sommar sommar

Det har varit sån himla härlig dag idag! Vädret har varit kanon förutom dom 10 minutrarna det var helt grått på himlen och spöregnade verkligen. Sen var det full rulle på solandet igen! Har fått rikligt med färg i både ansikte, på armar och ben, hehe. Nu ska jag uuuuuuut!!




nya små behövande saker

Smått och gott som kom med hem från rusta...


måndag 28 juni

                                             INLÄGGET BLEV SENT PUBLICERAT!!


I söndags sov jag över hos fanny.
Låg och snackade ett bra tag tills båda låg och sov väldigt gott.. eller iallfall jag! Vid 3 tog vi lite korv och maccaroner till lunch. Mycket gott! Då hade jag käkat korv tre dagar i rad! Gott! :) Sedan fixade jag mig snabbt och mötte Julia. Vi tog bussen till rusta och handlade lite smått och gott, hehe.

Tog en härligt promenad till Mcdonalds och köpte oss en glass och coca-cola efter att ha varit helt utslagna efter en 25 minuters promenad i strålande solsken. Åt middag sedan tillbringade vi kvällen med varandra och lyssnade musik och snackade.

Idag blir det att åka till Sollentuna centrum med Julia, min plånka börjar bli liten. Pengarna bara försvinner, shwisch! Aj, aj, aj.. Sen ska jag hem och träffa Fanny förmodligen. Ha en härligt dag!!




A p o l l o D r i v e - P a p e r c u t

Favoritlåt just nu:


utgång

Nu har jag precis tryckt i mig en pizza.. Yummie! Mycket onyttigheter på sistonde. Får bli springning imorgon! Men nu ska jag byta om för att träffa Fanny och några andra. Hörs ikväll eller imorgon som att jag nattar hos Fanny!


det här var tider det.


Heldag ute på sjön med familjen

Hejhopp! Lagom bränd men mycket nöjd efter en heldag på sjön med familjen! Har åkt runt med båten i Kairo, ätit mackor, solat, badat och åkt ring (har glömt bort vad dom kallas..) Trodde aldrig jag skulle våga åka den men det var faktiskt riktigt roligt, har bara ont i armbågarna men det var det helt klart värt!

Tror jag får köra på solskyddsfaktor några dagar framåt, satan vad mina axlar svider. Men färg har jag iallfall fått, woho!! Och fräknar för den delen också.. otroligt hur mycket fräknar jag får på sommaren!



l i v i n g t h e d r e a m


gamla godingar


31/1- 2004..6 år sen.. sjukt vad tiden går..



jävel på limbo!


Förra året på flygplatsen i Usa, väntan på flyget. Kolla förresten vad mycket fräknar!


Märkte att jag inte hade så mycket bilder på mig från igår på min kamera..
pappa och Mia har dom flesta på deras kamera tror jag! Så ska knalla upp om ett tag och lämna ett usb så jag får dom bilderna också! Kvällen tillbringade familjen carlsson tillsammans med god mat och en femkamp som brorsan fixat..! 

Jag vann inte i år, men slapp komma sist iallfall! (fast hade brorsan varit med på alla grenar hade jag gjort det, haha!) Det var att kasta boll i hink, gå limbo(!!!), kasta pil på ballonger, komma ihåg siffror och gissa kulor i en flaska. Kan väl kort och gott säga att det inte var mina grejer direkt..fast jag var en jävel på limbo!


midsommarbilder 2010


(blev inte så mycket bilder på mig så ni får nöja er med detta, ha-ha)


chockerande

Haha känns konstigt att helt plötsligt sätta sig och logga in på blogg.se när man inte gjort det på ett bra tag! Tänker inte skriva så mycket utan mest önska alla en trevlig midsommar. Jag och familjen har varit ute på båttur tillsammans idag, då vi tog oss till ett mysigt ställe där det var dans och sång och hade picknik. Mysigt!

Nu har vi precis käkat lite förrätt,  och jag ska hem till mamma för att hämta en film som vi ska se ikväll, längesen man umgicks med familjen på kvällarna! Lägger kanske inte några bilder sen. Kram! :)


promenad

"saker man inte bryr sig om, är det heller inte så lätt att veta någonting av"

Ska äta upp min glass, sen byta om och gå ut. Behöver gå ut ett tag själv och bara tänka. Skriver mer imorgon, kram.

IT-kurs

Hejsan hoppsan. Läget med mig är bra.. Har tillbringat min dag i ett konferensrum med massa tjejer där vi blev utbildade inom it. Mycket lärorikt! :) Har det två dagar till och kan vara bra att tillbringa tiden på något vettigt de här första dagarna när de ändå är dåligt väder! Efter jag slutade idag gick jag och Roger och kollade lite i stan och köpte en jeansjacka till mig, tacktacktack! Skitball!


Ja..vad ska man säga....

förlåt förlåt!

Jag vet att jag är igång och trixar med bloggen nu igen! Iiiih.. Julia får hjälpa mig!!

ta det lugnt-dag

Hejsan... härligt väder vi fått i Sverige.. Eller inte.

Känns ganska trist att börja ett sommarlov med massa regn och moln men trots det har jag ändå varit ute en hel del och grillat och massa annat! Igår var vi ett gäng som satt runt en brasa och grillade och snackade tills det blev ganska dåligt väder och alla rörde sig hemåt. Jag och Julia gick hem till mig och tittade på "Hundtricket" tills den var slut och Julia skulle ta bussen. Missade den så vi båda slocknade i min säng vid 02.00-tiden någon gång. Vaknade av att jag frös och Julia hade tagit ALLT täcke.. haha.



bjuder på den bilden. Är det lördagsgodis så är det, hehe.


grillning

Nu ska jag möta Julia sedan gå ner till affären.. ska köpas lite smått och gott till kvällen. Ska dra och grilla med massa härligt folk. Ha en mysig kväll ni andra också.. puss!!



någon gång måste man våga släppa taget och testa nytt


om igårkväll

Kul att några av besökarna håller sig kvar! Haha.. mina uppehåll är inte bra inser jag. Igår spenderade jag kvällen med massa härligt folk efter att ha varit på brorsans avslutning! Fick skjuts av Frida hem vid 12 tiden då jag somnade gott i min säng.

Idag vaknade jag upp 12.30.. och var fortfarande trött!! Helt otroligt. Dagen har varit lugn, har suttit vid datorn och varit vid affären och handlat lite till en lasagne Mia skulle laga. Känner att jag börjar få lite ont i huvudet så det är väl ett gott tecken på att jag inte ska sitta här länge, och ta mig någonting att äta. Sen att sätta på mig rimliga kläder för att kunna vistas ute ikväll.



subway <3


saker som köpts..

Det här blir det sista som köps på ett bra tag. Igår var detta jag fick med mig från Sollentunacentrum. Känner hur mitt köpberoende har gått lite överstyr, haha! Nu får jag slita mig från shopping ett tag och bara umgås med vänner och familj och njuta av livet! Det behövs inte shopping för att vara glad!




wiiiho sommarlov!

Hejhopp! Hade inte tid att skriva mer igår, plus att brorsan skulle ha datan. Men skriver lite snabbt nu innan jag ska med Jenny ner till centrum. Idag ska jag INTE köpa någonting har jag bestämt, hehe.

Avslutningen gick kanon bra idag som alltid.. fick gå fram och ta emot två biobiljette som jag gjort alla andra år för att jag är kamratstödjare (konstigt nog, haha!) skämtosido.. och för jag är med i styrelsen. Käkade massa glass med jordgubbar i klassrummet sen fick vi våra betyg. Är nöjd. Nästa år satsar jag för massa mvg!!!


saker som ska göras..

Har varit hemma ett tag nu efter att ha varit i Sollentuna centrum..  Blir uppdatering om någon timme, Har saker som måste göras innan! Ska försöka hinna blogga lite iallfall.

- Lägga in bilder från niornas show
- Städa upp i rummet
- Duscha
- Klä på mig
- Färga ögonbrynen

- UPPDATERA DAGEN!!


godmorgon!

Tjenixen allt härligt folk!.. Det var år och dar sen jag gjorde ett inlägg innan jag skulle till skolan men nu gör jag det som att jag ändå har skapligt mycket tid tills jag måste till bussen..

Just nu skulle jag egentligen suttit och gjort ett tyskaomprov muntligt. Igår märkte jag att det blir vääldigt svårt att plugga utan bok. Dom fick vi lämna in på tyskalektionen i fredags. Hmm...?? Idag slutar jag tidigt, först lite rensning ur skåpet, kolla på niornas show (kameran är med som alltid!! ;-)), sedan städning i hemkunskapen. När vi slutar ska jag ta en buss ner till centrum för att köpa avslutningsskor och tights.


shopping från helgen




Kofta Gina Tricot 149:-
Bikini H&M 49.50:-/del
Hårband H&M 19.90 :-
Tunika Gina Tricot 199:-
Shorts Salt 159:-
Väska Vero Moda 279:-
Skor Deutchman 229:-
Bh Gina Tricot 129:-


hänt i helgen

En blogg utan bild är ju hur tråkigt som helst.. Så tänkte lägga in några från i helgen då vi drog ihop några och grillade marshmallows. Det var riktigt mysigt och såklart hade jag kameran i högsta hugg!

Dessa kort togs när vi precis kommit fram. Sen efter max 10 min dog kameran.. men efter ett tag blev vi ganska många som satt runt elden och hade mycket trevligt!



frida tova och fanny med sina moppar

jenny

jag och fänibäni

puss på fannys huvud

myyyyyyskväll!

posarN^ tova och fanny :)

tovis grillar marshmallows!

elden

jag och jenny vid grillplatsen <3

..och här var man glad! Snyggisar!

Peace?Eller ah.. vad vi nu gör..(??)

alltid lika seriösa ;-)


snart!

Kommer inlägg strax.. internet krånglar..


tillbaka med en hel veckas uppdatering!


bilder tagna nyss


godnatt! :)


A million miles wouldn't seem that far, I'd go anywhere just to win your heart

Planerna inför imorgon är att gå upp i ottan för att ta tåget med mamma till Sollentuna centrum. Ska kolla om jag hittar något att ha på mig på avslutningen, behövs verkligen! Tänker mig något inte allt för långt men inte allt för kort heller med tanke på att jag skippar tights detta år. Tycker det är så grymt snyggt med bara ben.

Ska bli mysigt med mamma och dottertid imorgon! Det var längesen! ♥


words

a real friend is someone who doesn't betray you.. one who know you are sad without asking. Someone that knows when they do something wrong without needing me to say it.. thanks for all of mine for be a real ones



glass i stora lass

Seg uppdatering den här veckan. Har inte så mycket bilder att bjuda på heller dessvärre.. ska se om jag kan fixa en från idag när vi käkade glass på no-lektionen. Mums, har varit mycket glass den här veckan.. Efter skolan idag la jag mig i solen i 2 timmar ungefär och solade, hade fått litelitelite färg. Inte mycket att hurra för men det är bara att ligga i!


uppdatering

Hellu!... Har precis skrivit klart ett no-arbete om vindkraftverk, puh! Det har tagit tid men jävligt stolt nu när jag väl är klar! Det här är nog enda gången jag lyckas skriva ett helt arbete utan att lyckas få det försvinna.. framsteg!

Nu undrar ni förstås vad jag gjort i veckan, drar en kortis. I måndags var det skola sedan hem och läsa lite so.. på kvällen gick jag powerwalk med mamma i 1 timme och sedan var det hem.. somnade relativt tidigt. I tisdags så gick jag i skolan sedan gick jag hem, blev hämtad av Jenny så vi drog ner till affären snabbt sen satt vi hemma hos mig och lockade vårt hår. Blev faktiskt grymt snyggt! Framåt kvällen tog vi oss en powerwalk på 1 timme. Bra bellan!

Idag har jag inte gjort ett s-k-i-t egentligen.. gått i skolan, varit enormt trött men samtidigt väldigt flamsig. Hade beep-test på idrotten som gick.. helt okej! Drog hem och satte mig i solen och pluggade tills mamma serverade pannkisar som det var en evighet sen man käkade! Sen dess har jag suttit och skrivit no och läst so. Nu ska jag duscha sedan läsa igenom so sidorna igen! Kram

RSS 2.0