let's go my friend

Goddag bloggen!

Shit alltså vad jag har panik över mitt bloggande.. Har en liten checklista som ska prickas av. :D Det som behövs med bloggen är att fixa design - framför allt göra så inläggsstorleken blir större, fixa en profilbild, ändra header (typ 2/3 som syns..hehe!), sätta in bloglovin-ikon och lite annat smått!

Finns det någon därute som är frivillig att stå till tjänst så kommentera. du/ni blir naturligtvis länkade här på bloggen som tack för din/er hjälp!


HJÄLP MIG!

Gnistan att blogga börjar verkligen försvinna. Snälla hjälp mig komma på vad ni vill ha mer av här i bloggen??? Ångest.


livet är en obotlig sjukdom


it's time to move

Nu ska jag snart ut till bussen! Vi hörs imorgon! :D


färga ögonfransar och ögonbryn



Om ungefär 2 1/2 timme åker jag iväg till min pojkvän. Ska tillbringa kvällen där och som vanligt trycka i oss massa chips, cola och godis.  Namnam! Eller vindruvor..herregud alltså. Ni ska bara veta hur mycket jag gått upp i vikt och hur mycket onödigt jag stoppar i mig :( Men har ni något tips på vad man kan käka istället för massa onyttigt på en fredag? Som ÄNDÅ är gott?

För att få tiden att gå lite snabbare tänkte jag färga ögonfransarna och ögonbrynen, de är vita som snö. Nästan! ;) Skriver strax! :)


hur man sysselsätter sig på en rast

Videoinlägg! Inte det seriösaste..

08.41




Idag åker nya ringen på! Och även vinterjackan. Är skitorolig över mitt so-prov jag ska ha idag, men får hoppas att det går bra! Skulle ju vara ganska surt om det gick surt när man suttit och pluggat, :D Nu ska jag äta frukost och sen åka till skolan. Hörs efter.


gårdagens outfit


Skor-Deutchman, Kofta - Gina Tricot, Ringar - New Yorker-Lindex, Halsband- Ur och Penn.


glädjer mig att det inte är om religion

Stor eloge till mig som för första gången på väldigt länge sätter mig och (läs: pluggar!) Inte så svårt egentligen.. man måste väl bara lära sig att kunna fokusera på annat än mobil och data. Sen är det omöjligt för mig att plugga med tom mage.

Pluggar om BNP, bruttonationalprodukt och lite annat ekonomisnack. Helt okej! Fattar väl någorlunda. Ska inte klaga, jag glädjer mig åt att det inte är om religion. So boring. Nu ska jag plugg på 1 1/2 timme till! Non-stop!



Osminkad och relativt sliten chey. Whatever, vi kör på en "tummen upp!"


2 beautiful things


Hjärtleggings Lindex 79.90:-, Ring H&M 29.50:-

Ni har nu märkt vilket "ringträsk" jag hamnat i. Finns inget jag suktar efter lika mycket som ringar när jag går in i en butik. Sen att de är otroligt billiga är en annan femma! :D Har aldrig tänkt på hur snyggt det är med ringar, och har aldrig velat lägga så mycket pengar på det. Sån snåljåp man är! Men snyggt äre! :D Nackdel är att, är man väl igång och köper det. Finns det ingen spärr, haha.


you want to help me?

Vad har jag gjort idag? Jo, haft orientering och sen tog jag och mormor oss en snabbis till Väsbycentrum och köpte lite. Visar strax! Men nu och några timmar framåt blir det plugg! Hörs om någon timme! :D


Bless the broken road


mat, plugg, och ett gott skratt

Sitter med min härliga mormor och sjunger karaoke med låten "Rascal Flatts-Bless the Broken Road". Gud så vi skrattar. När man har headset på sig och sjunger så låter det kanonbra men inte för den andra som får lyssna. Haha, fick mig ett gott skratt när mormor skulle sjunga. :D Har blivit bjuden på jättegod mat, druckit 2 koppar kaffe (wtf,sen när då?) Och suttit dränkt i mina läxor. Haft en kanonkväll. Inser att jag umgås med de allderles för lite! Måste ändras! :)

Ska checka facebook en snabbis sen återgå till arbetet, kram!


mot världens underbaraste

Behöver lugn och ro när jag ska plugga, koppla bort data och telefon så ska hem till mormor och morfar för att plugga, äta och sen sova där. Ska bli underbart! Alltid lika roligt att träffa dessa 2 underbara släktingar som betyder obeskrivligt mycket för mig. ♥

Får se om jag hinner lägga in en dagens outfit innan mormor kommer tutandes här utanför! Hold on! Annars kommer det imorgon efter klockan 12.00. Peace.


känsloladdat inlägg



Skrev ett inlägg igårkväll, men det blev för känsloladdat för att ha det publicerat. Detta är trots allt en blogg som inte är lösenordsskyddad så vem som helst kan läsa. Så får nog skriva ner det i min dagbok istället :) Ska ta bussen till skolan om ungefär 20 minuter, hörs efter skolan med ett snabbt inlägg!


..

Jag känner mig enormt kränkt. Det är sånna som ni som är så klena men trycker ner andra för att få känna lite ballhet. Undrar om dessa personer någonsin hört talats om ordet respekt. Ni får en människa till botten. Men det är väl syftet med det hela. Grattis. 


veckans planering




-Såhär proppad vecka var det längesen jag hade.. Nu ska jag fixa mig och sen sova. :) Blir iallfall några timmars sömn innan alarmet går igång. Åh, vad jag hatar måndagar..


new stuffs


Kofta - Gina Tricot, Ring - Lindex, Nagellack - H&M.


dagens slappa önskeoufit




Skor - Din sko, Tights - Gina Tricot, Kofta - Gina Tricot, Halsband - Vet ej


enormt sugen



               


nya koftan



Bild på den nya koftan jag köpte idag från Gina Tricot.
Tvekade från början men har fastnat lite för döskalle-modet som är inne igen! Tycker det är lite ballt faktiskt! :D Denna ska jag matcha med svarta tights, uggs och smycken! Snyggt?


nu blir det shopping!


Ska strax ta en superrush till bussen i spöregnet! (Sent publicerat)


stress stress

Sitter just nu nere på rummet och kollar hela Solsidan-boxen. Åh, den är så underbar. Har däremot ganksa svårt att slappna av när jag vet vilken fullspäckad vecka jag har framför mig. Får panik bara av att tänka på det.

Detta har jag framför mig... matteprov på tisdag, musikprov på onsdag, so-prov på torsdag, engelska inlämning av bokrecension. Ja ni ser. Bloggen kommer behöva läggas åt sidan ett tag. Måste fokusera på dessa prov, och naturligtvis är jag ute i sista stund och ska börja plugga. Planera är inte min grej.

Imorgon ska jag iväg med Fanny och kolla i affärer. Ska bli trevligt, ska försöka att inte få med mig några impulsköp hem, kan bli svårt. Hehe. Kram!


komiskt



Haha. Komiskt. Är det så svårt att variera ord i ett inlägg, Bellan?


spår i mörker

Hej! Känns skönt att blogga nu, hehe!Ibland har man lust, ibland inte. Hade jättemysig kväll igår med min pojkvän. Sen blev det att trycka i sig godis, cola och sen fick man även spö på guitarhero, surt! :D Sen kollade vi Beck-Spår i mörker, fysatan vilken rysare! Sen kan man väl nominera mig till typ den tråkigaste att kolla skräckfilm med, jag ligger bara och gömmer mig under täcket.. Haha!



thank gud, it's friday



Shit, jag har typ svettats ihjäl idag. Egentligen var det inte så mycket kallare idag än igår, bara det att det var snö och strumporna blev allderles dyngsura på idrotten efter vi hade orienterat.. Jajja! :D Ska börja packa för att sen ta mig till pojkvännen som jag inte träffat på hela veckan! Får se vad som händer i helgen. Kommer uppdatering om någon dag, men ikväll tar jag ledigt från att blogga. Så kram på er! :)


hjälp mig!





Har hittat den här koftan på en hemsida! Fast i svart, men kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte, vad tycker ni? :D

what the f*ck!

Haha..hur svettig tror ni inte man blev när det kom upp att mitt lösenord inte var rätt flera gånger?"Det är bara att återställa"-tänker ni. Det är inte så lätt som det låter, med tanke på att jag glömt bort mitt hotmail lösenord.. I ren panik skrev jag om lösenordet flera flera gånger. Hände inget. Geniet kom på att hotmailnamnet kanske var felstavat, korrekt. Grattis Bellan, utsett till Sveriges (o)smartaste...


snö

Vad såg man idag när man vaknade?Snö. Precis som alla andra år tänker jag "fan att jag inte njöt mer när det var sommar", haha lite sent att tänka på det nu! :D Aja, har laddat upp med vinterjacka..och..converse?Hur mycket tror ni jag kommer frysa om fötterna idag?Som grädde på moset har vi orientering på idrotten idag.

Lovely day! ♥


 


svar på fråga

Postat av:anonym
vart kommer ringarna ifrån ? :)





Svar:
Ringarna är från som jag skrev i rubriken, Lindex! Hittade dessa på deras hemsida men har inte en blekaste om de finns ute i butik! Någon som vet? :) Kram!

lockat håret!


Har precis lockat håret, det blev helt okej faktiskt! Ser en aning ut som en pudel på dessa bilder menmen! :D Nackdelen är väl att det tar en jäkla tid! Men det är det värt. Vet inte varför jag aldrig lockat mitt hår tidigare, har alltid slitit ut mitt hår med att platta det nästan varje morgon (iallfall då jag var blondhårig) Ser så tråkigt och livlöst ut när jag har platt hår har jag insett nu! Aja, ska fixa mig och sen sova. Tänkte lägga mig innan 22.30.. wish me good luck!


upplägg för kvällen




hur söt nyckelknippa?

Jag döör! Så pluttiga! :D


efter väntan!




Igår kom min lilla favo hem! Väskan jag beställde från H&M! :D Ska bli så perfekt att ha en schyst väska att ha idrottskläderna i, och slippa släpa på en ICA-kasse.. det ser ganska..Vad ska man säga?Hehe! Aja, jag älskar den iallfall! Perfa! Finally! :)


tillbaka igen

Ingen uppdatering.. Jodå, jag vet. Och har ingen bortförklaring för det mer än att jag har varit för lat för att logga in och skriva om "ingenting".. ;) Har haft 0 inspiration men igår filurade jag lite på vad jag vill ha för blogg, med design osv. I jul ska jag önska mig systemkamera! Så får vi se vart mina ideér leder! Hoppas tomten tycker jag varit snäll i år! :D Hehe!


09.45


Lite egoboost sådär på morgonen! :D Nu ska jag packa idrottskläder sen rusa ut till bussen! Skriver vid 16-tiden då jag är hemma igen!


ringar från Lindex



change


slapp dag

Det har varit en slapp dag med städning, match och ytterligare städning. Nu tänkte jag fixa mig en kopp te och rensa lite papper osv. som bara tar massa plats :D Tråkigt att ni inte kommenterar...come on?!


william holmgren



Bara en kram av dig, värmer hela mitt hjärta.


Live with love



Nya linnet från Gina Tricot (50:- )


mer städning

Har nyss GROVstädat hela rummet. Både dammsugit och dammtorkat! Nu luktar det gott här inne och är väldigt välstädat vilket känns mycket bra! :D Tänkte uppdatera lite innan jag ska iväg på match!



Rasmus Seebach - Engel



dagens outit



Haha fulaste outfiten, medveten om det! Och andra bilden skulle vara ett hopp..

♥ Tights - H&M
♥ Stickad tröja - Gina Tricot


new stuffs.




Ring från New Yorker - 35:-
Linne Gina Tricot - Rea 50:-
Ring från H&M - 29:-
+ ett halsband!


JISSES!

Nu har jag varit i farten och städat!...






galen uppdatering!


Hello sweeties!  Bad update idag, jotack! I know :D Har haft fullt upp, blev shopping direkt efter jag vaknat sen match och sen var jag med min pojkvän och sen kollat tv! Bloggen hamnade åt sidan för ett tag, tyvärr! ;)


varit och shoppat


myser i mina härliga kello kitty


Har precis ätit middag och värmer jättefrussna fötterna med mina härliga hello kitty-strumpor. Ska kolla bussen och sen åka iväg, ikväll blir det att bara ta det lugnt och kolla film. HEEEEEEEELA VECKAN HAR VARIT ETT HELVETE(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)SÅ KÄNNER FÖR ATT SLAPPNA AV NÅGON GÅNG!


dagens outfit




Skor - Converse
 Tröja - Vero Moda
 Halsduk - Vero Moda


-Dagen har varit bra, men nu är jag trött som fasen..Ska äta middag snart och sen bege mig hem till en klasskompis. :D Ha en underbar kväll, förmodligen dyker det upp några inlägg till!


vad tycker ni?Kommentera!


outfit igår




♥ Skor - Converse
♥ Kofta - Gina Tricot
♥ Halsduk - Vero Moda
♥ Jacka - H&M
♥ Väska - New Yorker


dags för träning!


Sitter och lyssnar Duffy-Mercy och laddar inför träning! :D Farlig chey!


jag vann!

Ibland så, ibland så! Ibland har man turen på sin sida! Var med och tävlade om doftljus på en tjejs blogg. Jag är den lyckliga vinnaren som ska få 2 doftljus hemskickade! Thank you, sweetie! :D



här hittar ni hennes blogg! http://nikonandtwocats.blogg.se :D


hemsk dröm



Shiit, drömde världens hemskaste dröm inatt. Usch, vaknade i chocktillstånd och ville bara ringa till någon och gråta floder! Haha :D Nej fy, den var verkligen hemsk. Dagen har varit bra förutom ett no-prov som gick åt skogen. Life goes on....


nu ska jag sova

Precis som alla andra dagar så säger jag "nu ska jag gå och sova" vilket egentligen betyder; sitta vid datan 1 timme till, smsa, börja plocka i rummet, packa ur väskan, rensa papper, ta bort nagellacket, ta bort sminket, borsta tänderna, borsta håret, packa väskan, byta om, plocka fram kläder till nästa dag, måla på nytt nagellack, läsa på läxorna en sista gång,smsa lite till.. Ja ni förstår!

Men jag säger godnatt för idag iallfall! Sen om jag ligger i säng runt 12-snåret är inte omöjligt,haha :D Sov gott så uppdaterar jag imorgon. Kramis från en trött tjej!


äntligen beställd!







-WIIE! :D igår skickade pappa sms att väskan från h&m var beställd! Så som jag suktat efter den, hehe. Den finns inte i butik på dom ställerna där jag letat. Fick bli den svarta, den kommer matcha bäst. Fast den gröna är också väldigt snygg. Är ialf skitnöjd och skitglad och väntar med spänning tills nästa vecka då den kommer! :D


plugg


Frustrerad och irriterad över att jag inte förstår ett skit om genetik. Skit.


tillbaka 21.00


Har hundra, om inte TUSEN läxor jag behöver göra tills imorgon.
Så datan får stå på sidan några timmar..uppdaterar vid 20.00-tiden igen då jag tar ett litet break! :D Kram!


bellan tipsar!





-Dessa underbara plagg kommer från Nelly.com, tycker det är så fruktansvärt dyrt där så klickade mig in på "Sale"-fliken och där fanns dessa godingar. Nu ändrade jag mörkhet så vissa detaljer syns ej men gå in själva och kolla! Dessutom bjuder dom på frakten denna vecka! :D


åker till skolan nu


jag förstår inte?

Jag blir hånad på internet för den här bilden. Då undrar ni; vem är denna tjej? JO! Det är jag när jag gick i 4:an och var hos en tjej på tjejmiddag. Jag förstår inte det roliga.. jag tycker jag är jättesöt? Och lite pizza på framtänderna har väl aldrig skadat? "Du har ju typ tagit bilden själv också", ja?Dom andra hade väl fullt upp med deras pizzor så fick ta initiativ själv och fota? Tycker ni inte jag e lite charmig!? :D Hahha, vilken liten charmknutte...



dagens outfit




♥  Skor - Deutchman
♥ Tights - H&M
♥ Tunika - New Yorker
♥ Halsband - Ur och Penn
♥ Halsduk - Vero Moda
♥ Kofta - H&M


dags att träna!


Nu ska jag sticka iväg på veckans första träningspass! Har (läs:pluggat) sen jag kom hem från skolan.. Puh! Fan vad tråkigt det är att sitta och glo i en bok flera timmar i streck. Iofs, hade min kopp med te och äppelkaka bredvid mig :D Hehe, nej nu måste jag byta om!


snygga påsar!










-Igår när jag var inne på H&M:s hemsida så såg jag att de reade ut dessa asballa Lady Gaga-påsarna för endast 39.50!! jag börjar faktiskt tycka det är riktigt ballt med att ha en påse med tryck! Var inte min stil förut men nuså! :D In och beställ här! http://hm.com


Vi föddes inte med facit i hand


BEN & JERRY'S




- Personligen älskar jag Ben&Jerry's glass med Cookie Dough, för er som inte smakat denna så är det med kakdeg i! Hur gott?! Ett måste att köpa! Nam nam nam.. :D


ska på bandymatch


Färdigduschad och påklädd. Har hållt på och mailat och försökt fixa bloggen sedan jag kom hem från bandymatchen. Vi vann förresten!Wie! Nu ska jag äta upp min klubba sen dra på lite mascara sen gå ut till bussen. Ska och kolla tjejerna så dags att rappa på! :)


hatar.min.design.

Blir.Galen.På.Min.Design.Help!


written in the stars



ritten i the stars-Tinie Tempah


stort tack!

Stort tack till Sara, (hennes blogg hittar ni HÄR) som har slitit som ett djur för att fixa min blogg.. just nu håller en annan tjej som heter Emelie på att fippla med en header och lite annat åt mig. Får se hur det blir. Stort tack till er iallfall för eran hjälp! :D Kram.


godingar från H&M



påse med luft

Chipsälskare nummer 1 talar ut, haha..

Håller ni inte med mig att man blir helt galen när man köper en chipspåse och inser att påsens innehåll endast är 1/3 av påsen typ? Resten är ju egentligen bara "luft"!? Vad är det svåra med att fylla hela med påsen med chips? Ska det vara chips så ska det :D Har man betalat för en chipspåse ska man väl ändå kunna unna sig lite chips också? (Okej, haha jag får det att låta som att det typ ligger 3 stycken chips i påsen men ni förstår vad jag menar!)

Haha..typiskt sånnadär småsaker man hakar upp sig på.. Där jag håller mitt ringfinger och långfinger, där slutar chipsen.. Bad. Håller ni med mig?


 


Rihanna - Only girl

Så typiskt mig.. någon visar en låt för mig.. sedan lyssnar man på den oavbrutet i flera dagar, är ni också sånna? Här är iallfall Rihannas nya låt 'Only Girl'. You go girl! Fysatan vad bra! :D




vad händer?

Vad händer med mina läsare!? Kom med tips vad ni vill jag skriver om! Hahha..ni försvinner sakta men säkert en efter en.. Mer klädesförslag,musik,vardagliga bilder? Heeeelp me! :(




Hängde på donken varje dag tills dom höjde priset på mcflurryn, vafasen?! :(


dagens outfit


haha(!!) skämtosido..


  ♥ Skor - Deutchman
♥ Tights - Kappahl
♥ Tubtop - Gina Tricot
♥ Kofta - NewYorker
♥ Halsduk - Vero Moda
♥ Skinnjacka - Cubus


hallådär!

Hallådär köp blåbär! Bättre kan ni! Kom igen och börja kommentera! :D


fråga från läsare

Från: det skulle du allt vilja veta va? ;) om mina nya älsklingar:
fan vad snygga! :O vart har du köpt dom? :D

Svar: Hej "det skulle du allt vilja veta va", skorna är köpta på Deutchman (observera stavning,hehe :D) och kostade endast 399:- Så in och kika i närmaste butik! Storlekarna börjar ta slut! Det var helt klart värt att lägga  pengarna från barnbidraget på dessa sköningar! :D I like!


sömntuta

Har aldrig varit såhär trött på länge! Vet inte hur många gånger jag lyckades somna när jag satt på bussen idag, ett antal gånger var det! Har ni tänkt på hur skönt det är att sova på bussen? :D Nu har jag druckit upp ett glas med vatten + vitamintablett så nu är det bara nötterna som ska borstas sen sängdags! Natti och glöm inte att svara på frågan i inlägget nedanför! :)



fråga till er!


plugghäst,tveksamt..

Dagen har varit bra...har i stan och kollat/testat olika yrken. T ex snickare, (jätteroligt förutom att alla spikar jag spikade i hamnade helt snett!) Sen fick vi skära glas och lägga kakel. Helt okej! :D Däremot var det sviiinkallt verkligen, inge vidare! Men tröstade mig med min stora puckoförpackning jag gick runt med, mums! :D

Skulle behöva sätta igång att plugga till ett tyskaprov jag har på fredag, ska ska rigga en kopp te och sätta mig på övervåningen och göra lite nytta! Hör nog av mig senare! Äntligen har jag en datasladd som fungerar! :)




Oj, tycker inte ni också att jag ser grymt farlig ut? :o


bättre bilder på skorna



plugg, musik och bakning

Bästa kombinationen för denna måndag måste jag nog påstå!! 

Klev upp tidigt imorse och insåg att förra veckans ansträngningar inte resulterade till något vidare. Kände mig hängig och halsen kändes inte så bra. Åkte hem efter endast första lektonen och satte mig skrev klart min svenskanovell. Det känns så bra! Ni vet känslan när man gjort något och man känner "YES!", är jättenöjd verkligen! :D

Jag valde att skriva om en tjej som blir mobbad.. och i slutet så sitter hon på sitt rum med rakblad. Men sedan kommer det en morgondag då flickan inte är i skolan. Finns egentligen fyra olika slut på den. Precis som en novell ska vara, inget självklart slut utan läsarn själv får avgöra!

Ganska allvarlig och känslosam novell, men jag tror det är mycket jag att skriva om just "sånna där saker". Jag som suttit som kamratstödjare sen lågstadiet har fått en helt annan blick på människor. Alla är olika. Men det betyder inte att vi är olika mycket värda. ♥  Kram!


Bruno Mars - Just the way you are


mina nya älsklingar


visst ser jag farlig ut nu? Med nitar och två djungelvrål i käften! :D


Kladdkaka utan kakao?

1. Skulle göra en kladdkaka.
2. Plockar fram sakerna.
3. Upptäcker att kakaon inte räcker.
4. Tar kaffepulver..

..Som naturligtvis också är slut! Det resulterade till en fysatans äcklig kladdkaka.. :( Kladdkaka utan kakao liksom.. Och som grädde på moset så hade vi inge ströbröd utan använde min livliga fantasi och tog havregryn. Havregryn! Tror ni den smakade gott?

Sen kan man ju fråga sig varför jag suttit och tryckt i mig 1/2 när den var så äcklig?Hmm.. :D



förlåt!

Naturligtvis ska jag igång och fippla med bloggen! Jag som INTE kan sånt... Men det ska fixas! Ta det lugnt och häng kvar! 
 

Modekungen.se



Hiss eller Diss?
Jag älskar dom! Drömmer om att ha en sådan fast vit.. priset bränner lite i plånboken! Dessa finingar kommer iallfall från Modekungen.se, och priset ligger väl runt 600:-


mamma-dotter-dag

Nu ska jag och mamma ta oss en tur till Kista centrum och kika lite skor Sen blir det att spela innebandymatch och sen i durbofart hem och fixa sig för att sen hem till mormor och morfar för att fira att världens bästa mormor fyllt år!


Ballt halsband från H&M





Från H&M. In och kika i butik! Snyggt?


when you say the 3 words



You are my fire.


Bollstanäs - Huddinge

Vi vann matchen! var en durellkanin i omklädningsrummet och hade lust att klappa händerna 10 minuter i streck!   SÅ glad var jag! Wiho!! Bra kämpat tjejer! Nu äre plugg som gäller sen ikväll blir det myskväll i mjukisbyxor, nyduschat hår o´ film med Jenny



Rösta på mig!

Har blivit utvalt som tävlande i "veckans blogg" på den här bloggen! Snälla klicka på länken nedanför och rösta på mig! Ni som röstar på mig, skicka en kommentar till detta inlägg så blir ni länkade här på bloggen! Vilket också gör att ni får fler besökare!  Tusen kramar!

http://alexandraekstrand.blogg.se/2010/october/f-som-i-finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment

Tack!


äntligen lördag



Hej alla söta individer! Blogg.se har strulat på morgonen och antar att det var så för de flesta! Men nu är jag tillbaka! Imorse var jag och kollade på lillebrors innebandyträning, full rulle på den killen! Nu käkar jag pasta med köttbullar och taggar inför match!

RSS 2.0