Vilken underbar dag!

vilken underbar dag var kanske inte den bästa rubriken jag kunde hitta denna urtrista dag! då jag menar vädret asså .. vaknade för ungefär 15 minuter sen då jag kutade till toan efter att det kändes som att blåsan skulle spricka(hah,förlåt om ni blir äcklade ..) sen blev det så att jag satte mig här. snackar med jullanbullan nu som att vi ska vara idag blir bara en tidsfråga när det blir,heh .. men jag tänkte välinte att det här inlägget skulle bli så långt med tanke på att jag inte gjort mig iordning än.puss alla sköningar därute!

Jag dampar av lycka!

ååååh hej alla morsgrisar!
äntligen är jag tillbaka här på bloggen efter ett par dagars damp på internet! .. känns underbart,heh! har hänt så mycket dom här dagarna men jag tror inte jag orkar berätta allt men idag va iallfall jag och laget på scorpion cup.

gick väl sådär torskade 2 av 3 matcher men så proffsiga som vi är vann vi sista. och med den långa väntetiden mellan matcherna hade vi lite roligt, och naturligtvis tar man då också lite kort! så varför inte passa på att bjussa på några?kan ju också meddela att jag inte har något smink på bilderna, med det hade inte dom flesta andra heller .. hah kyss på er!



brudsen är laddade inför match!



på ungefär 99% av alla bilder är sara k och amanda g med på, hah!



yeay .. min fot kom med på bild iaf :D suck*



gulliksson och carlsson mobilnördade sig en hel del ..



här är the new one in bsk team 94, called mikaela carlsson ;)



japp sa ju det, här har ni dom igen sara karlsson och amanda gustavsson!



isabelle carlsson & sara karlsson



haha hon fick för sig att hon såg ut som en kille i house of wax :Ö



vad händer här då lilla sara?



förlåt sara men jag hade dagens fulaste pose på den här bilden ..



hahaha mickan vågar bjussa på sig själv, just like me heh



japp här kom väl dagens pose då, heh smile :|



från vänster : julia jag amanda sara mikaela



hey hoe we are gangsters .. in a pyramid! :D



# 13 # 2 # 38 och några där bak, kan det vara julia och amanda?



här visar vi rumporna, hah om det inte syns tydligt ;)

nu ska jag över till gulliksson och kolla film denna torsdagskväll mer uppdateringar
blir det säkert antingen ikväll eller imorgon bitti. annars säger jag godnatt till er!


Nu ska jag nog dra

vet inte vad jag ska göra idag som att julia inte är klar, och hon skulle tydligen kolla på film så hon lär väl vara klar vid klockan två så jag får väl se vad hela måndagen går åt till .. kanske ringer jenny eller nåt medans som att boysen gav oss värsta bigga dissen idag,heh!puss



jag gav jullan bullan mitt nummer nu så jag förväntar mig att hon ringer sen också eller skickar sms .. nu drar jag ut ska vara med jenny mange och denna & kanske även felix kommer (a)



ääääääälskar dig brorsan! :')


Det känns lite ensamt

julia selma linnea norberg wahlgren en grej jag vill fråga ..- vaart är du?!:O

En bästavän


utan dig inget mig min bästa körvkompis,
vi knäcker allt och alla!

det sägs att ett gott skratt förlänger livet, då borde du och jag leva mer än 200 år ..


Så sant så sant



"det är insidan som räknas
men det är utsidan som ger insidan
en chans .."

Tråkiga jag























Mina planer under lovet



måndag
(idag) : vara med julia och grabbarna
tisdag: vara med julia förmodligen
onsdag: shopping med mormor
torsdag: åker på innebandycup
fredag: innebandycup
lördag: vara med julia säkert ;)
söndag: julia hela veckan,hah

Juste .. det är lov!


godmorgon alla sjusovare!

hah fick lite panik i morse när klockan ringde klockan halv nio och skolan egentligen börjar kvart över nio .. men då fick jag tänka om lite och kom på att det är ju förfasen lov! .. höstlov! så himlans nice asså ;) men jag tog mig upp och tog bort sminket från gårdagen då jag somnade i sängen när jag kollade coyote ugly som jag ungefär sett 10 gånger men den är så himla skön att se på + att det var den enda filmen jag hittade som var bra i bokhyllan,innan kollade jag också på emil i lönnerberga med brorsan. hah älskar när emil lär grisen massa hundtrick typ " sitt grisen,sitt!" och när emil ger dom körsbär som mamman gjorde vin på så grisen och alla hönsen går upp i 190! hah vi satt båda två och skrattade fast grisskriken skavde lite i öronen ..

nog snackat om igår idag ska jag:
förmodligen vara med jullz .. som att vi aldrig var igår,knas! så nu sitter jag och dricker världens godaste varmoboy!som proffset själv har gjort faktist.och ett tips.. när man ska göra varmoboy häll i allt på måfå,det tycker jag alltid blir godast .. och för er som ser mig idag kan jag bara varna er för mitt hår!kaaaaaos ..




Jag älskar dig

ville bara du skulle veta hur mycket jag älskar dig pappa .. det finns texter om att " jag minns när man var liten, då pappa var ens största idol och bla bla bla .." och att tiderna ändras?jo tiderna har ändras! men du är ju fortfarande min idol. jag kan bli sur för saker men jag vet att du bara vill mitt bästa. det finns så många som inte träffar sina föräldrar och jag skulle aldrig klara av att inte träffa dig. jag älskar dig världens absolut bästa pappa .. / dotter isabelle

Dagens klädsel




Linne från Gina tricot 149:- (köpte i somras)
Svart tröja från New yourker 199:-
Byxor från Gina tricot 499:-

I like ..

tänkte lägga in en låt från youtube på en låt jag gillar?men tydligen funkar inte ljudet för mig på youtube .. knas! aja den kommer iallfall, snart .. vänta .. vänta bara;)


yeah nu funkar ljudet igen! här är låten
If i were a boy- Beyoncé


Dags att dra ut

tjäänare ;)
ska snart ut och sälja expressen men först måste jag göra nån returrapportering(?)
men det går snabbt kommer lite bilder sen också som jag tog ute idag on the beautiful natur!
nu måste jag nog dra om det ska bli några money i plånboken .. kommer om ungefär en timme då det blir mer uppdatering här på bloggen! kiss on you!


 


Nu tackar jag för mig

verkar som att gästerna börjar dra sig hem från festen
.. nu drar jag mig  och lägger mig. puss ( inlägg från igår)



Dagens pinsammaste

lägger in dagens pinsammanste då och då. idag har jag en klockren.
när vi skulle till matchen idag somnade jag i bilen och inte var det konstigt eftersom att jag&julia satt uppe till tjugo i sex igår/idag .. (?) men det va inte min bil där pappa och dom satt .. nono! det va julias bil. där julia, jag, elin, isac , deras pappa och deras låtsasmamma satt! först blundade jag lite men kunde inte längre hålla mig vaken och somnade. julia knuffade till mig och skrattade lite även jag. sen kollar jag ut genom fönstret och inom ungefär 5 minuter känner jag att jag blundar, igen! och det leder till att jag somnade .. pinsamt! och ja när julia väckte mig för andra gången sa hon " du somnade bellan" och jag sa" haha, gud vad pinsamt" och kan det bli mer pinsamt än att jag faktist somnade igen?! hhaha tillslut blev det lite roligt ..

och inte nog med det, på hemvägen:
var jag både fortfarande trött efter gårdagen men även efter matchen så jag somnade igen. grejen var bara den att jag inte åkte med julia utan jag åkte med .. tränarna! jag kände liksom hur ögonlocken bara ville ner, den sved som fasen. och jag hörde samtidigt hur dom lyssnade på nån låt som va riktigt rolig .. nån " bobby brown"  (?) men jag somnar men vaknar sedan av att vår tränare säger " jag ser nån som sitter och sover därbak ;)" då jag blir uppmärksam och kollar på honom som att jag inte alls sov, detta var absolut dagens pinsammaste men det finns gott om saker jag gjort som varit pinsamma,det tar vi en annan dag då! kram och godnatt
 



- " i can see it in your face, i can see it in your eyes .. "

Bra,då vet jag!

helllusan :) senaste inlägget skrev jag för typ 5 minuter sen ..
roligt med blogg .. hah! har kollat upp varför man får sendrag som att jag
verkligen har problem med det. kan ramla ihop ibland för fötterna sajkar :|
detta är en text jag tog från google

Doktorn berättar att : Sendrag, d.v.s. kramp i en muskel i foten eller vaden, är ett mycket vanligt besvär. Orsaken till den smärtsamma krampen är ännu inte riktigt klarlagd, men man vet att den börjar med elektriska signaler i nerven som går genom vaden ner till foten. Sendrag förekommer ibland vid uttorkning och saltbrist eller vid låg ämnesomsättning. Men det finns också hos helt friska personer och är i de allra flesta fall helt ofarligt. Det är bara om besvären inte vill ge vika av sig själv, eller om man får en bestående kraftlöshet och stelhet i musklerna, som det är skäl att söka en läkare för kontroll.

 Någon bra och snabbverkande medicin mot vanliga smärtsamma muskelkramper har läkarna tyvärr inte. Rogivande medel kan hjälpa men oftast har krampen redan släppt innan medlet hinner verka. Malariamedlet kinin som även är muskelavslappnande har prövats i besvärliga fall, liksom olika mediciner mot epilepsi. Men som förebyggande behandling under lång tid kan de knappast rekommenderas.

 Oftast släpper det smärtsamma sendraget om man går upp och trycker foten hårt mot golvet. Även varma fotbad kan vara till hjälp.


jahapp vad bra då vet jag! nu ska jag nog gå ner och ta mig ett glas sprite! puss alla söta


Bra knyck i handleden ..


hur fan lyckas man med det där? :D

Mys med mig själv -.-

har precis käkat middag, det va faktist riktigt gott hah somvanligt! nu kom det igen alltså .. men men som att vi har gäster här fanns de alltså mycket kvar av maten och sportmänniska som jag är måste man käka :D heh ..



 inge körv på den här tallriken nej, men faktist gott iallfall :) ..



jag skulle kalla dom för " egna gjorda köttbullar " men dom va godare



vitlöksbröd, gott eller vad?!



ja anse mig inte som ett svullo nu bara för tallriken nästa är tom, isa fick lite också ..



hahahahah tack för maten!
( jag hade inte ätit nån stor måltid på över typ 246346 timmar ;O inte så konstigt att man va hungrig ..)

Hur ska detta sluta

har precis försökt mig på att göra en ny header. så det kommer en snart. blir bara ett kort tag den är framme tills jag gjort nåt snyggare? nåt tips? vad ska jag ha en bild på?på mig på natur eller vad?kom gärna med förslag.

Min underbara lördag

belebarkarby-bsk
matchen gick bra, eller bra och bra vi förlorade men för det behöver det inte gå dåligt?eller inte enligt mig iallfall .. åkte med julia dit som att jag hade sovit över hos henne igår heh nice! men vi åkte och samlades på bippen som vanligt sen åkte vi iväg .. väl framme vid belebarkarby hade vi typ 45 minutr på oss att byta om och värma upp då vi fick panik .. laget hade inte kommit fram. va var fem pers som va framme bara som att dom andra tagit den andra vägen och dä va det typ värsta kön -.- hah men vi la upp värsta planen iallfall om hur vi skulle spela :D men alla kom sen och vi värmde upp andra problemet var att domarna aldrig kom. idag brände isabelle carlsson två målchanser!får inte hända, fyfy ;) men jag tycker det gick rätt bra faktist!

då var man hemma igen då:
japp kom hem för ett tag sen. blev lite lång tid att komma hem som att jag åkte med vår tränare som skulle lämna av några andra men jag hade ingen brådis så ja!men nu är jag hemma och vi har lite besök här hos daddy, han och mia frågade om jag ville ringa en kompis och fråga om nån ville sova över så nu har jag frågat julia väntar endast på svar nu .. :) imorgon blire att sälja expressen suck* men det är imorgon, idag är idag! wtf?det är lördag wiho!puss


isabelle carlsson # 13

Bsk-Belebarkarby

ska snart gitta till match. idag ska vi möta belebarkarby.
 innebandy in my heart. önska oss lycka till!puss


körv körv körv körv,mums!

Våran körvjakt


julia ser att körven är börta..


vem fan har snott körven?


nä nu jävlar, här ska det letas körv..


finns det körv bakom soffan? nö..


i papperskorgen då? ..


jag trodde att körven skulle ligga i diskmaskinen, men där fanns det ingen körv...


så att jag kollade i ugnen istället.. men ingen körv där heller!


körven kanske hade hamnat i blomman.. men nej, där låg det ingen körv!


finns det körv under bordet?


våra fingrar ser ut som körvar


YEY, julia hittade en körv... en bajskörv!


körven gick inte att äta!


katten tyckte om att leka med körven..


men katterna tyckte mer om julia än körven..


så att varför inte spola ner den?


körvjakten är slutförd.. men inte fick vi körv! :(
körvligan eller töffsligan?

godmorgon era körvar!

Jag dör av garv!

har precis kommit in på gården efter att ha haft lunch. satt med emma och issa sen fick vi även finbesök av vår svenska/engelska lärare. Sitter fortfarane och garvar efter vad vi snackade om. állt från sniglar till homosexuella. blev lite överdrivet tillslut kanske men han tyckte det va roligt som fasen så naturligtvis skrattade vi också.

Lärare säger: Alla transor behöver inte vara homosexuella
Bellan säger: Närå ..
Lärare skrattar*
Lärare säger: man kanske tycker det är roligt att klä sig i kvinnounderkläder
Bellan säger: Hah, undra hur dom får plats med det? ( ni fattar, hela paketet asså)

Lärare början asgarva och även lärarna från andra bordet. fast klockan inte var 21.00 gjorde bellan bort sig på hög nivå, men inte på ett dåligt sätt hah det fanns ju nån som garvade iallfall!:D

Snabbt som fasen

godmorgon!!
ska försöka sammanfattta vad som hände runder dagen på 2 minuter! .. ska snart ner och äta frukost sen gå till skolan. då vi ska ha novellskrivning och det ska handla om en förändring?hm min kan nog bli riktigt bra, host eller inte* sen ska vi ha projekt?(?) eller nej det ska vi inte för novellskrivningen förstör hela projekttiden ju ;O bajs och vi som skulle få ha med oss popcorn och allt heh. sen efter det så har vi ialfall tyska

efter skolan:
så ska jag och julia hem till min pappi och sen så ska vi hämta mina "sovsaker" som att jag ska sova över hos julia idag typ, jag hoppas iallfall! :) men men får se om det blir fler uppdateringar idag nu ska jag nog skynda mig puss!


Äntligen färdig!

nu drar jag ner och käkar frulle och sen drar jag till schoole vid tio i, tänk på mig idag eran sjuklingar eller ni som är lediga eller whatever!puss!

Hahahah aj!

igår sysselsatte sig jag och juia med denna grej, hah stötapparat! damn it vad vi garvade ;O

har man ofta tråkigt så är det här en klockren grej att lägga pengarna på!

Jag röstar på blogg.se

har kollat in lite olika bloggar och undrar? vad är bäst?blogspot,devote eller blogg.se? själv tycker jag att man verkar kunna göra snyggare på blogg.se. jag som gillar trixa lite med design och så menjag kanke har fel?äsch oroa er inte jag tänker inte lägga ner den här bloggen  (heh,om nån ens läser den ..) men ni som har devote eller blogspot eller nåt annat?kan ju bara skriva en liten comment varför det är så bra.puss

Snooza x 2

godmorning.
vaknade för inte för allt så länge sen, med tanke på att jag snoozade två gånger heh, .. idag äre skoja bläe men det är ett måste det också,suck* först äre matte och jagfattar inte ett piss men det är väl bara kämpa på dåra om jag ska komma nånvart och veckan efter lovet äre matteprov?! oups dags att börja gå igenom skiten igen -.- menmen snart ska jag väl börja göra mig iordning också om jag kommer orka det .. sen efter skolan är det träning vid halv 18.30-20.00, yey!

- you make my heart go faster and slowly on the same time ..

Smått stressad

godmorgon alle!
är lite smått stressad som att jag snoozade allderles för länge, heh(a)inte bra! men nu är jag på banan igen och ska snart ner ohch käka frulle. idag blev det iallfall jeans med min älskade kofta från H&M - ( måste bara tillägga att det är en av dom absolut bästa affärerna tycker jag?) iallfall ..

sen efter skolan så:
alltså 15.25 så har jullz samtal så jag väntar såklart, sån vän man är liksom! heh .. sen ska hon, jag ,patrik, felix och dom andra gräbbsen förmdligen vara. jag säger fömodligen som att det ofta inte blir som vi bestämmer, haha men sånt är liven måste jag lägga i spaken och raca lite. puss


snacka om kattögon, hahaha!

Snart drar vi igen

snart drar jag och lingemark på innebandyträning ska bli nice,äre kallt eller varm ute?;) skitsamma tänkte bara om man skulle ha på sig vinterjackan men det blire nog iallfall heh .. nu sitter jag här och har "hjälpt" jenny med nån läxa eller hjälp och hjälp jag satt och visade nån text. nu ska jag och jenny hjälpa till att hålla i nån lampa i köket ..(?)puss

En text

sometimes we put up walls, not to keep people out.
but to see who cares enough to break them down..


Har skitaroligt!

tjo igääään ;)
sitter här på mitt rum och tänkte fixa lite låtar till mobben. julia orkade inte bära sina innebandysaker hit & vågade inte ta bussen för det tydligen var pinsamt så jag sitter här helt ensam och har rent utsagt pisstråkigt ;O men det är inte mitt fel. jag ska nog göra det lite roligare, ska nog ta och dansa!ja låter hel knäppt men man kan ju passa på när man ändå är hemma själv, har redan sjungt så rösten är helt sajk nu hah! bara dom snygga movesen kvar. tyvärr blire ingen video på det, om vi inte har några hemligt inbyggda kameror här i huset men det hoppas jag verkligen inte .. puh*


Perfect- Simple plan

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to planned?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and we can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect
(x2)

Svettigt eller kallt?


lite bilder med den nya jackan ..

Dags att dra

dags att gå ner och käka frulle, ha en bra dag!puss

Jag är ett geni!

förra veckan satt jag och åt mellis, då jag läste på skorppaketets baksida där det står massa saker om Pågen och sen längst ner stog det " Lätt att älska, svår att motstå" Ah!?tänkte jag .. jag har hittat på min egna raggningsreplik! då kan man ju typ säga ..- Gillar du Pågen?för du är lätt att älska och svårt att motstå!

hahahahah nåt i den stilen!

Halvdag idag

godmorgon alla trötta som pigga :)
jag klev upp för ungefär 1/2 timme sen, då jag låg och drog mig i sängen i ungefär 15 minuter heh!sen tog jag mig iallfall upp och letade kläder. det blir samma som igår med tanke på att alla kläder är hos mamma fortfarande,suck!menmen och nu sitter jag här lite smått förbannad som att jag inte hittar min ögonfransböjare att det ska vara så lätt att tappa bort den då, för nu har jag ju gjort det!

idag är det nice i skolan:
både med tanke på att alla nior är på prao men också för att det är halvdag idag,wiho! så vi går typ bara till tolv idag då lektionerna svenska och engelska står högst upp på schemat heh not so fun. men vi får ju sluta 3 1/2 timme tidigare så man kanske inte ska klaga;)

efter skolan ska jag vara med jullan bullan, vi tar förmodligen bussen hem till min mami för att sedan ringa gräbbsen .. ;) ska bli najs på hög nivå! närå skojade bara men nu får jag nog lägga i en växel om jag ska hinna.puss!

Detta blev gårdagens

Detta blev gårdagens pose. Inge put med rumpan här inte, här kör vi läpputning för hela slanten ;) heh .. får väl se vad det blir för nån idag!puss

ja där har ni alltså gårdagens! nu fick ni även se min nya fina jacka på bild, love!

Ich habe sehr

.. tråkigt! pappsen åkte nyss på ishockey och mia försöker få inez att sova. själv har jag gått igenom engelska glosorna antal gånger , men nu har jag üüüübertråkigt!


- " i don't wanna close my eyes .."

Jag och mina tester ..

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:
  ja, hela tiden typ
Gnälla: PMSSSSSSSSS BARN!? heh närå ..
Skrika: OM jag gör :$
Sova: kan bli lite sent ibland

Ha ångest:  inför prov?ja!
Skada dig själv med flit: onödigt.
Ta mediciner du inte borde ta: bellan goes no knarker.
Vilja dö: varför dö när man kan leva?:D
Drömma mardrömmar: typ alltid ..
Drömma sexdrömmar: hahahha, nooe :$
Ta droger: nej
Försöka vara annorlunda: jag är mig själv
Klä dig i svart: ibland så
Gå till kyrkan: haha,nej
Gå i skolan:  ja, mån-fre -.-
Röka:  no smoking here!

VEM:
Saknar du:
han & julia
Vill du döda: jag är ingen mördare
Rörde dig sist: fredde i klassen?!
Vill du slå: hm, venne
Vill du kittla: seriöst ;)
Kramade du sist: pappa
Vill du prata med:  jag mår toppen!
Skrek du på sist: julia petersson
Vill du vara som: ingen, är mig själv
Sårade dig sist: kommer inte ihåg.
Gjorde dig riktigt glad senast: felix
Fick du sms från senast:  mange
Ringde dig senast: mamma
Är vackrast på jorden: hade ja hat självförtroende hade jag sagt "jag!"

HAR DU:
För många vänner:
man kan inte ha för många
Förföljelsemani:  och det betyder ? ..
Tvångstankar: heh ja allderles för ofta
Någon annan psykisk sjukdom: helt steeerd
Någon fysisk sjukdom: hoppas inte det :D
Någon skada: kan man tro ibland,hah
Färgat håret:  nej, men tonat en gång
Brutit några ben: nech, im stabil
Några piercings:  öronen
Egen dator: datahacker bellan
Bra självförtroende:  ja, ibland så

Kysst någon: jupps
Sagt jag älskar dig till någon idag: dåligt med det (a)
Varit kär: varit kär?heh i am!
Dumpat någon:  ja
Stulit någonting: nej fyfan
Lämnat landet:  ja
Tuttat eld på nått: ja
Gjort något olagligt: ja


HUR:
Går du: går som jag går, min egna gångstil
Svarar du i telefonen: hej det är isabelle eller chabba ;)
Fördriver du tiden: med detta trams
Tjänar du pengar:  ja, saljexpressen.se
Ofta diskar du: då det behövs, ibland iallfall!
Ofta städar du: inte ofta
Många stör du dig på:  inte så många faktiskt
Ofta träffar du din familj:  varannan vecka ( skillda )

TROR DU:
Att du kommer bli något: är redan en superstar
På gud: nån som vill komma över och läsa bibeln med mig
På rymdvarelser: men nej!
Att folk tycker om dig: ja, det hoppas jag
På ett liv efter detta:  vill vara en hund
Att fiskar kan tänka:  nej, dom är jue helt dumma i huvudet
Att du kommer leva länge: ja, i hope


Så kan man också göra

hejs svejs!
lite sen uppdatering om dagen då. gick upp vid tjugo i åtta för att inte missa bussen. gjorde mig klar och gick ut till bussen, den kom inte efter att jag väntat i fem minuter så precis när jag tänkte gå till en annan busshållplats ser jag hur den kommer runt hörnet och jag springer tillbaka heh .. tur!

väl framme vid skolan:
satte jag mig med julia, elin, cissi, sandra och några till. sen när vi började hade vi någon klassgrej med martina och en tjej som hette mimmi, det va väl helt ok som att det drog på handledartiden. sen skulle vi ha musik men som att våran musiklärare var sjuk fick vi ha typ no istället tror jag .. (?) vi skulle bygga en katapult! inte nån riktig tjejgrej men är man tvungen så är man. sen hade vi lunch och sen planeringtid då vi fortsatte med katapulterna. sen hade vi rast och vi fick besök av dagispappan douglas aftén,hah! trodde inte man kunde ta så illa upp för dagispappa :D men det gjorde han och kastade papper med "vatten" på - på mig. det var inte förräns senare jag fick reda att det inte var vatten från kranen utan vatten från, ja typ toaletten! hoppas dom ljög annars sitter jag väl med några liter urin i feja, fy fan! sen fortsatte lektionen med katapullt bygget. blev mer skoj än bygge men men ..

sen var klockan 15.18 :
då vi fick gå hem, heh tidigare än alla andra faktist .. skulle varit med jullz men jag kände verkligen att jag va tvungen att ta tag i mina läxor. förlåt julia för den stora dissen men det känns som jag måste ta lite kontroll över mina läxor nu, kommer inte palla trycket i åttan annars. men nu känns det bra har både gjort engelska glosorna, so frågorna och lite från tyskan. känns inte bra, känns riktigt bra! sen tog jag mig en liten sovstund, eller vet inte hur lång den blev vaknade iallfall för ett tag en och kände ett stort behov att skriva ett blogginlägg!


Om man tänker efter

jag tänker ofta på vad som händer när man dör? då hjärtat helt plötsligt säger stopp och allt är övertänk om jag skulle dö 5 minuter efter jag publicerat detta?"alla" som skulle gråta, men jag skulle ju inte ha nåt med det att göra .. jag skulle ju ändå vara död?helt konsigt så nu när jag tänker efter så varför inte göra massa roliga saker i livet?Ta vara på dagen,den kommer aldrig igen! Passa på att visa den kärleken till dom du älskar för alla dör vi en vacker dag ..

Lagaktivitet slut

kom hem för ett tag sen :
efter att ha varit med hela innebandylaget i församlingshemmet vid bollstanässkolan nästan .. (?) en av mammorna i laget hade först en liten redovisning om mat. hur man skulle lägga upp det hela om man kan säga det så. liksom vad som är bra och viktigt att man äter när man tränar osv ..

sen blev vi indelade i grupper:
då alla grupper hade sin uppgift. bellsan va i samma grupp som kanin-amanda, amanda å, carush,gabbi och .. ja det va väl dom! vi skulle iallfall göra fruktsallad medans dom andra grupperna fick göra andra saker! haha, jag och amandorna va lite busiga då vi la i vindruvsstjälkar i tre av salladerna heh ..  sen vare dags att raffa åt sig! jag tog mest dippa med typ morötter.

efter det så tog vi lagbild:
då hela laget ställde upp utanför, hoppas verkligen jag inte såg helt miffad ut men med den grimasen jag gjorde kan det inte bli en bra bild iaf! haha jag kan bjussa på den bilden sen ( förmodligen ) .. sen väntade jag och gulliksson på mamma som skulle hämta oss. när jag kom hem åt jag lax med ris. det va gott .. hah! jag har märkt att varje gång jag skriver att jag har ätit nåt så skriver jag att det va gott?så hedanefter skriver jag inte det nåt mer för ni borde veta om att jag tyckte det va gott. och tycker jag inte det va gott kommer jag skriva det. nu ska jag snacka med jullz shallalala .. puss


God middag idag

det va ett tag sen jag åt tacos så idag passade det ju allderles utmärkt! isa låg så snällt på golvet verkade vara helt slut?vet inte varför men sen när jag ätit klart kelade jag iallfall lite med henne heh .. nu ska jag ut i vardagsrummet och svulla godis gott! puss


- When you not here, I feel so alone ..

En riktig vinst

dagen idag:
idag har det varit somsagt fullproppat med aktiviteter för min del. först städade jag rummet, sen hjälpte jag mami attt kratta löv sen satt jag vid datan och laddade upp lite bilder, bytte om till bandykläder och sådär medans mamma åkte och lämnade william hos en kompis ..

senare på dagen:
vid klockan halv tre åkte jag och mamma ner till centrum för att kolla vinterjacka till mig. det blev en röd. everest.fjolårets jacka men vad gör det jag gillade den iallfall. måste nog slinga håret ljust igen för mitt orangea hår matchade inte riktigt med den röda jackan. orange & röd?hm nej inte för min del! sen kom jag på att jag glömt mina innebandystrumpor hemma. jag kollade ner på fötterna och såg att jag bara hade ett par vita strumpor. skitsaksamma det hade kunnat gått att spela i dom med men det är inte lika skönt. så vi köpte ett par stadium strumpor också,doc inte rea men värsta kapet iallfall!  sen skyndade jag mig iväg ..

som att det var samling 15.00:
i väsbyskolan vid väsbycentrum, jag hittade alltså en jacka på 15 minuter rekord ;O när jag kom fram till hallen satte jag mig på läktarn och kollade väsbys match typ flickor 94 spelade dom vann, grattis till er då. sen hade vi samling så vi drog oss ner till omklädningsrummet och snackade sen gick vi ut och joggade lite på fotbolls planen utanför. Efter ett tag vare dags att tagga in för taktiksnack! ..- sen vare dags för lördagens bästa händelse,match! spelade riktigt bra första och andra såklart! och bsk:s tjejer 94/95/(96) gick stolt hem med segern från väsbyhallen med 5-4! bra spelat tjejer im so happy.'

Lite tagna bilder

har precis kommit in från mitt krattande. trodde verkligen inte det va så ansträngande att kratta men det ska jag säga er att det är det ..- riktigt jobbigt för armarna också?:O höh tog lite bilder så det blev väl inte så tråkigt iallfall. om ni undrar vem som har tagit bilderna så är det faktist jag själv, heh stolt:) bilderna är tagna med en Panasonic-Lumix ett råd för er fotointresserade. har inte använt den mycket sen hittade jag den i byrålådan och tänker nog börja använda den igen.happy* ha en bra lördag, idag ska jag svuuuuuuulla godis fast jag inte bör det ..

( fler bilder kommer, måste gå ska snart tagga till match!laddad som uti h-vete, gr!)

Lördagslåt

detta blir lördagens låt. agnes carlsson med on and on, riktigt skön!

låten ska gärna spelas med bas! dunka dunka ..

Mycket planerat

godmorgon :)
godmorgon alla små sega människor som precis vaknat, själv vaknade jag klockan 8 idag för jag va tvungen att gå på toa jobbigt som fasen att dra sig ur sängen men jag kom upp iallfall annars hade jag väl pinkat på mig. igår hade jag enormt roligt, först kan vi ju snacka om tyskalektionen, hha vilket party! vår tyskalärare gick ur klassrummet för att göra några saker då två killar började kastade pennor på varandra och hela grejen och alla tjejer är rätt blyga på vår tyska så ingen av dom satt och skrattade högt bara jag och julia heh :$ men shiet asså vad vi garvade jag höll på att dö! det kanske inte låter så roligt med att några kastade "ett par" pennor på varandra men det va ju massa annat och sen när lärarn kom in igen satt vi som att ingenting hade hänt. och varje gång hon vände sig om så gjorde en kille massa ansiktuttryck så jag och julia började garva men även hon började skratta åt honom sen :D heh! det va alltså det roliga sen åkte jag julia och jenny ner till väsbyskolan och kollade på pojkar 95:s match det blev 5-5 .. riktigt spännande! nedanför ser ni mina planer för idag



  • städa rummet
  • göra mig iordning
  • rensa garderoben
  • städa williams rum
  • kratta löv!
  • grilla korv!
  • sätta på mig innebandykläderna
  • spela innebandymatch
  • kolla vinterjacka med mum
  • .. soooooooooooooooova!

( om ni undrar varför jag skrev utropstecken efter "kratta löv och grilla korv!" så är det för att igår hade jag och julia snackat om att hon skulle sova över som att  vi har match idag och sådär men under middagen säger mamma att vi ska ha en familjeaktivitet tillsammans idag, hm?bowla vad roligt tänkte jag men tänkte ändå att julia är mycket roligare sen kommer det här istället " först ska hela familjen kratta löv sen ska vi grilla korv tillsammans! tror ni inte jag typ höll på att skjuta mig själv när hon sa det! julia började garva när jag sa det,även jag gjorde det. liksom här har man slitit en hel vecka i skolan sen ska man kratta löv?! aja jag får välse har lite ont i halsen så jag kanske slipper,höh ..)


Enfotograferingen

detta blev årets enfotografering, inte lika stor suck som förra året men fortfarande suck!

bilden är redigerad som ni ser, men bilden blev blå i verkligheten?!

Nyduschad och fräsch!

hej alla svettlökar!
har precis kommit hem från träning,gick väl bra som vanligt .. har precis duschat så nu känner jag mig ren och fräsch.match på lördag division ett i väsbyhallen tiden berättar jag nog inte för då blir väl hela läkarn full förmodligen hah eller inte! jag vet att det blev dåligt med uppdatering idag,sjukt tråkigt men det är inte mitt fel att datan är seg som en snigel och att jag dessutom har behövt stänga av den några tusen gånger ah jag blir tokig! men jag fick iallfall igång den sen så att allt funkade och då va jag tvungen att gå till träningen -.- suck* men nu sitter jag här och slänger in ett litet inlägg lite snabbt ;) idag går jag nog och lägger mig vid 10!  .. känner mig riktigt trött men imorgon är det fredag äntligen gud vad jag har längtat. fredag hela veckan!

Fulaste någonsin

tjääänare :)
sitter i mitt rum med jullan bullan skrattar som vanligt och julia fixar världens fulaste håruppsättning på mig ( bilder kommer snart förmodligen ..) mitt hår är så konsigt, när det är otvättat så blir håruppsättningen bättre eller mitt hår ser längre ut och när det är rent och nytvättat blir det bara helt kaos! .. och det är ju verkligen inge bra. för man vill ju inte direkt gå runt med äckligt otvättat hår,nejnej!



juste! idag kom skolkatalogen, katastrof! har aldrig blivit så missnöjd. om man inte räknar med förra årets bilder .. & sen på kompisfotot som jag elin amber och bästavän julia tog så blev min hand lila?! suck* sen enfotograferingen blev det också blå bild typ så fotografen får kritik av mig. absolut! nu ska jag och julia fortsätta med arbetet med mitt hår haha det blir lite olika frisyrer men förvänta er inte nåt fint resultat .. ;)

Dags att sluta dega

dags att sluta dega och dra sig till träningen. ska möta gulliksson, vid bullhållplatsen vid carlslund heh scary! kommer kanske inte uppdatera nåt blir nog en lååång dusch idag som att mitt hår känns som ett smööörpaket, bläe ..

Hahah, brorsan då

möttes av denna söta herre vid dörren när jag kom hem, haha sköning ..

sköööööningen william =)

oj vad händer här då, åker brillorna iväg?

hahah den peruken va också grymt het brorsan ;)

vad sjunger du brorsan?blinka blinka blinka ..

åkte det in glitter i ögat, nna stackarn!

.." ingen fara" säger william och fortsätter sjunga :D

och här va vi igång med affrot igen, jag diggar!

- och så slutligen denna söta bild, brorsan du är tyff, tyff och TYFF!


This is me - Camp Rock

det här var iallfall låten,det blir väl veckans favorit


Skippar rubriken nu

Tjena klena!
Äntligen hemma från skolan eller det va ju ett tag sen. Efter skolan snackade jag med felix påväg hem från skolan hem till pappa. Idag har inget speciellt hänt i skolan, sista lektionen hade vi so - då vi jobbar med medeltiden -.- så vi kollade på Arn och om jag ska vara ärlig är den faktist bättre än jag trott, vi har inte kollat klart men den verkar väl hyfsat bra! eller det bästa va väl när dom sa massa pussrepliker och vi satt och sa annat som dom sa (a) om dom kanske kollade på varandra och sa " goddag min herre" så sa vi typ .." hej vill du smaka bajs" haha ja också massa sånt men det va ju bara vi i det lite oseriösare gänget som gjorde det. alltså tobbe,fredde,julia,issa,emma,sandra&jag ;) heh ..  tillbaka till början. jag gick hem till pappa och packade på typ 15 minuter sen vare dags att ta bussen hem till mami grymt pinsamt när jag skulle på bussen och min väska nästan är förstor!jag höll på att dö av panik, det va riktigt pinsamt! men det va inte så många på bussen och det gjorde väl att jag inte blev så himla röd i ansiktet iallfall! annars blir jag ofta kallad för brandbil och jag fattar verkligen inte varför :$ heh jo! sen tog jag två mackor och juice till mellan mål.

middagen är serverad:
har precis ätit tisdagens middag. idag blev det gulaschsoppa(?)som morfar gjorde då den såklart blev riktigt god! hah i och för sig kokade han bara upp den men det är inte det lättaste, hah! men det blev iallfall gott med en ostbit i också en gammal skolklassiker ;)

träning om ungefär 1 timme:
snart är det dags för träning i södervik, 19.30-21.00 men nu ska jag ladda över lite låtar till mobilen! om det finns några bra hittade iallfall en nu som jag kan lägga in här på bloggen.puss


Storhandlat så maten ..

räcker hela livet .. eller nästan iaf ;) har precis handlat höh! precis som det står på rubriken. blev en hel del faktist men då fick jag min lilla egna tid med mum sen åkte vi hem och jag tog mig en skorpa riktigt gott. nu ska jag fixa nåt på expressens hemsida så jag säger nog godnatt nu till er, godnatt!puss

Gäller att bjussa på sig själv

livet skulle inte vara något roligt om man inte gjorde det roligt. man lever en gång så varför inte bjussa så andra iallfall blir glada?:D fast man kanske blir lite mobbad själv. som denna video .. vad tror ni blev han mobbad eller poppis efter denna sköna film ;)
 
rösten ( något tillgjord), hans moves, hans enorma energi?jag vill ha! hahahah

Skrivandet hela tiden

hej alla bloggläsare.
har precis kollat statistiken här på bloggen och det chockade mig att antalet läsare faktist ökat en hel del ungefär 50 pers?jag är väl fortfarande inte riktigt uppe i nån höjdarenivå men jag skriver heller inte bloggen för att alla ska läsa utan framför allt hur jag själv ska kunna utveckla mitt skrivande och sen kunna läsa om hur jag hade det för några år sen ( när jag har haft bloggen ett bra tag ..) hur som helst. kom hem för ett tag sen har klippt ut några expressen saker som att jag faktist ska fortsätta sälja! men det är bara till slutet av december, för då får jag ett presentkort på jc på 300 stolt* men men mamma va somsagt stolt över att jag inte gav upp hah :D nu måste jag göra nåt protokoll till skolan så jag skriver mer sen. puss


Hare nice allihopa!

tänkte bara säga att jag är vaken. idag är det skola, tråkigt! men nu måste jag bränna på lite så jag hinner till skolan ..- hare bäst!

idag kommer jag brorsan i have miss you!

Hata,hata

matchen slutade 5-1, till dom! bra spelat tjejer. finns inte mycket att säga, jag tänker inte notera nåt om mitt spelande idag,för jag är så grymt besviken över mig själv har aldrig spelat dåligare,va inne på typ alla bakåt fy skäms bellan.fy skäms.puss

Dags att säga hejdå

dags att tagga till match. gulliksson hämtar mig om 20 minuter ungefär , är grymt laddad! bara lite sur över att jag inte får ta en godisbit från godispåsen jag nyss fick av brorsan som kom hem .. nejnej! det får bli när jag kommer hem. idag gör jag mål såklart, höh eller inte .. man kan alltid hoppas på det bästa!puss


hahahaha fråga mig inte vad som händer här en fråga bara, vad håller du på med julia?;)

Hur ska detta gå till

morsning korsning.
sitter och försöker hitta skjuts till matchen som är idag. olyckligtvis nog hittar jag faktist ingen alls att åka med?nehepp men då blir det väl ingen match för min del då,tråkigt tråkigt! nejdå men det fixar sig nog. i fredags fyllde också kussen patrik år många pussar och kramar från kusinvitamin bellan te amo

yes det fixade sig!
sånt proffs som man är så fixade jag skjuts. det blir att åka med amanda gulliksson som att julia inte va inloggad när jag skulle leta skjuts, fy på dig julia ;) hah nejmen huvudsaken är att man kommer dit. och grejen va inte den att jag bara skulle fixa skjuts till bara mig utan jenny också hah:D men nu är allt på banan igen och jag ska nog ta och göra mig iordning för mina asheta matchkläder. önska mig ett lycka till, i livet ..

Systrarna förevigt


stor kärlek till dig lillsyrran <3

Visste ni det?


Sömnens längd påverkar dödligheten

I ny finländsk forskning fastlås att den som sover för lite eller för mycket riskerar att dö i förtid.

Den som sover för lite eller för mycket riskerar att dö något tidigare än de som sover 7-8 timmar per natt.  Kort nattsömn (6,5 timmar eller mindre) ökade dödlighetsrisken med 26 procent för män och med 21 procent för kvinnorna.

Att sova länge innebär också risker. Män som sover 8,5 timmar eller mer har en 24 procents högre risk än "genomssnittsovarna". För kvinnorna är riskökningen 17 procent.

Första tillförlitliga resultatet
Att det finns ett samband mellan sömnens längd och dödligheten är egentligen inte någonting nytt. Det har varit känt de senaste 40 åren. Det som urskiljer den nya studien är att det finns tillförlitliga resultat eftersom uppföljningstiden och urvalet av människor i studien är tillräckligt. Resultat har också visat sig hålla även när man tar hänsyn till skillnader i livsstil och levnadsförhållanden.

Forskarna vid Helsingfors universitet/Arbetshälsoinstitutet har samlat  på sig ett omfattande enkätmaterial mellan 1975 och 1981  inom ramen för finländsk tvillingstudie där över 20 000 vuxna personer ingick. Man har sedan följt sedan dödligheten bland gruppen under 1982-2003.

Sömnmedel då och inte farligt
Utöver sömnens längd har forskarna tittat på betydelsen av användningen av sömnmedel. I studien finns inte något som tyder på att det är farligt att använda sömnmedel då och då (mindre än 60 dagar/år). En orsak är farliga ämnen som tidigare fanns i medlen försvann från marknaden på 70-talet.

Trots att sömnmedlen utvecklats är det ändå inte rekommendabelt att använda dem regelbundet. Det ökar dödlighetsrisken med cirka 30 procent. Specialistläkare Christer Hublin, en av dem som lett studien, säger att det är bättre att använda andra behandlingsformer vid långvariga besvär, exempelvis psykologiska metoder.

Hublin och hans kollegor menar att sömnproblem  behöver tas på större allvar inom hälso- och sjukvården än vad man gör idag.  (det jag resonerar efter det här är att jag nog dör i förtid som att jag är en riktig nattuggla,oups!)

Tack för allt!

jag kände för att bara tacka alla mina underbara vänner som alltid funnits där genom åren. om ni ändå nån gång kunde förstå hur mycket ni verkligen betyder för mig,det är oerhört mycket!julia wahlgren bästis som fått mig till världens lyckligaste människa på nästan bara ett halvår?tiden med dig har varit så sjukt rolig!denna text är ägnad åt många men somsagt framför allt min bästavän julia selma linnea norberg wahlgren ..
  
gammal bild. från sexan.puss

Dags för nya tag

tjänare eller godmorgon!
idag är det söndag som alltså betyder expressutsäljning. men nej idag skippar bellan det som att hon har match heh :$ .. men hur som helst, nu är klockan 10.05 och jag gör Absolut Ingening! skönt. pappa mia inez och isa ligger och sover,i think! och brorsan är på hockeycup eller nåt sånt så jag är vaken helt själv - lovade felix vara inloggad igår klockan tio men felix vad hände med det då :D hah aja that's life .. nu ska jag snacka lite med julia angående söndagens aktiviteter som förmodligen blir att vara med patrik och felix. puss

Klockan tickar på

hej allihopa. hopppas ni haft en rolig och trevlig lördag med vänner,godis,skratt och ja allt! själv har jag bara varit hemma?! tråkigt ehm ja .. spelade match imorse med killarna som vi vann med 6-4 yeah :D sen skulle jag varit med julia patrik och felix men patrik syster fyllde år så det sket sig totalt. istället tog jag mig en dusch medans pappa mia och inez åkte iväg och hämtade en barnvagn, sen åt vi lite mat. det blev räkor med vitlöksbröd. om det va gott?ooouf! sen kollade jag och mia på "stjärnor på is" det va väl helt okej, inte riktigt nån bellans favorit men det dög väl för att underhålla mig denna lördag. idag har jag varit duktig,har inte ätit en endaste godis faktist. intresseklubben antecknar också att klockan nu visar 23.21 exakt!..-och jag sittter och snackar med felleh, webbcam?ofcourse!puss

Det va ju tråkigt

haha som att ingen skrev nån fråga får jag väl presentera mig själv då. kanske inte blir världens bästa men nånting blir det iallfall, i hope! jag heter isabelle anna carlsson. bor i upplandsväsby med min mamma och pappa. doc skillda så varannan vecka bor jag hos dom. jag har en "lillebror" och en "lillasyster, och sen även en riktig storebror. fyller år i december, då jag alltså nu blir 13 bast,bara! suck* på dagarna går jag i skolan, favoritämne inget speciellt men i åttan ska jag satsa på engelska och hemkunskap(som att jag ska bli kock) mina intressen är naturligtvis att vara med mina vänner, framför allt min bästavän. spelar också innebandy på tisdagar och torsdagar då vi tränar en och en halvtimme, det tycker jag räcker gott och väl för att också hinna med alla dom tusen läxorna vi nu får i sjuan.om jag är kär?jora det kan jag verkligen säga att jag är. men nåt förhållande är det inte riktigt än, jag tar det lite piano tar det på uppstuds liksom haha;)min favoritmåltid är väl mycket men framför allt onyttigt tråkigt nog .. kebab,pizza! ja kan det bli mer onyttigt?sen kommer naturligtvis tacos hamburgare och det andra. i min blogg skriver jag vad som faller mig in i vardagen. bilder, text ja lite allt möjligt alltså!tar gärna emot klagomål om stavfel osv. som säkert ofta uppkommer hah! jag tycker själv att jag är en väldigt glad och posetiv tjej. skrattar ofta .. så jag varnar er skoja aldrig med mig om ni inte vill höra världens fulaste skratt. det har även blivit som nån grej att om jg är med nån är det efter klockan 21.00 som jag börjar göra bort mig, kan bli tidigare! haha jag gillar alltså att göra bort mig, eller gillar och gillar vet jag inte men man lever en gång right?så varfö inte bjussa på sig själv!som ni även märker är jag ett riktigt datafreak och för att bevisa att jag faktist kan dra mig ifrån den ett tag tänker jag faktist säga hejdå för stunden. nu vet ni lite om mig iallfall skriv frågor så denna text kan fyllas på med ännu mer text.puss på er från mig

Skrivdamp just nu

vet inte vad jag ska skriva?känner bara att fingrarna bara klickar hela tiden på tangentbordet. vill skriva nåt intressant men vad?hah!kan ju ta en liten kort beskrivning av mig själv. men vi tar det i nästa inlägg så det inte bli så kladdigt,va laddade för här kanske det tyker upp sånt ni inte visste ;) bellan goes avslöja sig själv. eller en annan ideé?ni skriver frågor och jag lovar att jag ska svara ärligt på alla. nice ideé så börja skriva.puss

OM jag är glad?

yes yes yes och åter igen yes! gissa om jag inte sitter här och typ har damp i benen. kom precis hem från innebandymatchen som vi lyckligtvis nog vann!och jag själv som back sitter med ett stort leende på läpparna för jag fick min första assist för denna säsong(?), om jag inte minns helt fel,heh .. åh jag har typ damp i fingrarna ;) först funkade det inte att logga in på blogg.se då bellan fick ett litet damputryck på datan men jag grävde ner mig i kudden och andades djupt sen gick det över! hahaha näe nu skojade jag bara. men lite damp fick jag det kan jag faktist erkänna. nu ska jag väl ta mig en duschis - (mitt nya ord för duscha) sen blire att vara med felix julia och patrik ( om han inte skulle fira sin syrra .. ) men men nu måste jag skynda om det ska bli nånting idag ha det bäst. puss
 
felix eriksson <3

Dags att sluta dega

godmorgen alle! enligt min klocka på datan visar klockan nu kvart över nio.på morgonen. suck*igår va jag vaken till typ halv ett eller nåt,satt vid datan sen lyssnade jag lite musik på mobilen.sen drog jag täcket över huvudet och sov,sov riktigt jäkla bra inatt. täcket var allderles varmt,mysigt!sen nu imorse vaknade jag av att jag satt mobilen på ringning korkat nog. nejmen jag ska gå och se killarnas match i väsbyskolan .. eller ja kolla och kolla! när vi har samling börjar deras match så;)men efter den matchen så ska jag spela med killarna. heh ska bli pinsamt men grymt roligt iallfall.men nu måste jag nog gå ska liksom vara i väsbyhallen om typ 1 timme!kram


Fjortistestet på bellush

[ ] Du har fler än 10 nagellack?
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
Totalt: 2

[ ] Du har färgat håret.
[ ] Du brukar säga "blonda"saker.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 1

Du älskar:
[x] Smink
[x] Glitter
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[ x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ x] Mjukisdjur
Totalt: 9

Du säger ofta:
[] Men sug
[x] busve
[] Whatever
[] Herre
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[x] Hot
[x] Visst
[x] Ah Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
[x] Nog
Totalt: 7

Du läser:
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[x] FRIDA
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[] Star Flash
Totalt: 1


Du älskar dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[x] Just My Luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl
Totalt: 3

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[x] America's Next Top Model
[ x] Project Runway
[ ] Desperate Housewives
[] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Tree Hill
[  ] Heroes
Totalt: 3

Du gillar:
[] Paris Hilton
[] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[x] J-Lo
[x ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt: 5



Du är fjortis om du har mer än 48 poäng.
31/48 p

Det bara händer

.. som ni ser är bloggen inte sig lik, men chilla hörrni! den ska snart bli fixad med ny bakgrund och header, typsnitt och hela konkaloket(?)du lär inte bli missnöjd! pusshej och godnatt nu ska jag sova imorgon äre dags för määäätch,yeah värsta coolers ju, så hade bäst livet är en fest! eller inte ..

Only myself

this is me, isabelle anna carlsson

Vet inte om det hjälpte

godmorgon! trött?nice då har vi nåt gemensamt. vaknade för ungefär 10 minuter sen har endast hunnit vara och kissat och legat och dragit mig i sängen på dom tiominutrarna .. igår satt jag och pluggade som en galning på tyskan jag trodde jag skulle dö ;O så übertrååkigt asså! idag ska jag vara med julia efter skolan .. har blivit som en sån där grej varje fredag att vi åker och kollar på killarnas träningar :D men det är nice då håller man sig iallfall sysselsatt ett litet tag, :) sen skulle vi gå hem till julia typ(?)enligt mig iallfall heh .. men det blir nog en bra fredag ska ni se, som vanligt dåra. bara det att jag sitter och oroar mig inför det jäkla tyskaprovet men men jag är nog inte den enda men hur som helst
THANK GUD IT'S FRIDAY!

Busskoll träning pluggning

hej från mig! .. sitter här och kollar när bussarna (545:a) går till södervik. ska nämnligen träna idag mellan klockan 18.30-20.00 - och efter det är det lagmöte vet jag egentligen inte alls när det slutar men enligt tränarna skulle det inte ta sån lång tid :D sen ska jag hem och äta tillsammans med familjen carlsson.

efter träningen och maten blir det såklart pluggning! plugga,plugga,plugga! ska det bli nåt av mig en vacker dag gäller det att plugga. ska iochför sig plugga tyska ikväll men det behövs en del det med faktist! så inte så många uppdateringar idag framöver, nannana!  det må vara tråkigt men jag känner inte att jag hänger med i tyskan så att jag får väl jobba med den mest kanske, eller inte före det andra så jag får väl se .. nu ska jag iallfall ta mig nåt att äta,är vrålhungrig! vrååål*


Så sjukt gott


har precis unnat mig ett tag med att äta smulpaj med hallon i, that was really nice ..

Smulpaj med hallon,yam!

är du här igen,beroende?sitter och chattar med felix som att det har blivit paus i oskyldigt dömd som nu går på fyran .. verkar vara en bra serie ojs nu va reklamen slut men jag får väl fortsätta skriva iallfall.

-idag skulle jag varit med felix patrik denna .. och julia! men dom andra kunde tydligen "inte";) så jag och julia var istället, först åt vi upp nästan en hel liter glass, det va riktigt gott :) förlåt mamma ska betala tillbaka nanana. sen sprang julia efter mig för jag höll i ett kort som hon inte fick se från 2004 där min mage hade typ 4 bilringar, .. usch! haha!sen åt vi sugrör ja alltså inte svalde utan tuggade på dom i typ en halvtimme om inte mer. sen satt julia och jag och slog varandra ett tag no life liksom,iknow! sen satt hon och tröck suddet på överdelen av pennan på min näsa :) låter inte roligt men gissa om vi garvade när vi sen märkte att jag började blöda näsblod :D garv* sen tog vi bussen till grimsta och hade lite roligt snackade vid busshållplatsen när julia skulle hem, haha tjejsnack liksom .. :) sen åkte julia hem och då gick jag också hem, tråk!

.. väl hemma tog jag mig lite mat, gott gott! sen drog jag mig upp och kollad lite bonde söker fru. snacka om snyggingar som är med dettta år, ouff!blev också lite impad när jag såg att lillesyrran kunde sitta allderles själv på täcket duktigt jobbat syrran ;) snart äre dags för smulpaj med hallon på snacka om en toppenonsdag!


Träningen

nu ska jag snart iväg och träna i södervik, men först ska jag ta bort det 23436235 höga berget kläder som ligger på skrivbordet och ta bort alla tidningar som ligger på golvet. ikväll blir det inte mycket data, ska lägga mig tidigt idag :) puss

Blev överlycklig!

Idag hade vi orientering på idrotten,jippie verkligen jätteroligt! not .. kontrollerna va ju typ nedtagna men gissa inte om jag sprang runt som en idiot ialfall och letade efter dom jäkla kontrollerna?! absolut det tråkigaste jag gjort på idrotten med det drog på tiden och jag fick ju min lilla stund ute i friska luften så ..- så himla dumt vare väl iallfall inte :D





bild ett: dagens outfit på idrotten
       bild två:bellan jagar som en galning efter kontroller
   bild tre:jag stämplar stolt i kontrollen :)
   bild fyra: proffset själv tar hand om kartan liksom
        bild fem: jag går runt med kartan och letar ..
                           bild sex: jag kollade upp och hittade det jag letade efter, kontrollen!
bild sju: några löv jag tog kort på, pft!
bild åtta: äntligen påväg tillbaka till skolan!

Så söt så söt ..


den här finns i vår matsal i skolan va tvungen att fota den.va lite söt tkr jag
-man skall inte vara ensam, man skall inte vara många, man skall vara två

.. utan dig inget mig

i alla väder och alla dar, är du den bästa jag har - tack för allt bästavän julia wahlgren !
i vått och torrt ..

Mobilalarm off

  • inte sminkat mig
  • inte packat idrottskläder
  • inte ätit frukost
  • inte lagt i läxböckerna
  • inte fixat håreeet
  • inte hitttat strumpor

    .. mobil alarmet ringde aldrig i morse, eller jo men jag ställde om det och sov såklart över!? jag har alltså en hel del kvar att göra, på en timme!






Allt är klart i sista detalj

tog en liten replik från jönsonligan om det va nån som la märke till det(?) höh .. aja är iallfall klar med läxorna och nu kom pappa hem efter att ha hämtat alex från hockeyn som vanligt..- nu ska jag ner och ta mig ett glas oboy med macka och vara social.kram

Sköna raggningsrepliker

Hahaha, vet inte vilken min favorit är, finns ju måååånga assköna ..
"Du är så het att du får mina plastunderkläder att smälta!"
" Med dina bomber skulle vi kunna vunnit andra världskriget!"
" Fryser du? Det borde du göra; för du har varit naken i mina tankar hela kvällen."

"Du är så söt att jag får hål i tänderna"( haha rekommederas inte!)
"Om skönhet var vatten skulle du vara en ocean"
"Får du inte ont i benen så som du springer runt i mina tankar?"
"Är det varmt här inne, eller är det bara du? "

"Har du en karta? Jag är så vilsen i dina ögon!" nnaw ..
"Ursäkta, jag tror jag tappade någonting... Min haka!!"
"Sken solen nyss? Eller var det bara du som log mot mig? "
"(När hon är på väg att gå..) Du, glömde du inte något? [Vadå?] Mig!"
"Simma kan jag, men i dina ögon drunknar jag .. "
"Du är så het att du får djävulen att svettas! "
"Tror du på kärlek vid först ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till? "
"Har du en krona? För jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär"
"Ursäkta mig, jag skulle behöva en vägbeskriving [Till?] Ditt hjärta! "
"Säg mig min ängel, hur såg himlen ut när du lämnade den?"
"Jag skulle gifta mig med din katt bara för att komma in i familjen"
"Va unik och annorlunda, säg ja"
"Är ditt namn Gillette? För "You're the best a man can get" ( ni vet rakbladsreklamen ..)
"Var din far en tjuv? För någon stal alla stjärnor på himlen och la dem i dina ögon. "


My feets are ugly like ..

.. ugly betty! har hittat lite tips om att få fräscha och fina fötter, ska absolut testa någon dag! kanske när jag blir 35 iallfall ...


kolla också hennes hår på bilden, i want that hair!

Innan man börjar smörja in fötterna är det alltid bra att ha badat fotbad och skrubbat dem ordentligt så alla döda hudceller är borta.

Smörj in fötterna med den fetaste fotkrämen som går att finna, CCS fotvårdssalva som finns hos apoteket är nåt jag erbjuder(?).  sätter sen på mig en liten plastpåse, t ex fryspåsar, på varje fot och sedan strumpor. Plastpåsarna gör så huden tar upp all fukt istället för att enbart köra med strumpor som många rekommenderar. Strumporna över plastpåsarna är bara till för att hålla dem på plats och så att man ska kunna röra sig någorlunda normalt :)Rekomenderr att ha  "plast-strumporna" så länge du orkar, men aldrig mindre än 30 minuter för då ger de ingen effekt. Helst ska de vara på i en timma eller två om man orkar. Kram

Läxor hela hela tiden

                                              
goddagens allihopa :) sitter och gör en läxa om nån bro?! tråkigt jojag vet, men så är skolan. tänkte inte berätta nåt om bron så oroa er inte,hah! idag var jag i skolan hade lite roligt på musiken när några killar ställde till det så jag nästan blev rädd;S sen hade vi lunch och hängde lite på gården efter. sen vare arbetspass så jag och två andra i klassen gjorde en bro typ sen gick jag hem, blev även lite snack med felleh på hemvägen heh .. väl hemma tog jag mig ett glas oboy eller inte ett utan några fler men jag va riktigt sockersugen like always :$

.. snart är middagen klar hoppas jag,endast potatisen som skulle kokas upp. idag blir det alltså lax&potatis riktigt gott! sen blir det fortsättnin med no-läxan som är tills imorgo big suck* nu ska jag nog snart gå ner för potatisen skulle vara klar om 10 minter drygt, och nu har det gått .. 10 minuter nästan!


Lördag respv. Söndag


"tre små gummor skulle gå en gång .." ja vi är tre fast felix är inklämd :(

här fick man inte vara med på bild heller, smile*

hand i hand i hand i hand , felix robin jag

okej okej, jag bjussar på den för eran skull! jag och robin ..
nananannaa  .. inga komentarer (a) jag felix robin
robin och felix, & me lite udda där på kanten haha!

kommer fler bilder imorgon, nu är det läggdags för min del
tack för den underbara helgen, that was really fun!

Toppen bra,själv?

sitter här och har det toppen bra! idag var jag med julia felix mange eve och robin :) kollade svensson svensson och lite på idol (a) nanana .. rörde till lite i friggan när mange skulle fixa ut hela bäddsängen men tillslut gick det, tänk vi va 6 stycken i en liten liten stuga! det är helt sjukt, jag fattar inte själv att vi fick plats allihopa hah ;O men iallfall .. sen skulle felix hem så vi följde honom till bussen och så duktiga som han och jag var kollade vi inte på helgdag så vi gick tillbaka till mig, tog en kisspaus och gick tillbaka till busshållplatsen sen åkte alla hem så satt jag och felix kvar där och snackade sen kom bussen och vi gav varandra en kram sen va den roliga stunden slut, liksom alla bara gick upp i rök?höh snacka om att det va boring på hög level  (levla julia!levla!! hahaha ..)

.. sen städade jag friggan för den såg ut som ett bombnedslag! sjukt stökigt men så duktig som man är ville man ju göra mamma stolt så jag städade upp det precis innan middagen. rogers föräldrar och brorsa åt också här så idag blev det som några slags kebabspett med couscous,yummy!blev faktist riktigt gott, stor eloge(?) till dig mammy! haha yummy mammy småroligt ts ;) har nyss lagt in bilderna från helgen,blev några stycken som snart blir uppdaterade. nyss vare nån som skrev på msn och chockande nog var det en tjej som skrev " Med dina bomber så hade Tyskland vunnit 2:a världskriget!" haha känner henne så jag tog det såklart på skoj hah! nu ska jag nog snacka lite med bullen och packa ihop alla tusen skolböcker som ligger på skrivbordet, tråkigt tråkigt tråkigt. ha en bra vecka! ååååh bara måndag imorgon en hel vecka kvar till helg suck*


Saknar det mycket!

sitter och kollar bilder från i somras,fan vad jag saknar det! nu är skolan igång och det är verkligen sämre än sämst, hoppas jullovet blir nästa höjdpunkt! hoppas ingen har glömt att jag fyller år i jul också,heh ..  men här är lite bilder iallfall,sakna!

bellz och jullz goez poez ,hah :$ ..

nån gång måste vara den första, detta var mitt kärringtest :S

ääääääääälska glass,beroende framkallande!

här satt jag en sommardag och hade tråkigt ( inte nån favopic direkt!)

strike a pose, yeah! den hedliga bellan och julia posen

slut med onyttigheter, slutet på sommarn körde vi på nötter ;)

en fredagskväll tillägnade jag också på skansen doc inte själv - sommarkrysset

dom va så söta, men frågan vi tjaffsa om var .. - är det buffel?tjur?eller ko? hm ..

förlåt dennis för jag lägger in den här,men jag diggar brallorna stekmkt!

så söta dom är, hahahaa menar inte skorna utan julia &patrik .. skoj

jenny på mcdonalds en solig dag

här gåre "högt" till .. på rygg: patrik söder bärandes av dennis andersson

bellsan bjussar på den - har jag problem eller?^^


namen tjääääääänare på dej med, we goes coola

det ser inte så farligt ut,i know! det va det inte heller hhahahaa!
- klockan är över nio det är då jag lätt blir hyyyperaktiv boooring!

Aldrig Aldrig mer!

Jag ger er ett hett tips - börja aldrig sälja expressen. har aldrig gjort nåt tråkigare, kanske har med mitt tålamod att göra men det ända jag har tålamod och kämpar för att få är grabbs haha!

Japp då vare snart dags

Sitter och har tråkigt. carlsson isabelle har webbcam med lingemark jenny.ska snart gå över till gulliksson amanda som att jag ska åka med dom till matchen i väsbyskolan klockan två. idag vinner vi tjejer let's go!

Veckans delad första plats

så fin låt tycker jag, gillar raplåtar .. speciellt om kärlek!

låten påminner om en kille som finns i mina tankar 24/7 ..

Städning på en lördag

godmorgon :) känns konstigt att säga godmorgon när jag varit vaken i ungefär två timmar nu men jag säger godmorgon till er som precis vaknat. just nu har jag tagit ett break från min rumsstädning .. det var både att damsuga golvet, damtorka och allt det andra?tror jag ska rensa lite saker i rummet också hah :D idag ska jag spela match klockan 3 med samling kvart över 2. sen efter det ska jag hem och göra mig iording som att på kvällen ska jag vara med så det kommer nog blir en toppenkväll!


Grattis mormor!

då vare dags för nästa födelsedags"barn" haha skojade bara .. grattis mormor rosemarie 63 år :D jag kommer snart ikapp dig hah :) jag kommer ihåg nån dag för några veckor sen när jag och julia var, vi snackade om att man egentligen inte gör nåt jättestort i livet?vet inte vad hon menade liksom för vuxna är bröllop,barn, köpa hus, skaffa jobb och allt det andra stort! det är det också .. tycker jag men liksom?man föds, lever, går i skolan, går i gymnasiet, skaffar hus eller lägenhet, skaffar förmodligen pojkvän/flickvän, skaffar jobb , kanske barn och under hela den tiden dör samtidigt andra som varit med om allt det där?höh knasigt egentligen.. så därför ville jag naturligtvis åka och gratta min lilla mormor .. ;)

idag gick det bra i skolan, tänker inte dra hela storyn hände ändå inget speciellt. juste måste bara berätta om vad som hände imorse, jag skrev ju ett inlägg om jag skulle hinna göra mig iordning?jojo jag han göra mig klar sen gick jag ut till bussen när MIN klocka var 33 och sen när jag kom ut kom aldrig bussen så jag fick typ gå en halv kilometer(?) till nästa busshållplats där 533:an skulle komma .. sen när jag precis kommer runt svängen ser jag hur den kör iväg ah! då var klockan 44 så jag kollade när nästa buss skulle komma så jag satt där på busshållplatsen till 58 då bussen skulle komma men den kom aldrig, så den sista bussen jag kunde ta va den som gick 10 över och vi började 15 över! snacka om att jag hade panik inte för det gjorde nåt om jag hade kommit försent men liksom iallfall(a) så fy på sl idag! två missade bussar och en som inte kommit kritik till er idag. slutpratat om min hysteriska morgon iallall - somsagt snart ska jag hem till mormor och morfar och hjälpa morfar med maten som att han behövde hjälp, jag som ska bli kock kan ju behöva lite tips :) .. så förlåt felix om jag inte är hemma när du loggar in :( suck* nu ska jag ta mig några mackor och läskeblask yeah!

Bussarna går ..

Har fortfarande inte fått in i mitt huvud när bussen går till och från skolan men nu har jag iallfall kollat upp det .. så om ungefär 30 minuter ska jag vara där ute men det ska väl inte bli några problem jag hinner nog göra mig iordning, eller?!
     

Äntligen fredag!

Känns underbart att det snart är helg, eller underbart att det ens är fredag. då man stått ut en hel vecka med läxor och skit .. så fredagarna är verkligen veckans dag! idag ska jag till skolan dåra?igår hade vi träningmatch mot ett par 93:or gick bra vi vann med 3-2,yey! bellan carlsson deltog doc inte hela matchen. två byten blev det sen bänkade jag mig själv. så en fråga?nån som har något tips om vad man kan göra för uppvärmning innan träning som att jag nästan alltid(!)strecker mig bakpå låret eller i jumskarna,tacksam för svar :) men vi vann iallfall och vi är ju ett lag så .. men tillbaka till nuet jag sitter och chattar med jenny. för jullz jag och jempan ska vara idag tror jag ska bli soft men först ska jag hem till mormor och gratta henne som fyller 63 grattis mormor! men efter det ska jag ta en sväng med julia och jenny till väsbyskolan och kolla på pojkar 95:s träning det blir väl min fredag hoppas ni också kommer ha en bra fredag ha det bäst!

och imorgon lördag klockan 15.00 .. då äre dags för våran första division 1 match! ska bli riktigt riktigt roligt än har vi bara spelat division 3 matcher så det ska bli nice att börja med dom lite hårdare matcherna om man får säga så? hah ;) .. that will be nice!



 





Mmm .. bajs!

vet inte vad som hände, sökte på nåt ord ( höh vet inte vilket ) och då kom denna bild upp,
 lite smårolig?(a) eller äre bellan med sin torra humor?


Skola skola skola -.-

tjabbare, bellan carlsson sitter on the gård -med sandra emma issa sara och amber. chillar som vanligt med lite musik på pa .. skickar sms med felleh the man :) fast nu svarar han inte suck* igår var jag med roliga personer höh! felleh<3, lilljonte,jenny,peter,jimmy(?), denna och mange! hade roligt gick hela väsby runt , eller inte riktigt men vi gick i cirklar i typ hela sundborg?julia skulle varit med men hon skulle tydligen köpa ny "sticka" till innebandyn så jag hoppas du hittade nån lilla gumn. idag äre dags för städning i HELA matsalen jätte roligt -.- öhm not! .. men vi slipper början av engelskan så jag tar nog min tid där i matsalen men nu måste bellsan dra ha det bäst ..

RSS 2.0