Du är allt! <3


Nat so bad

Ja! Då var hemma igen då :) träffade Julia ett tag och den en och en halvtimmen med henne kallar jag lycka..nu när jag ska åka bort 3 veckor från henne, det är då man inser hur mycket någon verkligen betyder för en. Sen ska jag iväg igen när jag kommer hem..gud kommer inte klara mig utan dig hjärtat! Men jag överlever nog,kommer alltid tänka på! Det vet du.. Gav henne en liten sak sen när vi sa hejdå och drog upp till mormor och morfar. Blev bjuden på mat och sen började vi klippningen. Behövdes tydligen bara klippa litegrann vilket gjorde mig jätteglad. Så det kanske inte blev så tokigt iallfall..Men ni vet hur man är när det gäller klippning! =)

Fick världens sötaste sms av Julia också så jag satt och var helt tårögd också,sötnos du är! Sen fick jag en glass och så skjutsade mormor  hem mig hit till mamma så just nu sitter jag och fixar låtar till mp3:n som att mobilen inte hänger med till Usa. Tur det kanske ;)

Som Julia säger; Don't miss me to much! (även fast jag vet att det kommer vara svårt) blink*..


Inköpt igår

Här får ni ett litet kik på sakerna jag inhandlade igår..vad tycker ni om dom?:)



Världen går under!

Shit, vad ska hända med världen nu! Den kommer gå under fasen..!!

Jag menar..världens kung har dött! Ofc,i talking about Michael Jackson. Det här är sjukt,50 bast bara..Vem ska ta över platsen som "moonwalkskung". Haha,minns gångerna man stått och försökt med dom movsen..nat good. Gud,kan inte fatta att det är sant. Det var ju liksom, no world without Michael! Menmen,alla dör väl någon gång..snyft*

Läs artikeln från Aftonbladetshemsida
här


Ska ut i solen nu,pusssssssssssss
drog och käkade hamburgare på burger king,yum!

Tralala yoo

Tjabbare alla sommarstekare! Är bara inne på datan en snabbis för att lägga in låtar på mp3:n.. Woho,imorgon drar jag! Ska bli feta najs att bli lite brun =) Men kommer såklart sakna dom flesta..& dom vet vilka dom är! Mest bästavännerna såklart..

Ska väl ringa mormor snart och se hur vi skulle göra med klippningen,nu börjar nervositeten komma fram..gash men det går väl över snart, I promes. Don't worry..be happy!

Igår var jag somsagt i centrum,själv. Men det funkar det också..hittade en skitsnygg tunika/klänning på VeroModa som det absolut kommer bild på! sen köpte jag ett par nya skor,ett par solglasögon,två "brun utan sol" servetter och en bikiniunderdel. Så nu är allt fixat inför resan..Ååååh, Jag är så taggad!!!!!! =)


Pink-Please don't leave me

Velvet-Come Into The Night (Radio Rip)

Imorgon gäller det

Förresten,imorgon blir det att klippa sig! Mormor tror jag skulle komma över eller så skulle jag till dom. Men det kan ju inte vara hela världen! Håret växer ju trots allt ut igen,och enligt mamma växer det som satan när man är i värme. Så under dom 3 veckorna jag är borta hinner det nog växa ut lite..Inget att deppa över folket =) Även fast jag vet hur nere jag var sist jag klippte mig,men äsch just smile!

Ändra planer

..Ändrade planer!

Drar hem till pappa och hämtar min mp3 och lite annat sen drar jag ner till centrum och köper nya skor och lite sånt! Sen till biblioteket och lämna en bok.. Sen blir det solning på baksidan om solen fortfarande håller sig framme! Nu ska jag rusa så jag hinner med bussen..puss

Aooow,dum jag är..stupid! Bussen gick för 2 min sen.
Anyway,får ta nästa buss..

Du är bäst

Har varit ett par jobbiga dagar ett tag..sen igår när jag pratade med dig.Däremot inte om det men om annat,så bara släppte allt. Du förstog mig verkligen och förklarade verkligen på ett sätt jag väntat att någon skulle gjort det på. Du förstog precis hur jag kände,och allt om självkänsla och självförtroende. Att det är två helt olika saker..Jag ska verkligen tänka över det du sa och tänka på det just sådanna här situtationer när det känns som man sitter i skiten och ens självförtroende ligger på 0. Men gud,du fick mig verkligen tänka om. Med dig vid min sida känns det så himla tryggt och det har alltid känts toppen att ha någon som dig. Även fast vi nästan aldrig pratar mycket längre om problem och sånt. Men igår fick du mig verkligen fatta meningen med livet..Tack för ditt enormt goda stöd genom dom 13 åren jag levt. Du är bäst! Texten är naturligtvis tillägnad till dig; Annelie..Världens bästa moster! Jag älskar dig stort glöm inte det.


Vad hände

Helloj..nu är jag back! har varit en badgirl sista dagarna så fick inte använda datan och har inte hunnit heller..blöö..! Men jag överlever,för här är jag! Igår solade jag för första gången det här sommarlovet också,jätteskönt. Tills jag somnade och vaknade med fetaste röda randen längst bh:n! Haha..skitballt =)

Idag ska jag enligt planerna vara med Gabbi,men får väl se hur det blir. Sen måste jag hitta en mp3 tills imorgon..shit! Måste verkligen ha musik på planet. Ångeeest.. Men det ordnar sig. Precis som allt annat knas just nu..


Bad times

"Det bränner inom mig,ger upp hoppet. Ger upp det som gjorde mig mest stark. Får klara mig på egna ben.."

Ska snart ut och träffa grabbarna och Julia. Är deppig,don't ask me why..Åh! Ska lyssna på den här underbara låten medans jag väntar på Julia. Kram




Haha inte snyggt

Godermorgon alla vakna som ovakna..själv är jag naturligtvis uppe tidigt som fasen som att jag snart ska dra och jobba..Duktigt va! 5 arbetstimmar framför mig,men jag är glad ändå somsagt =)

Sen efter det ska jag väl som igår träffa Julia,sen ikväll ska jag käka med mamma och dom som att Roger fyller år idag,grattis Roggan 43 basse ;) så då blir det grillning och sen ska jag väl dra ut igen och hittade på något roligt,snart åker jag..så vill verkligen träffa alla så¨mycket som möjligt! .

Men här ska inte jag sitta och dega så länge till,ska faktist göra mig iordning ungefär halv. Med lite maskara och en hel del brunkräm. Ah,inte i ansiktet kan jag ju påpeka..Nej,utan på det enormt fula sugmärket Robin olyckligtvis lyckades göra..Grr,inte fint! Men det löser sig väl,får hoppas det är borta tills jag är i Usa..4 dagar?Shit. Aja. Någon som vet hur länge ett sugmärke håller sig?:|



.. Sug på den du! ;) (haha någon som fattar..?)

Ses senare maybe

Nu ska Bellsibub dra sig och möta Julia..´
först ska jag fixa håret!Återkommer sen,kram


Hej hopp

Tja nu sitter jag här och ska snart dra och käka med moster och hennes kollegor. Har ont som fasen i händerna efter att ha stått och vikt ihop ungefär 500 kartonger x) sånt är livet. Sen har jag fixat massa annat också. Bloggar just nu från Mobilen och har ingen aning om vart det här kommer sluta. Nu kurrar magen så vi ska dra iväg och käka! Sen återstår ungefär 3 timmar..men ska jag vara ärlig så trivs jag rätt bra här,H3h3.. Kram

Uppe i ottan

Godmorgon..då var man uppe igen då..

Ska snart dra och sommarjobba,vid kvart över nio ska jag dra. Har käkat en macka till frukost så håller mig nog till lunch hoppas jag! Händer faktist ingenting just nu annars, tänkte skicka bilder till Julia men som inte hört av sig så får ta det sen ikväll eller något förmodligen. Outfit just nu är blåa shorts och vit t-shirt,kan inte bli enklare?! Men tänkte väl inte piffa upp mig speciellt mycket som att jag säkert ändå ska svettas,mjau!

Haha jag vet att det här ser helt sjukt ut! Men jag hoppas ingen kommer se mig..


Sista inlägget

Ja..kan ju inte precis säga att det varit dåligt med uppdatering idag för min del! Hoppas ni kan somna med ett leende på läpparna iallfall. För det ska jag göra! Nu ska jag ta mig en kopp te sen ska jag sova. Ska upp halv 8 imorgon och sen sommarjobba till 15.00 ungefär. Efter det blire att träffa Jullan. Sista veckan med henne..Så vi hittar nog på något funny! Kram godnatt

Sitter och smsar


Onödigt


- Har precis läst igenom några kommentarer jag fått medans jag var ute och sprang..kan bara meddela att alla idiotiska och taskiga kommentarer tas bort! Och på min blogg får man en chans,sen ryker det att kunna kommentera igen. Så den personen som skickat kommentaren att Becca är lebb bara för hon sagt att jag hade köpt snyggt linne kan ju bara fetglömma att den kommer kunna kommentera igen. Din IP-adress..gone forever..! =)

Ser man på!

Tillbaka igen efter ungefär en halvtimmes springning med mamma och lillebrorsan. Jävlar vilket tempo jag fick upp..stolt över mig själv för en gångs skull! Bellanmjau har liksom inte alltid lika bra självförtroende som Kissiemjau! Ja ni vet blondinen som förövrigt tydligen äger allt och alla.. Whatever! Sprang två varv och var helt slut efter det så då drog vi hem.

Precis utanför mitt hus ser jag Robin och Danne som står med sina cyklar och så börjar jag ropa men Robin såg tydligen inte att det var jag..Sen kom jag närmre och då kom och Ronnie och Denna från hörnet av vägen. Då jag också kom på att jag hade springskorna på mig,Haha! Så jag sprang och tog av mig dom och stog och snackade med dom svettig och snygg..nat! Sen drog dom vidare mot Ica och jag tog en dusch. Nu sitter jag här med en sån där megasnygg turban på huvudet (gjord av handduken naturligtvis) Nu ska jag lägga in lite bilder maybeee baby..


..Brorsan innan springning..mega taggad!..

Jag ger mig

Mamma! Kolla jag tog inte bort det! fast du va på som en hackspett,Haha snart knackar det väl på dörren till mitt rum igen..Så att..HEEEEEEELP! :D men jag älskar dig ändå (8)

Nästa lördag då..

..Då smäller det! Då drar jag,mamma,Alex,Roger och William iväg till Usa i 3 veckor och bara steker och har värsta mysigt! Guud vad jag längtar. Är så himla taggad på att dra iväg och bara bli värsta "neger" om man får använda det ordet här i bloggen..tydligen! =) Såklart kommer jag sakna bästavännerna  och Ronnie(mohahaha) mest av allt som är hemma i Sverige och har mega tråkigt utan mig och naturligtvis er andra vänner också! Åker som jag sa nästa lördag och kommer hem sen igen om 3 veckor.

Sen när jag kommer hem är jag hemma ungefär 3 dagar sen drar jag iväg med pappa och Alex till Sardinien som ligger i Italien. Haha,hej och hå vad man far iväg här..! Men sen kommer jag hem och ska lova massa med uppdatering men under dom veckorna jag är borta blir det tyvärr inge bloggandes tråkigt nog! Men ni får stå ut :D sen när jag kommer hem blir det bloggandes med bilder och allt så det bara ryyker om det. Nu ska jag ut och springa, kram


Bloggen ändras

Tjabbare, har varit hemma i typ två timmar nu efter att ha kommit hem från någon väldigt übertråkig butik vid rusta.Någon kakelplattsbutik där jag knäbad om att få stanna kvar i bilen. Tillslut gav jag mig och hasade mig iallfall in med dom dit in. Satte mig bara i en soffa och filmade när William visade sina skillz...om man kan kalla det för skillz!

Ni har säkert sätt hur bloggen ser ut just nu också,haha helt okej va?Orkar inte ha den andra. Men ska försöka få in en header iallfall..Hur det nu kommer gå! Oups,kaos på hög nivå kanske.

Senare ska jag ut och springa i spåret tror jag. Men

just nu får jag spader av allt tjat om att hjälpa till överallt..help!


Lite nytt i garderoben

Hej hopp! Hemma från centrum nu..hade ändå inget att göra så jag och mamma tog oss en snabbis dit. Var tvungen att kolla på bikini men hittade bara en överdel. Men ska köpa underdel sen. Sen gick vi in på Vero Moda så köpte jag ett vitt linne som är tajt därnere (se bild) 159:- sen drog vi hem.

Ska kanske vara med Ronnie,Denna och Danne snart som att Julia tydligen dragit till centrum. Annars ska jag inte göra något speciellt faktist..Det är ju söndag,kanske bara slappa?


Saknas rubrik

Godmorgon,gud vad jag sovit dåligt inatt. Jag vet precis vad det beror på och så, blev lite kaos igår. Eller kaos och kaos..lite problem. Vad ska jag säga?Gick och la mig med ett leende och runnit ut i sanden eller något..

Idag händer inte så mycket säkert,mamma sitter och tankar på min mobil så jag kan snart smsa igen! Så det blir nog bra ska ni se.

"Jag vet att jag kan vara en idiot,saker och ting kan göra att jag inte blir mig själv. De flesta gånger finns det anledningar.Men du vet mycket väl,att jag alltid kommer älska dig mest,och det finns ingen annan jag skulle ta i första hand. Det finns bara en för mig,och ja..det är faktist du Julia. Tro det eller ej men det finns ingen vän som är som dig.."

Hem till denna

Tjosaan, är med Julia just nu och tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan vi drar vidare hem till Denna. Har precis fixat oss och käkat lunch. Igår var vi med grabbarna och sen drog vi hem så stog jag och Julia och sjöng singstar inne i stugan till halv 3 typ. Hehheh.. Busigt va! Nu ska vi dra,kram


Oj så det kan bli

Bloggen är inte klar med det där med flikarna än..Haha,nybörjar på sånt där med att våga trixa med bloggdesign. Lite rädd för att det ska gå snett,men jag testade! Ska bara komma underfunn med hur man fixar så man lägger in sida saker i flikarna också?Hm....Någon som vet?

Godmorgon

Goddag kanske är bättre som att klockan är ungfär halv 1.. har precis städat hela rummet. Dammsugit,dammtorkat..Ja!hela rubbet liksom. Ska fixa mig snart som att Julia snart ska hit som att vi ska fira midsommar tillsammans,mysigt va?Avundsjuka som ett par åsnor förstår jag =) Tänkte fixa comviq saken idag så idag kan alla smsa till mig igen!

Igår skrev jag inget när jag kom hem utan jag fixade mig istället och la mig i sängen och sov, för jag var riktigt trött. Kvällen var iallfall kanon,hade skitmysigt. Först drog jag och Julia hem till Denna där alla grabbarna va. Så satt vi ute på dennas altan och chillade och snackade. Tog kort på Danne när han sov och lite så! Blev kallt tillslut så drog in och sen drog vi till ett dagis i närheten och snackade. Myyyyyys. Sen vid 23.00 drog jag och Julia hem. Tog en macka sen följde jag med henne till henne buss.

Har precis tryckt i mig en glass också som Roger och William varit och köpt.Gott med glass! Älska glass! Glass äe somma.Alla älskar sommar! Vädret är däremot inte det roligaste, men man ska väl inte klaga. Kunde varit spöregn! Tänk posetivt!


Mätt och belåten

Tja igen..nu är jag hemma hos mamma och väntar just nu på Julia som är påväg hit. Käkade nyss middag som kocken själv var med och gjort. Någon baconröra med pasta till,mumma! Sen visade lillebrorsan mig först hur brandsläckaren fungerade då hela huset blev fullt med rök. Hahaha..Det var roligt fast han sen stack ut och började gråta. Stackarn :D sen visade han mig vårat wii-spel(?) som Roger har köpt hem. Jag måste sett helsjuk ut när jag stog där och vifftade med armarna när jag spelade tennis. Aja, ska fixa mig lite sen ska vi också ut och träffa grabbarna :)


Jag är så stolt

Jag är så stolt över mig själv. För att jag är så smart..secret däremot varför..bellan du är bäst ibland alltså!Nu kommer mamma och hämtar mig hos pappi,sen träffar jag Julia. Kram

Jag är med i tävlingen

Jag har gått med i en tävling på en tjejs blogg. Kallad för "Kan Dee"En välkänd tjej,med stor talang för skisser. Har kollat på hennes blogg ett tag och verkligen älskar det hon gör. Så sjukt cool stil.. Ett eget sätt att skissa verkligen. Man kan vinna antingen ett tears linne i valfri storlek eller 2 egendesignade armband från Embrace Me by Kan Dee. Klicka på bilden för att komma till tävlingssidan :) (funkade inte att klicka på bilden,här är tävlingssidan; http://kandeedrawings.blogg.se/2009/june/utkast-tavla-om.html#comment

 

Godmorgon vakenfisar

Höhö..roligt rubrik jag fick till va! Jag är lite vaken nu iallfall,kan inte säga att jag är helt vaken med tanke på att jag då och då somnar vid dataskärmen som jag gjort ett tag nu. Men tror inte det ska hända igen!

Ska snart fixa mig för att om en halvtimme dra till mammas jobb och hjälpa henne där..som att många tydligen var sjuka. Ska vara där från 15.00-17.00 eller någonting sånt! Då ska jag dra hem till pappa och hämta kläder och sånt som att pappa,Mia och Ínez idag drar iväg till Sweg och hälsar på Alex som sommarjobbar där. Brorsan,kom hem vettja :)

Domme ringde nyss också och frågade om jag ville hitta på något med henne och Elin Karlsson. Men tyvärr är jag inbokad med Julia. Så vi får väl se vad framtiden har att erbjuda ;) nu ska jag kila. Kram


Glass i stora lass.

Somnade i soffan på fem sekunder när jag kom hem. Fick sötsug och tog fram två burkar med glass..Min Ben&Jerry glass och någon yoghurt glass med blåbär. Yum =) klockan är rätt mkt. Men ska väl försöka sova snart. Inte trött alls men sova behövs för min del!
 

Imorse var blogg visst like knas. Tydligen inte bara för mig..Men jag och Julia drog iallfall inte ut och sprang utan jag somnade om efter pappa väckt mig vid 07.00! Sov till typ klockan 10 och drog på mig skorna och sprang själv.Gick rätt bra förutom att jag stannade nästan direkt med tanke på att jag fortfarande inte känner att nacken är helt ok. Körde lite situps och upphopp men det slutade med att jag gav upp efter att ha skärt upp handen (haha ett litet skrubbsår typ?)Menmen, drog sen hem och fixade mig.

Senare var jag iallfall med kompisar. Mot kvällen drog jag och Julia hem till mig och käkade pannkakor och flummade lite vid matbordet. Haha..sprutgrädde här och sprutgrädde där. Nam,Nam! Sen tog jag och Jullan bussen vid tio i 9 mot Donken my love. Me like..Skoja nte! Köpte inget men mötte Jegreus och Fanny där. Satt och snackade ett tag tills vi drog och träffade Denna,Ronnie,Zalle och Danne. Satt och snackade tills vi tjejer sen tog bussen hem. Haha hade samtalsämnet "tuttar" på vägen hem. Var helt crazy som föreställde sig att bussen var Pop express. Helt sjukt! Bestämde också att vi skulle tälta i sommar..Mys!

Dagens outfit här också
Leggings H&M 198:-
Tajt tunika Gina 149:-
Vit kofta Gina 99:- (REA från förra sommaren)

Nu säger jag godnatt,gäaääääääääääsp*

Åtekommer snare

Ska ut poch springa. Återkommer om 90 min kanske......

Im so tired

Tjabbare. Hemma nu efter att ha haft en riktigt mysig kväll med Julia.

Eller vi drog ut vid halv tio och drog bort mot Grimsta där vi träffade Elin&Domme. Satt och snackade gamla minnen och jag och Julia satt och kollade på när dom började såkallat diskutera om vad backen dom åkte i när dom var i Högdalen hette. Om det var svart eller röd backe. Haha,helt sjuka iallfall ;) Men det gjorde inget. Kvällen blev ju sysselsatt med dom brudarna iallfall. Sen drog Julia hem nyss och jag hade faktist tänk att dra mig mot sängen.


Imorgon blir det springning för mig och Julias del.På morgonen.Klockan 8.Spåret. Ja,jag säger detsamma. Jag&Julia är nog sjuka i huvudet. Eller så är det några skruvar som sitter löst på oss. Första dagen på sommarlovet och vi drar upp oerhört tidigt för att springa?! Vi är så geniala,så onormala,så speciella! Tillsammans är vi något helt oermotståndligt! :) Kram godnatt folket!

Det spårade ur..haha!

Förra veckan,eller helgen som var satt jag och Julia (min bästavän) på en trottarkant och jag var tvungen att ta upp ämnet om när man blir större och väljer olika linjer på gymnasiet och så. För de flesta är nog fallet så att man glider ifrån vännerna man tidigare umgåtts med. Man börjar istället umgås med alla de nya vännerna man finner i sina klasser med samma intresse för framtid. Det var hemskt att ens tänka tanken att det säkert är det som kommer hända mig och Julia. Och alla mina andra vänner också. För det finns ingen jag har lika roligt med som Julia. Men vi lovade iallfall varandra att alltid ha varandra kvar,och alltid hålla kontakten hur många nya vänner man än skaffar. Vi ska inte bli sånna som hittar varandra igen på facebook och skriver "Nej men hej, det va längesen!" Vi är liksom ett tillsammans.Utan henne är jag halv. Klarade iallfall inte av att snacka mer om det så jag började istället snacka om hur nästa år skulle se ut. (Kan inte säga vissa saker av det jag sa i bloggen!) Men ämnet slutade med att jag sa "Ja,och sen är vi två lesbiska också.Med varandra!"  Där gav vi upp och la och ner och garvade istället. Jag och Julia som lesbiska är ungefär som att äta pizza med bajs. Rätt omaka par! ;)


Sommarlov 2009

Nu har jag fipplat ihop med lite bilder från idag. Alla var inte så sugna på att vara med på kort..-Men bellan ställer upp på det naturligtvis. Aja,ska snart ut och träffa några tjejkompisar. Eller väntar fortfarande på Julia så ska väl ner och smaska lite på min glass snart igen..Mums!

Viderna när jag står framme vid scen och tar emot mina priser
 kommer sen också så Petersson..Hurry!! :D



Åh jag blir så glad

Mamma du har fått mig så glad just nu av smset du skrev! Gud vad jag älskar dig. Vad vore jag utan dig mamma?Gud vad jag uppskattar allt du gör för mig. Det spelar ingen roll hur mycket vi kan tjaffsa. Jag kommer alltid älska dig lika mycket! Tack mamma,I Love You!

Har precis käkat middag med pappa,Mia & Inez. Det blev grillat! Gottgottigottgott faktist..Sen för jag hade fått sånna fina priser i skolan hade han varit iväg och köpte en hel Ben n' Jerry glass till mig som jag suttit och svullat efter maten. Thank you dadi, men det va jag nog värd! Hehehe..

Idag efter skolan va jag med Julia,Danne,Denna,Ronnie och Mange. Det va najs.. va hemma hos danne och spelade cs,Hah! Sen råkade jag och julia ta sönder hans säng,eller ah vet egentligen inte vad som hände. Sen drog vi ut tills alla behövde dra hem och äta. Men jag och Julia tog bussen till station istället och fixade sån där plastficka till busskortet. Sen tog vi 545:an hem. Btw,somnade på bussen. Och jag är inte chockad..Bevis på att man är trött på skolan nu eller?Sitter iallfall och väntar på Julia nu som skulle käka :) Sen ska jag ta bussen till henne så ska vi hitta på något funny =)

Förresten,JAG TAR INGE SKIT!

Woho det funkade

Yes, jag lyckades få sprutt i mina läsare. 6 kommentarer på vilket halsband jag skulle ha..inte dåligt! Ni ser,när ni väl kommer igång med kommentarer så bara flöder det in. Haha,aja kom iallfall hem för ungefär en halvtimme sen. Kollade niornas show och sen vare prisutdelning. Höll på att tuppa av när jag skulle gå fram. Först fick jag ensam gå från och ta emot ett pris för "bästa" elev. Är lite stolt över mig själv så skriver bästa =) Hehe ego! Sen fick jag gå fram en gång för att jag är kamratstödjare och en gång för jag är med i styrelsen. Det var sjukt pinsamt men får väl bara glad att jag utmärker mig på något sätt! Thihi. Sen fikade vi,och efter typ 45 minuter drog jag hem. Nu sitter jag och väntar på julia.

Vad vi hittar på vem man aldrig. Kanske åker buss någonstans, kanske träffar Zalle och brudsen. Får se! Nu ska ni få lite bilder från idag iallfall! (blir bara två bilder på hur jag såg/ser ut just nu för nu kom Julia!) Kolla.. det blev det tredje halsbandet!

Hjälp mig!

Ska ha avslutning imorgon som jag sagt..Men hade svårt den här gången att välja vad jag ska ha på mig och vilka "tillbehör" snälla. Hjälp mig tills imorgon bitti. Rösta på den bild där du tycker halsbandet passade bäst! Nu är jag iallfall nyduschad och klar så ska krypa ner i sängen tror jag. Först ska jag bara sätta på naglarna.Kram sov gott!


Dags att fixa klart

Har inget för mig. Tänkte gå ut och springa först men kom på att jag har en hel del annat som måste göras också..Ringde precis Petersson och frågade när jag kunde komma imorgon som att jag och Issa ska hem till henne och fixa oss. Behöver lite hjälp med att platta håret. Men ska väl fixa sakerna nu.Let's see..&Moster! I will be waiting on your call!



Hahhaha.. blir ni inte avundsjuka på mig när ni ser hur duktig jag är på att rita hjärtan på paint?! blev faktist själv väldigt faschinerad(?)Aja, det här har jag räknat ut måste gå på max 2 timmar för att jag sen behöver sömn för en gångs skull. Heter man isabelle blir det j*vligt tufft..Men man kan alltid försöka! Blir ju inte precis dödsstraff om jag är inte är klar i exakt tid. Har förresten en fråga..Vilka av dom här skorna ska jag ha imorgon?! Panic!



Bellan erkänner!

Okej, jag kan erkänna att jag just nu faktist kommer sakna skolan lite..(Okej jag har nog blivit psykiskt störd pga det dåliga vädret,haha!) Men nejdå,inte på det sättet..bara gångerna man hade roligt. Alla raster man gick runt och flummade. Har kollat igenom massa videor från skolan, kan bjussa på några..& dom är sjukt gamla! Men glömmer verkligen aldrig..! =)

Jag och Julia har snöbollskrig vintern 08
 
Alex och Jeppe kastar pennor på varandra på tyskalektionen.
( Det är jag och Julia som garvar..haha no lifers)

Innan tyskalektion i vintras,typ mitt första skrattanfall! Haha kolla! Jullan va brunhårig ;)


Så söt tjej

Vad gör jag?ingenting. Vad ska jag göra?Jo,lägga ut den här låten och sen lyssna på den och sen ta bussen till pappa. Enkla planer,orkar inte göra livet så komplicerat hela tiden,Hehe. Sitter förresten och skrattar åt en video jag nyss kollade på där en väldigt roligt sak uppkommer. Det blir en secret för jag e inte en dum flicka =) har skrattat i ungefär en kvart nu. Nu ska jag nog packa klart sen dra. Kram


En dag kvar bara

Tjaaa..hemma från skolan nu! Skönt med en dag kvar bara. Idag kollade vi film,städade ur skåpen och hade min redovisning om åsnan. Haha,video kommer kanske sen om jag är snäll! Förlåt om jag verkade sur igår,det var jag! Men sen på kvällen satt jag och Julia och snackade med varandra för jag behövde prata med henne om allt som händer just nu. Men kunde somna lugn i min säng och vakna upp och känna att jag har världens bästa vän!

Snart är det väl dags att börja packa ner sakerna till pappa, på fredag är det midsommar. Då kommer Julia över så ska vi ha sjukt roligt! Men nu ska jag väl bara läsa lite bloggar. Och personen som skrev av lite ilska i ett inlägg; Kan bara säga att din ip-adress finns och att inte är speciellt svårt att ta reda på vem du är. Kram

Lite saker jag shoppade igår;
Örhängen 20:- H&M (tidigare 49,50:-)
Lösnaglar 49:-(?)Kicks
Leggings:- Lindex
(+ ett linne på Gina,ej bild)





Gudars

" du är ju fan helt sjuk!"

är det på det sättet man behandlar varandra som vänner,fine fortsätt med dina anklagelser och påhopp. Jag har gjort så gott jag kan.och vill inte höra allt du har att säga till mig. Att ha kämpat sig genom livet,att ställa upp för vänner och allt annat. En konflikt, eller tjaffs.. visst alla bråkar. Men jag säger er läsare,se upp för vad ni säger när ni tjaffsar.  En mening eller ett ord. Kan göra en helt jävla nere. En mening.Kan förstöra. En hel vänskap. Ville bara säga det till er läsare,med tanke på hur jag känner just nu efter det här smset. Och btw,det där var bara början av smset..

Men jag ska inte deppa nu,det är i sånna här lägen man ska ta upp huvudet och tänka på det som gör en glad istället. Så varför inte ta och snacka med Julia! Livglädje på hög nivå,i love you! Nu ska jag dra, puss

Härligt,härligt

MMMmmhh.. så är man vaken igen då! Kvällen igår var helt fantastisk. Jag och Julia drog hem till Zalle och träffade han,Julia J,Elin,Matilda och Jonte. Först vare lite filmtittade,'scary movie'.. jag kan ju säga att vi skrattade mer än satt blöta i byxorna av piss. (någon som fattar?) Haha! Satt och smsade med varandra fast vi satt endast några meter ifrån varandra. Sen tog filmen slut men jag tänkte att den undebara stämningen skulle hållas kvar så jag satte på en ny film to the guys. Kollade film ett tag. Tills det spårade ur. Började med ett kast med kudde i någons bakhuvud. Sen var vi igång! Wihu, Julia började hoppa i en bäddsoffa och jag tänkte testa att göra detsamma. I Zalles säng. Gissa vart den historien slutade?Japp,två eller tre plankor går av och jag blir röd som en tomat men säger ungefär 10 gånger om "Jag kan laga den,jag kan laga den!" Det var pinsamt,men det såg nog alla på mig =)
 
Sen drog brudsen hem förutom Julia w.. Zalles mamma kom in och storyn om plankorna kom fram. Trodde jag skull bli halshuggen efter det med sängen. Men istället erbjöd hon att skjutsa hem mig och Julia..Så vi fick skjuts hem till mig sen efter typ 15 minuter kom Julias mamma och hämtade henne. Haha ställde mig och borstade tänderna då jag fick ett sms som handlade om vad Zalles mamma hade sagt"Jag gillar henne sten mycket och hon får gärna komma hit och hoppa sönder fler sängar" Sängen blev iallfall lagad med några slag med hammare så den överlevde! Sen drog jag mig mot sängen och sov riktigt gott faktist! Tills nu när jag vaknade och har enormt ont i ryggen. Ingen aning om varför..

Idag blir det nog att vara med Julia, måste iallfall förbi centrum en snabbis och köpa leggings till avslutningen sen också. Hoppas verkligen på fint väder för det här vädret,it sucks.....!

Hejdå för ett tag

Förlåt för det har blivit dåligt med uppdatering idag, det är bara för jag hjälp mamma med loppis saker till imorgon. Sen har jag testat lite skor tills avslutningen,det kan bli så att bellan kör premiär för att gå i klackskor för första gången i sitt liv. Haha då jag också kommenterade "Kolla mamma,jag börjar få lite piffig stil va?" och log. Hon gjorde detsamma och efter att ha testat några av mammas så blev iallfall ett par vita med diamanter som man knyter med spänne runt fotleden. Bild finns ju nedanför (däremot är det absolut inte jeansleggings jag ska ha till!)

Snart får vi besök av Roger och mammas kompisar så då ska vi käka sen ska jag ut och träffa Julia,Julia,Zalle och Jonte. Fanny hänkade inte som att hon tydligen va på Väddö om jag minns rätt! Skriver kanske mer sen antingen ikväll  när jag kommer hem eller efter maten. Kram

(bjussar på den här bilden medans)



.. haha bästa bilderna på mina ben,Yeah right!

Spännande va?

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
De är lugnt <3


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Först ute sen inne :D <3


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Ofta?:O hennes rattar? :O<3 (HAHAHAHAHA)


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Älskar dig

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hahahah :D Samma <3


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Alla tyckte du va assöt..<3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Aa, vad gör du?:)<3

8. Vad vill du höra mest av allt?
Ja de e du :) en tshirt från igna och en grå munktröja :) va ska du ha :)<3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Du är underbar <3


10. Din romantiska replik?
Men sluta <3

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej, men jag ska spela fotboll sen iaf. :(<3

Tagen från Matildas blogg :)

Planer för idag

Hejhopp! Ja.. idag körde jag en riktig sovmorgon till halv 12. Gud vad skönt det var att inte behöva stressa sig upp och passa busstiden. Drog mig upp och käkade lite frukost/lunch eller även kallat brunch.. idag ska jag vara med Julia,Julia,Fanny,Matilda,Zalle och Lilljonte. Det ska bli väldigt roligt! Får se vad vi hittar på,just nu ska jag hjälpa mamma med några saker vi ska sälja imorgon på bakluckeloppisen..Hehe! :$

Roligt värre

Kan ju börja ,med att säga att Julia är bäst!.. Och Jegreus sorry, it's not you im talkning about little girl ;) mohaha!

Haha.. skoja bara! Aja,ska dra mot sängen nu och sova. Julia åkte nyss hem med bussen och vi har haft en toppenkväll. Skriver mer imorgon om vad som hänt idag, pusss!

Oj vilket dåligt samvete jag fick av att bara dra ifrån mina läsare utan att ha berättat någonting. Bad style bellan,nej nu ska jag rycka upp mig och ge er uppdatering om vad som hänt idag! Var i skolan där ingenting speciellt hände..Kollade när en klass av niorna spelade brännboll mot lärarna..hur stavas det?Ja juste,katastrof! Men men, kanske tog i lite nu men mitt i allt började det spöregna så vi drog därifrån och tog bussen hem till mig och sen drog vi till zalle. Efter att ha varit där ett tag drog vi till runbyskolan och va med på Julias och Fannys och deras avslutning. Det va naiz.. blev däremot inge tårta för mig idag! Får bli på tisdag istället. Men det va roligt, satt och snackade med Julia,Fanny,Matilda,Elin,Julia,Jonte och Zalle. Sen försökte vi få igång microfonerna när alla hade dragit men det gick som det gick.. Sen drog vi till hemköp och köpte choklad. Jag och Julia drog hem till mig och käkade,satt vid datan och sen drog vi ut. Inte mycket hände men det var en lugn och mysig kväll iallfall! Nu ska jag bädda ner mig. Im frozen..



Skolarbete

Nu sitter jag i datasalen och söker fakta om åsnan. Finns inte så mycket att säga.. Väldigt tråkigt iallafall. Men ska väl försöka få det här klart någon gång så jag kan gå på sommarlov med alla arbeten avklarade. Sandra sitter bakom mig och snackar som en jag vet inte vad. Efter skolan ska jag,Jonte och Julia dra hem till Zalle sen ska vi dra till runbyskolan och typ vänta tills Julia Jegerus och dom har avslutat =) trevligt! Själv slutar man på tisdag,det känns lite surt. Men sånt är livet, nu ska jag va duktig tjej. Kissssssss

Godnatt alla!


Jag är lite seg

Åh.. nu tror jag nästan mina fingrar börjar få anorexia av allt skrivande,dom måste ha gått ner flera kilo. Haha! nej nu överdrev jag men nu har ni nog fått  uppdatering så ni är nöjda för den här timmen skulle jag gissa,såklart är jag inte klar med uppdatering för idag! Ett godnatt inlägg kommer,det lovar jag er! Nu ska jag in och duscha,för det har jag inte gjort än sen ska jag smörja in mig. Pusss


Den jag var

En hel termin har gått, gud jag kan inte fatta att tiden har gått så snabbt. Nu när jag sitter här och tänker över allt som har hänt, gud jag tänker hur jag i vissa lägen kunde vara så svag när det just då var min chans att visa vem jag verkligen var. Under det här läsåret har jag lärt känna nytt folk, välkomnat fler vänner in i mitt liv! Jag har legat gråtandes i min säng natt efter natt. Det här läsåret har jag gått igenom så mycket.. Glädje,Skratt och Tårar! Folk har påpekat att jag inte är den gamla Isabelle.. Själv ser jag framåt. Jag behövde ändra mig för att själv vara stolt och känna mig stark! Jag har nått dit jag ville och det skulle jag aldrig gjort utan mina underbara vänner som funnits där! Tack till er.. Tack till "gänget" som fått mig skratta många gånger. Snart är det sommar, då kör vi järnet!

Den Isabelle som var..
Ja, gud vad mycket som förändras på en med tiden. Under bara ett år har jag lärt mig själv att acceptera mig för den jag är. Det är såhär jag ser ut,jag kommer aldrig få någon annans utseende hur mycket jag än strävar efter det. Jag är alltid jag. Det var jobbigt en tid jag kände att hur jag än gjorde något,vad jag än gjorde va det alltid något som saknades. All kraft jag la ner på att ibland hjälpa andra kändes ibland som bortblåst när saker och ting inte längre förändrades. Jag har stärkt mitt självförtroende något enormt. Jag kämpar för att nå mina mål i livet.. och jag själv har lärt mig att egentligen inte döma någon efter utseende. För ibland kanske man slänger ifrån sig en kommentar om någon som bara ser för sunik ut eller något. Men den personen har också en insida. Kanske har den personen gjort något riktigt bra under sitt liv för någon. Jag som orangehårig,kan faktist säga att jag känner mig faktist som verkligen mig själv med mitt orangea hår. Det är som en sak som verkligen fått mig få bra självförtroende.Att folk tycker man ser bra ut precis som man är, man behöver inte bröstförstoring,ingen läppförstoring! Alla är unika precis som dom är..



Påsklovet med Denna,Julia & Mange
En helt underbar vecka med mina vänner. Dom övriga dagarna var även Jonte min andra coola bästis!Ronnie,Danne och Zalle med. Vi hade det så otroligt roligt. Känner verkligen att jag kan komma ut ur mig själv när jag är med dom. Det är dom man kan göra bort sig för och sen skratta åt det..Som när jag skrek till Denna(Dennis) för han hade tagit min mobil tills jag grät. Gud vad jag var arg,och gud vad jag grät. Jag skämdes som en "jag vet inte vad" men nu ett tag efter kan jag faktist erkänna att det var riktigt kul. Även fast jag satt där som en surpuppa och tyckte ingen brydde sig. Aja,den veckan var iallfall otrolig!




..Framför allt alla underbara dagar med bästavän!
Ja, vad säger man inte om Julia?Helt underbar. Det är bara förnamnet. Gud vad den tjejen fått mig lee,gud det är otroligt hur mycket styrka en person kan ge en (fast nu menar jag styrka styrka, inte muskler styrka för alla vet att ajg är starkare än Julia!) Haha.. Nu ljög jag. Julia är faktist starkare ;) Men iallfall. Första gången vi sov över och vi sa "Vi säger inte det här till någon,men vi kan ju typ säga att vi är låtsasbästisar" Haha.. Herregud vad vi skrattade den kvällen/natten. Eller när en-viss-sak-hade-hänt och jag sov över hos dig och låg och grät medans du sov. Men på något sätt kändes det tryggt att göra det där du var. För även fast du sov,kände jag närhet. Att någon fanns det. Julia behöver inte alltid säga något. Bara att veta att hon finns och är min bästavän gör mig varm inombords. Av alla vänner är du den absolut bästa för dig har jag delat så mycket med! Våra bråk har aldrig någon mening,bara tjaffs som är spontana för att få ut lite. Innerst inne vet jag att hur mycket jag än försöker ha roligt med andra,kan jag inte ha lika roligt som jag har med dig. Julia,en vän absolut värd att behålla! Föralltid!

Tiden går snabbt när man..

..Har roligt?Eller hur ska man förklara läsåret som har varit?Visst det har varit jobbigt men jag kan verkligen inte glömma alla roliga lektioner då det verkligen blivit kaos.. tänk lektionerna någon tabbat sig och klassen sitter och skrattar tillsammans och allt snack som gick och ja! Kommer nog ändå sakna det under sommaren.. För lektionerna har ändå varit en riktig höjdare ibland. Speciellt tyskan med Jullan, Haha! Där Alex tolk av norrlänska då och då kom fram och när vi satt och kastade papper i en tjejs hår tills hon höll på att döda oss. Ja, men skönt med sommarlov också!

Aja, kan erkänna att jag vaknade "lite" sent idag. Blev iallfall väckt av brorsan så jag fixade mig och tog första bussen som kom. Märks verkligen att jag går mot mållinjen nu när jag försovit mig och verkligen inte orkat skolan alls i slutet. Men nu är snart helvetet ändå över.. Efter skolan tog jag bussen hem sen hämtade jag William på dagis sen skulle jag passa han så vi drog igång och bakade. Kladdmuffins?Kaka som kaka. Sen kom vår leverans med diskmaskin,tvättmaskin. Efter ett tag kom Roger och Alex hem så då tog jag mig en halvtimmes springning ute. Men med tanke på att jag druckit två glas saft och 2 muffins innan blev det rätt mycket gående också. Men man ska väl inte klaga,jag är stolt över att jag ens drog på mig joggingskorna!

Nu sitter jag här och hade tänk att gå in och duscha snart. Imorgon kommer mamma hem från sin utbildning..En dag och jag saknar henne redan?! Puss på dig mamma och er andra läsare nu blir det faktist duschen för mig =)


Nu ska jag dra mot sängen

Nu sitter jag med smält kladdkaka mellan tänderna,haha jätte mysigt..! Ska in på toaletten och ta bort mascaran och borsta nötterna. Den här dagen har verkligen känts bra! Har också tänkt mycket på att jag saknar mormor och morfar väldigt mycket så det bli nog en av planerna i helgen..att cykla förbi på ett litet besök! Nu ska jag först byta om till pyjamas.Natti sweeties =)


Godnatt! h3h3..


En ny header kommer

Klickade visst fel. Skulle förhandsgranska men klickade istället på spara.
Så nu ser bloggen ut såhär för tillfället. Nu ska jag baka, pusss

Det här blir den nya headern;
(klicka för att se större..)


My style,yeah


Egen träning

Back on this shit...Nädå! Är bara enormt trött på att designen skiter sig hela tiden..! Gud,sånt här har jag inte tålamod för just nu känner jag.

Sista timmen idag hade vi som jag sa igår matteprov. Gick väl bra, kan inte påstå att det verkligen "sög" för det tycker jag inte. Sen fick jag tillbaka mitt tyskaprov där jag hade 116,5 av 130. Haha..helt okej för att heta Isabelle Anna Carlsson tycker jag! Ikväll hade vi springning med laget men jag har magont, (inte så konstigt) och ska baka tills imorgon då vi har fika på so lektionen. Så jag ska nog stå på trampmaskinen vi har här hemma sen istället om det blir tid över.

Haha.. Jag är en riktig höjdare på att sy har mamma sagt, som att jag nyss visade henne shortsen jag gjort på slöjden på två lektioner.. och jag får nog hålla med henne! Jag är nog en höjdare på att sy,synd att jag inte ska rikta in mig på att bli designer då ;)


Kaos jao

Jag vet att bloggen fortfarande är helt kaos. Men ska försöka fixa det någon dag.. nu säger mamma jag är helt röd runt ögonen. Kan vara med tanke på att jag är rätt trött! Ska fixa mig och lägga mig i sängen tror jag,natti!

Stolt över mig själv

.. Åååh! Gud jag är så glad! Jag har verkligen överträffat mig själv!Gud vad stolt jag blir över mig Bellan,good girl!

Haha..Ja! För en gångs skull har jag verkligen gjort mina läxor bra! inte någorlunda bra, nej faktist riktigt bra! Har suttit i köket och jobbat i matteboken ungefär 26 tal! Men därmot hade det aldrig gått så bra om inte Roger hjälpt mig med den..Tack! Tur att det finns något mattesnille här hemma just nu, okej brorsan och mamma är nog också helt okej men hjälp som hjälp liksom =) nu ska jag försöka fixa tillbaka designen, hur det nu slutar. Sen ska jag somna tidigt idag, för imorgon ska det jävla matteprovet gå bäst för mig! Vilket lyckorus..!!

Pms-vecka here i come

Hejhej.. har precis varit i centrum med mamma och shoppat loss..Nädå inte så värst. Blev ett par nya mjukisbyxor från stadium sen tog vi oss en snabbis in och köpte lite "tjejsaker" haha.. psm-vecka here i come! Blöö.. jag blir så sur..

Aja, dagen har varit helt okej annars faktist. Förutom att jag vaknade en kvart INNAN vi började,ooups! Bussen hann jag iallfall inte till, så jag fick ta bussen som gick en kvart EFTER att vi hade börjat. Blev uppskriven på tavlan "Bellan 20 minuter" inte kunde man va snäll för det snart är sommarlov liksom?Ähh!..Jag var verkligen skittrött. Kollade film på svenskan sen hade vi idrott. Körde brännboll som var jätte tråkigt och skitvarmt med tanke på att jag tog min dunjacka idag smart nog. Sen hade vi lunch och jag nämner inget om maten idag. för det var en riktig flopp..sen hade vi no då jag och matte satt och fixade med hans powerpoint redovisning och kollade runt lite på internet. Sen hade vi promenad men då spelade vi brännboll mot d:1 som vi förlorade mot, jag är inte chockad! Sen hade vi lite so sen kom mamma och hämtade mig. Nu ska jag plugga så jag får minst 3/4 delar rätt på provet! Pusss
 

På tal om syteknik

Hej hopp.. im back on track nu! Eller iallfall för idag.. jag vet att jag inte uppdaterat någonting idag pga. att det var stressigt i skolan med no:redovisningen jag ska ha på måndag och sen när jag kom hem satte jag igång med att plugga matte till matteprovet som vi har på onsdag,shiiit.. hur ska jag hinna det här?Äsch, det är väl bara kämpa på sista veckan! Come on bellan, you can made it! Aja,

..kan erkänna att jag gjorde lite annat innan jag satte igång och pluggade också, mjaa.. typ sydde ihop mina mjukisbyxor?no lifer men kolla värra hålet (ser däremot sämre ut nu när jag använt mina såkallade talanger... äsch jag är bäst!

nu på kvällen tog jag och mamma oss en promenad i ungefär en timme,
riktigt skönt.. för jag behövde någon att prata med. och vad passade inte bättre än mamma just då! Skönt att komma ut förresten, nu ska jag lägga mig och läsa och sen ska faktist jag sova! Måste sova ordentligt dom här två nätterna innan provet. Höres imorgon om all tid inte går ner till att plugga matte, sov goodie!


Dags att rulla

Nu går jag och möter Julia vid Lidl sen ska vi nog vara med Zalle och dom somsagt!

Såhär ser jag ut just nu iaf;

.. jag lovar att fixa bloggen någon dag!

En bild bara


Äntligen!



Skönt att det fina vädret är tillbaka, piss of med regn och rusk. Det ska vara sol på sommaren! Annars är jag inte med! som Karlsson säger, haha.. aja, sitter iallfall och väntar på att Amanda ska komma och hämta sin väska som hon glömde här i fredags sen ska jag börja fixa mig. Ska träffa Jullzan sen när båda är klara. Kanske träffa Jonte och Zalle också, we will see.. Pusss

Ut med kompisar

Har varit hemma ett tag nu efter att ha varit med några kompisar vid norrviken och chillat, och sen kollat fotboll vid bippen. Ska ut nu och träffa några kompisar, återkommer säkert senare..puss

ÅÅÅÅÅÅåååååhhh........!!


Oj så det kan bli

Haha.. igår somnade jag i sängen med datorn i knät. men vaknade upp av att den stog på golvet, måste varit Mia som hade kommit in och ställt ner den! Knasigt det kan bli ibland.. Haha.

Vaknade för vid 7 men somnade om och vaknade vid halv 2 igen,helt slut! Vet inte från vad men låg och frös som en isbit inatt men nu är jag på banan igen! Ska hem till Jonte nu.. så ska han,jag,Stephi och Zalle dra ner till bippen och kolla fotbollsmatch tror jag. Ni får ha en bra dag,nås på mobil hela dagen!

Jag fryyyyser

Sitter och skakar som en jag vet inte vad! Kallt är det iallfall, med tanke på denna långa kväll utomhus.. men det var det värt för roligt hade jag! Ska krypa ner under täcket snart och sussa..En dag imorgon också!

 Kan berätta lite om kvällen som var iallfall. Jag och Amanda drog ut till Jonte och Stephi så vi drog vi till gården sen kom Mickis och Elin K så då snackade vi med dom ett tag, sen gick vi in och spelade pingis sen kom några och hälsade på men dom drog direkt och det blev rätt tråkigt så vi drog mot Elin Holmsten. Då kom Elin,Gabbi,Domme,Simon och Johan ut till oss så vi stog och snackade lite och jag drog lite skämt med Simons byxor.. Haha! Sorry.. men det såg för j*vla roligt ut alltså! Sen drev vi lite med Johan också om han och hans flickvän. Jag körde på att dra massa "skämt" ikväll så det va precis vad jag gjorde också..fick ju några på bättre humör iallfall! Sen skulle Domme och Elin hem så vi andra drog också hem då.

Så den här kvällen var absolut ett stort +.. verkligen! Inga planer inför imorgon..
Skulle förhoppningsvis träffa Stephi,Ronnie och Danne..najje! ;)


Simon och Johan

Gabriella Sadjak on the busshalterstelle!(?)

Stephie och Amanda e så coola jao!

Tjockiscrew

Jaoo.. sitter med Amanda och vi har precis tryckt i oss en varsin pizza som Mia beställde hem, fett chill! Var på studentfesten ett tag och käkade lite där också. Zalle, Stephi, Denna och några andra kom så snart ska jag och Amanda ut igen och träffa Jonte och Stephi och hitta på något roligt!

Här har ni bild på mig och Amanda innan party, yehoo!
( haha, jag bjuder på bilden på mig..)



Snart får jag besök!

Haha.. japp det får jag! För Amanda slutar snart och ska då hem hit så ska vi fixa oss.. Najsigt värre va?

Ska väl in på toan och ta bort sminket som att jag tänkt att jag ska sminka om mig innan vi drar iväg vid fyra. Tyskaprovet gick förresten sådär! Gjorde det på ungefär 1 1/2 timme doc.. Suck! och det kändes verkligen inte som att jag kunde mycket alls.. fast jag känt att jag faktist pluggat. Äsch,snart sommarlov! Då blir det att skita i alla läxor och bara chilla..med kompisar och även sommarjobba lite. Tjäna lite egna cash som man säkert bränner under sommarlovet

..men whatever, nu ska jag ta bort mitt smink sen vid fyra drar jag på partaj!


I farten igen

Tjoho! snabbt inlägg här.. ska snart ner och käka lite frukost och sen hänga upp lite tvätt som jag slängde in i tvätten igår, duktiga bellan förstår ni! Sen ska jag möta Amanda så ska vi dra till skolan. Tyskaprov idag, pluggat en aning. Kan iallfall lite grann så det får duga! Känner inte att tyskasakerna riktigt fastnar men är stolt över mig själv för jag ens satte mig och försökte plugga till skiten. Igår när jag pluggade slutade det med att jag låg och sov i sängen.. så slut var jag efter igår. Men sen pluggade jag järnet så jag hoppas, hoppas.. på bra resultat. Blev visst ganska långt,ha en trevlig fredag!

Det visst du inte!

Tio saker du kanske inte visste om mig..

♥  Jag måste alltid somna med musik i headset.
♥  Har 2 saker på mig jag vill ändra. Mina tår och min tunga..
♥  Det finaste namn som fanns när jag var liten var Maja. Därför heter alla mina gosedjur numera Maja. Jag är väl inte den enda som fortfarande har gosedjur?
♥  Jag kan börja gråta utan anledning
♥  Min hårfärg är för det mesta oranget,men på bild kan det se blont ut!(Har några blonda slingor)
♥  Har en gång i tiden varit överviktig men är glad att det löste sig med åren,Haha knubbis!
♥  Jag har svårt för att visa mig för folk ofixad.
♥   Jag blir lätt avundsjuk på folk som jag anser har sånt jag vill ha!
♥  Är väldigt pedant,försöker alltid hålla det rent och snyggt.
♥  Jag drömmer om att bli kock!

Sista inlägget för ikväll, höres imorgon!

Har enormt tråkigt

Jag har något enormt tråkigt just nu..
Ska ner och ta en frukt tror jag!


Oanvända till salu



Oanvända Abercrombie shorts i storlek S. Säljes för 100 kronor (Köpta för 300:-) Säljes pågrund av att jag aldrig använder dom. Kontakta mig på [email protected] om du är intresserad!

"Världens bästa Karlsson"

" Karlsson..Karlsson världens bästa Karlsson.. vackra, snälla.. lagom tjocka Karlsson"

Ja, sitter alltså och kollar Karlsson på taket som att jag aldrig hann se klart den igår, då jag endast kollade typ 1 minut som att klockan blev typ halv 12. Men nu är jag på g med filmen igen! Sitter med mjukisbyxorna och tjocktröjan jag gjorde på slöjden, är faktist riktigt nöjd med tanke på att den faktist är rikigt mysig.. Följde iallfall med Mia och handlade mat med henne och Inez efter vi käkat middag. Köpte studentpresent till Jontes brorsa som att jag ska på hans studentskiva imorgon. Eller vad man nu kallar det(?) Blev blommor och choklad. Simpelt och inte allt för utstickande från mängden, host* Men whatever! Tanken som räknas. Så imorgon efter skolan drar jag hem med Amanda hit och fixar oss sen drar vi dit vid kvart i 4 eller något. Ska ha på mig tights och någon fin tunika..Ska bli trevligt att träffa allt folk! Nu ska jag fortsätta kolla film. Pusss

Lillebror:
Karlsson, imorgon är det min födelsedag, vill du komma till mig då?
Karlsson: Ja-aa.. om det finns tillräckligt att äta :)
Lillebror: Tårta förståss!
Karlsson: Mmm.. det låter bra! En tårta för varje år du fyller ;)
(Karlsson gör sur min)
Karlsson: Annars äre orättvist!

Hahah.. skönast ever alltså! Älska barnfilmer.. jag har inte vuxit ifrån det än, och kommer nog aldrig att göra. Finns det bättre filmer?Tror inte det, och varje gång jag ser den här tjockisen blir jag alltid lika glad.. Lycka!





På en skala från 1-10 hur gullig Karlsson är?10!Urgullig! Haha..

Haha bellan leker expert

Jag vet bloggen är hemsk!! Något måste ha gått fel.. herregud säger jag bara, herregud. Men den går fortfarande att läsa och jag lovar att fixa till den imorgon eller någon annan dag, nu ska jag ut i garaget och leta efter en regnjacka så jag slipper bli lika blöt som idag.

Hemska väder försvinn!


..hittade ingen regnjacka och sitter just nu med ett självförtroende på noll ungefär. Gud vad livet är för tråkigt och dystert ibland. Men ska pigga upp det med att kolla "Karlsson på taket" Den tjockisen får mig riktigt glad faktist. Sen ska jag in och borra nötterna och sova. Känns nog bättre imorgon, life sucks sometimes..men jag fixar det här! Yes.. I can.



Rullande klot

Hej..!

Har precis kommit hem från bowlingen med styrelsen.. tror jag vann! Eller hur va det?:) Kanske inte men snudd på! Körde typ tre omgångar och hamnade väl på något med 200 + .. för att vara mig tror jag att det kan vara rätt positivt ;) käkade kebabtallrik innan också så dom hade kunnat använda mig som klot och rulla.. Ha-ha! Känns fortfarande som jag ska spricka. Sitter just nu iallafall och dricker en fanta som Markus köpte till mig,tack! och lite tuggummin. Ska förska fippla med designen eller nöta lite på tyskan.. I will se! Puss

Nu knyter jag mig

Ska dra mig mot sängen nu, är pömsi pömsig.. höres imorgon! Btw, avundsjuka för jag ska iväg och bowla och käka pizza med styrelsen imorgon under skoltid eller?Suck on that.. Hare!


Haha, jag bjuder.. En asgammal bild från i somras..
Godnatt alla bellanbloggläsare!

En text av mig

Jag har känt smärta. En inre smärta och inte bara smärtan på insidan. En känsla fanns där, en känsla som byggde upp lycka men som fick osäkerheten av växa fram. En dröm som svek, något fint som fick att kännas som en lek. Någonting som fick mig lycklig.. Någonting som fick mig stark. Jag föll en gång, ställde mig upp och föll igen. Känslan av att flyta bort bland mängden. Att stå kvar och känna hur livet flyger iväg med vinden. Känslan av att vilja ge upp, känslan av att bli lämnad kvar. Jag har gjort mina misstag, och lärt mig en del av dom. Saker jag inte trodde var möjliga, som visade sig vara möjliga. och något som fick lyckan komma fram igen bland det som gjorde som ondast.  Nu har jag byggt upp styrkan, personligheten och viljan. Viljan att klara av svåra saker utan att falla. Att våga satsa även fast man vet att man kan förlora. Jag är stark,förblir stark. Styrka att våga vara sig själv, våga stå emot och visa att det är den här jag är. Jag kommer orka,jag ska orka. I slutet kommer jag stå kvar som vinnare. Man måste våga satsa för att kunna vinna. Även om man förlorar,Ge inte upp! Man måste bevisa att man kan, allt är inte möjligt. Men man måste kämpa för att då nå det möjliga. För att nå sina mål i livet.. / Isabelle Anna Carlsson, the strong one

Duschen väntar

Duschen väntar på lilla mig nu, har inte rakat benen på åratal kanske är dags! Håriga bara ben på sommaren?Inte vad jag föredrar! Bruna rakade! Haha.. Sen ska jag smörja in mig och försöka nöta in lite tyskaglosor. Puss

Haha,dagens skämt

Nu ska jag komma med en sånt där spontant tråkigt skämt som kom fram idag på no lektionen, jag kollade i ett förstoringsglas idag men tyckte det va suddigt så jag drog med fingret över så det skulle bli bättre skärpa men inget hände. Så jag ropade på våran lärare och sa att det inte funkade..

Bellan: Hallå, man ser ingenting?!
Lärare: Få se då..
Bellan: Ja, kolla! Man ser inget
Lärare: Men du har ju hållt på med dina feta fingrar.
Bellan kollar på sina fingrar
Bellan: Att dom va tjocka visste jag, men inte feta!
Asgarv*



Haha.. fattar ni?
och samtidigt kom jag på från i somras när jag och Julia satt på Mcdonalds och hon började asgarva för mina fingrar var någorlunda "för stora" om nu kan kalla det för det! Tänk vad roligt man kan ha.. Bara för det bjuder jag på en bild på mina såkallade 'Körvfingrar' här ovanför.

Tråkig blogg

Känns som att min blogg inte är speciellt rolig.. hur mycket jag än försöker fixa på den blir jag aldrig nöjd. eller jag hittar aldrig "min stil" men det kommer nog en vacker dag då jag är nöjd.. Kan ju alltid hoppas! Men det är ju egentligen innehållet som är det unika, inte sant? blink*

Har pluggat tyska sen jag kom hem. Eller har försökt, har skrivit upp det mesta som ska vara med på provet på lappar och klistrat upp på väggen med kludd. Ska bli kul och se hur länge dom sitter uppe. Fick lite extra energi när jag satt och kollade videon från igår när William (min lillebror) kramar om mig och sjunger "Bellan,Bellan..Världens bästa Bellan" Så jag pluggade ett tag till. Har svårt att få in saker i min lilla trånga hjärna men snart så, snart sitter det som en smeck!

Här har ni videon när han sjunger, Haha.. Ni hör säkert när jag börjar sjunga för att få igång han när han slutar sjunga, men ni skulle bara hört igår när han kom utgåendes från sitt rum och sjunger det, Haha..Glöm inte höja ljudet rätt mycket, det hörs inte så bra.


Fett najje

Tjosan hejsan, sitter inne på gården.. Har so om ungefär 35 minuter.. Slapp rörelsen idag. Skönt, som att vädret inte direkt va något jag uppskattade idag. Ska väl bara kolla runt lite nu här och ta det lugnt, käka choklad som Jonte nyss gav mig. Mohaha,tack!

Efter skolan drar jag hem och sätter på mig mjukisbyxorna, får se om jag och Jonte skulle ut och springa sen..beroende på vädret! Känner inte för att vara ute och spring när det spöregnar. Nja, då väntar jag hellre till imorgon. Ska nog hem och plugga järnet på tyskan som att vi har tyskaprov på fredag. Nu fan ska det bli alla rätt, Yeah right..

Boda borg måndag

Hejsan, lite uppdatering ska ni nu allt få.. Har varit på Boda borg hela dagen med klassen. Eller vi samlades halv sju vid skolan och kom hem vid 2.. Det var faktist riktigt roligt fast vi inte var så många! För er som inte vet vad Boda borg är, så är det som fångarna på fortet! Blev en hel del fotande, däremot är typ jag med på alla bilder..Men jag ska nog se vad jag ska skrammla fram i min lilla bildbunt. Låg ute och solade ett tag när jag kom hem också, riktigt varmt ute! Men man ska väl inte klaga.. någon som känner för snö?Njee..

Detta var alltså klockan 7 på morgonen om ni undrar varför jag ser hyfsat trött ut, hann däremot dra på lite smink imorse så jag hoppas jag inte ser allt för hemskt ut..


Jonte drog på en video, Scary Movie 2 typ..Eller något sådant! Jonte på bild två som fipplar med att få på den if you wonder!

..Efter att ha kollat på film i 45 minuter blev det rätt boring så satt och smsade och lyssnade på min grymma musik..Nnan-Dododo.. (är rätt oseriös på dom flesta bilderna!!)

Sen blev det lite fotografering från mig, äntligen!.. På Jonte,Matte och Issa..

Sen efter cirka två timmar var vi äntligen framme.. Go Boda borg!

Sen började vi köra..
Jag,Jonte,Issa,Matte & Julia var i samma lag.. Blev två kort från när vi var inne i två olika celler..

Efter typ 2 timmar var det dags för lunch, Mmmh..!! Julia, Issa och Jonte goes frossa!


Sen efter det var det inte mycket tid kvar, så vi köpte oss en glass och tog bussen hem! Först satt jag framme med Julia och Issa men sen drog jag bak och satt med Jonte där bak bland alla dom andra killarna och kollade Big mommas house, Haha..humor..


Det var ett jävla jobb att fixa det här.. Så hoppas ni blir glada nu iallfall! Har suttit med den här skiten i mer än en timme nu, svettas.. Nje, ska inte överdriva men ah. Och jag vet att dom flesta bilder är på mig, men jag bjuder lite på mig själv också! Å andra sidan är det min blogg, då skulle det väl vara konstigt om man inte hade bilder på sig själv, Haha..Egoisst Javisst! Nu ska jag chilla, Pusshej

RSS 2.0