im a manboy

Sitter och lyssnar manboy med SNYGG eric saade på högsta volym! Woooho! Snygg va han.. eller är han! Riktig "Grrr-kille" det måste ni tjejer hålla med om! Annars sitter jag och snörvlar för att jag ska åka hemifrån imorgon till varma thailand! På kryssning med jullan! Haha, har taggat för det här hela veckan.. ska bli sååå roligt verkligen! Tack världens bästa mormor och morfar som tar med oss på det här!

Min förkylning är sicken nicken inte bättre men ska inte klaga.. jag överlever! Och det är ju tur det. Läste förresten om den där 2-åringen som dog efter att läkarna skickat hem honom. Fan vad hemskt..

Nu ska jag packa! Lacktightsen ska med ner i "resväskan".. jag är bra på att packa! Packar alltid som om att jag ska vara borta i typ 2 veckor! Men lacktightsen är redan nerpackade, SPIKAT! BORRAT! HAMRAT!


bild från igår innan jag drog iväg!

time to take a shower

Godmorgon allihopa! Hoppas ni mår prima, jag vaknade idag med snyggaste basrösten! Brorsan kom in och satte på musik i mitt rum så om ni vill veta hur det hördes när jag sjöng just då så..haha! Fyyyy +o( Jag kan fortsätta drömma om att kunna sjunga, mer åt det tondöva hållet......

Ska snart dra in i duschen och fixa mig och sådär. Testa min nya mascara kanske...Spännande! Sen ska jag vänta på samtal från Julia och se hur vi lägger upp dagen! Nu ska jag skynda mig så jag får något gjort idag! Näsan rinner fortfarande......


hahaha en bild från förrförra sommaren!

kan nog stämma

"Utan dåliga stunder kan man inte uppskatta de bra"

Hanna ringde nyss och frågade om jag ville träffa henne,Petra och Sofia som verkade ha skittråkigt! Förlåt tjejer, hade jättegärna kommit ut om jag hade haft orken :( bättre att jag blir frisk så vi kan köra full rulle då!



Oj här var man glad! Rätta takter Bellsan!

så ser min kväll ut

Hemma från affären, storhandlade godis alltså! Ojoj, snackade även med brorsan en hel del och det var faktist skönt att vara ute och få lite frisk luft! Nu tänker jag vara social med mamma och Roger och kolla "solsidan" som förövrigt faktiskt är skitroligt! Puss :-)

jag är en smart tjej

Hej hopp!

Jag sitter och snorar.. som vanligt. Är frisk max en vecka sen åker jag på samma skit igen! Men inte det här hindra mig från att ha roligt inte! Sitter ju fan just nu inne på mitt rum och gör ingenting, roligare kan det ju knappast bli, huh? Tror det va...


Efter skolan tog jag bussen till centrum för att försöka hitta något till Julia. Det är ta mig fan omöjligt att veta vad man ska köpa så får kolla med henne imorgon!  Jag ska jag iallfall bjuda henne på bio imorgon, tänkte kolla på "Farsan" även fast brorsan sa att den var riktigt kass! Någon annan som sett den som kanske rekommenderar? Eller var det en riktig diss-film? Hö! Får väl se :-)


Nu tvingar iallfall brorsan med mig ner till affären och köpa godis. Precis vad min snoriga näsa behöver! Men okej... för den underbart snälla syster jag är!




Tunika H&M 50 :-
Vitt hårband Glitter 32.90:-
Svart hårband H&M 19.50 :-
Mascara Telescopic Lindex 159:-


ffäääääärdig

nu har jag suttit och skrivit svenska i ungefär 1 1/2 timme.. äntligen klar! Framsidan blev kass för framsidan hamnade helt snett osv.. finns alltid något att klaga över! Men nu är jag klar och hoppas på ett vg iallfall!

Nu ska jag dra och äta, sen efter skolan drar jag till centrum och letar present till Jullzan! Ses ikväll förmodligen!


äntligen färdig!

Med mitt evighetsarbete! Jag gav amber ett hett tips idag att göra detta i tid.. som vanligt sitter jag dagen innan och gör klart och jag ser hur klockan springer iväg fort som fasen! Mamma och Roger kommer snart hem så jag ska väl skynda mig att duscha och sen knyta mig!


får se om jag uppdaterar senare

Hej mina vänner! Jag sitter och snörvlar och ber till gud att jag inte ska bli sjuk tills på lördag då jag ska fira julia med henne som att hon fyller 15! Byxmyndig..hoho! ;-)

Jag känner mig smått stressad som att mitt svenska arbete ska vara inlämnat imorgon + massa no-frågor! En bok om mig själv.. tycker mer det bara ser ut som massa blad med text. Måste måste måste bli klar! Stannade även kvar 1 1/2 timme efter skolan för att skriva och fixa bilder. På vägen hem somnade jag på bussen och vaknade till när jag var tre stationer bort från där jag skulle gått av så jag fick mig en härlig promenad tillbaka!

Nu är mormor och moster här så vi har suttit och snackat lite osv.. trevligt som alltid! Ska byta om till träning om ungefär 45 minuter men tills dess ska jag ge järnet med plugget! Höres!

dags att plugga

Time to do homework! Blir inte länge jag kan göra det med tanke på att jag tänker fixa mig lite fräsch innan fotograferingen! Tyskaprovet gick förresten galant, det kan Julia intyga! *host* ;-) Sen drog jag en snabbis till tandläkarn för att hämta mitt tandskydd men sicken inte.. det hade blivit fel när hon skulle fixa med gipset så idag fick vi göra om allting. NÅGRA gånger..

1. För gjorde hon en blandning som blev för lös. Gjorde om.
2. Sen gjorde hon om blandningen till formen som blev bra men för lite. Gjorde om.
3. Gjorde om blandningen och fyllde formen men det blev inge bra avtryck. Gjorde om.
4. Efter att jag suckat testade vi och mitt tålamod var sådär. Det blev fel igen. Gjorde om.
5. Hon hämtade en annan som fick göra blandningen. Satt och väntade.. Det funkade!

Tur att jag hade tålamod att sitta där, skulle inte förvånat mig om jag skulle fått något riktigt utbrott! Haha nä skulle inte tro det om mig! Det är ju mitt fel att mina tänder är så små..Haha! :-)

På bussen hem var jag så trött att jag somnade.. och vaknade till då vi precis passerade min busshållplats så fick gå en bra bit och stå och frysa som att jag aldrig kom över vägen.. trafik,trafik,trafik. Men nu är jag hemma! Puh!


matte och jag igår på engelskan, gr!

den mår finfint...

... Min vagel! Har blivit mer öm än någonsin! Känns bra, känner mig fräsch ;)

Har tagit ett break från sminkningen, för att skicka över några dokument till min hotmail. Känner mig smått stressad med mitt svenska arbete som ska vara inne på fredag men å andra sidan brukar jag kunna fixa allt i sista sekund! :-)


oj bjuder på en bild från demember!


onödigt inlägg

Detta skriver jag bara för det andra ska kunna publiceras.... Haha juste, skitsamma! Det här syns ju ändå inte! ;)

hejsan hoppsan



OKeeeeeeeeeeej, jag tar inte paus från bloggandet! Full rulllllllllllllllllllle!!


Haha, har precis duschat efter att ha spelat match 3 x 20 minuter mot pojkar95, torsk dom åkte på! Nästan! Jag gjorde mål iaf, "woho" haha.. för en gångs skull! Sen ramlade jag även 3 gånger och fick skrattanfall när Julia tokade runt! :D Hihi...

Har märkt att jag har fått sk*tont i mitt högra öga (höger från mitt håll). Nu när jag mamma och alex satt och fikade utbrister hon "Bellan.. du har en vagel" Fan vad kul! Nat! jag som garvade åt fredde när hela hans öga var svullet, haha fredde om du läser det här så ah.. det blir väl payback time för dig :(

Men nu ska jag sova gott och prata med en mycket god vän till mig, hehe.......... natti! Förresten har jag tyskaprov imorgon och fotografering med laget.. (fan vad snygg jag ska bli på kortet, om inte hela vageln tar upp  hela kortet då!) skämt o sido.. återkommer med hur det gick imorgon iaf! ;)

Chase Coy - Never change

Vet inte varför jag gillar låten.. har lyssnat på den i minst 10 minuter om igen nu..


jag orkar inte någonting

Känner mig slö och trött.. uttråkad och irriterad. Främst för att vi förlorade matchen men även för jag har ett tyskaprov att behöva plugga till, som jag inte ens börjat plugga på. Bra jobbat bellan! :(

Matchen vi spelade imorse förlorade vi iallfall med 2-1.. inte våran dag idag. Kan inte påstå att min insats var bästa heller. Just nu sitter jag och snorar.. tror jag blivit smittad av lillesyrran eller så kan det vara för att jag gick ute i shorts och ugs i minusgrader! Haha smart ;p Nej nu ska jag duscha!



trögt med uppdatering

Nyss kommit hem från innebandymatch.. 1-1 mot Bele, känns great! Förutom att ha halkat tre gånger under matchen när jag hade bollen + att jag höll på att snubbla över sargen när jag skulle skjuta frislag så mår jag bra! Lite småsegt att spela match så sent, men vi krigade på bra.

Ska snart upp och umgås med familjen, har små sjuklingar där uppe som jag så gärna tar hand om! Sen om jag blir sjuk på köpet gör inte så mycket! ;p

Ikväll blir det att ta en varm dusch sen kolla melodifestivalen med familjen. Ska bli mysigt, har inte varit social med dom många timmar denna vecka som att det har varit proppat av läxor m.m, så jag jobbar tillbaka den tiden ikväll! Kram på er!


vad händer egentligen

Måste skriva ett inlägg efter det jag senast publicerade för att det jag skrivit innan ska synas, om ni förstår! Men hoppas att detta ska funka! Jag sitter och pluggar no, eller skriver en labb-rapport. Skittråkigt rent utsagt, men bara att kämpa på. Såhär snygg är jag just nu;


dags att röra sig snart

Nu har jag satt på mig kläder, kör på enkelt! Svarta tights, lång svart tröja och svart kofta, tur att jag har min rosa jacka som kan bryta av lite! Annars hade jag haft inprincip allt i svart idag! Som att jag ska ha mina svarta stövlar till! Får se om jag uppdaterar efter skolan, har somsagt mycket annat som måste göras! Men ni vet hur jag är.. "nej jag måste göra läxor!" Sen sitter jag här kvällen lång iallfall, haha! ;p



gårdagens outfit



Förlåt för den dåliga kvalitén på bilden! Vet inte vad som hände, haha jag fick ju iallfall ett par riktigt snygga spetsiga fötter! Grr ;)

Tights svarta 99:- Gina Tricot
Svart/Vit randig tröja Now
Svart kort prasseljacka Vero Moda 349:- (tror jag!)


just nu





Förövrigt sitter jag och rensar bort massa bilder på datan, haha gud så mycket skit man har som man hittar! ;p


har inte mycket att säga

Förlåt för dålig uppdatering nu igen, men igårkväll kunde jag inte logga in på blogg.se! Men nu funkar det, tjoho ;p tror jag har åkt på en hygglig förkylning, så som jag nyser just nu.. men somsagt känns det väldigt uppfriskande!

Nu undrar ni nog vad jag gör hemma just nu, hm jo såklart borde jag vara i skolan men det var halvdag så vi börjar kvart i två min klass. Sen har jag bara två lektioner sen är det bara att åka hem, möjligtvis en lektion så jobbar jag med svenskan hemma! Känns onödigt, men sovit gott har jag iallfall gjort idag!

Känner mig iallfall utvilad så ska snart dra på mig lite kläder, känner inte för att fixa mig sådär överdrivet mycket. Finns ingen jag behöver göra mig snygg för iallfall.. hehe!

Efter skolan så sätter jag mig och pluggar + att det känns som jag har tusen saker till att göra! Stress! Stress!

- Packa upp väskan från mamma
- Göra so-frågor
- Skriva rent svenskan på datan
- Plugga till tyskaprov
- Innebandyträning



ska dela med mig

Jag känner mig första gången på riktigt länge som en stark person. Hur jag idag läsa saker om mig som folk säger/skriver/tycker/tänker om mig. Hur jag bara för några månader sen skulle lagt mig ner och gråtit över dessa situationer istället för att stå på mig och visa att det är fel. Jag tänker inte kommentera det som skrivits. Jag vet sanningen, och därefter behöver inte jag begära en förklaring.

Det är så mycket som händer just nu, och jag kan ibland sitta och tänka igenom allt... alla dagar jag går igenom.  Dagar man kämpar som ett djur för att allt ska bli bra. Hur jag hur lätt som helst kan sätta på mig ett smile för att inte få andra deppiga. Hur jag klarar mig ur situationer på egen hand, för att jag vet att jag litar på mig själv. Det känns så underbart. Det är den här stoltheten ska jag dela med mig till mina fina vänner, min underbara släkt och gudomligt värdefulla familj. Utan er hade jag nog inte orkat kämpat mig igenom dessa dagar. Det e ni som fyller mina dagar med glädje och skratt.

Nu ska jag fortsätta prata telefon med en vän, sen städa upp lite och sova. Godnatt


glad tjej, (y)


du är så bra vännen

- Han har inget hjärta, det har du. Det är det som gör dig till den fina person du är. Till den underbart fina vän du är som alltid bryr dig om alla. Jag vill inte se dig såhär förkrossad.. det är det värsta som finns. Nu är det våran tid som är kommen, våran tid att ge tillbaka all den kärlek och allt det stöd vi en gång fått av dig. Jag kan inte säga att du funnits där för mig En gång. Du har funnits där innan jag ens bett dig lyssna på mina problem. Du har alltid haft armarna öppna och lyssnat på vad jag och dina vänner har att säga.. Det är det fina med dig. jag kan inte tänka mig det finns en enda person som inte gillar dig för den du är. Du kanske inte ser dig själv som perfekt, men jag, din familj och dina vänner gör det! Du är sån jävla bra tjej, och jag vill att du ska veta om det. Vad vore jag utan dig, vad vore jag utan tjejen som får mig stå stadigt här på jorden när saker är upp och ner. Det är du som får mig ställa mig upp, det är du som alltid säger positiva saker till mig som gör att jag dagligen orkar gå igenom det jag går igenom. Alla mina problem med skolan som du suttit och lyssnat på, hur du inte bara nickat utan faktist sagt att du ska hjälpa mig. Du har inte bara sagt, du har även gjort. Jag älskar dig tjejen och jag vet att du klara det här! Du har klarat så mycket mer!

och orkar du inte? Vet du att jag orkar för två..

man kan inte alltid vinna

Hej! Ser att mina inlägg inte uppdateras, dom kommer väl så småningom hoppas jag. Men skriver det här och hoppas att det kommer fungera!

Imorse var jag uppe klockan 8 för att få i mig en bra frukost och för att tagga till - till match  Började med att sätta matchtröjan åt fel håll och märkte det inte förrestens lillebrorsan påminde mig.. Första matchen spelade vi 2-2 och sen spelade vi en där vi förlorade med 4-2, tråkigt men det är bara att ta nya tag!

Ligger just nu i sängen och tar det lugnt. Ska snart städa, duscha, plugga och äta middag. Klockan 22.30 ska jag ligga i säng och då ska inte mobilen vara inom synhåll ens. Måste börja skärpa mig med läggtiden, det här håller inte....


det går inte snabbt

Godmorgon! Har vaknat efter antal timmar sömn.. känns bra! Har käkat lite lunch från middagen igår som var någon köttfärs grej! Jättegott faktiskt.... Brorsan är över till pappa och bränner en skiva till mig som vi brudar ska ha innan match, han kan det där så det uppdraget fick han!

Fanny frågade för ett tag sen om jag ville med ner till centrum med henne och Tova, inget annat verkar ju hända.. folk verkar ju som döda idag, och tänkte att det säkert finns roligare att göra än att sitta inne idag! :-)

Däremot hatar jag vädret, hallå vi vill ha sommar! Inte mer snöööö!



fan vad härligt

Nu är jag uppe sent! Men herrejävlar vad glad jag känner mig!




försökte göra en inbakad....

 


Haha! Som ni ser har jag inte gjort detta många gånger.....


nattbloggning

Kvällen har jag spenderat inne på mitt rum med mina brorsor. Det har varit lugnt och skönt.. förutom den timmen jag och lillebrorsan stog som ett par galningar och dansade på golvet framför spegeln, hehe!

Annars har inte mycket hänt, har kollat in lite olika sidor och sånt där om träning.. Här kan jag lova er jag kommer dyka upp i sommar med fetaste sixpacket! Ohja! Eller man kan väl alltid hålla drömmarna vid liv ;)




nu är det så att sån där utväxt har jag väl inte riktigt, fel på kameran.. *blink*


veckan som varit

Ja, anledningen till varför jag inte bloggat är för hela veckan har gått åt till; plugg. Plugg, plugg plugg rakt av. Även fast det inte blev så mycket plugg utan även mycket "vila" och lyssna på musik.

Måndags: Var i skolan sen en snabbis för undersökning på mina tänder. Även första tandläkarn som lägger märke till min tunga. Men innan 2010 är slut ska den vara fixad, spikat! Hon kollade och jag sa att jag hade haft ont längst in och jag sa att antingen hade jag hål eller så var det mina visdomständer som var påväg. Dom tog kort och kom tillbaka och sa "Du har inga hål som jag kan se" Då jag försökte övertala henne att det var mina visdomdständer som var påväg upp men då sa hon att jag varken har några eller några som är påväg. Haha gjorde inte mig någonting men en aning pinsamt blev det. Fick en ny tid för att komma dagen efter och endast ta bort lite tandsten.

Tisdags: Skola och tandläkaren, tandhygenisten tog bort min tandsten och såg att mina framtänder är väldigt nerslitná för att vara 15 år snart. Så hon blandade ihop någon SKITÄCKLIG blandning och fyllde upp i en form. Hon tröck in den i käften på mig, på 5 sekunder satt jag och kväljde upp skiten och höll seriöst på att kvävas, det var hemskt. Grönsmörja som hade börjat stelna och i panik tog hon fram mugg med vatten och servetter och ja gud säg mig! Haha! Nytt försök, som gick bättre. Så inom några veckor ska jag få något tandskydd jag ska ha när jag sover så tänderna inte slipas ner ännu mer! Kvällen gick åt till plugg. Hoppade över träningen för plugg. Var även trött som fasen.....

Onsdags: Oj, minns knappt.. Skolan sen drog hem och pluggade bara.

Torsdags (igår): Skolan sen åkte jag hem och fixade en lapp sen drog jag och mamma på föräldrasamtal i skolan. Gick bra. (Mamma jag ska inte berätta mer, haha!) Blev skjutsat till träning där jag var seriös men flamsig som alltid på torsdagsträningar. Ett måste för mig är att skärpa till mig på träningarna och ge lite hårdare och vara seriösare. Kritik, kritik! Sen åkte jag hem och sov...

Fredag: Idag har jag varit i skolan sen mötte jag fanny och ante en snabbis, tog bussen hem och nu sitter jag här. Skönt med fredag, tror jag stannar hemma idag. Behöver det efter saker som hänt under veckan och sådär. Känner för att vara hemma med familjen ikväll. Idag behöver jag slappna av..

Där har ni uppdatering som kallas duga!


jag är här igen

Hej jag är tillbaka efter 4 dagar! Kommer uppdatering nu!

nu är jag här igen

I'm back, och jag är nyduschad! Känner mig fräsho och ska jag vara ärlig så fick jag panik när mitt hår var lila i duschen, som tur var så va det bara silvershampot som var lila. Men trodde jag skulle få panik. Lite av de gula tonerna försvann i håret men det är nog inget man kommer lägga märke till! Men det ser en aning ljusare ut! Wooho!

Snart ska jag väl sminka mig lite osådär, sen får vi se vad som händer. Har iallafall att äta middag hemma idag, mysigt! Någon som ska se melodifestivalen ikväll då? Jag är på!

vi har det najs

Vaken! Vaknade vid 9 idag och har sen dess suttit och druckit päronsoda och snaskat på godiset från igår, tagit bort sminket och var på toaletten! Himla fart på mig idag :)

Får se vad som händer idag.. fanny och jag skulle kanske testa silverschampo i mitt hår..hon sa att det kunde bli lila så man blir ju lite osäker! Haha.... Men har ni riktigt tur så kommer jag tillbaka och har lila hår!


hemma hos fanny

Hej allihopa!  Undra om ni fortfarande är vakna, jag och Fanny har det iallfall jättemysigt. Har köpt hem dricka och godis och lyssnar på lugnande musik. Fanny bäddar sängen och det känns underbart att jag kom hit. Vi behövde det båda två. Puss sovgott!


en snabb hälsning

Nu börjar jag klä på mig för att dra ut i detta kalla härliga väder och möter Fanny. Sen tar vi oss en snabbis till affären och handlar lite gott till kvällen, mys! Hoppas ni andra får en bra kväll! P&K


unstoppable


fredagskväll

Glad tjej nummer 1 här! Har passat syrran ett tag, gullplutten! Alltid lika roligt att komma hit och umgås med småknattarna! Plockade ur pennor ur min väska och kollade lite på family guy och simpsons. Är inget simpsons fan om vi säger så men när jag väl ser att det är det på tv sitter jag gärna kvar och kollar alla avsnitt som kommer.. hehe!

Planera för kvällen är att jag om ett tag tänkte packa en väska med nödvändiga saker, sen äta lite och vid 7-8 traska över till Fanny och vara där. Sen bestämde vi att jag skulle sova över.. ska bli skitmysigt! Träffas inte ofta alls och sist blev det inte av så idag ska det bli att bara snacka snacka snacka, ska bli verkligen underbart. Kul ska vi naturligtvis ha också!

Haha förlåt för bilderna fanny.. hur fan såg vi ut?Haha!



dagen har inte varit

..annat än kanon! Okej fine jag började med att försova mig så jag direkt fick springa till bussen som gick 5 över 8, vi har ju ändrat schema på torsdagar och vi började med det förra veckan så det är lätt att man glömmer bort. Doc handlade det imorse om att jag försov mig efter att jag stängde av alarmet på mobilen. Men skönt med sömn var det, det kan jag konstatera!

Kom fram till skolan i hygglig tid och tog min en snabbis in till tandläkarn för att boka tid. Mina tänder gör ont, buhu! Eller ibland.. men har inte fått brev om att komma för undersökning på minst 1 år så kände att jag fick ta tag i det i egna händer. Jag har ju trots allt blivit 14, haha ;) Så klockan 11 på måndag smäller det! Just nu har jag smått panik över att jag gjorde detta.. tandläkarn är väl inte riktigt min favorit..

Drog upp till skolan och kom 5 minuter försent, vi fick tillbaka våra so-uppsatser om franska revolutionen vi haft innan jullovet.. FICK MVG-!! Det är galet och jag blev grymt glad!! Men jag har märkt att när jag väl lägger ner tid på att göra mina läxor så blir det bra resultat. Det kan man ju se efter detta, sen handlar det väl om lite kvalité på sakerna men! Äh fan, jag är grymt nöjd över min insats! :)


bild från i somras i Italien, vill tillbaka till värmen!


dags att rensa vidare



Nu blir det uppdatering för hela slanten känner jag! Så här såg det ut i måndags då jag hämtat saker hos mamma.. allt låg överallt, såg ut som ett bombnedslag! Och kan konstatera att det inte är så stor skillnad idag, och då är det ändå torsdag. Hehe.. ska väl fortsätta plocka och dona lite. Möjligtvis lägga mig i sängen och kolla lite tv.. Myyysigt! Men som sagt, först städa upp här inne...


lägger in outfit från gårdagen


Jeanstighs Vero Moda
Tröja med u-ringning i ryggen Indiska
Svart kofta Vero Moda
+ mina vita nya skor


Japp, där fick ni gårdagens outfit iallfall. Men dagens outfit ser väl liknande ut, förutom att jag bytt ut koftan mot en tjocktröja med luva. Den jag köpte i helgen.. så - så kul var det! Svettas förövrigt som tusan eftersom jag satte på elementet men inte orkade pallra mig tillbaka och stänga av det. Så nu är det varm och gott här inne...


tack så himla mycket!

Tack sofia för den fin fina designen! Är superduper nöjd! Och det ska ni läsare också vara för nu kommer jag börja med Dagens outfit, den dagen jag inte gör det ska jag ha smisk! Hehe.. Nejmen dagarna jag bloggar lovar jag, (nu gjorde jag väl något riktigt dumt som lovade) men ska försöka så gott det går att lägga in bild!

NU börjar jag bli trött.. det var på tiden!

sicken glassare....

Har jag pluggat so?Nej.
Har jag packat upp väskan från mamma?Nej.
Har jag gjort någon nytta över huvudtaget?Nej.

Kort sagt, nej! Jag har inte gjort ett skiiit ikväll. Har ingen lust heller.. Hehe! Har senaste halvtimmen bara glassat runt i mina nya skor.. Kände att jag behövde töja ut dom lite som att envis som jag är köpte 38or fast det egentligen är för litet. Nu ska jag nog pallra mig till tv:n och kolla på kanal 6. Kissie är med om jag fattat det rätt. Får se om jag orkar. Ni vet nog vad svaret kan bli...

Nej....Nej....Nej.....Nej....Nej.......


dag in och dag ut

Hellu! Vad gör ni denna härliga måndagskväll? Själv sitter man trött och sliten (redan efter första skoldagen!) och försöker roa mig på facebook. Det är så min måndagskväll ser ut, ska snart dra mig och läsa igenom lite so. När jag nu orkar det, skolan tar kål på mig just nu.

Idag har jag fått i mig tre ibumetin tabletter inom loppet av 1 timme tror jag, men vet inte vad jag tänkte när jag trodde jag skulle bli piggare av dom? Däremot gick ju mag och huvudvärken över! Prima! Kände mig som en helt ny människa. Nej för tillfället känner jag mig ganska rutten och sliten....

Nu: packa upp väskan från mamma!


RSS 2.0