skärpning va?

Förresten är ni grymt dåliga på att kommentera..snyft.. Ni kan väl åtminstonde kommentera vad ni vill ha mer av här i bloggen? Alla tips ska försöka komma med! Och ni som tänker "videoinlägg!" så säger jag bara no never..Haha..

nu är det tröttmössa

Känns ju kul att man sliter som ett djur med att försöka få några mellanrum mellan texten jag skrev i förra inlägget.. Inte ett s k i t händer! Konstigt att man börjar gäspa nu.. Inte ett dugg förvånad. Som ni ser är jag nu ägare till ett par converse. Blev ett par vita, känns enkelt och fräscht! Dessa köpte mamma i USA när hon var där. Mycket, mycket, mycket billigare. I sverige går dom väl på 700 kronor och i USA för 320.. Fick även en röd munkjacka, t-shirt, godis och tandblekning som jag önskade mig.. *happy* Neee.. Nu börjar ögonen slockna. Kanske e dags för bedtime. En dag imorgon också! Och det e bäst att jag inte försover mig, Hehe. Godnatt!!

mina livs första converse-älska!


ovanligt pigg

Nu tänkte jag skriva lite här från mobilen som att jag ännu inte blivit trött.. Ovanligt?svar nej. Kom nyss in efter att ha pratat telefon med patrik i drygt 2 timmar. Kvällen tillbringade jag med släkten hemma hos underbara mormor och morfar som hade fixat jättegod mat! Varför vi gjorde detta just idag är för det är sista gången de hinner träffa alex innan han åker iväg. Man har väl inte riktigt fattat än hur tomt det kommer bli när han flyttar. För övrigt står alarmet på min mobil på. Imorgon är det uppstigning 09.30 för att åka med patrik och hans pappa till barkarbyoutlet och kolla nya innebandyskor till honom. Sen hem till honom och kolla twilight. Ska se första filmen som att jag inte gjort det än (oups) Varken läst böckerna eller sett någon av filmerna så det är väl på tiden antar jag...

bättre bilder på klockan

love it!!!!!


jag får panik!

..måste börja hårdträna!!

gamla frågor



Sara om planer för veckan:
Är du och patrik på g/tillsammans?

svar: Ja, det är vi!

Linda om hej på er igen:
Verkigen snygg väska! Var kommer den från? =)

svar: Väskan kommer från H&M, säljs inte längre. Hoppas hoppas den kommer tillbaka någon gång!!


Anonym om nytt i garderoben 19 mars 2010:
hur lång är du och hur mycket väger du?
btw du har jätte fin kropp! :)


svar: Hehe tackar för det!.. sist jag mätte mig var jag 1.72 (WOHO!) och vikten är inte ens något jag talar om till mina närmsta, men vikt är heller inte bara fett utan även muskler. Men väger mellan 50-65. Sen får man tro vad man vill! :)


Anonym om jag har inte hunnit och orkat:
vad heter julias blogg? :)

svar: Julia har inte kvar sin blogg! Tråkigt nog...


kom hem!!!!!!!!!

Imorgon får jag träffa min lillskrutt till lillebror. Inte träffat honom på fyra veckor..




När storebrorsan flyttar iväg så lovar jag att tillbringa så mycket tid jag kan med dig. Jag lovar att spela innebandy alla gånger du frågar då jag inte har någonting viktigt att göra. 4 veckor är för mycket utan dig, det är sjukt hur en 6-åring kan få en må så bra.. Allt du säger som bara är helt knasigt, allt du gör som är helt galet och ditt skratt som får mig leé. Kom hem nu brorsan så jag får krama om dig riktigt ordentligt!!


shooooooppat!!


shopping och film

Morsning!! Bellan här. Oväntat... Har precis fotat allt som jag köpte igår. Så det kommer upp i nästa inlägg... Patrik gick nyss hem, har kollat på "bäst i Sverige" så totalt har jag kollat på den 4 gånger den här veckan, hehe!

Igår var jag och Patrik i Vällingbycentrum och kollade lite. Haha stackarn som fick bära alla mina kassar jag fick med mig, nädå! Mer synd om honom som var tvingad att följa med mig in i varje butik som fanns, haha! Hamnade på Ur och Penn innan vi drog hem. Då jag blev kär i en klocka, så helt oväntat köpte jag en klocka. Hur ofta händer det? Skönt att pengar användes till något vettigt än bara massa glass på Mcdonalds ialf!

Idag har jag varit med Patrik. Har somsagt degat framför film hela dagen och käkat middag och efterrätt med familjen. Nu är man så gott som PROPPMÄTT! :)




i love u


Patrik Norman <3


birka paradise

Vad händer imorgon då? Jo imorgon under dagen ska jag packa, för att sedan ska jag och familjen åka kryssning ons-tors. Alex (min storebror) flyttar snart till Mora så detta blir en sista grej vi gör tillsammans allihopa innan han drar. Haha, riktigt nice att åka kryssning! Speciellt denna då man kan sitta ute på däck och jobba på brännan, hehe.


detta blir kvällens sysselsättning för andra kvällen i rad!




efter en dag med både träning och båtåkning så ska jag nu hoppa in i duschen, sen sätta på en film ELLER sova...

bilder från värmland del 2

Fortsättning på bilderna från dag 2 då vi badade...




Bilder från sista dagen då vi var på ett badland i Sunne..


mina nya ringar för 20:- styck, hehe


norrviken med snyggingar

Hejsan bloggen!

Idag har jag deeeeegat all day long... Körde på sovmorgon men direkt när jag vaknade tog jag mig ut som att det inte var så jättevarmt då. Körde lite powerwalk och lite lätt jogg, inte det skönaste att springa på asfalt så drar nog hem till mamma ikväll en snabbis och står på trampcykeln.

Igår var jag med Elin och Julia nere vid norrviken (en badplats här i Väsby).. inte så jättemycket folk med tanke på att rykterna om att det är mycket alger där nere går! Men det syntes inte så himla mycket så vi badade, solade, tröck i oss godis och en massa läsk. Flamsade och jag hade som vanligt kameran med mig!


bilder från värmland del 1

Jag, Elin och Lina (s o m  n i  s e r  p å  f ö r s t a   b i l d e n ) var på fisketur första kvällen:


(naturligtvis fiskeolycka, här lyckades jag dra ner spöt i fingret.

Dag 2 var det dags för dop:

E l i n  & I n e z

s å n g b l a d

S ö t a   L i n a !!

J a g  o c h   E l i n  b l i r   f o t o g r a f e r a d e

M a t e n  s o m  v a r   g r y m t  (!!)  g o d

I s a - G r i s,  s o m  v i   a l l t i d  k a l l a d e  h e n n e  n ä r  h o n  b o d d e  h o s  o s s.


Senare på dagen drog vi och badade..



nytt



Nagellack kicks 25 kronor
Bh H&M (rea) 50 kronor
Neccesär H&M (rea) 25 kronor
Ögonbryn/fransfärgning H&M 50 kronor
Linne H&M 49.50 kronor

borta bra men hemma bäst

Nu sitter man i bilen påväg hem från ett regnigt Värmland. Har haft det jätteroligt och jättemysigt...

På dagarna har vi badat,fiskat och ätit god mat. Höjdpunkten var väl idag, när vi var på badland. Synd bara att det efter några timmar blev regn. Menmen, foton blev det som kommer upp på bloggen när jag är hemma! Hade inte tvekat på att stanna några dagar till,så skönt att komma iväg. Men det är bäst hemma trots allt.

Saknar mina vänner och min fina pojkvän. Nu ska jag trycka i mig lite godis sen ta att sova lite...


inlägg som skulle ha publicerats förra veckan

Sådärja! Då var man fräsch igen efter att ha duschat!

Igår mötte jag Patrik vid Karlberg vid 12 tiden.. Sen tog vi oss hem till honom och jag som inte ens då hunnit käkat frukost börjar med att tömma deras kylskåp. Haha nädå! Så var det inte! Efter 20 minuter hade jag lyckats trycka i mig en macka med smör och ett glas mjölk iallfall. Vi bestämde oss för att dra på bio senare under kvällen. Beställde biljetter till "Kommisarie Späck" tillslut.

Tog bussen till Vällingby där vi hämtade ut biljetterna, tog oss lite mat på Mcdonalds och sen kollade runt i affärer. Fanns mycket snyggt. Men jag lyckades komma ut från alla affärer med tomma händer, hehe framsteg! Vid halv 8 gick vi in i salongen. Filmen var helt okej, kunde varit bättre och hade väl lite väl höga förväntningar! Men en grymt lyckad kväll, åkte hem med ett mycket stort leende på läpparna!


sol och bad

Hej! Hoppas alla har det gött (som betyder bra på värmländska) ;) Jag är just nu på sunne badland med elin och lina från värmland. Det är varmt men väldigt blåsigt. Hoppas på att solen kommer fram bakom molnen.

 Just nu står vi i en liten shop och kollar saker... Jag har fastnat vid ringarna.. Haha, massa barnringar med blommor på men billiga så elin och jag ska tillbaka hit snart och köpa. Nu blir det att spexa lite med brillor sen sen bada!!



..ja..blöt och jävlig..bjuder på den!


just nu: är på sunne badland!


efter regn, kommer solsken

För någon dag sen hade jag uppdaterat en hel del och lagom tills jag skulle publicera inlägget dör datan. Sladden till datorn är dessutom trasig så har behövt låna sladd från en annan data när den varit urladdad. Men den uppdateringen får ni när jag är hemma sen.

För övrigt då... Jo,det regnar för fullt här och har väl någon timme kvar att åka. Med lite musik och godiset i högsta hugg så ska jag inte klaga! (Såg ni förresten att jag fick in en bild i ett inlägg?woho!)



julia, jag och och alex på avslutningen


saknar dig


någon som vet?

Den som vet hur man laddar upp bilder i ett inlägg när man skriver från mobilen får gärna lämna en kommentar så ska jag försöka lägga upp lite nu och när jag är framme :-D

mot Värmland

Hejhopp. Skriver just nu från mobilen. Är påväg till värmland med familjen carlsson. Ska bli kul att komma någonstans utanför stockholm under lovet. Lite roligare än att vara i väsby hela tiden. Nyss stannade vi vid mcdonalds och käkade,och innan det var vi vid sveriges största godisbutik. Så man kan säga att jag är fullutrusad för ett par timmars bilåkning!

duschen

Nu: Duscha
Sen: Uppdatering! :)

planer för veckan

Har bestämt mig för att gå ut om 15 minuter.. ska fixa lite låtar först! När jag kommer hem ska jag fixa lite träningsgrejer som vi har med innebandyn. Löpningen tar jag på lördag och söndag.

Planerna för idag blir inte mycket mer än att träna och sen hem och duscha och mysa med film eller någonting, känns slappt och skönt. Man lär väl däremot ha ångest över att man sitter inne när det är så fint väder. Så drar nog hem till mamma och solar någon timme efter jag gått promenad.

Planerna för imorgon är att vara med Patrik, så hoppas på fint väder! Senare mot kvällen är han bjuden på middag hos oss, Hihi! Och på fredag åker jag till honom hela dagen som att han åker bort en vecka sen..




"oh, this is the start on something good, don't you agree?"


ut och gå

Dagen går segt.. ingen matlust för tillfället, känner mig orolig i magen.. eller kan det kanske vara lite kärlek som kommer krypandes.. hehe! Har iallfall fått i mig en korv och två glassar hitills.

Fint väder, så funderar på att ta på mig headsetet och skorna och ta mig en powerwalk någon timme. Sounds good?





För 1 timme sen..


ny tunika/klänning


Klänning/Tunika
Gina Tricot

vad ska man skriva...

När man inte har bloggat på några dagar kommer suget fram vissa gånger.. tråkiga är att jag aldrig har något roligt att berätta. Har iofs varit och köpt saker som ni säkert vill se, synd bara att jag inte oooorkar pallra mig upp från stolen och fota det nu!

Planerna för imorgon är att åka och köpa en neccesär till mitt nya smink som jag har köpt tills när skolan börjar. Känns nytt och fräsch! Blir väl någon billig Hello Kitty från H&M..menmen det funkar!

Nu ska vi se om jag har några roliga bilder att bjuda på...


uppdatering idag och igår

Hejhopp! Kass uppdatering.. som vanligt! Här kommer det lite för er intresserade..

Gårdagen tillbringade jag med Patrik (en kille från hässelby).. Åkte och mötte honom vid Karlsberg och sedan tog vi oss hem till mig. Snackade lite och drog sen och köpte pizza som vi delade på. Snackade och skrattade, tills halv 9 då han blev hämtad och jag gick ut för att få mig lite luft. Träffade några kompisar en snabbis för att spela fotboll. Jisses vilka skitiga fötter man hade efter det..

Idag vaknade jag vid 10.00 och bestämde mig för att åka till Patrik. Möttes och åkte hem till honom. Kollade Mia och Klara och käkade middag där hemma med hans familj :) Gick ut ett tag och sen la vi oss och kollade på Tsatsiki (som man typ sett ex antal gånger..) hehe. Vid 8 tog jag tåget hem och nu sitter jag här.

Ska prata telefon med Patrik ett tag,
sen blir det natti! Puss!


                                                  haha patriks strumpor som är ursköna!


köpa solglasögon

Ska allderles strax möta Julia för att sen ta oss till station. Ska möta Kevin våran kompis där för att ta tåget till Stinsen och köpa solglasögon. Varför åker dom enda dit för solglasögon?Undrar ni nu.

Jo... har letat efter ett par speciella solglasögon väldigt länge, men varje gång jag hittat dom har dom varit i en mindre storlek, alltså inte så som jag ville ha dom! Sen nu i förrgår när jag och Julia var iväg så hittade jag dom men köpte dom aldrig?Undrar varför jag inte köpte dom när det var just dom jag ville ha. Plus att det var halva priset!! Så jag hoppas hoppas att dom finns kvar!!!!!




nattuggla här..

Vad gör jag uppe klockan 01.28 kan man fråga sig.. Helt enkelt inte så trött. Dagen har varit lååång, började med att käka kebab med Julia och Morfar sedan legat och degat i poolen hela dagen. Framåt kvällen tog vi oss en sväng förbi Mcdonalds för att käka en Mcflurry. Gudomligt gott! Tack Jullan! 

Träffade även några killar från skolan som man inte sett på ett tag, blev ett och annat skratt. Haha. Senare tog jag och Julia oss en cykelrunda som alla andra kvällar. Mycket mysigt förutom att myggen började bita...



theddan och alex


RSS 2.0