nu blir jag fräschis

Nu har morsan tjatat i en evighet stackarn på att jag ska duscha. Nu, några timmar senare. Då är det dags! Nu har ni fått rejält med uppdatering, och har suttit vid datan några timmar i streck för att få ihop dessa evighetsinlägg. Mer uppdatering senare kanske, efter duschen blir det att plugga so!

grattis bryshan!


Grattis William "världens bästa hockeyspelare" Holmgren på 6:års dagen!
Nu har du blivit stor grabb, fått klocka och allt! Puss på dig/ Syrran Bellan


nytt i garderoben

Okej, vi skiter i det där med videoklipp när jag köper något! Haha.. känner inte för att bli hånad i skolan mer. Det skulle vara en kul grej med videon, det blev doc lite för mycket! Här får ni bilder istället! :-)

Tights Gina Tricot 199:-

Knästrumpor H&M 59:- (emil kolla det va rea på dom, 30 kronor! haha ;p )

Lite smått och gott! och vaselin, som är skitbra för torra och spruckna vinterläppar!

Två kassar med dagens shopping! I dessa finner vi....

Ett par skor från Din Sko 149:- rea. Skitballa!

Tröja New Yorker 79:- (Rea igen Emil! 35:-)

Tröja med långa ärmar och knappar New Yorker 79:- (rea 35:-)

Tjocktröja New Yorker 269:- (rea 99:-)


det känns ju bra

Kom hem för någon timme sen efter att ha spelat match mot Högdalen och efter att ha tagit en sväng nere i centrum med mormor och mamma. Matchen vann vi med 6-1 och jag tycker det kändes bra för att ha varit borta en vecka och känt mig lagom spelsugen. Men idag var det full rulle på mig, jag gjorde mina tabbar men det är bara att lära sig av dom och att inte göra om dom nästa match!

Köpte med mig ett par skor hem, två tunnare basictröjor och en tjocktröja från NewYourker. Riktigt nöjd! Mest nöjd över skorna, jag som oftast föredrar jättelåga skor blablalbla! Detta blev något nytt för mig!



blir chillkväll ikväll

Hej allihopa! Förlåt för jag inte uppdaterat, har helt enkelt inte haft tid!

Idag har vi firat lillebrorsan som fyller 6 år imorgon, damn it vad snabbt tiden går! Grabben har fan blivit 6:åring.. början på andra handen! (alltså om man räknar åren på fingrarna) ;-)

Vid 4 fick jag skjuts av mormor och morfar ner till centrum där jag shoppade lite med Julia. Blev ett par svarta lite tjockare tights från Gina Tricot, ett par knä strumpor från H&M och lite annat smått och gott! Bild kommer.

Nu är Julia, Jenny och Hugo påväg hit. Eller antar det..Så ska snart ut till stugan och fixa och dona! Blir nog att kolla film och bara ta det lugnt. Hoppas ni andra får en bra kväll!


little to late

Inlägget jag skrev tidigare ikväll har försvunnit, kollar iallfall lite tv med mamma, William och Roger. Mysigt! Snackar även med Johanna på msn.. Har även kollat igenom album med gamla bilder från när jag var nyfödd. Ni får några om ett tag, ska kolla klart på programet bara. Puss

Skoja inlägget var inte borta! Det finns nedan..


+ att ni får bilderna imorgon för snart ska jag logga ut härifrån, ska bara fixa lite låtar to ma phone! Har även tagit en snackis med Julia och skrattat lite i telefon, härligt! Haha.. Nu ska jag snacka lite med Emil Pemil och Johanna Panna på msn, somnar nog snart så Godnight, sweet dreams! =)


to little, to late

Hej! ( Vad man nu mer ska skriva..)

Har käkat tacos med mamma, roger och william. Gott! Sitter just nu och lyssnar på en och samma låt om och om flera gånger. Läser en blogg som bara får mig så jävla nere, blö. Naturligtvis kan jag inte lägga av när jag väl börjat läsa.. stackars mig! Store, starke bellan! Haha!

Får väl lov att vara lite social med familjen Holmgren/Carlsson nu.. när jag har tillfälle. Även fast jag och Johanna har en riktigt het diskussion på msn! Men nu kan jag inte skoja mer, min humor börjar gå ner till -0 just nu! Bäst jag slutar, skriver inget vettigt nu iallfall! Puss


se framåt och kolla inte bakåt

Det här var verkligen inte varit min dag.. idag har mina gråtreflexer fungerat galant! På bara några timmar lyckades jag gråta bort all mascara. Den här dagen är något som aldrig kommer tittas tillbaka på igen. Jag är stark, men ibland blir det verkligen för mycket..

Idag hade jag först no, då jag var iväg på ett ärende. Sen hade jag engelska, då förhöret gick åt helvete och jag satt med två goda vänner och snackade istället pga anledningar.  Sen hade jag matte, som jag var på då vi kollade film. Sen hade vi idrott.. då jag var på ett ärende. Kan dra en slutsats att jag inte gjorde så mycket nytta i skolan idag. Den här dagen var verkligen kass rakt av.

Kändes bra då man fick gå på bussen och bara släppa allt, bara åka hem och ta det lugnt.. Jag behöver mina stunder för mig själv.. Satte mig och kollade i album från när jag var liten när jag kom hem. Det var härligt att kolla tillbaka på sånna stunder. Sen kom även mamma hem med semla till mig. Fick mig verkligen på bättre humör! Nu blir det att ringa en pling till pappa.. puss!


dags att duscha

"Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri"

Nu ska jag ta mig en lång skön varm dusch! Myyyys! Ha en fortsatt härlig kväll, jag ska sova tiiidigt idag! Ändrat schema på torsdagar förresten, börjar kvart över 8 och slutar halv tre istället för att börja kvart över nio och sluta halv fyra. Känns bra! ♥


så sant så sant

Skattar bäst som skrattar sist.. hellre ärliga fiender än falska vänner.


nu är jag här igen

Hej där! Trevligt att jag är tillbaka.. tycker ni inte? Sitter och gör vadå? Jo, snorar ofcourse! Ska hoppa in i duschen om ungefär 30-40 minuter så det ska bli härligt! ;)

Har varit i skolan hela dagen, hade hål första timmen.. har haft två håltimmar den här veckan så jag ska inte gnälla! Sen idag på tyskalektionen behövde vi bara få lite instruktioner sedan fick vi gå efter ungefär 10 minuter. Så tog bussen hem och fixade en riktigt smarrig mellis! Äpple och banan med kanel över.. Stark?Ohyeah! Men sen hade jag ju mitt glas med te också så det blev kanoners! Prima!


Brun-utan-sol och utan mascara + en stekarpose! "Jag bjooooder"


drar till bussen om 10 min

Om tio minuter drar jag mig mot bussen i detta härliga sommarväder! Hemska vinterväder som gör att man fryseeer! Trött på vinter, trött på kallt och trött på snö. Nu vill jag ha sommar.. bums! Lovade Jenny att fota lite idag på matchen så maybe baby det kommer upp lite foton här imorgon! I will se!



detta värmde gott

Säg mig vad som är godare än te när man är förkyld och fryser? Okej, oboy visseligen men om nu inte det skulle räknas! Te, te.. te! Räddaren i nöden! Hahha.. lite överskattat kanske det blev nu men gott är det! (y)

Sitter och snörvlar just nu, och orkar inte gå och snyta mig stup i kvarten.. Jobbigt läge. Gör annat inget speciellt, funderar på att byta kläder som att jag ska på brudarnas innebandymatch, och känner inte för att gå runt i röda knästrumpor då..

Nu är det dags för middag, hungrig? Joodå! Lax med potatis.. i like!




inte mycket att säga

Ingen lust att skriva idag.. alla ideér är totalt borta bara! Denna kväll har varit kanon, har bara tagit det lugnt. Hade hål idag på tyskan, så inge tyskaläxa att kunna börja träna på och heller inget annat! Känns great, så för första gången på länge ska jag lägga mig klockan 10, Det är spikat nu! Jag behöver sömn när jag mår som jag mår!

Ska upp klockan 06.00 imorgon för att ta bussen halv 8.. hälsopass första lektionen, som jag står över och tar vara på den tiden att göra något vettigt skolarbete jag möjligtvis kan arbeta med.. Det skadar ju inte att ligga bra till i tidsplaneringen. Men denna kväll ska jag inte ens tänka på skolarbete, nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa en bok! Tjosan!



dagens outfit



Lång kofta 399:- (rea) köpt under december
Svarta tights Gina tricot 99:-


någon som gillar bodybutter

Här har ni min lilla samling.. en av de bästa, godaste och fräschaste dofterna! De små burkarna använder jag i ansiktet innan jag ska sova, underbart len när man vaknar dagen efter!

Funderar på att leta upp någon läppbalsam med lukt av cocosnöt? Fräsching! ;)


jag är ägare till en kamera

Tjena alla som är som mig, att vara som mig = snorig!

Ligger och planerar design med Sofia, hoppas det blir bra!
Tror nog det, sofia verkar kunna hon! Hhaha.. Ligger förövrigt alltså och snorar och nyser, kan inte finnas något mer uppfriskande än att nysa? Blev riktigt rädd igår då jag nös 3 gånger på rad.. kändes som jag aldrig kunde sluta, haha det hade nog varit lagom roligt!

Imorse var jag iväg på innebandymatchen, men valde att stå över matchen idag istället för att göra min förkylning värre än den redan är. Tjejerna i laget förlorade med 5-4 men ni var grymma iallfall! Stor eloge till er för ert slit ute på plan.. satt stolt bredvid och tittade på! Sen kom familjen Carlsson och hämtade mig så åkte vi till net-on-net, till deras lagershop. Köpte mig en riktigt schyst kamera! Såhär blir bilderna;



smart jag är ändå

Följde aldrig med pappa och dom på hockey.. stannade hemma.. blev sugen på mcdonalds, så vad gjorde jag? Jo, ställde mig och stekte hamburgare! Haha, har nog lite hjärnceller iallfall!


skitsidan stängs ner

Yes! Vissa vet väl itne om dom ska skratta eller gråta.. jag blev glad när jag hörde att playahead ska stänga ner. En av nog världens största pedofil sidor som finns, haha! Kan fatta att jag som "liten" tjej hängde där dygnet runt och laddade upp massa bilder och trodde på allt folk skrev. Hur mycket tjaffs man hade och alla profilsidor man hade om varandra.. haha, egentligen lite roligt att titta tillbaka på när man var sån..

På senare tid har mitt intresse för playahead varit vääääldigt lågt. Har till och med glömt bort att sidan fanns, så beroende av det är jag nu för tiden! Kan inte förstå tjejer/killar som raggar på sånna här hemsidor, det är lite smått pinsamt om jag får säga det själv! Loggade in för ungefär 5 minuter sen för att rensa mina egna album som bara bestog av egobilder, doc var albumen privata.. som tur var! Hehe kan bjuda på några godbitar....

 
jag och julia förra året

 förra året

ehm HEMSK BILD! mig och zalle typ två dagar innan sommarlovet...

robin och jag, en kväll då vi var massa folk och hade det skitmysigt!

sommaravslutning 09, fick gå fram och ta pris...

liiiiiiiiiiiiiite för kort tröja, sommarlovet 09... checka blåmärkerna på benen! Ueew?


jag vill inte åka på detta skit

Godmorgon, goddag.. whatever! Same shit, but different! Sitter just nu och planerar kvällen med Jenny.. Haha japp här är man ute i god tid.. sitter även och nyser som en galning! Vaknade imorse och hade sådär lagom ont i halsen, inget jätte allvarligt men ont gjorde det. Tog mig en kopp te så det kändes iallfall lite bättre.. men det känns jäkligt tungt att andas, fy 17!

Vet inte riktigt vad jag tänkte när jag drog ut i minusgrader igår kväll vid halv 10 och mötte fanny, sofia och filip när jag redan mådde lite små risigt. Ibland kan man tro jag inte har några hjärnceller alls.. Sånt händer! Ibland tänker man inte så långt, men det är jag som får stå för kastet.. kul för mig som har match imorgon!

Nu ska jag fixa mig sen vid 3 ska pappa jag och möjligtvis några fler här hemma dra och kolla storebrorsans hockeymatch, då gäller det att klä på sig ordentligt!!!!!!!! Om jag nu kommer ihåg det....



jag mår sehr gut

Tjue people! Läget med er? Mig är det bra, förutom att jag nyss klämt två finnar som var precis mellan mina ögonbryn.. Lovely! svider sådär lagom mycket ;p

Ska snart iväg till pizzerian och hämta pizza mit padre, härligt med lite fredagsmys! Ikväll blir det att stanna inne, känner att jag behöver det ikväll! Känner mig inte riktigt "på hugget" för att dra ut någonstans ikväll. Men fick ett samtal av min käre vän Jenny nu på kvällen som är ute i god tid och planerar, så imorgon är det planer iallfall!





tar det nog lite lugnt

Nu: Tyskaglosor
19.00: gå till träningen

Får se om jag tränar idag, eller ja förmodligen som att jag tar mig dit men tar det nog lite lugnt idag. Vill helst spela på söndag, om jag nu blir uttagen! Men nu ska jag leta reda på en ljudbok sen plugga somsagt, fredag imorgon! Det gillas!


haha snyggingbild på mig och Amanda från någon tunering, gammal!


jag just nu

SNYGGING.se.. snackar vi om här! Ja gud ja!...


                                                                 mördarblicken.. Akta!

jag är kär

..I  den här, men jag e secretgirl.. ni får se bild när jag köpt den..mohaaha! :-)


anti trött piller

Tjaa folket.. Im back! Och jag sitter och käkar "anti-trött-piller" som jag fick av mormor i julklapp! Snart är hela burken uppkäkad, inte konstigt det med tanke på att det var cola smak på dom! Hihihi.

Sitter förövrigt och kollar runt lite hemsidor på kameror, fick ju ett par högtalare i julklapp som jag inte var så intresserad av, eller dom fungerade helt enkelt inte som att min dator hos mamma fått något konstigt med ljudet! Så vi bytte och så fick vi pengarna i kontanter, nu har jag tänk igenom.. jag ska köpa en kamera. Ska jag ändå köpa något för dom pengar, kan jag lägga dom på något vettigt! En kamera, tjejens bästa vän? Haha skämt o sido.. Hoppas hoppas den finns kvar! Secret me.. scchh!
                                                       


det tog lite väl lång tid

Tjabbare! Jag sitter i skolan just nu med Mattiuw, vi har fixat ett no-prov till klassen imorgon och jag har suttit och tjatat på honom för han skulle ha med massa grejer på provet inte ens jag kunde svaren på.. hehe.

Ska snart dra hem, ska först fixa lite dittan och dattan.
Känner mig småhängig och börjar få litelite ont i halsen, jag överlever trots allt. Men höll på att somna så jag kan ju bara tacka att lärarna ofta har planeringsdagar..

Nu ska vi packa ihop så ska jag dra ut tll bussen.. sen hem och plugga tyska, jätteroligt!


detta ska ske ikväll


första gången på länge

Idag, 20 januari 2010. En dag då jag vaknade, sket i att sminka mig. Åkte till skolan och gjorde mitt jobb sen åkte jag hem. Kändes skönt att inte behöva lägga ner tid imorse på massa smink osv. Det kändes toppen att jag han med att äta frukost idag. Jag tog ett ansvar att äta på morgonen. Bara det är framsteg för mig, som att tiden annars alltid går åt till sminkning. Det kändes toppen att åka till skolan och bara vara Isabelle. Den vanliga Isabelle. Jag skiter i om folk kollar snett på mig eller tycker något om mig. Idag kändes det iallfall så himla kanon att bara få vara jag. Även fast jag ibland kan dra in mig lite i mig själv när jag sitter med folk och inte har sminkat mig. Men idag fick jag gå dit och göra det jag skulle.. Jobbade bra på lektionerna och sen kunde jag åka hem.

Det var länge sen jag gick till skolan utan smink, det har inte handlat om att jag "tycker det är roligt att sminka mig på morgonen", utan det har handlat om att jag har sett mig själv som så ful utan smink och att folk kollat på mig. Hey, jag är inte född till att vara vackrast och bäst. Idag bevisade jag att jag bara är jag. Jag hoppas innerligt att folk tar mig för den jag är. Hur jag är som person, till den person jag är född till att vara. Inte hur jag ser ut.

Det som gör en person unik, är insidan.


kan konstatera att jag fryser

Förlåt för dålig uppdatering.. ser hur mina besökare går i en liten bergodalbana.. Men inget att gnälla över! Jag lever iallfall, tur det! Annars hade ni inte fått uppdatering alls av mig ;)

Ligger just nu i sängen.. har tagit det lugnt ett tag och käkat ett äpple. Hade grymt ont i magen efter idrotten vilket säkert kan bero på att vi spelade snöfotboll i minusgrader. Inte bara det. I tygskor. Ni fattar poängen, jag är inte förvånad ett dugg egentligen att jag känner mig frussen och har ont i hela kroppen.

Så tar det lugnt för tillfället och tänkte börja med en engelskatext snart och sammanfatta lite.. Sen även fixa ett no-prov till klassen som ska vara klart tills på fredag. När man jobbar i en grupp med två killar och e ensam tjej behöver man inte förvänta sig annat än att få göra det mesta skitjobbet själv..! You live, and you learn it!


gör om gör rätt

Går det inte åt det rätta hållet första försöket. Försök igen. Faller du, ställ dig upp och börja om!


jag förstår er

Idag fick  man ju en hel del både postivia och negativa blickar.. haha! Själv tycker jag fortfarande det ser ut som jag var sminkat som att jag skulle på maskerad.. Hemskt?Nja en aning!

Tror främst det handlar om att jag inte är van vid att se mina ögonbryn såhär,eller framför allt att se mig själv såhär! Rätt stor skillnad att färga från kritvita till brun-svarta.. Men jag vänjer mig väl med tiden får vi hoppas! Tänkte stå och gnugga bort lite ikväll när jag tar bort sminket så får vi se om det förhoppningsvis blir någon skillnad. I guess not! Men testa kan man alltid göra! :)


nyfärgade ögonbryn


Vad tycker ni?




söndags mysmiddag

Sista inlägget för söndagen den (ja vilket datum det nu är!)..

Alex och Roger var iväg på bio och kollade "Snabba cash" så jag har haft egentid med mamma och lillebror här hemma, mestadels har jag väl suttit vid datorn men middag lagade vi tillsammans! Riktigt mysigt faktist! Körde på onyttig mat idag.. hehehe.. men ibland får man unna sig för nästa vecka (som alltså börjar imorgon) så är det dags för hårdträning idag. Den här veckan kan vi väl säga att jag svajade lite, tränade inte riktigt som jag lagt upp planerna egentligen, men nu fan ska jag ta tag i det här!

Tog även lite egobilder med nya ögonbrynen, haha vet inte om det syns men i förrgår så rakade jag mina ögonbryn med en liten skärgrej, och vips! Så hade jag dragit bort mitten av mitt vänsta ögonbryn! Läckert! ;) Kommer bilder i nytt inlägg, som blir det sista för idag!!



det kanske blir bättre

Hej på er!

Som ni ser har jag försökt minska ner på raderna när jag skriver inlägg för jag tror somsagt inte vissa saker jag skriver e intressant för er att läsa. Och när jag funderade så orkar jag ibland inte läsa allt heller!

Matchen imorse gick väl hyfsat, jag menar bara för man förlorar behöver man inte vara dåliga! Alla har vi våra dagar.. och jag kan väl konstatera att jag inte var på topp klockan 9 på morgonen men jag krigade på och gjorde så gott jag kunde! Sen att vi inte vann kan vi inte göra något åt nu! :)

Har varit nere i väsby centrum och färgat ögonbrynen och ögonfransarna.. När tjejen som jobbade där gav mig spegeln och visade hur det blev ville jag utbrista ett rejält skrik. Blev fan rädd för mig själv! Hahha! Jag sneglade mot mamma som bara nickade och sa att det blev jättebra.. Själv anser jag det mer mot mörkbrunt vilket är väldigt ovant för mig som att jag tidigare haft väääldigt ljusa!


nu ska jag sova

Ska borsta tänderna och plugga lite no, sen sleepa. Tidig innebandymatch imorgon mot Täby då man behöver vara pigg och taggad! Imorgon ska det bli vinst! Men det krävs energi och rikligt med sömn för min del om jag ska klara av det klockan kvart över 9 på morgonen.. Sov gott!


me like very much

Idag var jag även förbi min killkompis Niklas som jag inte umgåtts med på evigheternas evighet, så det glädje mig att se honom igen även fast han var sliten efter morgonens fotbollsmatch! Hehe.. Blev ditbjuden för att hämta några krämer som hans mamma hade köpt men som inte var något hon ville ha kvar..

Snäll som hon är frågade hon mig om jag ville ha dom (jag hade skrivit i min blogg att jag älskade dom där hudkrämerna som luktade cocos) så blev naturligtvis jätteglad! Tack snälla Lena dom luktar underbart!


bilder från tjejmiddag

Här kommer bilderna från tjejmiddagen, som att jag inte vet om jag har tillåtelse att lägga ut bilderna på dom andra brudsen så bjuder jag på dom jag var med på.. läs nu nog att jag skrev att jag "bjuder" på dom. Jag och kameran var ingen bra kombo igår alltså.. men jag tycker jag fick till dom bästa poserna iallfall! (y)


bilder kommer inom kort

Godmorgon! Idag fick man sova ut vilket uppskattades väldigt mycket! Trött efter gårdagen då jag var på tjejmiddag hos Amanda. Trevligt folk med skratt och god mat som Amanda lagat!

Jag fick tyvärr inte med mig någon kamera förutom mobilen, så jag fotade tyvärr ingenting men så fort dom har skickat bilderna lovar jag dom kommer upp! Men här har ni en som jag fått tag på;


akta jag pratar i sömnen

"Bara falska och tomma ord!"

Ska snart klä på mig och dra iväg på träningen i detta väder! (y)
 skulle ringa upp Matte sen också så skulle vi snackade telefon ett tag. Har tränat lite tyskaglosor nu på kvällen *HOST*.. nejdå, men lite grann! Nästa vecka tänkte jag väl ta tag i skolan mer än denna vecka. Denna vecka har bara varit så jävla kaos pga en sak. Men igår hade jag och mamma lite "mammadotterkväll" så vi drack te och jag låg i soffan och pratade i sömnen så mamma nästan blev rädd, haha.. kanske inte men!

Shit, samling om en kvart! Måste gååå nu!!!

** *** *** ** *******

Dra!
Dra!
Dra!
Dra!
Dra!
Dra!

 


Big girls don't cry. I wouldn't cry for you.
You hurt me and I would never have anything to do with you.
Idiot, go to hell.


bilder från idag

Tänkte bjussa på lite bilder som att uppdateringen var väldigt dåligt igår, om ni undrar vad andra bilden är för något så är det från hk:n då man skulle göra "något roligt" av en macka och lite grönsaker.. Jag har däremot inte sååå livlig fantasi som ni ser på bilden! Men ett försök till en gris blev det iallfall! Sen får man väl avgöra själv om man tycker jag lyckades bra eller mindre bra.. Haha!

Ska plugga lite tyskaglosor som vi har tills på fredag och även läsa på lite no.. somnade nyss vid datan.. great! Träning vid 7 någongång tror jag, känner mig lite småseg just nu.. Vill bara lägga mig och sova...




statyleken i mitt rum

Heee...j.....!

Skulle någon se mig nu skulle man kunna tro att jag körde den där statyleken när man ska stå helt stilla när någon ropar "frys" eller vad det är. Mina ben skakar som jag vet inte vad och samtidigt sitter jag och drar i mig en milkshake som Roger köpt hem! (y) Haha.. känns som jag börjar mitt nyårslöfte bra! Nejmen lite milkshake gör inget! Hehehhe.. (så kommer jag säga om allt!)¨



40 avslutar jag

19.40 Exakt ska jag dra mig härifrån och städa mitt rum, klart! Har börjat lite smått men en hel del återstår! Sen ska även byrån torkas och kläder ska hängas in i garderoben och väskan ska packas till imorgon. Skola, ja ni fattar ju bara där hur mycket panik man har!

..Kan däremot trösta mig med att jag faktist varit duktig och käkat upp allt godis jag har, haha för då har jag inget tillfälle då jag kan gå och småkäka på det! Great, efter 00.00 slaget idag så är det alltså nya tag! Yeaah!


det lovade jag dig

Du e grym bruden! Du kommer klara det här!



sommar till Sverige tack

Det är så galet kallt..jag tror jag fryser ihjäl...

nyttiga nyheter för mig

Kom precis hem från "lagaktiviteten".. Nej men kan inte kalla det för lagaktivitet! Vi tog oss hela laget till Solna där vi fick en utbildning om självförtroende och självkänsla.. Vad skillnaden var, (som jag redan har glömt..) Nejmen tror det var att självkänsla handlar om - Vem jag är.. Och självförtroende handlar om - Vad jag gör..

Ska snart hem till en vän, idag tar jag mig dit på eget beslut. Idag är en dag då jag känner att det här går före alla andra planer, jag som egentligen skulle plugga med Jonte och Matte. Men mina vänners problem går före. För det finns inget som gör mig lika ledsen som när dom är olyckliga.. Det här är min chans, att bevisa att jag bryr mig lika mycket om henne.. som hon alltid brytt sig om mig.

Igår tillbringade jag och Julia kvällen tillsammans.. ni som undrade om vi bråkade så får ni svaret ja just nu. Vi gjorde, men våra "bråk" brukar inte vara de största bråken utan bara småtjafs som jag antar vi lär oss något ifrån. Man lär sig av sina misstag, visst bullen? ;) Satt iallfall hela kvällen och väntade på två kompisar som aldrig dök upp. Antar att dom inte var så vana att vistas i Upplandsväsby! Hehehe...


träffa folk enligt planerna

Ska snart upp och brassa lite käk sen möta upp Amanda för att ta bussen till en kompis, ska träffa några och antagligen lite boys! Trevligt...

Kommer hem senare ikväll, så blir kanske uppdatering då! Nu e jag hungrig! Maaat, Me want! Ikväll kör vi nog på lacktights eller vad säger ni? ;)


full rulle eller chill

Godmorgon, idag fick man sova ut..idag igen! Känns som jag vänt på dygnet totalt denna vecka, ööhm? Konstigt. Idag blir det nog hyfsad tidig sänggång för min del, imorgon ska man ju upp vid 08.00 tiden för att åka iväg till Solna med innebandylaget på någonting sen hem till Jonte för att träffa han och Matte och träna på no-redovisningen.

Idag finns det absolut i-n-g-a planer.. idag känns det faktist rätt tråkigt att det är så.. sista lördagen på lovet då ska det ju vara full rulle! Hehe, men får se somsagt. Skulle kanske vara med mr x, men får se hur det blir med det. Tänkte väl fixa mig snart, så man får något gjort idag iallfall! :-) Förresten! Minns ni denna låt?Haha!


Godaste på lääänge

Har käkat jättegod middag! Kommer inte ihåg vad det heter men det va iallfall jättegott med potatiskroketter till! Yummie, godaste jag ätit på lääänge.. Det gör mig chockad att Mia aldrig funderat på att bli kock i sitt liv! Hehe :)

Fyndade lite i centrum och har gjort en video istället för att ta massa kort, själv tycker jag att det var en mycket briljant ide av mig att göra det! Plus att kameran på mobilen är kanonbra och filmer går att titta på i vlc, med ljud! *överlycklig* Gjorde ett antal misslyckade försök.. jag kan bjuda på ett också för kul skull.. kunde inte komma på vad det var jag hade köpt, jag skulle säga "brunpuder" men slutade prata och var tvungen att pausa! Hhaha...

För tillfället fungerar inte videon jag har laddat upp! :(


nya jeans behövs

Sitter och trycker i mig toblerone (som förövrigt är galet gott).. lagom dåligt samvete för jag trycker i mig sånt här skit varje dag just nu..men jag passar på, för när den här veckan är slut bli det hårdträning så jag kommer spy tillslut! Jag vill inte ens veta mitt intag av kalorier denna vecka har varit, haha uscha!

Ska snart fixa mig iallfall och sen TA EN PROMENAD till väsby centrum med Amanda, tänker väl inte slösa mer pengar men behöver ett par nya jeans och om jag ändå har presentkort så kan jag lika bra lägga pengarna på något vettigt! :)


gammal_bild_från_i_somras, snygg_ve!


städatant nästa ser det ut som just nu

Har precis städat hela nedervåningen som att vi ska få gäster, (tror jag?) Hehe.. Har bara mitt rum kvar och det ser för tillfället ut som ett bombnedslag! Men men, det ska jag nog få ordning på!

Känns som att tiden börjar rinna iväg nu på lovet.. har träning idag vid halv 5, ska bli härligt att få springa av sig! 3-4 dagar kvar att få käka onyttigheter under veckorna, sen är det bara fullrulle att börja träna och käka nyttigt! Ser fram emot det! Även fast jag inte är något "träningsfreak" direkt, men snart så! Snart är jag det.

Nu ska jag försöka fixa lite till no-redovisningen, känns som att jag har tusen saker kvar att göra.. men det börjar bli ordning på allt så på måndag hoppas jag vi får en hyfsad bra redovisning.


en rubriktorka helt enkelt

"sometimes we put up walls, not to keep people out.. only to see who cares enough to break them down"

Jag tror pusselbitarna börjar hamna på plats. För mig är det bara att bita ihop! Jag överlever, jag är stolt som står upp för mig själv så enormt trots dessa motgångar! Ligger just nu på golvet och fipplar med min nya mobil och försöker leta fakta om hjärnan som att filmen däruppe verkade lagom min stil.. Laddar även ner lite låtar som att det är helt lagligt i Sverige..*host*


dags för lunch

idag ska jag ringa mormor, och planera lite sen även käka lunch snart.. var även erbjuden att följa med pappa och Mia till kista och kolla lite, som att vi håller på att fixa härhemma! Får se.. så som läget är nu tror jag att jag stannar hemma..ont i magen..

know how to make me happy

Åh..denna morgon kan verkligen inte ha börjat på ett bättre sätt...

Vaknade självmant vid halv 12, och det är så härligt när man verkligen själv känner att man sovit ut då. Det är under loven man verkligen får känna att man fått det, dom dagar det är skola är det bara att man går upp med världens huvudvärk för man legat uppe så sent på nätterna..

Pappa kom iallfall in och sa att jag skulle komma upp och äta frukost, och att det fanns en överraskning till mig däruppe. När jag kommer upp ser jag, dom har varit och köpt en ny mobiltelefon till mig. Jag blev så glad.. jag vet inte hur många gånger jag nämnde att jag blev glad! Men glad blev jag! Tack pappa och Mia, för allt!

Sen satt jag med lillasyster i famnen och kollade Super Nanny tills hon somnade.. och det var sååå mysigt att ha lillskiten där bredvid sig och det bara var helt tyst och lugnt! Haha, för en gångs skull ;) Nädå, hon e så gosig hela tiden! Haha när hon lägger huvudet på axeln och säger "mysa"


jag är så lycklig

Sitter glad som fasen, vet fortfarande inte vad jag är så glad över just nu.. antagligen bara att allt känns så jävla bra. Att jag kommit igång med no-arbetet, och att jag imorgon (kanske) ska klippa mig så jag slipper se detta slitna toppar, att jag är stolt över mig själv..

Mitt i denna lycka fick jag ett meddelande på facebook.. nu tror ni säker jag skulle skriva "och då blev man ledsen igen" men nej! Jag blev så himla glad! Vilka omtänksamma människor det finns. Kan inte tacka nog för alla som bryr sig om mig. Min släkt och alla de andra.. Jag blir bara så himla glad!




..idag var en sån himla lyckad dag..förlåt för tjatet om hur glad jag är. Men det va länge sen jag verkligen fick uppleva just den här känslan, man kanske mår bra och är glad och så..men denna känsla knäckte ta-mig-fan-allt! Förlåt för mina svordomar, ska lägga av med det. Men är så grymt glad och kan inte hejda mig. Nu ska jag söka lite fakta om hjärnan som jag ska ha med på min powerpoint redovisning på måndag!


något ni inte visste


Denna kategori ska börja användas flitigare av mig detta år, nu ska ni få höra.. ni kommer väl tro jag är rent utsagt puckad men det är sånt man bjuder på! Ni känner till när Björn Gustavsson sjöng låten för Carina Berg i melodifestivalen? I en av meningarna i versen sjunger han "27centimeter at (@) hotmail punkt (.) com..jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina gör slut med Kristian Luuk". Nu kommer grejen, jag vet inte om någon slog till mig i huvudet eller något.. men jag la till [email protected] på min msnlista och trodde på fullaste allvar att det skulle vara Björns riktiga msn.. Haha! Så besatt man kan vara av någon.. Björne förevigt, in my heart! Det är en sak som jag knappast kan vara ensam om!

vad fan äre som händer

Hej! Hej! Hej! Jag vet inte vad som har hänt med mig.. satt och käkade toblerone (mitt nyårslöfte börjar efter lovet,hihi) och helt plötsligt bara kände jag mig så jävla glad! Och det är få gånger man känner mig glad under reavecka om vi säger så! Haha! Men det känns så jävla bra just nu, jag menar jag har ingen pojkvän jag kan vara så lycklig över, jag har inte allt jag vill. Men jag har allt jag behöver för att vara lycklig har jag insett!

Idag har jag umgåtts med Jenny, riktigt roligt! Hade väl en hel del att prata om som vanligt, men idag ägnade vi oss åt att snacka hemma hos mig och att fota lite.. Nu när jag fyllt fjorton kan jag väl få leva upp till det också och bevisa vilken j*vla fjortis jag är! Hehe, nädå! Men det kommer förmodligen komma upp en hel del här på bloggen!


vilken kanonstart love it!

2010 kommer bli ett höjdarår! Fan vad glad jag känner mig!


det blir kanoners i think

Nu är man vaken, great! Första gången på lovet jag vaknar innan klockan halv 3 typ.. utan att bli väckt! Jag ser det som framsteg! Ska upp och käka frukost och vara social ett tag och sen börja fixa mig..känner mig jävligt sunkig så en dusch med ansiktspeeling blir det garanterat! Sen är det dags att planera dagen!

Någon mer än jag som får dålig hy under vintern?


planer för imorgon

Imorgon ska jag träffa denna brutta igen, vi får se vad vi hittar på.. möjligtvis blir det att bara chilla och kolla film eller dra iväg på bio. Najs najs fågelbajs. Godnatt! :)


ibland undrar man

Goddagens ni som är vakna..

- Här se man hur klockan springer iväg, snabbt som fasen! Har precis varit social med min familj här hos pappa och det känns..UNDERBART! Från en liten datanörd som valde datorn framför familjen till en riktigt familje"kelare". Nej men förstår inte hur jag kunde välja att hellre sitta vid datan, där jag förövrigt bara skapade massa problem för mig själv med killar/vänner när jag hade en fantastisk familj på nedervåningen som bara väntade på att jag skulle komma ner och vara social. Samma sak hemma hos mamma.. vad tänkte jag med? Man ska leva varje dag som att det är ens sista, då börjar man tänka om rejält...

Idag har jag varit med Jenny ett tag, vi tog oss en långpromenad till min skola och jag hämtade mina no-böcker, (någon som satsar på att få bra betyg i no här) sen tog vi bussen till centrum. För min del blev det ett par lacktights och en brun lång t-shirt som slutade strax nedanför rumpan i en kanonhärlig färg! Nu känner jag hur pengarna bara försvinner från min plånbok så ska nog chilla med shoppingen för ett tag..Haha! Ibland önskar man att man var en av bimbosarna som får cash för att provocera.. Nejtack!

Sen hade vi innebandyträning som va skitsoft, va ungefär 12 pers som trallade runt där och det va inget komplicerat mer än mycket pass och skjut. Sen en hel del tvåmål då jag var om inte ärligt talat jävligt seg i benen och ont i huvudet, men fick skjuts hem av Jennys snälla pappa. Sedan följde jag med pappa och resten av familjen Carlsson på brorsans hockey.. Det är så man sysselsätter sig när man är uttråkad och ska jag vara ärlig är det riktigt roligt att vara på hocket. GRABBAR ÖVERALLT! SÅNT GILLAR VI! skämtosido..


det gör tydligen ont

Shiiit, träningen kändes skitbra, stog i 25 minuter och mimade till "Big girls don't cry"!! Är stolt över mig själv, resultat kommer det deffenitivt att bli om drygt 3-4 veckor! Fan vilken brutta jag ska bli..! Ännu stoltare kan jag ju vara när jag hade två alternativ vid middagsbordet då jag fick välja vad jag skulle dricka. Saft eller vatten?Jag valde vatten. Nu i efterhand känns det kanon! Jag gör framsteg! Absolut!Wiiho!

Nu är jag nyduschad och fräsch, så nu ska mamma lägga på en ansiktsmask i mitt ansikte, höhö smart att man har en ansiktsmask i ansiktet va?Hehhe suck.. Det gjorde tydlien skitont att dra av den så vi hoppas att jag har skinn kvar i ansiktet när jag kommer tillbaka! Wish me good luch! iiiiih.


skoja, först blir det vinterkrysset!!Tjohoo!


mina presenter

Förstår att ni är sugna på vad jag fick..Haha, nu skriver jag igen fast jag inte orkar men väntar på att trampcykeln ska bli ledig..så ska stå på den i ungefär 20-30 minuter. Det får räcka för idag så får jag öka minutrarna för varje gång, känner att jag måste få upp flåset lite om jag ska hänga med på innebandyn! Så det som ska gälla för mig i veckorna är nyttig mat, och även tänka på portionerna..(jag överdriver ofta och äter mig mer än proppmätt).

Målet för i år när det gäller träning är väl att iallfall träna hårdare..Efter att ha gått upp 3+6 kilo sen i början av sommaren så känner man att man måste komma ut på banan igen! Så det som gäller nu är att träna minst 1 extra gång i veckan, inkl. en långpromenad. Sen har jag ju vanligt innebandyträningar 2 gånger i veckan + match på helgerna! Slimmad brud, here i come! Nää skoja, man vill ju inte bli av med allt...lite hullhull ska man allt ha! Sånt som killar gillar att ta i ;)

Bild kommer, nu ska jag träna!

underbaraste släkten

Förlåt för dålig uppdatering idag,har haft fullt upp sen jag vaknade! Har känt som en stor suck att "behöva" blogga de senaste dagarna, har verkligen inte haft lust men ändå har jag pallrat mig hit och skrivit iallfall. Fråga mig inte varför..Känns mer som en suck att även ha skrivit så långt när jag egentligen inte har orkat..

Imorse drog jag och alex hem till pappa och Mia och firade han som att han fyller år idag, grattis padre! Hoppas födelsedagen blev kanon! Sen hade vi bjudit hem mormor,morfar,min moster och hennes familj för att fira att jag fyllt år. Så dom kom vi tre så vi har fikat en hel del och så öppnade jag paket. Herregud, det är galet vad fina och bra saker jag fick. Är helnöjd! Verkligen!



blir ett nyårslöfte

Hemma igen..frussen och dan. Har varit ute typ några timmar i streck så känns som man är stelopererad (vad det nu är)  men vi slutade på donken med en hamburgare så jag kan inte klaga!

Gick först med brorsan till Rimi och köpte godis och dricka till kvällen sen tog jag mig den 30 minuter långa promenaden hem till Hanna.. När vi var där ringde Petra som sa att hon hade fått feber. Men jag och Hanna drog oss och mötte Amanda sen drog vi till grimsta och mötte några brudar vid Meddo (solarium för er som inte är väsbybor). Därefter gick vi bara och snackade och garvade åt Hanna som köpte solariumsbrillor, haha.. Galen tjej! Tog bussen tillbaka till södervik och sedan buss till mcdonalds. En cheeseburgare satt kanon idag, men detta får bli ett nyårslöfte! B-A-R-A  D-O-N-K-E-N  P-Å  L-Ö-R-D-A-G-A-R, P-R-E-C-I-S  S-O-M  M-E-D  G-O-D-I-S!

mina nya naglar

Målade ju mina lösnaglar lila igår, vet inte riktigt vad man ska säga...målade lite här och där, och en hel del utanför! Beauti! Very nice, men vadå världen går inte under för det! Däremot kanske den gör det när man ser mina fingrar som ser hemska ut på dessa två bilder.. Im so sorry *viskande*


kall kallare coldest

Tjubadaduba, jag fryser! Som faeen! Men jag överlever får vi hoppas.. Har precis ringt runt lite men ingen vågar tydligen klicka på svara i denna värld. Svårt kanske?Hm! Heta linjen är det enda jag inte testat ring nu, så.... Nä skoja! Har ringt två samtal men whatever!

Men nu fick jag en "förfrågan" från Hanna om jag, hon och Peterpan (Petra) skulle kolla film ikväll, men då fick jag helt plötsligt panik..Godis! Inge lördagskväll framför film utan godis! Så förmodligen blir det en tripping to tha Ica också, sen ut i det kalla vädret och pallra sig dit! Men det är det värt antar jag, för jag tänker inte spendera min lördagskväll inne iallfall!

Kom hem från centrum med en ynka påse iallfall! Och det är presenten som pappa ska få imorgon.. (ja alltså jag har inte köpt en påse till honom i födelsedagspresent, utan det är det I påsen!) Hehhe..för er som inte orkade tänka! Tänkte även knåpa ihop något fint kort med mina skillzzz, som att jag har en hel byrålåda fullt av pysselpapper osv. Vadå, man kan väl pyssla fast man är 14? Fan, sånt kan man alltid sysselsätta sig med! Checkade också mitt saldo på mitt presenkort på h&m. Smart grej att kolla på internet!


drar ner en snabbis

Åker ner till Väsbycentrum en snabbis för att se om jag kan göra några kap, är nämnligen känd som den "grymme kaparen" i mina två familjer med tanke på att jag alltid köper saker som är så billiga, sist kom jag hem med ett halsband som kostat 70 kronor men jag menar mellandagsrea, nu kostade det bara 20 kronor! Ni fattar nog vad jag fått mitt smeknamn ifrån nu,hehe.

Tar det som en komplimang i alla fall, why not! Älska mellandagsrea!
Förresten, ser ni vilken ståtlig och kvinnlig 14 åring jag har blivit?Hahah!

för det..
första: bilden togs när jag var 13...
andra: hur ska man "se" när jag har suddat över mitt ansikte?

Hmm......


bellysh tipsar


..om denna hårinpackning! ..

Köpt på Rusta faktist för typ 30:- som gör att håret blev sk*t lent! Nu ska ni få lite tips om hur du kan vårda ditt hår på ett bra sätt! Lutar dessutom väldigt gott!

För extra glans:
Du behöver:
- 1 dl naturell yoghurt
- 1 dl mandelolja
- Eventuellt några droppar eterisk olja

Blanda samman yoghurt,mandelolja och eterisk olja.
Värm försiktigt i en kastrull eller i mikron. Massera in
inpackningen i hår och hårbotten och gör en turban
med en varm handduk. Låt verka i två timmar innan
du masserar in lite extra yoghurt. Skölj ur ordentligt.

Mot kluvna toppar
Du behöver:
- 1 dl olivolja
- Några droppar eterisk olja

Blanda olivolja och eteriskolja. Massera in i håret
särskilt på hårtopparna. Linda därefter in håret i
en varm handduk. Eventuellt kan du värma oljan
lite först och hålla den varm med hjälp av en hårtork.
Men akta så du inte bränner dig. Låt sitta i 1 timma,
skölj sedan ur ordentligt, gärna med lite citronvatten.

Slitet hår
Du behöver:
- 1 mogen avokado
- 2 tsk morotsolja,ringblomsolja
  eller annan örtolja


Mosa avokadon och blanda i oljan. Massera in
smeten i hårbotten. Låt verka i en timme,och
skölj sedan ur inpackningen med vatten lite citronsaft.

Mot mjäll
Du behöver:
- 4 cl olivolja
- 5 droppar tea tree olja
- 5 droppar citrongräsolja
- 5 droppar lavendelolja

Blanda alla ingredienser ordentligt. Massera in i hårbotten,
låt sitta kvar i en halvtimme med plasthätta på huvudet.
När du tar av plasthättan så schamponera håret direkt
utan vatten, skölj därefter med ljummet vatten. Sen är det
bara att tvätta som vanligt.

Torrt hår
Du behöver:
- 1 mogen banan
- 2 tsk olivolja


Mosa bananen och blanda med oljan. Massera in
blandningen i hårbotten och täck med plastfolie. Låt
inpackningen verka i en halvtimme och tvätta sedan
ur med ljummet vatten.


planering i tid

Godmorgon! Har precis dragit i mig en frukost, ringt mormor,moster och pappa ang imorgon, och nu sitter jag här! Ovanligt..Nej, antar att jag brukar sitta här mer än ofta!

Nu blev jag nyss erbjuden potatisgratäng och kött också, stor chans att man säger nej till det liksom..No way! Idag var det planer om att träffa Petra och Hanna om inget annat existerar, haha! Nejmen skulle behöva dra förbi centrum en snabbis också och köpa en present till pappa som att han fyller år imorgon (känns som att jag skrivit det här förut?) Det räcker liksom inte med "jag önskar mig en fin teckning och en kram". För allt han gjort för mig är han iaf värd något jag köpt också..Även fast pengar inte är allt här i livet!


friskluft, stort +

Under tiden mamma, jag och alex låg och kollade tv ringde telefonen, "hanna åsell va på, att gå ut att gå" HAHA! tjejen med humor här! Drog iallfall på mig vettiga kläder som att jag skulle ut i snöstorm och jag fortfarande hade på mig pyjamasen! Gick och mötte Hanna och Petra så vi gick ett tag i värdens oväder och snackade tills vi frös häcken av oss och jag drog hem efter ungefär 1 1/2 timme.. Lagom frussen och trött!

Nu ska jag bara checka runt lite på fejan och bloggar..sen tänkte jag sova så jag säger natti till er läsare nu som förövrigt har ökat! Wiiiie, funnie!


det ska bli mys

Ska kolla vinterkrysset med brorsan nu, mys fryser som fan så ska nog ta med mig täcket! Har inget annat för mig, smsar med Fanny inget annat. Funderar på att träffas på söndag, och när hon för en gångs skull har blivit en person som planerat bättre så kunde jag ju inte tacka nej! Har en hel del to talk about! Har även försökt komma på vad man kan ge pappa på söndag som att han fyller år, Någon som har tips?Är sämst när det gäller sånt! Men ska nog komma på något bra!

Nu blidde det att titta tv somsagt, undra om detta är något bra, men med Gry kan det knappast bli katastrof! Höhöh, big fan of Gry! Henne gillar vi!


Brorsan hade kollat fel, det va inte idag. Det blev att kolla något "extra material" från bonde söker fru..tror ni jag blev glad eller?! Love på hög nivå!


kunde startat bättre



2010 fick både en bra och dålig start.. men så brukar det alltid vara!
Det brukar alltid komma igång efter ett tag! Men känner att jag orkar inte lägga ner tid på tjafs första dagen, finns så mycket annat man kan vara bekymrad över här i livet!

Haha förövrigt sitter jag i pyjamas och ska måla naglarna på andra handen som att jag glömt den, oupsi! Kör på lila nagellack, gr! Ojsan, nu ringde pappsen och sa att jag hade julklappar som väntade hemma hos dom som är levererade uppifrån Värmland! Spännande! Sen ska jag ta mig ett bad, behver det nu i allt detta kaos! Menmen, allt löser sig men känner att jag måste koppla av ett tag...


inlägg som skulle publicerats igår/idag

..fick jag tillbringa med två av mina kära barndomsvänner och brorsorna och massa annat gött folk!


Nu börjar "kvällen" dra mot sitt slut och alla har släckt ner och krypit ner under sina täcken. Utom en, guess who! Me like always! Men vaffan är det nyår så är det!


Var först hemma här och hade lite "mingel" som alltid när man får gäster, hihi.
Sen drog jag,fanny och alex ut och smällde rackar-raketer i hela området här sen drog vi hem till Fanny där vi var massa folk och sjöng singstar osv.. Hade skrattattack med Fanny som inte kunde hejdas och brorsan fick naturligtvis skämmas över mig. Förlåt, men med tanke på att jag bjuder mig resten av alla 364 dagarna om året så kunde jag ju inte skita i att inte göra det sista dagen! Liksom hallååå hur skulle det se ut?Not good I guess!


Drog tillbaka hem till mig vid 23.40 då alla vuxna var taggade på raketsmällning. Om jag inte minns fel brukar det vara barnen som är hyperventilerade och tjatar om att smälla?Tiderna verkar ha ändrats! Haha härligt!
Sen drog vi in efter en halvtimmes drickande av champagne och smällning, och kan inte påstå att vi snålade med drickandet ikväll..Ojoj! (okej nu överdrev jag, + att det var alkoholfritt) Nu blir det väl natti för mig. Om jag överhuvudtaget kommer kunna sova. Har kollat på film med brorsan, det blev "Flickan som lekte med elden". Skitbra film! Har inte sett ettan egentligen men jag hängde med bra i svängarna iallfall! Applåd för mig tycker jag! Nu ska jag sleepa, natti och gott nytt år!




nytt år nya erfarenheter

Hej alla människor! Känns underbart med nytt år, 2010 here I come! Nu blir det full fart och detta år ska bli bättre än bäst! Nytt år, nya erfarenheter! Känner på mig att det här året kommer bli ett kanonår med mycket framgång!

Idag sov jag till 12, eller det var då jag blev väckt hade kunnat sova ett bra tag till annars. "Dagen efter outfit" imorse var grymt het måste jag säga! Jag hade på mig korta svarta shorts, röda socker, vit t-shirt och som ketchup på köttbullarna hade jag även benvärmare som var uppdragna till låren! Rraw, vilken start!

För att få en bra start på det nya året började jag morgonen med två glas cola och nystekta köttbullar! Sen även lite utbrott på msn! Detta år kommer vara ett år då man inser vilka som är ens äkta vänner.. Vilka som är värda att lägga ner tid och energi på! Inget illa menat, och ska tillbringa mycket tid med mina brudar! Let's go!!!


Detta år ska bjuda på mycket glada miner! Nu kör vi!


RSS 2.0