Jenny Lingemark

Jag vill inget mer än att tacka, För att du är du.


sleeptime

Kanske är läge att sova snart. Imorgon börjar jag klockan 09.15 och slutar vid 15.30.. tyska sista lektionen, svider lite att veta det då jag brukar vara som tröttast också men, men! Ska plocka upp lite på rummet sen borra nötterna och knyta mig.

Nej, här kan jag inte sitta! Godnatt får se om jag uppdaterar i veckan.. ska till mamma där jag inte vet om datan är fixad! Men annars hörs vi om en vecka somsagt.



shopping


+  en bikini från H&M.


bad me

Haha bra bloggerska som inte uppdaterar på en helg ENS. Men har haft ganska fullt upp.. Denna helg har varit shopping, kompisar och innebandycup kort och gott! Ska visa vad jag köpt i nästa inlägg. I lördags tog jag och Jenny tåget till Stinsen där vi handlade lite och käkade på Waynes.. senare på kvällen var vi hos en tjejkompis och badade jacuzzi som var skitmysigt!

Idag har jag varit på innebandycup sen klockan 07.00 på morgonen. Gick sisådär idag.. inte vår dag helt enkelt. Smått seg klockan 07.00 på morgonen?Ja. Hehe, men det var roligt och sen jag kom hem har jag varit med Jenny som har hjälpt mig med lite kuvertering. Tack snälla för hjälpen!!


centrum

Nu blir jag snart hämtad så ska jag och Julia ner till centrum en sväng. Får se om man hittar något man vill ha.. Har blivit så galet köpberoende på sista tiden. Ack ack, inte så bra. Blir väl inte mycket som att jag ska till stinsen imorgon där de har lite bättre utbud än Väsby Centrum.





skulle publicerats i fredags..

dags för träning!

Huuur sugen blir man inte på att bli brun igen när man ser mina ben på den här bilden?! Jag som är blekfis.... :(


....


tjänat lite småpengar

Snabbt inlägg innan jag ska krypa ner i sängs. Har fått mina lacktights sålda, äntligen! 80:- gick det på tillslut. Inte dumt, bättre än ingenting antar jag? Slutade iallfall vid 14.00 idag och drog direkt till platsen där jag praoade för lite extra jobb idag. Jobbade från 15.00-20.00 med att duka fram, bort osv.. Helt okej! Fick 250:- med mig när jag gick hem.

Nu ska jag skriva ner adress till tjejen som ska köpa tightsen och fixa och dona i rummet så man kan sova där inatt utan att känna att det ser ut som ett bombnedslag. Sen är det bara sleepa dom timmar som återstår tills jag ska upp. Imorgon börjar jag 09.00 men behöver gå upp vid 07.15 minst för att hinna. Godnatt!



vill haa....


allt från gina tricot


hot stuff.....

Kom precis hem från skolan, slutar tidigt varje dag den här veckan! Nicenice! Sista timmen hade alla 8:or dans i gympasalen med rektorn där vi tränade några hothot moves till den här låten;



vad ska man skriva

Kan kort berätta om...hm..typ..detta blev svårt.. Kan lägga in kläder jag vill köpa!

lillebrorsan


måndags uppdatering

Hej hopp! Tillbaka med en hel veckas uppdatering. Idag tillbringade jag morgonen i skolan och slutade efter vi kollat på "Fucking Åmål" då jag tog bussen hem till mamma. Käkade lite pastasallad från igår då vi firade moster och storebrorsan, sedan packade jag och gick hem till pappa.

Senare ikväll blir det en powerwalk med musik. Får inte glömma att gå förbi där jag praoade för att lämna en lapp om onsdag då jag ska få jobba lite och tjäna pengar...



bild på lacktightsen

(bilden är till en tjej som vill se lacktightsen jag säljer på)


har varit på cup..

...hela helgen. Åkte till Falun med innebandylaget i torsdags och har varit där tills idag då vi åkte hem efter att ha förlorat kvartsfinalen. För intresserade så vann vi alla 5 gruppspelsmatcher men förlorade i slutspelet. Är gaaanska sliten just nu, men ska ner till centrum en snabbis med Jenny. Puss



pictures


hahah humor


ska snart på träning....

Får se hur min försäljning går på bloggshoppen. Det är åtminstonde värt att ge det en chans.. Jag ser bara lacktightsen och skorna ligga i garderoben utan att de används. Anledningarna är inte speciellt svåra att förstå. Lacktightsen får jag helt enkelt inte användning för med tanke på att jag aldrig får tillfälle. Är ingen tjej som är på party varje helg även om jag så velat.. *fniss* (då man klär upp sig med sådanna kläder). Sommarskorna köpte jag i somras i USA och jag tycker även dom är jädrans balla. Men efter 5 steg så hänger tyvärr min vänsterhäl utanför... Haha. Tråkigt nog.

Förövrigt ska jag snart upp och ta mig något att äta sen dra iväg på träningen som börjar klockan 19.00 och håller på till 21.00. Var helt död förra veckan efter den träningen, benen var som spaghetti när jag gick ut till bilen. När jag kommer hem blir det middag sen sängen för min del. Sista dagen i skolan imorgon sen låååånghelg. Och på torsdag bär jag och laget av till Falun!!!!!!!


Stolta och glada vinnarskallar efter finalen i Mitt-i-cupen. Falun nästa bruudar, nu kör vi så det ryker!


hejsan hoppsan

Inget speciellt att skriva mer än att jag har ont i magen, som vanligt. Men ska ta mig en tablett och se om det känns bättre. Det som glädje mig idag var när vi fick göra bakelser på hemkunskapen. Kändes som att mitt hungerförråd behövdes fyllas på (haha, kanske inte av massa onyttigheter men..) gott var det iallfall! Nu sitter jag här och ska byta om till innebandykläder som att vi har träning idag. Let's take a dagens bild.



tights från Gina Tricot, svart lång tröja från Vero Moda & kortarmad skjorta från MQ


gå ut på promenad

Nu ska jag ut på promenad, ska prata med Felix i telefon. Ballt! Dags att byta om och dra på joggingskorna för en powerwalk! :) Hörs imorgon.


dags att uppdatera!

Känns som att det är dags för uppdatering! Brukar egentligen stunta i att kolla statistiken, det är inte för antalet jag bloggar trots allt.. men det skadar ju inte med lite besökare.. Höhö! För tillfället lyssnar jag på "what do you want from me" Som är skitbra! :) Här har ni en kort sammanfattning hur min förra vecka såg ut.

Måndags: Prao,Gick powerwalk på kvällen.
Tisdags: Prao,Hade innebandyträning
Onsdags: Gick promenad?
Torsdags: Åkte till skansen med kamratstödjarna, tränade innebandy.
Fredags: Prao, centrum, Satt inne hela kvällen, städade köket.
Lördags: Kusin hade kalas, var hemma hos Crille med han och Felix.
Söndags: Var med Felix och Jenny,Gick promenad med mamma

Så såg min vecka ut kort och gott! Denna vecka går man bara 3 dagar så det är skönt. På torsdag blir det Falun med innebandylaget! Wiho!


jag är en avatar!


ska dra mig vidare



Back on track.. kom hem från praoen för ett tag sen. Slutade vid 14.00 idag, tog mycket egna initiativ som jag hoppas min handledare på praoen blev glad för. Fick även mycket beröm för mitt slit i torsdags. Känns mycket bra! Och jag tycker dessutom det är roligt! :) Fick egentligen gå hem 13.40 men valde somsagt att göra lite extra som att det ändå fanns saker kvar som kunde förberedas inför imorgon.

Har packat inför mammaveckan så ska snart ta mig dit. Tänkte våffla håret (haha hittade min gamla våffeltång som man kallar det, så den måste ju göra comeback!) Resultat får ni garanterat! Däremot fungerar nog inte min data hos mamma så blir det inge inlägg den här veckan så får ni komma tillbaka nästa måndag till bloggen!

vad ska man säga

Godkväll. Har inte skrivit och anledningarna är få. Har bara handlat om ork.. för tid att skriva har jag haft. Orkar inte skriva något om helgen. Jag tillbringade den med emma, fanny och julia och lite killar. Det var mycket trevligt, men just nu är jag helt slut.

Idag vaknade jag klockan 09.00, satte i headset och lyssnade musik ett tag. Tänkte igenom saker och valde sedan att somna om. Vaknade två gånger till men sedan vid 14.30 kom pappa in och sa att det var på tiden att jag tog något och åt. Men sovmorgonen jag fick idag var för jädrans underbar.

Nu väntar sängen sen en 4 dagars prao. Imorgon är det städdag och förberedelser inför veckan som kommer. Kommer bli mycket att göra som vanligt, ska även fixa lite uppgifter vi fick i uppdrag att fixa på praoen. Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna musik och prata med en killkompis. Det behövs.



- Man får stå sitt kast. Det som gömms i snö, kommer upp i tö.


RSS 2.0