startar frågestund


inlägget raderat

Raderade det jag skrev i tidigare inlägg, för jag tänker somsagt inte försvara mig själv för folk tror dom kan hoppa på en och få en känna sig underlägsen. Så jävla trött på det och väljer därför att inte skriva något tillbaka. För har man inge bättre för sig än att skriva skit om personer på sin blogg som framför allt inte ens gjort något. Då är man inte ens värd en sketen text! Och det är fakta, till skillnad från vad "vissa andra" har att komma med.

för att vi e så coola

Här sitter man och har jobbat klart med 4 frågor varav varje är på en hel datasida! Galet, hur orkar jag ens? Men just nu sitter iallfall jag och Challe inne i klassrummet och kollar lite bloggar på datan.  Om någon timme ska vi ta oss en promenad ner till pizzerian och tjocka oss innan vi ska tillbaka till skolan igen för att ha något öppet hus som ska bli "sååå" roligt..suck! ;)

Nu kan jag bjuda på lite bilder från lagaktiviteten vi hade igår för er som inte har något roligt för er utan sitter och glädjer er med att läsa min blogg! Underbara människor!







nu förflyttar jag mig

Nu har jag jobbar på uta h*lvete. Shit vilken duktig flicka jag är!
Nu ska jag förflytta mig till ett annat klassrum och fortsätta mitt arbete!


Skolarbete efter skola

Tjenare mina vänner! Har halvdag idag men så mycket som jag har att göra så valde jag att stanna kvar i skolan. Just nu sitter jag och skriver om den industriella revolutionen som vi har som hemprov tills imorgon och med tanke på att jag ligger efter hyggligt mycket tänkte jag inte skriva så långt.

Bilder kommer från helgen och nu ska jag igång denna vecka med uppdatering! Har massa bilder som ska upp på bloggen så snart så!





hemma hos grabben

Hej kött och blåbär! Är hemma hos crille just nu med han, fimpen och jonte. Snart skulle Julia komma också men somsagt jag har lärt mig att den damen inte är den mest effektiva! *thihih* btw vet jag att jag inte uppdaterat något i veckan, men snart är jag igång igen. Det är faktist riktigt skönt med en paus ibland.
Ha det bra under tiden jag är borta! Puss

time for dinner

Dags att käka, sen blir det utgång med Julia!


min favorit just nu





nu är jag nöjd

Hemma igen efter min lilla sväng i uppl.väsby centrum. Fick med mig ett par jeansleggings hem som var riktigt snygga som jag nog kommer trivas riktigt bra i. Skitsnygga helt ärligt!

Kunde inte åka därifrån utan att ha köpt lite lördagsmys på
All Nuts. Älskar nötter, för att inte snacka om dom som är doppade i choklad. Tolka inte fel ;)

                     


Vad ska ni andra göra denna underbara lördagskväll?


inga planer alls

Gott folk jag är vaken denna lördag, redan! Gick faktist upp klockan 7 idag! Är det inte otroligt hur man kan masa sig upp på sina ben en lördagsmorgon så tidigt för att åka och spela match halv 9. Otroligt för att heta isabelle carlsson..om man säger så.

Vann matchen och drog direkt hem och duschade så nu sitter jag här påklädd i mina jeansleggings, rosa linne och svart kofta över. Inga planer för dagen förutom att kanske träffa brudarna ikväll. I will se..Sitter iallfall och snackar med Jenny som erbjöd sig att följa med till centrum så ska ta bussen om ett tag och köpa jeans sen ska jag nog hem och försöka planera dagen. Om någon erbjuder sig att träffas!

bild kommer.

Snygging i bil

Nu sitter petra i sin finfina bil (antar jag) och är påväg hit, ingen aning om hur Julia ville göra men finns inte mycket jag kan göra. Får se vad vi hittar på, puss! <3

tjejers dåliga självförtroende

Tänker ta upp ämnet om tjejers dåliga självförtroende.

Hur utseendefixerade och känslomässiga är inte vi tjejer? En fråga jag undrar ofta är vem är det vi försöker vara fina för? Tjejer eller killar? Eller är det både och? Vem är det man vill synas för? Ställer vi oss framför spegeln och sminkar oss och köper de nyaste kläderna för att vara en i mängden av alla dessa snygga tjejer? Jag vill inte låta lesbisk eller så, har absolut inte några fördomar mot lesbiska men vill att ni ska fatta vad jag menar. Eller gör vi det för att vara något för killar?

Killar i min ålder går ju rätt mycket efter utseende så som jag har fattat det. I wonder why? Finns betydligt mycket snyggare och smartare tjejer som räknas som "fula" än alla dessa tillpiffade tjejer. Men killar har inte hamnat i det stadiet än antar jag. Jag tror inte jag riktigt vet vem man försöker göra mig "fin" för. Men jag antar att det är båda delarna. Just för att man vill fixa sig för att andra tjejer ska se en, för man vill ju dessutom som jag skrev vara en i mängden. Man vill inte vara personen som har udda stil och kläder för det blir man inte accepterad för. Killar gör man sig också fin för, eller iallfall försöker sen känner man ofta att man inte precis lyckas men det finns ändå en mening med att man lägger ner så mycket tid för att se bra ut för andra?

Sen måste vi tjejer lära oss att acceptera oss själva. Vi lägger ut bilder på fina kändisar på bloggen och skriver att man inte skulle tveka på att se ut så. Tänk istället att det kanske finns personer som faktist vill se ut som dig kanske? Man kan inte ha allt. Men alla har något. Vissa kanske har dom enormt fina ögonen, vissa kanske lyckas bättre med det långa fina oslitna håret, vissa kanske har den enormt roliga humorn..Ni fattar vart jag vill komma! Det finns ingen som kommer ha allt, man måste bara lära sig att gilla sig själv. Jag jobbar med det dagligen för jag har aldrig riktigt gillat varken min kropp eller utseende. Men har lärt mig att jag faktist är en väldigt bra person inombords. Och det tycker jag själv är viktigt och nöjer mig bra med det, men sen kan man absolut fortsätta jobba med sånt man inte är nöjd med när det gäller sig själv.

Ett bra tips kan ju vara att kommenterar folk att: du har fina ögon, att du tagit en fin bild på dig själv, att du har fint hår osv. säg inte "nej, hatar dom/den/det" för en person skulle inte säga det utan att mena det. Utan ta istället in det och säg "Tack så mycket, kul att höra!" Då stärker du din insida med hjälp av dig själv också. 

Jag skrev aldrig in någonstans om att man vill ha den perfekta kroppen. Enligt mig finns det ingen perfekt kropp faktiskt. Allas dröm är att vara smal, det kan vi vara överens om. Men vart går gränsen smal, vart går gränsen översmal och vart går gränsen till att kallas tjock? Det är bara vi själva som får oss tänka vi är odugliga. Om vi bara skaffar oss själva lite självförtroende att vi är fina som vi är, att folk kanske faktist tittar på dig för dom tycker du är fin istället för att du själv tror att dom tycker du är ful så kommer du komma långt. Alla är olika och så är det bara, jag väljer inte vänner efter storlek. Jag väljer vänner efter hur dom är som personer inombords. Spelar ingen roll om personen jag skulle umgås med skulle vara någon som kallas fetto, eller anorexiabarn.

Det finns så mycket mer i en person än bara utsidan. Man ska inte döma en person efter dess utseende. Lär känna personen ordentligt innan du tar saker förgivet. Det kommer man mycket längre med än att ta saker om en person förgivet redan från början. Så tjejer där ute! Upp med huvudet och börja uppskatta er själva, köp kläderna ni drömt om att kunna ha på er istället för att vänta tills du känner du är "nöjd" med dig själv. Köp på dig något riktigt fint klädesplagg och visa vilken skönhet du verkligen är!


bilder med mycket fel

Tjenare people out there. Jag har tryckt i mig en kycklig och sallad vilket blev fredagens middag denna vecka. En glass gick ner lätt som en plätt också! Sen när började man tacka nej till glass? Aldrig antar jag.

Sitter iallfall inne på brorsans rum med datan i knät och dunkar mjusic @ the house helt själv. Jully är påväg, sen skulle enligt planerna petra och hanna komma förbi också. Får se vad väsbybrudar som vi hittar på denna kväll! Inget hysteriskt antar jag.. Nu är jag sugen på mer glass. Varför inte passa på när man inte har några hackspettar här hemma som slår mig på fingrarna direkt jag rör glassen? *fniss*




jag vet det är ugly

I'm back from school.. så jävla grymt eller hur? Att jag ens sätter mig och skriver det här inlägget är grymt. Borde plugga så ska göra det om 5 minuter. Eller plugga och plugga. Översätta någon text på tyskan jag fattar nada av, men iallfall får testa! Sen vet jag förresten att mina inlägg "ser fula ut". Japp! Fulare får man nog faktist leta efter men det är bara just nu, hela bloggen är ful.

Ska ta tag i det, när jag orkar,vill och har min stora lust att göra det - sitter vid min minidata som har en skärm på typ 1 tum.. ärligt talat skulle man nog få plats med den i min byxficka! (har tights på mig men btw..)


det ska bli bättre

Hej hopp alla glada jävlar! Jag är som tipp på toppen om man säger så, har precis käkat middag med mamma och står med jämna mellanrum just nu framför spegeln i mitt rum och sjunger åt mina låtar på mobilen med handen formad som en microfon.. Så sjukt c00l!

Ska snart dra till träning, idag ska jag köra köra köra! Tån har blivit mycket bättre, har nästan aldrig ont länge vilket jag tycket känns toppen! Nu ska jag packa träningssakerna, och jag lovar att denna vecka ska bjuda på mycket mer uppdatering. Det är ni värda!


så jävla najs

Förresten sitter jag hemma hos jonte och har lunchrast..fett med najs! Käkar chips och choklad och har det mega najs, grabbarna nördar fifa och jag checkar bloggar och tjockar mig ofc. Men denna vecka börjar hårdträningen! Springning och hyfsat bra diet! Will se hur länge jag klarar mig ;)

Efter skolan drar jag och Julia och jobbar. Så inge mer uppdatering för idag! Puss


ens eget val

Texten jag skrev för några dagar sen var inte riktad mot några speciella personer,ändå får jag skit över att jag skriver ut hur jag känner?Jag skrev den för att jag ville att personer som vet att dom har behandlat inte bara mig utan andra på ett sjukt obegripligt sätt skulle ta åt sig. Så det är helt upp till en själv om man känner att man är sån person. Därför behöver man inte hoppa på mig på något sätt efter. Dessutom tar jag inte skit,jag gillar bara att försvara mig själv. För jag tycker det är fel, jag säger det själv. Med min egna mun iallfall än att be andra "hjälpa mig". Ingen får mig känna mig underlägsen, jag känner mig starkare när folk försöker trycka ner mig så totalt!

Bara för ni som klagar inte kan vara er själva, varför hacka på mig för att jag är det? För att jag står för den jag är? Jag är så mycket starkare för jag skriver inte personer jag möjligtvis ibland skriver om. Men vill folk att man inte ska ha ett förtroende för en så keep going. Jag tar inge skit och det är bara att inse om man ska käfta mot mig. Jag står för den jag är, och leker inte att jag är någon annan! Jag dömer inte någon efter utseende men kan man inte ens bete sig vettigt där fan går gränsen. It's enough.


fråga till er läsare

Vad tycker ni om att jag publicerar texter jag skriver på bloggen?


jag just nu

..Jag bjuder för jag er en snel hest..


tänk om jag

kunde dra tillbaka tiden och inte gått på henne när hon kom vid halvplan och vi inte hade några på vår egna sida av planen. Tänk om jag kunde dra tillbaka tiden så jag istället för att skjuta den passen i sargen skulle kört en vild chansning och kört själv! Nanan.. dagdrömmer! Mycket man undrar över ibland..suck*

Kom precis hem från match iallfall! Om ni inte fattade vad jag assosierade på här över. Förlorade tyvärr med 3-0 men det är liksom sånt som händer här i livet. Precis som att jag sitter och äter choklad från igår och vet att jag kommer vakna upp med finnface imorgon bitti, men jag menar det är ju sånt som händer!


A lot of uppdatering

Hej mina vänner..är inte på bästa humöret. Sjukt arg och chokad. Inget jag kommer ta upp på bloggen men det är ta mig fan otroligt hur man kan vara så dum i huvudet. Fattar ni vad ni har gjort..

Anledningen till varför jag inte skrivit är just för att vi inte haft någon internet uppkoppling här i nya huset men nu är det fixat. Eller snart helt klart! Just nu sitter jag och snorar i sängen, men det hindrar inte mig från att spela match idag. I need! Hoppas på att tån inte kommer ge mig problem på matchen. Men samling 15.15 sen drar vi och spelar mot belebarkarby. Efter matchen blir det att fixa sig och sen dra ut och träffa Julia! Nu ska jag checka lite bloggar och borsta håret.




äre jag som är pluggis?

Nu är svenskan helt klar! Haha..efte det här kan vi ju kortfattat säga att jag är en riktig maskare när det gäller läxor iallfall. Eller kallar det mer för eget arbete. Haha,men recensionen blev iallfall kanon! Satt hemma hos mamma igår till 11 eller något och fick hjälp att rätta till lite fel med min hjälpande hand roger! Tack!

11 över 10 ska jag ta bussen tillbaka till vårat nya hus. Just nu sitter jag i det gamla som att vi inte har fixat internetanslutning i vårat nya hus än. Men det skulle komma! Så ingen panik jag ska inte försvinna från bloggen! Men ni kommer få stå ut med lite småkass uppdatering. Men ni brukar inte lida så det ska nog gå kanoners!

Imorgon blir det att åka till naparapaten(?) och få ett sista resultat ang. min tå! Jävla problem jag har alltså..går ju helt snett! Sjuka människa jag är ;) Men det löser sig,nu ska jag ner och kolla om det finns mjölk. Ska se om jag kan blanda ett glas oboy! Mums..

Kom på en sak! Hur ska jag blanda oboy utan glas?Och utan mjölk?Någon fiffig människa..?!


det gillar jag

Sitter hemma hos Jonte med han och Felix och har hål i typ två timmar..(vilket vanligtvis är Julias normala tid på lunchrast) Har tryckt i oss chips och fanta. Men nu sitter jag ensam här uppe och dom är nere och spelar Fifa. Boys,boys boys! Början om 40 minuter men nu är Julia påväg hit så då får jag lite roligt sällskap iallfall! Drev :) Ska bjuda på lite "jätteseriösa" bilder!


gud vad glad jag blev

Måste verkligen tacka för alla fina kommentarer jag fick om texten jag la ner massa tid på att skriva igår. Kändes bra att veta att folk faktist tog åt sig.Men det behövdes, det var en lättnad att skriva av sig. Och igår kunde jag verkligen gå ut efter det och ha riktigt roligt. Att bara vara med mina vänner och visa dom hur mycket dom faktist betyder för mig. Tack snälla! Det var precis vad jag behövde!

Somsagt..varierar lite med seriösa och oseriösa inlägg. Behövs lite omväxling ibland eller vad säger ni ;) Sitter just nu och tar det lugnt som att det nog är enda tiden idag jag har tid med det. Idag blev jag alltså väckt vid halv 10 av pappa som sa att vi skulle börja flytta idag. Så hittills har jag hunnit rensa ur mitt rum och lite kläder jag inte ska ha kvar. Fult skit,så slänger allt! Yes..Tänkte skriva klart det sista på svenskan nu så jag slipper ha ångest imorgon om den inte skulle hinna bli helt helt klar. Men då är jag iallafall på god väg. Men jag tror jag kommer hinna!

Får se vad tiden går åt till mer idag. Förmodligen bara packa,packa,packa..flytta,flytta,flytta! Sen har jag en sån snäll storebror som faktist tog det minsta rummet av dom två han kunde välja så han snälla snälla lillesyrra kunde få det största! Men med alla grabbar jag ska ta hem kan det behövas. Nej drev! Det där lät inte bra! Ironi! Nu ska jag dra. Ville mest bara tacka alla från djupet av mitt hjärta för all bra kritik jag fått,så nu gör jag det igen!

Tack alla underbara! <3

RSS 2.0