Jäklar alltså

Godmorgon!

Jäklar vad tiden går snabbt..men det känns skönt att ha fått sova ut inatt ialf. fast jag vaknat av att jag hade fått 2 myggbett under natten. Men jag överlever! Nu ska jag försöka väcka elin som inte svarar på sms..mohaha! Men ska dra in i duschen först och raka benen och klä på mig och lite sånt. sen ska jag ta bussen till station som igår och träffa henne,mathilda,felix och några fler boys. Vi skulle spelade fotboll tror jag,hah! Kan ni tänka er en fotboll med mig..kan ju inte gå mer än vääldigt snett!


Torsdag 30/7

Tillbaka. Kollade något mördaravsnitt på tv!

Kan berätta lite om idag,fixade mig och tog bussen vid typ 3 till station där mat(h?)ilda och elin väntade. Gick upp mot runby,var lite tyst i början som att det var första gången vi umgåtts men elin snackade på som bara den så tillslut hängde man ju liksom bara på,h3h3! Sen satt vi hemma hos elin ett tag och kollade lite på hennes data och ringde felleh och frågade om han och någon kompis ville vara med oss. Men vi fick fetaste dissen!=( Sen skulle mathilda på träning så då drog jag och elin ner till affären och så bjöd jag på en dricka och choklad,som sagt jag kan ibland vara väldigt snäll!

Sen gick vi mot station och tog 545an hem till mig och bakade chokladbollar som vi tröck i oss..myyms! Skickade över lite låtar och låg och asgarvade åt ett samtal hon spelat in på mobilen. Ueeh,heta linjen är nog inget för oss småflickor! Haha..sen hade vi tävling,retards som vi är. Sen skjutsade papi hem henne så drog hem och käkade. My day in words. Hade sjukt roligt iallfall! Hur har eran dag varit?(haha förvånar mig inte ett dugg att jag inte kommer få något svar på den frågan.. Hah!)

Ahw,lillesyrran är för söt som sitter och bjuder mig på sin mjölk. Eller när du ställer dig vid benet och säger "Kakka?" Jag älskar dig syrran,du är värd så mycket och många gånger har du fått mig så stark! När du blir stor ska jag finnas där för dig,du är 1 bast och jag är näst intill säker på att du nog inte kan läsa. Hihi,sötnos! Men min blogg,och mina ord. och när du läser det här,vill jag att du ska veta att jag älskar dig gumman <3333333333


Ett jävligt gott skratt

Haha..jag skrattar ihjäl. För två saker,orkar inte ens gåå in på det ena. För det första tänker jag vara stark,inte tryckas ner pågrund av er. Om ni ändå inte har något vettigt att säga behöver ni inte ens öppna munnen. För det andra så sitter jag och snackar med Emma på msn som skickar sjukt gamla bilder från förrförra sommaren,haha cuutie man va då!

Jag ska bjuda för jag är snäll,som vanligt! Oj vad personer ändras med åren måste jag säga..dom jag är på bild med är faktist inte någon jag umgås med längre!Alla har väl växt på sig lite sen dess..Det var tider det,men jag är glad så som jag har det nu. Jag behöver inget annat,för jag lever livet just nu. Men att kolla tillbaka på det som var,det är lite småroligt ibland!

Ångrar mig,bjuder på en bild i början av sjuan istället när klassen var på någon rymdgrej.
På bild från vänster; Sandra Jag Issa och Emma


Möta cissi

Tjabbare! Har precis kommit hem och käkat lite middag,ska berätta snart vad jag, Elin och Mathilda gjorde idag..men nu ska jag möta Cissi en snabbis. Hon hojtade trots allt till om att hon ville ha kläderna jag tänkte slänga. En ryggsäck och en påse är fyllt med kläder. Haha,lucky you Cissi! Återkommer senare..kanske inatt,ska kolla film med familjen när jag kommer hem.


Nu ska jag åka

Nu ska jag ut till bussen,mer uppdatering ikväll! Pusss

Dagens humör

..glad! Ja,shit jag känner mig skitglad. Faktist! Sitter och smsar med Elin tha man..som sitter på tåget påväg mot Väsby,wihu! Ska träffa henne och typ matilda idag. Kanske också Fanny och Julia,trevligt mycket trevligt. Har inte en blekaste vart vi ska hålla hus men sånt brukar ordna sig,annars blir det väl att hänga runt i runby ;)


jag bjuder, en nyvaken blekfis..

Herregud

Jag vet inte vad jag ska säga..mer än OH MY GOD.
Du är stark bellan,du klarar det,du gör det!

Film dags

Har precis försökt få i mig lite mat..kyckling med potatis. Goodie...Har haft skitroligt idag och ska bjuda på lite mer foton imorgon,nu ska vi i familjen Carlsson kolla en rulle. Kanske ett sista inlägg senare,puss


Yummie fika

Blev ett raskt varv i spåret sen drog vi hem till Jenny och käkade kladdkaka som hennes mamma hade bakat..lite bränd men underbart god iaf! Nu sitter vi uppe på Jennys rum och snackar..lovely!


Promenad i sanda

Nu drar jag och Jenny ut på en promenad,mohahah kan behövas efter bullen ;) Köpte en vit kofta från Vero Moda som jag sitter och myser i just nu. Riktigt härlig! Nu ska vi dra,ha det bra alla gulliga och omtänksamma människor. Big lööve to you <33

..& som att Bellan e en snäll kisse bjuder jag på TVÅ bilder på oss;



Mätt som en plätt

Nyss tagit mig lite lunch,härligt med mat i magen! Blev pasta carbonara lyckligvis..kollade på sjukhuset också om någon tjej vars knä hade åkt ur led,hemskt. Usch,jag skulle nog dö måste göra så sjukt ont! Nu ska jag sminka mig sen checka bussen. Kram

That's right

Elin är cool som en stol & Bellan e ball som en pall!
Yeah,grymt eller vad?!Hey hoe lets' go..



Mohaha..lite småtrött idag efter att ha legat uppe och smsat med Elin typ hela natten. Grr,du och din choklad elin..!!Men funny hade vi iallfall sen somnade jag och nu sitter jag här nyvaken och ofixad. Ska träffa Jenny idag,en gammal vän jag inte haft så bra kontakt med sen en sak hände. Men jag får väl glädja mig att jag ändå har henne kvar när alla andra drar..sånt är livet och jag får väl nöja mig med det lilla jag ändå har! Inga sura miner här inte =)


..Haha förrförra sommaren typ! Småknattarna ;)


Hår växer snabbt

Jag är snäll mot er idag,kan ni inte erkänna det?så mycket tid jag lägger ner vid datan för att blogga så ni som har lika tråkigt som jag ska kunna hålla er sysselsatta. Är det inte för underbart?Tycker iaf jag!

Tänkte göra ett inlägg om mitt hår..oj intressant tänker ni men jo det kan det nog vara! Jag har på senaste året blivit väldigt hårfixerad. Vill alltid få mitt hår se långt ut och jag hör ofta komplimanger om att jag har långt hår vilket jag naturligtvis uppskattar väldigt mycket. Men jag har faktist en liten secret! På något sätt lyckas jag alltid med att göra så håret ser långt ut när jag har tofs..i själva verket är det faktist inte speciellt långt men mitt hår har en kvalité som heter duga. På något sätt blir det oftast bra,däremot har jag lite problem med tanke på att det varje dag är lockigt. men ska det vara snyggt så är det bara att dra fram plattången vilket jag vet skadar håret väldigt mycket..Men kolla på dom här bilderna. Jag tror inte det är sant när jag ser det..men hår växer tusen som ogräs!

orkade däremot inte sätta bilderna efter varje år i ordning men ni får väl kika lite själva! Hehe,glöm inte att dom flesta bilder är några år gamla..


Jag hade fel

Jag var helt ute och cyklade..det var på torsdag jag skulle träffa Elin! Hahaa..minnet kan vara bra kort ibland. men det var faktist ingen nyhet för mig..jag brukar vara lite småseg sådära,men jag är stolt över det. För that's who I am..Nej ni läsare! Nu ska jag smeta på lite blekningsmedel på mina stjärngula tänder "Dina tänder är som stjärnor,gula och långt ifrån varandra" Visst, det där med långt ifrån varandra stämmer ungefär 1 chans på 100..men det där med gula är nog så korrekt det kan bli!

..Men vadå,man kan väl inte vara snyggast i världen?Nej skulle inte tro det va. Man får nöja sig med den man är. Själv är jag stolt över mitt orangea hår,så ni som sitter och skrattar och säger att det är så fult. Men det betyder ju bara att jag är så sjukt unik som att ni inte har det! Det handlar kanske inte om avundsjuka,men jag skulle inte vara den jag vill vara..utan mitt orangea hår!!!! I love it,för det är min styrka!Liiiiiiiiiip..


Nyss käkat

Har precis käkat middag,var sjukt gott med årets första kräftor! har precis lagt in lite bilder från italien på datan som faktist inte alls var bra på mig. men jag får väl nöja mig och vara snäll och bjuda på en iallfall (blir en på mig från usa istället) Ska ner snart och känner för att se en film och bara chilla lite,chillnation liksom! Vad har ni andra gjort ikväll?



Du kan om du vill

Jag kommer känna inombords att jag är bra en dag..om jag bara kämpar till det jag vill. Det finns bara en sak som kan stoppa mig,och det är faktist jag själv. Annars är det faktist bara jag som kan bestämma vad jag vill göra med mitt liv. Jag tog ett val,och jag är glad att jag inte bytte väg från den väg jag gick på. Hade jag bytt hade jag kanske varit nedsänkt och gett alla runt omkring mig dålig stämning. Jag börjar känna att jag är stolt över mig själv att jag backade,och inte drogs med. Att jag vågade stå för vad jag vill & vad jag tyckte kändes rätt. Jag behöver bara inse att jag är bra som jag är,och den mesta inställningen måste jag nog skaffa på eget sätt. Som att det jag kämpar för trots allt handlar om mig i det här läget. Jag måste visa dom omkring att jag uppskattar det dom gör för mig. Jag tänker inte vara ett ego i fortsättningen. Jag ska ge dom som finns där,precis lika mycket kärlek! som jag får av dom..

Im back to my home

Hellusan..

Now I'm back on track again..har absolut ingenting för mig. Har precis kollat film med familjen Carlsson som ikväll ska unna sig rejält och faktist käka kräftor! Yummie,ska bli underbart. Imorrn ska jag ut och springa på morgonen också så jag kommer igång. Gymma en gång i veckan räcker annars faktist inte så långt..

Sen imorgon ska jag träffa Elin,ska bli najs! Vad vi ska hitta på har jag no idea om. Sugen på att bada,däremot inte i regn.. Men något blir det alltid.Blink* ;)Hahah.. Är tvungen att lägga in en gammal bild från skolavslutningen i 5an! Helsköna! Och kolla tjejen på raden längst ner, 5 personen från höger. Sköning som har strumpor i finskorna! Hhaha..i think i know who you are and i love your style! Omg..vi är för söta. Let's see if you can find me..(pilen är pekad mot en kille jag gick i samma klass.Men den ger er ändå inga ledtrådar) Eller..


Checka busstiden

Nu ska jag kolla när bussen går..inge mer inlägg på några timmar! Kram


Arg som in i gatan!

Ååååååhhh...vad jag hatar USB-kablar och sånt där skit ibland! Varför funkar det inte?! Min stubin är inte lång nu,absolut inte! Come down bellan..

Haha klenis

Godmorgon/Goddag..sitter här och svettas i brorsans rum fast fönstret är helöppet. Helt sjukt vad varmt det är..farmor ringde nyss och ville jag skulle komma över och käka lite hallon som hon plockat. Så ska snart ta bussen dit,ska bara få ordning på håret som absolut är katastrof idag..

Igår körde somsagt och brorsan lite träning i garaget där farsan har monterat upp ett stort gym! Haha..bellan gjorde succé där kan man säga. Tills brorsan filmade..Vilka uttryck jag körde! Haha körde lite benpress,situps och lite annat nödvändigt. Ska se om jag möjligtvis kan fixa en bild från igår..Kände däremot hur ostark och otränad jag är i hela kroppen. Framför allt benen,men sen körde jag väl på rätt mycket vikt också som att brorsan inte kunde vara snäll och dra ner lite på vikterna. Menmen,jag klarade det bra! Mycket mycket bra! Väldigt överdrivet bra! ;)


Ut och åka

Jag e på hyfsat bra humör..dagen är snart slut så får väl hoppas stubinen räcker hela dagen. Har rensat bort massa kläder som jag ska slänga bort som att det inte finns mycket annat att göra med dom..mjukisbyxor tjocktröjor massa t-shirtar och en bikini och ja gud säg mig vad jag har/hade för skit i min garderob. Ska checka när bussen går också,ska hem till mamma och hämta springskorna för imorgon blir det att springa & ikväll blir det att gymma!

Nu ska jag kolla lite bloggar och läsa annat skvaller,intressant! Haha..har förresten märkt att mina ögon är små och svullna..okej låter som jag har iq 0- när man läser att dom "är små och svullna" för sen när var något svullet litet?men ja,i verkligheten fattar man hur jag menar! hade verkligen inte en blekaste om att man kunde bränna sig av solen,på ögonlocken! =(


..ungefär hälften..usch!

Städa rummet

Nej ni läsare. Nu har jag suttit här allderles förlänge,snackade med amanda gulliksson i telefon och vi bestämde att vi skulle träffas när hon skulle komma hem från sitt land. Ska bli väldigt roligt,jag och amanda..gamla barndomsvänner som delat väldigt mycket tillsammans. Hon är en av få som finns kvar. Så ska bli väldigt roligt att träffa henne igen!

Ska städa rummet och packa upp resväskan från igår nu..sen ska jag nog lägga mig ute i solen ett tag om inte solen går i moln . Som den alltid brukar när jag precis ska lägga mig och sola. Sen ska jag väl sysselsätta mig med något annat spännande!

Den dolda sanningen

Här kommer nog något som ni verkligen inte visste om mig..

men nu ska ni allt få veta! Jag har en tendens av att kunna spänna ut magen något enormt mycket! Haha lite coolt om jag får säga vad jag själv tycker. Ibland kommer också tankarna om att jag en vacker dag kanske har en sån mage med en liten människa i mig. Ååååh,mysigt! Känner däremot inte för att bli mamma redan vid 13 års åldern. Det skulle jag nog aldrig orka av,men vid 30 års åldern eller någonting! Nu har jag gjort bort mig,men man måste ju bjussa lite! Och kan ju iallfall stolt säga att den inte är sådär i verkligheten. Tänk er mig som mamma..Oj vilken grej!That sound good..Ha?!

Jag strävar

..mot ett mål! Fettet ska bort,go bellan go..!!


Dagens outfit


Godmorgon

Nu är jag vaken..eller har varit det ett tag. Pratade med mamma i telefon,miss you! Ska hälsa på henne nästa vecka som att det ändå inte finns något att göra här hemma..överlever nog ska ni se. Funderar på att kontakta någon som kan fixa design,det skulle behövas med tanke på hur det ser ut på bloggen nu..men jag har ju sagt förr att jag inte är ett geni på sånt. Min frukost idag blev ett glas äppeljuice..har också planer om att dra ut till gymmet och träna lite. Innebandysäsongen börjar snart,så känner inte att jag vill ha det som förra säsongen. Då jag hade sämst kondis av alla. Det kan bara beskrivas med ett ord. Helvete. Men får göra något åt det!


Min lilla värmlänning

Jag saknar dig..

Lite bilder från semester

Okkej,jag ska vara snäll och bjuda på lite bilder jag tog med kameran från Italien!
Hhaha..jag ångrade mig! Det blir imorgon istället! Är pömsig,naat..


Jag e en brunis

H3h3..har verkligen ingenting för mig just nu. Är inte trött fast jag inte sovit sen inatt..öhm?Aja whatever. Somnar väl med ansiktet i dataskärmen eller något riktigt hemskt. Buuuhu! Troligt?Njee..Har stått i spegeln och bytt om till pyjamasbyxor och linne,riktigt slappt! Synade också min gudomligt bruna kropp! Skoja,men lite färg har jag nog fått! I hope..! Ska dra ner to tha kitchen och fixa något att dricka. Mina läppar är torra,suck...


.. erkänn att Bellan har jobbat rätt bra på brännan? ;)

Hemma igen

Tjabba everybody! Nu är Belly hemma i Sverige igen..wihu! Har haft 5 underbara dagar i Sardinien med brorsan och pappi med snorkling och massa annat skitroligt! Hahah..för att inte säga om klagomålet från våra rumsgrannar när vi tydligen hade varit för högljudda och anledningen var att vi börjat asgarva för brorsan va så totalt kass på "fia med knuff"..Humor..

Imorgon har jag no idea om vad jag ska göra..finns inte många att vara med när det är såhär. Men ska kanske städa rummet och träna lite imorgon om jag inte får för mig något bättre. Nu ska jag ta något att käka.Kram


Hej rubriken

Har passat lillesyrran ett tag medans dom andra var och handlade.. och om ungefär 25 minuter ska vi åka till flygplatsen. Skulle tydligen bo på ett hotell som låg precis ovanför stranden. Myyysigt!

Alla är inte perfekta. Det har väl jag bevisat..alla kan inte göra allt,men jag försökte göra något..alla kan inte alltid finnas där mest och göra allt på bästa sätt. Men jag gjorde allt jag kunde,för att du skulle må bra.. Men det blev fel. Jag misslyckades. Så som jag brukar göra.Vad har jag kvar att kämpa för,när alla bara drar. När kommer vändpunkten i livet då man kan vakna med ett riktigt leende på läpparna.Känna att man gör bra saker i livet,istället för att bara behöva känna att man är så totalt kass.

Måste bara säga..

Jag kommer nog aldrig bli den underbara person du önskat..
hur mycket jag än försöker bli det,och hur mycket du än försöker
inse det. Kommer bilden av mig nog alltid vara en dålig människa..

i have tell you that i try,but everyone maybe
 understand that,when im die..

Typ sista inlägget

Nu blir det typ sista inlägget för idag..ska lägga mig och lyssna på musik och ta ett stort glas vatten. Har upptäckt tjejerna i "Bubbles" igen,hade typ tre skivor från dom när jag var 8 eller något och tror faktist fortfarande jag har kvar två stycken. Med autografer,gud jag var som kär i deras låtar typ! Sådär lite småtöntiga men lätta att lära sig,så det har varit många snygga moves till dom låtarna. Så nu har jag fixat några av deras låtar som åkte direkt in på mp3n. Retard?Kan jag inte påstå! det handlar bara om att jag gillar det mesta många andra kanske tycker är udda. Dom är ju fan klockrena! Puss & Kram er här hemma i Sverige. Ska ha det bäst,och sen komma hem till Sverige igen och leva det underbara livet här hemma. ( Det blir ändringar,ni får en annan låt!..)

Blir helt rörd. Saknar känslan av äkta kärlek..

Jag är bad på design

Tjosan hejsan alla glada!

Jag vet att jag fipplat och trixat lite med bloggen för jag inte orkade ha kvar den gamla,jag vet..det ser för jäkla hemskt ut så ska fixa det när jag kommer hem från Italien. Nu är jag iallfall färdigpackad och känner mig redo för imorgon..ska ta en taxi till flygplatsen 13.15 imorgon så det blev inte så himla värst tidigt iallfall. Skönt det med tanke på att jag är en riktig sjusovare..Hehe. Ska lägga in lite låtar på mp3n så jag har något att lyssna på - på planet som skulle ta ungefär 4-5 timmar. Alltså inte speciellt lång tid! =)

Fick också låna Jontes stora hörlurar så ska väl dunka sönder med musik så hela planet förmodligen kommer shaka loss..Najs!Partyplan!Okej,megatrött känns det som..börjar bli oseriöst.Ska bli skönt att komma iväg igen,för här hemma i Sverige va det ju tråkigare än det verkar vara i himlen..!Men man ska väl inte klaga. Man kanske ska vara glad att man iallfall lever! smile*

See yah later

Aligator! Ska dra nu,mer uppdatering ikväll tror jag!
Have it najs,kiss och bajs..

Reesés fast breaker

Mohaha..nu sitter jag och trycker i mig en Reesé som jag lyckligtvis glömde käka på planet på väg hem från Florida. Lucky me!! Blir väl ungefär 5 timmars springning efter jag käkat upp den här med tanke på att den visst innehöll något med 300 kalorier,haha!Ska dra hem till Jonte snart annars tror jag,så det ska bli funny. Sitter väl vid datan eller något som det brukar vara. Kanske blir mer inlägg..puss!


Fixa mig snart

Nu ska jag fixa mig,ska dra till Jonte och göra han lite sällskap.

Jonte: Vad ska du göra idag?
Bellan: Venne,packa typ själv?
Jonte: Jag kan bjuda dig på bio!


Hahah..hur gullig va han inte då?Synd bara att jag inte kan! Men nu blev det ändå ändrade planer så ah vi ska iallfall träffas och så =) så det blir ruligt..sen ska jag hem och packa som att jag inte orkat göra det än,thihih!


Godmorgon världen

Godmörgon igelköttar..nu är Bellan vaken. Somnade vid 2 tror jag, va inte trött alls men det är sommarlov så det spelar väl inte så stor roll. Idag ska jag blogga lite och fixa lite bilder från Usa och lägga in på Facebook och sen ska jag packa tills på onsdag då jag,pappa & storebrorsan drar till Italien till söndag. Ska bli feta skönt,att åka iväg igen. För det spelade ingen roll om jag kom hem till sverige till vännerna. Det blev ändå att bara sitta hemma..

Sen va det planer och att träffa en person för att snacka om en sak,men just nu känner jag mig bara jävligt besviken..speciellt med tanke på att allt bara var en stor fet lögn. Tänker inte lägga ner tid på skitsaker nu! Jag tänker leva mitt liv och den som inte accepterar mig för den jag är kan bara hålla sin ****! Är trött på att aldrig bli accepterad när jag gör allt jämt och ständigt för att göra det så bra som möjligt. Nej usch,blir trött på det här..

Sitter just nu och snackar med en person jag inte snackat med på lång tid. Med tanke att det blev knas för ett tag sen,men nu har vi kontakt igen och ja,skönt att det finns någon som fortfarande vill ha kontakt med mig. Så jag kan ju inte precis dra ner mungiperna och sura nu,nejnej! =)


Dags att mova

Känner att jag måste ut,känns som jag börjar få lite varm panna. Bellan goes svininfluensa,no way!!!!! Börjar bli lite orolig,haha nädå. Känner mig inte på bästa humör,så ska dra till Ica och köpa glass. Mer uppdatering sen,här har ni iallfall en muppbild på mig just nu;

(försent publicerat..)


Första inlägget

Ja..första inlägget här i Usa, kan berätta lite snabbt. För det första saknar jag min bästavän något enormt..har jättekul här men tanken att alla där hemma har det så roligt och allt tar kål på mig. En vecka kvar,sen drar jag hem.. Har iallfall shoppat massa saker,och bränt mig så det kallas Duga! Imorgon hoppas jag på att få vara hemma från solen och ta det lugnt med tanke på alla blåsor jag fått också.

Idag har vi mest hängt vid stranden vilket är min favorit den här semestern..efter shoppingen såklart! Blink* Har ätit väldigt god mat och druckit ungefär 20 liter cola sammanlagt,yam! Aja,har det iallfall väldigt bra här!

Kram alla där hemma,moster mormor,mina vänner och allt!

RSS 2.0