hiss/diss



- Comviq:s sommarerbjudande. En av sommarens hissar var att det endast kostade 1 krona att vara inne på internet för en hel dag. Detta sysselsatte mig mycket då jag hade tråkigt!

- Skolfixandet. Så roligt att åka iväg och köpa nytt inför skolan, almernacka, massa snygga skrivblogg, pennor osv. Hiss hiss hiss!

- Converse. Med all stolthet hamnar converse på hiss-listan. Helt klart världens skönaste skor..för att inte tala om hur snygga dom är till inprincip..allt?Tights, jeans, shorts, tunikor, kjol. Höga som låga, röda som svarta. Min vita converse älskar jag!

- Få någonting för pluggning. Nu snackar jag inte pengar osv. Nu snackar jag resultat. Det är så skönt att sitta och skriva ett läxförhör och kunna så mycket, och man inser att det helt plötsligt var värt att stänga ner datan för ett tag för att ta tag i läxorna!

- Smycken! Piffar lätt upp en tråkigt outfit till en mer spännande! Massar ringar, långa halsband, armband, klockor! Finns så mycket, av så mycket!



- Sommaren är slut. Tråkigt nog är det bara att inse att sommaren är slut. Man vaknar och ser solen skiner, tackar för att det inte regnar iallfall! Men inte är det höga siffror på termometern..brr!

- Busstider. Hur många gånger tvingas man inte att KUTA till bussen för att hinna. Väl framme så åker den. Så typiskt och trots detta går jag ändå inte tidigare till bussen utan får varje dag ett rejält springpass. Nysminkad, uppklädd och lite svett på det! Kanon! För att inte tala om när man är vid busshållplatsen i tid och den är 10 minuter försenad! Suck....

- Låg batterinivå. *pip,pip* Låg batterinivå. Hur typiskt?

- Krulligt nyplattat hår. Spelar ingen roll hur lång tid man tillbringar på morgonen för att få platt hår, ut i regn och fuktig luft. Sen är man tillbaka med krulligt/lockigt hår igen!


MakeupStore




- Såhär blev sminkningen från i söndags då jag var på makeupstore! Hon tvättade rent ansiktet med massa bra produkter för huden. Det hon sedan använde var MS:s Cover All mix, den var helt fantastiskt! Sedan använde hon sig av foundation, puder och lite guldigt puder i t-zonen. På ögonen har hon användt 3 olika ögonskuggor och på läpparna ett ljusrosa läppglans.

dagens outfit




♥ Strumpor - Gina Tricot
♥ Tights - Kappahl
♥ Tunika - Gina Tricot (ny!)
♥ Jacka - H&M
♥ Halsband - Ur och Penn

kalle kanonkula

Tjenare hejsan people! Jag mår kanonkula! Har kommit hem från match för ett tag sen, gick riktigt riktigt jäkla bra för mig idag även fast det blev förlust. Men två mål fick jag göra, och det är jag riktigt glad över! Så som jag försökt hela förra säsongen... Det var alltså på tiden!

Efter matchen åkte vi och käkade hela laget, riktigt trevligt! Åt pizza, kött och pommes (jag och Tova delade!) Haha, skulle inte förvånat er om jag åt sådär mycket va? ;-) Whatever, ska duscha om cirkus 15 minuter sen dra på mig lite kläder och åka hem till Patrik och sen sova där. Imorgon blir det makeupstore! Wiiiiieee!! :)


snygga tjejer för typ fleeera år sen! Haha! Jag, Anna och Sara!


p&k på dig!




Så glad för din skull skruttis!! ♥ ♥ ♥ ♥


fullt upp

Inte uppdaterat "dagens outfit"- eller uppdaterat över huvudtaget den här veckan. Pga att skolan drog igång osv.. sen har jag väl inte haft lust helt enkelt. Här om dagen satt jag och la in massa kläder på min klädesblogg. Börjar faktiskt få en hel del sålt! Småslantar förvisso..menmen!

Skolan har varit p-a-i-n denna vecka..nej! Ska jag vara ärlig så var den faktiskt helt okej! Har en grymt humoristisk klass, jättesnälla både tjejer och killar. Kanon nöjd!

Dagen idag tillbringade jag i skolan till 14.20 då jag tog tåg och buss direkt hem till Patrik..
Som jag inte träffat på hela veckan!! Ångest!! Kollade tv, snackade och käkade! Åkte hem vid 19.00 tiden då hans träning började. Vad fick jag för idé när jag satt på tåget tror ni?Jo vi hade fått ett helt mattehäfte med massa tal osv. Jag tillbringade 40 underbara minuter då jag ändå satt på tåget och räknade matte! Så nu är det gjort! Smarto ibland måste jag påstå! :)

Nu blir det natti för min del. Ska borsta tänder, ta bort smink och byta om. Imorgon blir jag hämtad 09.30 av Jenny, (Jennys pappa) för att åka och spela träningsmatch mot Nykvarn som ligger långt bort åt helvete... Dååå kör vi över dom den här gången brudar!!



aaa..okej?????
haha..jaja! Vi kör på den!!


magic

BÄSTA LÅTEN JUST NU!! ♥ ♥



mitt nyfärgade/klippta/urtunnade/uppklippta hår!

Var hos frisören i förrgår (onsdags) för nyfärgning av hår och klippa bort lite på topparna! Kände att om jag ändå skulle klippa mig så kunde jag göra det ordenligt! Så det blev att både tunna ur, klippa upp och ta på topparna som var slitna. Som aldrig går man ifrån frisören lagom nöjd efter att ha fått massa wax osv. så man fått världens fulaste frisyr.

Nu sådär två dagar efter känns det bättre! Och fasen vad skönt det är att det inte är tjock, äckligt och slitet längre! Sen känner jag inte ångesten längre (eller inte lika mycket!) att det blivit kort, jag menar hår växer ut igen så det är inget att grina över. Det växer inte snabbare för det.. tråkigt nog ;-)

Här får ni lite för och -efter bilder:



äntligen bokat!


- Man ser ju inget alls men detta är från Makeupstore. Såg förra veckan att mitt presenkort jag fick i vintras hade gått ut sista Juli. Så nu har jag nyss ringt och kollat med tjejen som jobbade där och det gick bra att jag kom dit iallfall! Detta är alltså en kurs där man blir sminkad, vardags eller festsminkning. När sminkningen är klar får man produkter för summan som kursen kostade. Wiiiho! Äntligen! På söndag!!

Någon av er läsare som varit på detta?


årets längsta rast..

Sommarlovet 2010:s underbara dagar..






måndag 23 augusti

Skoldagen gick bra idag. Första skoldagen efter att ha haft 10 veckors lov..känns verkligen skitkonstigt. Inte taggad för 5 öre på att börja skolan än men igår satt jag och skrev upp lite mål jag ska ha det här läsåret. Jag tror det kommer bli ganska bra ändå om jag bara ändrar mina sovtider, (som i 8:an kunde vara att somna mellan 02.00-03.00 tiden..) då var man ganska sliten när man skulle upp 07.00..

..Idag var det endast samling med nya handledargrupperna och lite info om imorgon som inte var så mycket! Kommer få nya lärare i inprincip varje ämne. Känns väl sådär! Men det blir nog bra tillslut!


dagens outfit



♥ Skor - Deutchman
♥ Tights - Kappahl
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Jacka - H&M
♥ Halsband - Ur och Penn
♥ Klocka - Ur och Penn
♥ Väska - Vero Moda

hemma från skolan


match mot Kungsängen

Match klockan 12.00! Nu köööör vi tjejer!!


Darin - Lovekiller

Har aldrig tyckt Darin varit "skitgrym" men den här låten e fan skaplig! Eller antar att jag tycker den är bra som att jag lyssnat på den 2 dygn nu..

Lägger in den när jag kommer tillbaka!

match och släktträff

Matcherna idag gick väl ganska bra ändå! Vi spelade riktigt bra första matchen, sen att jag inte kan fatta att jag står i målgården är en annan sak, haha! Jävla domare!....

När jag kom hem från Tullinge (där matcherna var) så åt vi middag sen kom släkten över så fikade vi. Nu ska jag över en snabbis till pappa och fixa lite saker! :)


innebandy DM

Ska vara borta hela dagen och spela innebandy! Uppdatering ikv!




gottigottgott

Pizza måste vara bland det godaste som finns när man är riktigt hungrig. Satan vad vattnig i munnen jag blev efter att William (min lillebror) nyss bjöd mig på en liten pizzabit. Gaaaaaaah!! Mermermer!!!


träffa brorsan

Vid 18.30 ska jag hem till pappa, brorsan har kommit hem över helgen! Wiiiho!! Så ska dit och träffa han och äta tillsammans med han,pappa och småsyrrorna! :) Kul!

Har massa kort från idag, så det kommer väl komma upp några då och då.. ska även försöka knåpa ihop en schyst header. Inte världens bästa program för att göra sådant men får göra så gott jag kan! (Brukar inte ha så mkt tålamod när det gäller sånt där..)



jag och brorsan i Italien 09.. sista utomlandssemestern tillsammans på länge..


dagens outfit




♥ Tights - Cubus
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Tröja - Lindex
♥ Sjal - Lindex
♥ Klocka - Ur och Penn
♥ Ring - Guldfynd

träffa jenny

nu ska jag träffa jenny, vi tänkte fota lite så jag har några nya bilder till min nya header jag ska fixa! Wiiho!...Förresten?Vad är det för skiftande väder? Först sol när man kollar ut, tio minuter senare bytar man shortsen mot tights då det är molning..Kan det inte bara vara varmt och soligt?

PS. Ni får en dagens outfit om ett tag också! Här ska ni få er ett gott skratt åt en bild på mig från 2004 då vi var i USA. Go´å gla kexchoklad!


s k r a t t


Haha, är hon seriös?


andra nya linnet köpt idag




Vad tycker ni om den? Jag älskar spetsmaterialet bak i ryggen!


torsdag den 19

Hej! Jag är trött, mår illa och har ont i huvudet!...Har precis varit på innebandyträning, eller för två timmar sen drygt! Vad hittat man när man kom hem?Jordgubbar. Det blev iallfall en skål med mjölk, jordgubbar, knäckebröd och socker! Testa, faktiskt gott!

Vid 2 tiden åkte jag, Daniela och Kristin till Sollentuna centrum för att jag skulle kolla lite skolprylar tills vi börjar. Behövdes nya mappar, ett anteckningsblock och pennor! Trippade runt ett tag tills de var tvungna att åka hem igen så jag gick runt och småhandlade själv där tills jag sa åt mig själv att jag inte skulle köpa mer! Men riktigt, riktigt nöjd med det jag köpte! Så glad!!


Kristin och Daniela

Kristin, Daniela och Jag

Moi, snygga skor va?! ;-)
Kicki och jag


shopping 19 Augusti


+ ett linne till! Men det kommer upp i ett annat inlägg!

snart såå

uppdaterar om dagen strax!!

Rising girl - Lovestoned



- Vad tycker ni om låten?


dagens outfit



♥ Skor - Converse
♥ Tights - Kappahl
♥ Linne svart - Gina Tricot
♥ Linne turkost - Gina Tricot
♥ Kort tröja - Vero Moda
♥ Armband - Guldfynd
♥ Halsband - Ur och Penn

planer för idag

Planerna för idag är att möta Kristin och Daniela (mina kompisar) för att sedan ta oss till Sollentuna centrum. Min otroligt snälla storebror lämnade kvar ett presenkort på akademibokhandeln när han flyttade så det ska användas flitigt!.. Det jag skulle behöva till skolan är anteckningsblock, mycket blyertspennor!! och eventuellt några plastmappar åt böckerna.

För att orka upp klockan 10.00 så kanske det är bäst att man knyter sig..jag kan behöva sömn, really. Sov gott allihopa och förresten är det jätteroligt att ni börjat kommentera (väldigt lite men jajja!) Godnatt!



svar på fråga

Postat av: andrea
Hej! :) har en fråga till dig som jag gärna vill att du svarar på, är du oskuld?
jag är lika gammal som dig och har också pojkvän, och jag vill veta om de är många i min ålder som har sex eller om jag borde vänta.

Tack för svar! :)

Svar: Hej Andrea! :)

Inte för att jag på något sätt vill låta otrevlig men mitt privatliv har mina läsare ingenting med att göra, tyvärr! Om det är många i din ålder som har sex? Enligt svensk lag så får man inte ha sex innan man är byxmyndig som man blir när man är 15 år. Sen är det klart det finns sånna som har det ändå, blir ju inte precis dödsstraff... "jag vill veta om det är många i min ålder som har sex eller om jag borde vänta" Vänta på vadå? Du avgör själv när du känner dig mogen för det (då du naturligtvis måste ha fyllt 15, höhö!) Du ska inte pressa dig själv till något, bara för dina vänner kanske haft det. Det är bättre att vänta och prova sig fram än att göra sånt som känns olustigt och fel..

Nu äre så att jag inte är något geni på sånna här frågor.. Men haha, gott försök! Varsegod! Hoppas du är nöjd med svaret!

"Isabelle 14 år har tappat bort Patrik 16 år, var vänlig kom till receptionen.. hon väntar här"

Tröttmössa?...

Svar:Nej..som de flesta andra dagarna..orkar inte sova. Även fast det är bland det bästa som finns verkligen! Det finns det nog ingen som protesterar emot! Är förvånad att jag inte bäddat ner mig för länge sen efter att ha varit uppe i ottan idag, redan klockan 07.00!!

Morgonen började bra, hade kollat fel på bussen så stackars Patrik fick vänta ett bra tag tills mitt tåg mot Karlberg kom. Sorry!! Den här sommaren har jag iallfall lärt mig något vettigt. - Alla tågstationer i ordning från Märsta till Karlberg/Stockholm Central!..Ohhh..

Har tagit det lugnt hela dagen inprincip...kollat tv, ätit lunch, åkt till coop och handlat cips och läsk (och jag blev ett litet småbarn igen, försvann nämnligen bland alla hyllor och Patrik hade inte mobilen på sig...panik och bara några tiondelssekunder från att börja grina!!) För en sekund när jag stog där hade jag lust att skämma ut min lilla Patrik rejält och gå till receptionen och be de prata ut i högtalarna att jag inte hittade min..pojkvän? Men insåg att det skulle vara lika pinsamt för mig, haha!


oh shit

Imponerad att jag är uppe såhär tidigt..på ett sommarlov!.. Satte alarm på 07.00, why? Jo för jag ska träffa Patrik idag. Sista dagen innan han börjar skolan så det kan det vara värt. Dessvärre skulle jag ju egentligen upp klockan 08.00 som jag nyss såg på mobilen men vafan! Jag gnäller inte! ;-)

Får se hur länge jag stannar borta hos Patrik.. tråkigt som jag är kommer jag idag inte uppdatera någon dagens outfit då den endast består av mjukisbyxor,t-shirt och kofta. Men ni som vill se det ialf får kommentera inlägget så fixar jag väl det!

Nu ska jag fixa mig lite så jag blir fräscho! Juste som satan! Jag köpte ju Glockengold multivitamindryck igår i affären, den ska jag gå och haffa från kylskåpet nu!

Ni som har smakat den(vem har inte det liksom?och om inte, gör det!!)..kan ni inte hålla med om att det är världens godast juice?


Vafan, dessa verkar ju ursprungligen komma från Tyskland?Hey, hive five! I like.


rabbitpower

Det är helt otroligt hur rolig man kan bli efter en innebandyträning?Ha-ha-ha.. Två flugor i en smäll! Har nämnligen också insett att jag sitter mer vid datan än min pojkvän, illa! (Jag menar att de oftast sitter och L to the ANAR)

Fick reda på att vi kommer ha innebandyträningar på tisdagar och torsdagar den här säsongen.. bajsrumpkorvröövtorkare.rent utsagt.ååh.varför?! gud,varför?! Jävla styrelse (Ehhhm, eller vilka det nu är som bestämmer det!)


Tjej med tänder, tack ändå! Hade sett galen ut utan.

läsa tidning

NU: läsa min FRIDA-tidning jag köpte idag.


handlat!


dagens outfit



 

 ♥ Skor - Deutchman
 ♥ Tights - Cubus
 ♥ Linne - Gina Tricot
 ♥ Virkad tröja - Gina Tricot
 ♥ Halsband - Ur och Penn


(o)nyttig frukost


men världens godaste.. bröd,ketcup, ost! In i micron 1 min! Yummie!


FUJIdirekt korten!

Idag kom förresten mina kort jag beställde förra veckan från FUJIdirekt! Mamma hade fått något "testa-på" erbjudande från sin Amelia tidning där man fick beställa 100 kort helt gratis! Enda som kostade var frakten på 29:- men det var inte så farligt för bra kort med bra kvalité var det!

Frågan är; vad ska jag göra av alla korten?Mitt stora intresse är egentligen inte att klippa och klista i album, men det är väl det jag kommer få sysselsätta mig med regninga dagar (vi har ju gått om sånna i vårt land!)




hemsida:http://fujidirekt.se

filmtips!



Sugen på att kolla film på fredagkvällen? Rekommenderar stark den här filmen. Var ett tag jag såg den, med hade jag vågat hade jag laddat ner den för länge sen!! Den kan däremot vara värd att köpa. Är väldigt dålig på att berätta handling om filmer, det slutar oftast med att jag berättar slutet, haha. Kan väl tipsa om att ej se den själv, då skiter man bokstavligt talat på sig. Men riktigt grym film, verkligen min smak!

Vet inte hur många gånger under filmens gång jag satt och sa "Fan vad jag hatar den där jävla ungen!!" och ärligt talat satt och nästan skakade av rädsla. En film man nästan blir irriterad på för ungjäveln är så.. allmänt sjuk i huvudet! Ska väl inte berätta så mycket utan ni får se den själva! Som ni ser har jag betygsatt filmen 5/5 stjärnor. 

Någon som har sett och kan kommentera vad ni tyckte om filmen? :) 

depend serien



- Här är alltså hela Depend-serien med alla deras underbara färger! Vill ha allihopa, ah eller nästan..skippar nog den bajsbruna, hehe! De jag verkligen ska skaffa när jag skaffat långa, starka och fina naglar är nr; 69, 92, 167 och 171!♥  Hur nice?Skitnice!Asnice!

dagens..ni vet vad..


(ursäkta att jag täckt över, såg ut som jag var i 5:e månaden)

♥ Skor - Converse
♥ Tights med dragkedja - H&M
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Kofta - Gina Tricot

äta bör man annars dör man

Idag har jag jobbat. Ätit korvstroganoff. Blivit bjuden på godis av lillebrorsan. Kommit på en smart sak.

Det är inte ofta jag kommer på smarta saker, så idag var väl ett undantag. Insåg att jag faktiskt kunde ta med mig datorn från pappa hem till mamma. (Som att min här e trasig). Briljant idé av geni Isabelle. Guldstjärna på mig!

Liv utan dator?Nej tack. Det är helt obeskrivligt vad datanördberoende jag är! Läskigt..

Detta var godiset som lillskitskruttbrorsan kom hem med från kiosken, glass tänkte jag! Mh..Nope! Det blev en flaska med typ..blandsaft?Tack sweetie!



nu måste jag sova!

När jag väl sätter mig vid datan kan jag bli sittandes där i timmar..o timmar..o timmar.. har inte gjort något vettigt heller antar jag.. Tills jag bara fick en idé att trixa lite med bloggen. Ingen aning om någon av de 30 läsare jag typ har tycker det jag lägger upp är något roligt/intressant. Vill få lite tankar och ideér så jag vet vad jag ska skriva om..

Dagens outfit kan väl vara en bra början, blir möjligtvis lite mer sen när skolan börjar då vet kanske blir lite mer varierande klädsel. Men kommentera gärna, men som jag sagt tidigare. Några videoinlägg blir det inte! Att snacka framför en kamera helt ensam med tyst omgivning var väl inte riktigt min grej, haha! :)

Nu: sova! Imorgon ska jag upp relativt tidigt och fixa mig, sedan dra iväg på ett ärende vid 13.00 tiden! Kram godnatt på er!


tips!!



outfits från 11,14 och 15:e


Slapp, enkel och snygg outfit:

♥ Shorts - Gina Tricot
♥ Linne - H&M
♥ Jacka - H&M




Skor - Converse
Shorts - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Blus - Indiska



♥ Tights - Lindex
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Rosa tröja - Gina Tricot
♥ Halsband - Ur och Penn
♥ Klocka - Ur och Penn
♥ Armband - (no idea..)

nu blir det uppdatering för er intresserade

Förlåt som alltid när jag inte uppdaterar på längre.. denna gång var det till och med så att mormor sa att jag uppdaterade dåligt! Då är det riktigt illa! Hehe! :) Så nu ska ni få uppdatering från helgen!

Fredags: Var med Patrik hela dagen, badade hemma hos mig och senare på kvällen gick vi tillsammans ner till affären och köpte mat för kvällen, vilket blev tacos! Smart nog hade Patrik glömt inköpslistan hemma men vadå! Vi kunde ju endå allt i huvudet..(eller?) Plockade ner varorna och betalade. När vi gick därifrån kändes det ändå som vi glömt något..Vi fortsatte gå tills jag utbrast "KÖTTFÄRS!!!"Ja! Då fick man promenera tillbaka och handla det!

När vi var tillbaka skulle jag fixa guccamole, då kom nästa problem.. Vi hade ju inte köpt någon avokado, men vi hade köpt guccamolemix?! Ja! Då fick man ta cykeln hem till mamma och hämta avokado medans Patrik fick börja steka köttfärs.. Sen gick det faktiskt bra förutom att köttfärsen blev kanska torr men ätbar, tack och lov!





Lördags: Vaknade runt 11-tiden tror jag! Fixade frukost och la oss i sängen och kollade Bäst i Sverige! Wiie! Sen fixade vi oss och gick mcdonalds och åt lunch. Smaskiga smarrens! Sen träffade vi Jenny och badade i min pool tills Patrik skulle hem. Kvällen tillbringade jag med Jenny.



Idag: Ja! Sen sista dagen den här helgen.. har jag spenderat med stora fina släkten hemma hos mamma som att hon fyller år idag! Grattis fina mami!! Käkade våfflor (gud vad länge sen det var!!), jättegod paj som mamma hade gjort och sen blev det sockerkaka, glass och kaffe till efterrätt!!

fredagsmys

Sitter och väntar på patrik som är inne och köper köttfärs.. Vi ska hem till mig nu och laga tacos!

sehr gut



Morsning korsning...



Nyss kollat klart filmen, var ganska störande att den skiftade i färg typ 6 gånger medans man såg den! Har sett förut men det funkade väl att se den en gång till. Jag menar, kan man se "bäst i Sverige" om och om igen.. då går dom flesta filmerna att se fler gånger,haha! Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon för att möta Patrik.

jenny lingemark, gullegris




Du är en underbar vän. Just so you know.


27 dresses och bildöverföring

Snart..allderles strax ska jag krypa ner under täcket och kolla 27 dresses. Har sett förr och skulle egentligen se twiligt men den kommer jag nog också hinna se!!

Åt middag för ett tag sen, det blev grillat kött som jag grillat! (Eller vände köttet några gånger, hehe!) Sen gick jag ner hit och sitter just nu och tar emot bilder från Julia. Pratat med älskling i telefon ett tag nu och bestämt lite inför imorgon. Hade pratat om att kolla bio men skulle inte vara dumt att hyra hem film och bara ha lite fredagsmys med lite chips, dipp och film! Låter ganska bra!

Nu ska jag kolla film! Puss people!


Bilder tagna i Falun innebandycup 2010

varit ute och krattat i detta soliga, varma och underbara väder!



Var ute och krattade någon halvtimme (ja jag har shorts under linnet)

fråga till er


härlig dag med härligt folk!

Tröttmössan här..förstår inte varför jag inte sover när jag ändå bara har drygt 1 1/2 vecka kvar av lovet att få sova ut ordentligt. Sover nu istället bort dagarna. Men men!

Idag blev man uppdragen av ett myyycket störande alarm vid klockan 10.00.. Direkt in i duschen för att raka det andra benet (Var så trött igår så orkade bara ena..haha!) sedan fixa frukost, sminka sig och ta buss och tåg till Hässelby där jag blev upphämtad av Patrik på moppe "WOOOOW" förstår jag att ni tänker..


Hade ingen aning om vart vi åkte tills vi stog utanför Stockholms största godisbutik med 500 olika sorter..
Då jag kom på att jag inte nämnt för Patrik att jag skulle käka godis ENBART på lördagar (eller inte alls på ett tag)..Jajja! In och plocka bara! Sen hem och proppa in både godis och massa cola på hans uteterass som att det för en gångs skull faktiskt var sol i detta underbara Sverige!!

Åkte och träffade hans kompis Viktor och hans flickvän för att käka middag tillsammans.. "Hon tog nog någon nyttig sallad" nono! På det mosade man in en pizza också! Men gott var det och trevligt sällskap hade man!


L I P S


foto:jag


svar på fråga

Fanny om shooooooppat!!:

Åååh shit letar ihjäl mig efter en sån där tubtopp som är hyfsat lång och går ner över höften!! Vart köpte du den där svart- och vitrandiga? Skitsnygg!

svar: Tack, gillar den också jättemycket! Jag gjorde detsamma, var trött på att bara hitta korta som slutade precis vid byxkanten...Glad att jag tillslut köpte den efter att ha tvekat från en början!! Den här tubtoppen köpte jag i Vällingbys nybygda köpcentrum inne i en liten galleria som heter Kfem. Där finns det massa små butiker..Butiken heter Topshop och turOlle som man är hittade man den för endast 80 kronor (190 kronor billigare,hehe! ;-))




Såhär står det om Topshop i Vällingbycentrum;
"Topshop har utvecklats till ett av världens mest framgångsrika high street-märken med ett mixat mode och förmågan att plocka upp trender från catwalken och utföra dem på eget sätt. Varje vecka kommer nya leveranser med det senaste modet från London."

tisdagsmys


trist dag i mysbyxor

Ja vad ska man skriva om en sån här skittråkig dag rent utsagt? Vaknade sent, det var iofs väldigt skönt att få sova ut.. Kommer sakna att ha sovmorgon hur länge man vill när skolan drar igång. Men har tänkt lite och ska skärpa mig med mina sängtider så jag kommer orka plugget vilket jag inte gjorde i åttan..


..vid halv ett pallrade jag mig iallfall upp..vad gjorde jag?
jo satte direkt på mig innebandyskorna och trampade på trampcykeln i 20 minuter. När det var 1 minut kvar kom jag äntligen på hur man ändrade motståndet! Yey, grattis till geni nummer ett som körde på "level 1" (alltså inge motstånd alls!!) hela 20 minutrarna.. Haha! Yxskaft..


gjort idag..

Började morgonen med att baka...

Nu efter middagen åkte familjen till kista...

kom hem och bestämde mig för att träna....

45 minuter nonstop...

jädrar vad slut man va efter, mumma med en mandarin och glas vatten efter!


1 månad <3


måndag-09-augusti

Godmorgon..eller vad man ska kalla det..redan måndag! Fan vad dagarna går snabbt nu alltså, snart är sommarlovet slut och vädret blir bara tråkigare och kallare för varje dag..surt!

Har inte uppdaterat alls senaste dagarna och detta pågrund av att jag inte tycker det är nå´ kul att skriva inlägg som inte har några bilder eller någonting, plus att som jag skrev så kan jag inte skriva stycken när jag skriver från mobilen och då blir det bara jobbigt att läsa.

Igår var familjen här hos mamma och kollade Alex hockeymatch i Västerås... Som att han flyttat hemifrån så är det lika bra att ta varje tillfälle jag får att träffa honom. Så innan vi åkte ställde jag mig och bakade kakor som brorsan är en höjdare på att käka. Haha! Och sen blir det alltid lika jobbigt att säga hejdå och åka hem utan honom..

Snart ska jag packa och ta mig hem till pappsen!
Mer uppdatering och lite bilder då!


bästa låten just nu!

Man blir ju inte annat än skitglad när man hör den!!


ingen höjdardag för mig idag

Som ni förstår blir det inte mycket uppdatering när jag är hos mamma. Bara tråkiga inlägg från mobilen med varken mellanrum eller någon bild. Men fixar det så fort jag får tag på dator...

Igår tillbringade jag dagen med Kristin (en tjej jag gick i samma klass som i sexårs,fyran och femman). Det har inte blivit att vi umgåtts alls då vi båda fick ny klass och skaffade oss nytt umgänge. Men igår tog vi tiden och träffades. Pratade och tog en shoppingrunda! Inte så lång men fick med mig lite smått och gott..

Senare på kvällen var det innebandyträning. Nu i efterhand kan jag väl ångra att jag inte låg i hårdträning.. Min kondition är inte den bästa om vi säger så.

Idag har jag inte gjort någon nytta alls... Jag och mamma har suttit framför datan och beställt ett nytt skrivbord till mig. Solen kom fram vid 3 tiden men då gick jag fortf i pyjamasbyxor så gick endast ut en snabbis och tog ett dopp i poolen med lillbrorsan. Kallt..brr..ja fyfan! Ingen höjdare kort och gott!

Nu är jenny påväg hit så vi ska kolla film och snacka lite
(hur dom två grejerna nu går ihop,haha) kram



                                             haha gullungar i femman (jag och kristin)


sjuk..men ändå inte...

Hej hopp! Hur är det med er? Har ni svullna halsmandlar precis som jag eller är ni friska och krya? Skönt för er (för er som svarade ja på att ni är friska, hehe!) 

Drygt 2 underbara timmar av denna måndag har jag tillbringat på närakuten.. Inte dödsjuk precis men var tvungen att kolla upp min hals som har krånglat i 2-3 veckors tid nu.. Efter alla provet så visade det sig att alla proven var negativa. Både bra och dåligt med tanke på att jag vill veta vad det är! Fick inget klart besked varför jag hade ont så ett till prov togs som dom skulle skicka iväg så får svar i slutet av veckan vad det är om det är någonting speciellt..

Efter besöket på sjukan åkte vi ner till centrum och beställde kort... Känner att mina ramar behöver lite nya snygga kort! Satt bra med en glass när man var hemma, mums!! Och tack till min fina pojvän som i panik frågade sin pappa om han kunde skjutsa hit honom när han frågade vad jag gjorde och jag svarade att jag var påväg till sjukan. Haha.. Kram!

love because you live


RSS 2.0