gårdagen. kan bli rätt långt, eller så bara kör jag det lite kortfattat!

Vaknade av alarmet som ringde halv 8, satte på mig kläderna och åt en snabb frukost.. skickade ett sms till jonte och skrev att jag började gå till han som att jag skulle åka med dom till innebandysamlingen. fick aldrig sms tillbaka och hans svarade inte när jag ringde men liksom whatever tänkte jag och gick iväg. sen när jag va utanför knackade jag och jontes mamma öppnade dörren.. då det jag skrev i tidigare inlägg uppkom. att jag kommit en timme för tidigt..pinsamt! men drog upp på jontes rum som låg och sov, och då.. väckte jag han! det första han sa va "vad fan gör du här bells?" haha, jag bara "jag blev lite tidig.." sen satte jag mig och väntade vid datan. han bad mig städa hans rum så varför inte? sen vid halv 10 åkte vi till samlingen och sen vidare till Tullinge. Eve, jag och Jonte satt och dunka musik. sen när vi var framme hade vi samling innan matchen mot Tulling. vann med  6-3 , och fick typ vara inne 2 byten eller någonting. som att det egentligen är killarnas cup. Ivan matchens lirare.

Sen tog vi en hamburgare, kollade när denna och zalle graffade på speltavlan..fick i mig typ halva hamburgaren sen va vi ute lite i solen och busade sen gick vi till nästa samling. Match mot Tälje, matchen slutade 1-1.. spelade typ halva matchen. Zalle matchens lirare.

Drog till donken och käkade en cheeseburgare och en mugg med vatten, och sen bjussade jontes mamma på glass! gott.. sen drog vi till nästa hall. Hade 4 timmar innan nästa match, men drog till hallen och satt och kollade matcher och lyssna musik i zalles headset som att alla andra typ drog iväg. sen kom matte och va social iallfall :) tack! du räddade mig..haha nä skoja! Sen hade vi samling innan matchen mot sveriges nästbästa lag Salem, jämn match men med 3 minuter kvar att spela gör dom mål så dom vann tillslut med 2-1..gr! Evelina matchens lirare.

Sista matchen mot Åkersberga..Högt tempo redan från början, förlorade med 5-2 och för att vi skulle gå vidare var vi tvungna att vinna över dom med 2 mål. Det gick ju sicken inte! Bellan the cool matchens lirare ;)  Åkte hem med 1 vunnen match, 1 oavgjord och 2 förluster. Stolta spelare men det blev inget spelande idag. Liten uppdatering,haha!


Im just a kid


Haha bellan göra bort sig

Hahah..godmorgon! kan erkänna att jag sitter och skrattar lite just nu. Sitter hemma hos Jonte..en timme för tidigt! ska iväg på cup med han och hans innebandylag. HAHA, skyndade mig imorse vid halv 8, sminkade mig lite snabbt och drog på mig kläderna. sen stack jag, åt lite frulle i samma vända och sen när jag va hos Jonte öppnar hans morsa dörren.

Jontes mamma; Nämen hej!
Bellan; Hej, ehm e jag tidig?(glömde bort tiden...)
Jonte mamma; Hm, klockan e halv 9 bara ;)
Bellan; Oj, men är det okej att jag väntar?
Jontes mamma: SJÄLVKLART!

Haha.. är bra på att göra bort mig! Riktigt bra..eller rättare sagt, ruskigt bra! Nu sitter Jonte nere och käkar frulle och jag skickar låtar från hans mobil och har lite roligt. Ska åka om 30 minuter ungefär.. Bättre tidigt än försent ;)

Egen milkshake är gott

Haha.. sorgligt nog har jag inte kommit iväg än, julia ska snart ta bussen hit så ska vi dra till centrum! äntligen händer det något, visserligen är klockan 15.07 just nu, enligt min data men men. sitter och käkar glass med mjölk på, känns som min egen gjorda milkshake, nästan godare! Testa, eller är ni små fegisar som aldrig vågar testa något nytt?jag lovar er, ni kommer bara äta äta äta :D pussss


Sämst på att planera

Godmorgon, eller vad man ska kalla det. Vaknade väl typ för ca 2 timmar sen eller mindre.. drog i mig nån pizza vi hade i frysen och sen stack jag upp hit och fixade mig. idag blir dagens outfit bara ett par adidasmjukisar och en blå tjocktröja. simpelt och rätt skönt! hade planer om att träffa julia, jonte och niklas. får se hur det blir med det med tanke på att vi alla sitter hemma vid en varsin data och chattar med varandra. tråkigt!

nu ska jag försöka få lite sprutt på dom, vill hinna göra något idag och inte bara sitta inne. rätt kasst väder men vad gör det liksom, då får man hitta på något roligt inne istället!

Jag känner mig glader

Nanana.. känner mig glad! gladgladglad, don't ask me why, känns bara bra! idag hängde jag med mina hoes..orkar inte rabbla upp alla namnen igen men det är dom jag rabblade upp imorse, och jonte som kom hem från Hassela idag. vi var ute och sen var vi på donken ett tag då mange drog i sig ungefär allt dom hade..haha! du e knasig du.. nu har jag precis fixat med en ny header! som förmodligen också bara bli för tillfället, har aldrig blivit riktigt nöjd! Förresten e jag sugen på chips, klockan är halv 2 på natten.. känns lite mysko att tassa ner att hämta chips då. nåt måste jag ha, och det är på direkten. Ha en fortsatt mysig kväll! Me will have..

j

Ska dra, ses sen!

Ska dra ut nu med mina coola poolers.. nås på mobilen hela dagen! pusshej


Jag e en negerboll!

Ursäkta rubriken.. men jag sov med brun utan sol.. hej brunis! HAHA.. äsch får väl stå ut slipper den jävla brunkrämen iallfall! fast den är ändå hemma hos mamma, suck! ska väl hämta sminket hos mamma som att mascaran och allt är slut här hos pappa. nytt smink?skadar heller aldrig! vaknade typ klockan halv 11 idag eller vad det var.. kollade smsen lite snabbt och drog sen upp och käkade frulle. en macka med oboy. ska nog ta något innan jag sticker också så inte magen är helt tom!Idag ska jag vara med julia, denna, maggan, ronnie, danne och zalle enligt planerna! tänkte sticka till centrum så ser ni mig får ni gärna hälsa..hihi! nu ska jag fortsätta lyssna på min älskade nya favoritlåt! pusssss


Läs det så förstår du

Jag finns alltid här.Jag står alltid bredvid dig. Jag gör alltid allt för dig. För du är min bästavän. Jag har stått i samma skit som du gör nu, jag har gråtit tills kudden blivit blöt.. jag har känt sveket i hjärtat och känt vad tårar smakar. Jag har känt smärtan av att bli sviken och känslan av att alltid göra fel. Men du är verkligen underbar, du måste bara inse det. Hur ont det än gör just nu, ska du veta att jag alltid finns här. Jag är inte bäst, men jag har börjat om för att bli bättre.. Bättre för att alla ska älska mig den jag är och inte för den jag borde varit. Jag kan kämpa själv, om det finns någon mening med det, jag kan gråta utan att någon vill bry sig. Jag kan hoppa utan att någon tar emot, jag kan ta mitt liv för att folk ska vara lyckliga. Det skulle jag aldrig låta dig göra.Du har alltid varit toppen även fast jag känt mig sviken av dig också. Men du har alltid tagit sån stor plats i mitt hjärta. Du har alltid fått mig så glad när jag gråtit. Har varit rädd att bli lämnad av dig, har varit rädd att någon annan skulle ta min plats. Det finns en till, som du älskar. Som jag förstår älskar dig precis som jag gör! Jag skiter i mina problem för du vet att jag hellre tar tag i dina.. och hjälper dig. För det finns ingen som gör lika ont som att se dig så ledsen.. Du vet att du alltid kan ringa, va inte rädd för att gråta för mig. Du vet att jag stöttar dig och torkar dina tårar. Föralltid, precis som jag lovade dig. Och jag lovar.På våran vänskap.. Kämpa Gumman, du orkar.

Jag har ont i magen

Jag har ont i magen! hjälp mig någon..snyft*

Hellusan, såg att jag hade fått en kommentar av någon som skrev att det heter "eftersom" och inte "som", och jag vet! det heter eftersom.. pappa har också kommenterat det. men jag stör mig fortfarande på att folk inte kan skriva sina namn.. jag har ju tidigare skrivit att jag gärna tar emot så kallade klagomål EFTERSOM  jag vill göra min blogg bra och rolig att läsa! så jag uppskattar om ni skriver era namn eller bloggadresser.

slutsnackat om det, idag vaknade jag iallfall tio i två eller någonting i den stilen. stoppade i laddaren i mobilen som att den blivit urladdad under natten, hade 13 sms. varav typ 4 var från julia.. stackarn! skyndade mig iallfall upp och gjorde mig iordning sen gick jag och mötte henne, denna och mange vid ica. sen drog vi hem till denna där vi väntade på ronnie och danne. drog hem till mange och satt på hans rum och snackade. jag och julia var nere och lekte med vovsingen och sen drog vi ut igen! inte mycket roligt där inte, men vi hade roligt! sen drog jag och julia typ hem vid halv sju eller nånting! och nu har jag käkat middag. pasta med köttfärsås, mums! nu kollar jag äntligen hemma men ska ner och kolla om vi har något gott att äta. jag e sugen på nånting gott.något sött. något onyttigt..

Snacka om tjockisdagen

Hellusan, har typ inte skrivit någonting idag.. kommer aldrig bli någon bra bloggerska! äsch, skriver när jag har tid så får ni njuta när ni väl får ett inlägg..hehe. idag har jag varit med julia, maggan (mange), denna, zalle, ronnie och danne. vi tog oss ett varv runt typ hela Carlslund.. OM inte hela upplandsväsby. haha, bra mortion med tanke på den mängden jordnötter jag käkade när vi väntade hos mig på att denna skulle bli klar. visste ni förresten att en näve jordnötter är sammasak som 60 minuters springning?men äsch vaffan, det är påskloov!


snackade vi tjockisdag kan vi snacka om hon med grå tröja..

zalle  på planket och mange som ska försöka ta sig upp, lycka till lillen :D

frågan är om mange kommer upp..problemas?

zalle sitter kvar men vart fan tog mange vägen?han kom iaf inte upp!

"ronnie och jag vi är goda vänner fast än mycket olika.." tack för mördarblicken förresten ;)

jag gillar tuggummi, börjar undra om jag inte har några bilder på julia från idag..hm!

bellan är framme och ska tjocka sig igen, en cola och en fanta tack! ( en till julia! )

som att det är julia som tagit alla korten har jag inga på henne.. kommer nog imorgon, njut av dessa medans..puss alla snyggingar där ute i världen!

Jeans och tjocktröja?

Bellan is back on track, yeaah..idag har jag på mig jeans och tjocktröja, kan bli lite varmt men som att jag inte hittade något annat så får det kallas duga iallfall! ska gå och möta julia nu, eller om en kvart sen ska vi hem till denna och träffa han och mange och sen zalle :) feta nice, men nu ska jag plocka ur diskmaskinen så mamma bli glader, puss!

förresten nås jag på mobilen hela dagen..


Det va ju roligt haha!

Nu e jag tillbaka här igen, har precis kollat in lite bloggar och så. haha kollade in dom här två sidorna också, så himla klockrena saker på dom alltså! haha.. ni måste checka ;) tjuvtittat & tjuvlyssnat

Det är typ sommar ju!

Hejhejhej! gud vilket väder, värsta sommar ju.. hehe! snart iaf.. mamma stack nyss iväg till jobbet och jag ska typ göra mig iordning snart, rätt tidigt?men å andra sidan är jag känd att vara klar sist så man kanske ska börja i tid. känner för att ha shorts idag, men vilka skor?jympadojorna känns lite minus och flippfloppen allderles för minus! det får väl bli adidasbyxorna eller någonting! allting löser sig somsagt! idag ska jag iallfall vara med zalle, denna, mange, julia, och kanske patrik! will see, höres snart igen!



Hhaha vilka sköna vänner

Hahaha, tjo! just nu sitter jag julia denna och mange i mitt rum. denna har hängt julia upp och ner i sina armar, jag sitter och skickar låtar från julias mobil och mange sitter bara och är megatönt i sängen. " hjälp mig bellan!" skriker julia :D dags för mästertjejen att gripa in! pusshej

I'd do anything-Simple plan


lyssna i refrängen, så jävla bra!

Hej och hå ska snart gå

Tjingeling alla! sitter här med pyjamasbyxor, nyplattat hår och vääldigt fläckigt ansikte. inte bra.. ser hemskt ut men det ska vi nog fixa, allt löser sig som pappa alltid säger! och det brukar stämma. igå efter skolan åkte jag och julia ner till centrum, köpte två tröjor på vero moda (bild kommer senare) sen åkte vi hem till mamma och typ väntade på att klockan skulle bli 6.

då drog vi och hade träningsmatch mot pojkar 95 förlorade med typ 7-2 men det var hyfsat roligt iaf! sen åkte jag hem och duschade sen drog jag över till amanda. gick hem efter typ 1 timme sen la jag mig på golvet och somnade. la mig och smsade lite innan jag somnade och sen imorse..så vaknade jag med megaknulligt hår och svart runt ögonen..megasexigt!

idag ska jag iallfall vara med julia dennis och mange, kanske putte också! vi drar väl och gör nåt, riktigt fint väder idag alltså! vintern är borta, feett naaaiiiz!


bjussar på den här bilden från sommaren 2004, vad tycker ni om byxorna så högt uppe?haha och dom blekvita benen?mh, så hett hett hett!


Nu ska jag möta mandyy

Mätt och belåten sa bellan och slickade sig runt munnen.. som inte gick så bra* hehe! julia fattar why (a) HAHA! men nu ska jag iallfall gå ut och möta gulliksson vid tunneln kommer hem igen vid typ halv 9 eller något.. maybee blir något mer inlägg annars får ni ha en fortsatt toppen fin torsdag :) jag e glad, fick värsta söta saken nyss av jullan puss på dej sötis!(förresten ska jag fixa headern..)


Måste göra om headern

Hellusan alla icke snoriga, eller snoriga som en viss isabelle anna carlsson.. ååh! blir så trött på det här..

*AAAAAAAAAAATJO* ojoj, där typ gick alla mina hjärnceller i tusen bitar eller nåt, shit alltså. har nyst typ 40 gånger idag. riktigt jobbigt. inte bara det, låg och hade typ öroninflamation inatt också. gud jag trodde jag skulle självmordsbomba mina öron eller något.. trodde jag drömde! så ont gjorde det..

Jag vet att jag typ är sämst på att uppdatera..men kan ju säga en sak om igår, tyskaprovet gick sämst! hehe.. inte bra bellan men annars fick man ju över mål på engelskaprovet, sug på den ni ;) snart ska jag iallfall käka och sen dra på träning. tänkte bara kolla idag, för jag vill inte göra mig själv ännu mer sjuk. känns rätt onödigt. förresten ska headern göras om, pga. en sak.. inget mer om det.. nu har jag lite att göra! puss från eran belly


RSS 2.0